#Korku dolu

Öldürme Arzusu Orijinal Fragmanı 02:28

Öldürme Arzusu Orijinal Fragmanı

Başarılı bir travma cerrah olan Paul Kersey, hayatını ölüm döşeğindeki, vurulmuş, bıçaklanmış insanlarla uğraşarak geçirmektedir. Stresli işinden sıyrıldığında ise sevgi dolu bir aile babasıdır. Kızı ve eşiyle mutlu bir ..

A.P. Bio 2. Tanıtım Fragmanı 00:30

A.P. Bio 2. Tanıtım Fragmanı

A.P. Bio 2. Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Onur kırıcı Harvard felsefe uzmanı Jack Griffin (Glenn Howerton) hayallerindeki işini kaybedince, Ohio Toledo'ya geri dönmek ve lise Advanced Placement biyoloji öğretmeni olarak ..

Ata Demirel Cem Yılmaz'ı Övmeye Doyamadı Cem'e Yakışır 01:46

Ata Demirel Cem Yılmaz'ı Övmeye Doyamadı Cem'e Yakışır

Ünlü komedyen Ata Demirer, önceki gece tek kişilik gösterisi “Ata Demirer Gazinosu”nun çıkışında kardeşi ve kardeşinin arkadaşlarıyla Beşiktaş’ta görüntülendi. Yılbaşında paylaştığı fotoğrafla yeni sevgilisi Alara Bozbey..

  • BETA tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 25. Bölüm Fragmanı 00:52

Meryem 25. Bölüm Fragmanı

Meryem 25. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem ve Oktay yeniden karşı karşıya gelecekler mi? 25 yıllık büyük sır açığa çakmak üzeredir. Bu sırla birlikte tüm taşlar yerinden oynayacaktır. Meryem, her şey için kendini iyi ol..

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:29

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

Şiddetli Rüzgar Çatıları Uçurdu: 1 Yaralı 01:16

Şiddetli Rüzgar Çatıları Uçurdu: 1 Yaralı

Yozgat'ta şiddetli rüzgar ve dolu nedeniyle bir apartmanın ve bir iş yerinin çatısı uçtu, kopan parçaların isabet ettiği bir kişi yaralandı, araç ve iş yerlerinde hasar oluştu...

Türk Telekom'a ilk Kez Gelen Gurbetçi Taraftar 00:55

Türk Telekom'a ilk Kez Gelen Gurbetçi Taraftar

Galatasaray maçını izlemek için ilk defa Türk Telekom stadyumuna gelen ve hayalini gerçekleştiren gurbetçi taraftarın duygu dolu anları kameralara böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'de Araç Kamerası Kaza Kayıtları 04:10

Türkiye'de Araç Kamerası Kaza Kayıtları

Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de araç içi kameraların kullanımı arttı. Rusya'dan görmeye alışık olduğumuz dehşet dolu kaza görüntüleri Türkiye'de kaydedilmeye başladı...

  • JET TV tarafından
  • 1.189 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamyonun Ağırlığına Dayanamayan Köprü Çöktü 00:29

Kamyonun Ağırlığına Dayanamayan Köprü Çöktü

Hindistan'da içi yük dolu bir kamyon, geçtiği yolun bir anda çökmesiyle devrildi. Yayaların da bulunduğu yolda faciadan dönüldü. İşte o anlar...

Silah Çekme Akımına Son Noktayı Koyan Çocuk 00:08

Silah Çekme Akımına Son Noktayı Koyan Çocuk

Şarkıyı bilmiyorum ama instagram storyleri komple bu hareketleri yapan salaklarla dolu...

  • JET TV tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oyun Sonrası Cumali'nin Duygusal Anları 25. Bölüm Survivor 2018 01:52

Oyun Sonrası Cumali'nin Duygusal Anları 25. Bölüm Survivor 2018

Ailelerinden gelen resimli mesajlar için yarışan fakat oyunu kaybeden Nagihan ve Cumali seremonide duygu dolu anlar yaşadı...

  • BETA tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat, boşanma kararından vazgeçecekler mi? Abisi Cem'in ölümüyle hayatına dair yeni kararlar alan Aslı, Ferhat ile boşanma noktasına gelir. İkilinin birbirlerine..

Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:18

Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Hugh Jackman 1999'da Erskineville Kings için En İyi Erkek Oyuncu dalında Avustralya Film Enstitüsü adayı oldu. 1998'de, romantik bir komedi olan Aussie filmi Paperback Hero'da rol aldı. Ve 2000 yılında Hugh, ilk büyük bü..

Ajda Pekkan'dan Bülent Ersoy Yorumu Bizi Kapıştırmaya 07:32

Ajda Pekkan'dan Bülent Ersoy Yorumu Bizi Kapıştırmaya

Türk Pop Müziği'nin efsanelerinden Ajda Pekkan, müzik kariyerindeki başarısını podyuma da taşımaya karar verdi. Ajda Pekkan moda sektörüne ilk adımını modacı Zeynep Kartal ile birlikte atıyor. Ajda Pekkan By Zeynep Karta..

  • BETA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Parıltılı Hamilelik Süreci (Yılmaz Sisters) 01:00

Parıltılı Hamilelik Süreci (Yılmaz Sisters)

Hamilelik dönemlerinde instagramı fotoğrafa boğan annelere isyanını basan içi gaz dolu hamile abla tiplemesini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölüm Fragmanı 01:11

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölüm Fragmanı

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölüm Fragmanı yayında! Sultan Mehmed Han, tahta geçer geçmez savaş planlarını uygulamaya başlıyor! Mehmed, kritik kararını veriyor. Çandarlı Halil Paşa geçmişte yaptıkları için idam edilecek ..

Manisa'da Mesir Macunu Kazanına Düşen Dayı 02:20

Manisa'da Mesir Macunu Kazanına Düşen Dayı

24-29 Nisan tarihleri arasında bu yıl 478'incisi kutlanacak Manisa Mesir Macunu Festivali öncesinde gerçekleştirilen temsili karma töreninin ardından yüzlerce vatandaş kazandaki dualı Mesir'den alabilmek için adeta birbi..

  • JET TV tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölüm 2. Fragmanı

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Sultan Mehmed Han, Konstantinopolis için harekete geçiyor! Çandarlı Halil Paşa için kritik karar belli olmak üzeredir. En kötü ihtimali düşünen Çandarlı Halil Paşa,..

12 Savaşçı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:06

12 Savaşçı Türkçe Altyazılı Fragmanı

11 Eylül saldırısı sonrası geçen filmde, takım liderliğini Mitch Nelson'ın yaptığı bir ABD özel kuvvetler ekibi, çok tehlikeli bir görev için Afganistan'a ilk ayak basan Amerikan askerleri olacaktır. Kayalıklarla dolu da..

Hizmetçi Dediğin Böyle Olur 1964 Türk Filmi İzle 1:41:29

Hizmetçi Dediğin Böyle Olur 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Bülent (Orhan Günşiray) şoförlük yapan ipsiz, sapsız deli, dolu bir gençtir. Sevgilisi Hizmetçi Zeynep (Fatma Girik) ile evlenirler. Topkapı'da bir fakirhanede oturan Bülent kirayı ödemediği için evden atılınca..

Hicran 1971 Türk Filmi İzle 1:25:43

Hicran 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Hicran bir gece kulübünde vestiyerlik yapmaktadır. Yoksul ve sıkıntılarla dolu bir yılın geride kaldığı yılbaşı gecesi çapkın bir genç olan Orhan ile karşılaşır. Orhan bu güzel ve tertemiz kızda gerçek aşkı bul..

Ölümlü Dünya Filmi Galasına Ünlü Akını 11:43

Ölümlü Dünya Filmi Galasına Ünlü Akını

Ahmet Mümtaz Taylan, Sarp Apak, Alper Kul ve İrem Sak gibi ünlü oyuncuların yer aldığı ‘Ölümlü Dünya’nın galası yapıldı. 26 Ocak’ta sinemaseverlerle buluşacak olan film, kendi halinde yaşayan Mermer Ailesi’nin büyük sırl..

  • BETA tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 25. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Meryem 25. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 25. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Oktay, Meryem'in karşısına çıkmaya karar veriyor! Meryem, heyecan dolu yeni bölümüyle 24 Ocak Çarşamba 20.00'de! İntikam için geri dönen Oktay, Meryem'in karşısına çıkmak için bir n..

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı 00:55

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, intikam peşinde koşuyor! Kızlar, yine babalarından uzak kalmak zorunda kalıyor! Yaşar, kızı Sumru'nun Tayfun ile olan ilişkisine öfkelenmiştir. Tayfun ile yüzleşerek sebeb..

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Aslı, en büyük bir sırrını Ferhat'tan saklayacak mı? Siyah Beyaz Aşk, heyecan dolu yeni bölümüyle 26 Mart Pazartesi 20.00'de!..

Cici Babam Fragman 02:44

Cici Babam Fragman

Film, Şanlıurfa kökenli, İstanbul’da yaşayan, Muğla’da yetişmiş, İsveçli bir gurbetçi geline sahip ilginç bir ailenin kahkaha dolu hikayesini anlatıyor. Murat Kepez, Eray Akyamener, Sıla Çetindağ, Uğur Güvercin, Ayberk ..

Küçük Çocuğu Uçuran El Arabası 00:20

Küçük Çocuğu Uçuran El Arabası

Çin'de meydana gelen olayda, evlerinin önünde kum dolu el arabasıyla oynayan küçük çocuğun havaya uçma anı kameraya böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Survivor 2018 38. Bölüm Fragmanı 01:23

Survivor 2018 38. Bölüm Fragmanı

All Star takımı son kez parkurda! Duygu dolu anlar... | 38. Bölüm Tanıtımı | Survivor 2018 Survivor 2018 yeni bölümüyle yarın akşam 20:00'de TV8'de.....

Dwayne 03:15

Dwayne "Kaya" Johnson - 1 Yaşından 45 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Güneşli devletlerden selamlayan Miami, Florida, Johnson, WWE'deki karakteri The Rock ile en iyi tanınıyordu. NCAA'ya katılan güreş genleri kullanışlı geldi ve 1990'da Ulusal Şampiyonası ekibinin bir parçası oldu. Ayrı..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.404 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölüm Fragmanı yayında! Namık için ölüm vakti geldi mi? Aslı'nın Ferhat'tan sakladığı sır ne? Namık silahla vurularak yere yığılmıştır. Namık o haldeyken ilk kontrolü Aslı yapar ve sessizlik o an baş..