#Korku filmi değil bilek güreşi

İblisin Oğlu 13. Vahşet Türk Filmi Hd İzle 1:20:00

İblisin Oğlu 13. Vahşet Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Gazetecilik bölümünde son sınıfta okuyan bir arkadaş grubu, bitirme tezlerine konu olması amacıyla ilginç haberlere göz atmaktadırlar. Tam da aradıkları türden bir haberi bulmaları ise çok sürmez. Sekiz dağcının..

15 Temmuz Animasyon Filmi 03:10

15 Temmuz Animasyon Filmi

15 Temmuz Animasyon Filmi Üniversite öğrencisi ve animasyoncu Muhammet Raşit Navgasın, çocukların 15 Temmuz hain darbe girişimini anlaması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla 2 aylık bir çalışma sonucu 'Milli İra..

Bebek Firarda' Filmi Gerçek Oldu 01:34

Bebek Firarda' Filmi Gerçek Oldu

Bebek Firarda' Filmi Gerçek Oldu Bebek Firarda filmi Bursa’da gerçek oldu. Kapının açık olduğunu fark eden 4 yaşındaki A.Ö., yalın ayak çıktığı mahallede kaybolunca vatandaşlar tarafından polis merkezine teslim edildi...

Cola Turka Turkish Hamam (Reklam Filmi) 01:36

Cola Turka Turkish Hamam (Reklam Filmi)

Cola Turka - Turkish Hamam Plato Film'in Cola Turka için çektiği reklam filmi. Sinan Çetin'in Cola Turka için çektiği reklam filmi. süper bir reklam :) COLA TURKA - Chevy (Reklam Filmi) Plato Film'in çektiği Cola Turk..

  • PengoTV tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Simpsonlar Sinema Filmi İzle 1:23:12

Simpsonlar Sinema Filmi İzle

Simpsonlar Sinema Filmi - The Simpsons Movie Film İzle Dünyanın en ünlü ailesi beyaz perdeye geliyor. 60 ülkede, 20 farklı dilde yayınlanan, her hafta 60 milyon kişinin seyrettiği, 18 sezon, 400 bölümdür bizlerle birlik..

  • PengoTV tarafından
  • 6.831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Korkunç Kısa Filmi 02:36

Dünyanın En Korkunç Kısa Filmi

2013 yapımlı mütiş ötesi korku filmi..

  • ZULMA tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Okul Türk Filmi Hd İzle 1:39:49

Okul Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Okul dergisinin editörü Gökalp okulun ilk günlerinden itibaren okulun en güzel kızı Güldem’e aşıktır. Güldem için hikayeler yazan ve bu hikayeleri okulun çeşitli yerlerine bırakarak onun kalbini kazanmaya çalış..

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tanıtım Filmi 03:03

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tanıtım Filmi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tanıtım Filmi..

Dangal Filmi İçin İnanılmaz Bir Değişim Geçiren Aamir Kahan 05:20

Dangal Filmi İçin İnanılmaz Bir Değişim Geçiren Aamir Kahan

Film bir baba ile iki kızının ilişkisini anlatıyor. Aamir Khan filmde Mahavir Singh adlı bir güreşçiyi oynuyor.Aktör Aamir Khan'ın Dangal filmi için 97 kilodan six packs'lere uzanan muhteşem hikayesi.....

  • Cowboy tarafından
  • 1.675 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kemal Sunal'ın ilk filmi miydi 03:00

Kemal Sunal'ın ilk filmi miydi

Kemal Sunalın ilk filmi ya da ikinci filmi olabilir ama en komik görüntülerinden biri olduğu kesin. Video Güllü Geliyor Güllü filminden bir alıntıdır. Yayın (Eser) Sahibi: Ciner Holding Kemal Sunala ait detaylı bilgi..

  • PengoTV tarafından
  • 2.093 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kızlar Sınıfı İlyas Salman Münir Özkul Türk Filmi İzle 1:28:31

Kızlar Sınıfı İlyas Salman Münir Özkul Türk Filmi İzle

Bir kız lisesinde öğrencilerle öğretmenler arasında geçen filmde, daha önce bir kız öğrenci ile ilişki kurduğu için okuldan kovulan öğretmenin yerine İlyas gelir. Önceki öğretmenin kovulmasını affetmeyen öğrenciler İlyas..

  • PengoTV tarafından
  • 7.406 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AK Parti'den Yeni Reklam Filmi: Elini Uzat 01:31

AK Parti'den Yeni Reklam Filmi: Elini Uzat

24 Haziran seçimleri için çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren AK Parti yeni reklam filmi hazırladı. Türkçe ve Kürtçe olarak birlik beraberlik mesajı verilen reklam filmi büyük beğeni topladı...

Aras Bulut İynemli’nin Teni Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek - 7. Koğuştaki Mucize 07:02

Aras Bulut İynemli’nin Teni Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek - 7. Koğuşt

Oyunculuğu ile gündemden düşmeyen Aras Bulut İyinemli'nin yeni filmi 7. Koğuştaki Mucize ne zaman vizyona gireceği belli oldu. 7. Koğuştaki Mucize filmi 11 Ekim 2019 tarihinde vizyona gireceği açıklandı...

  • BETA tarafından
  • 182 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Türkiye'nin İlk Siyasi Propaganda Filmi - 1973 Gaziantep Belediye Başkanlığı 10:54

Türkiye'nin İlk Siyasi Propaganda Filmi - 1973 Gaziantep Belediye Başk

Ömer Köylüoğlu'nu Rahmetle anıyoruz. Bir vizyoner, bir önder, bir girişimci ve harika bir örnekti... İlklerin adamıydı. Onu tanıyan herkesin söylediği gibi zamanının 20-30 yıl önünde yaşayan bir insandı. Bu on dakikalık..

Hayattan Korkma 2008 Türk Filmi İzle 1:42:40

Hayattan Korkma 2008 Türk Filmi İzle

Konusu: Kendi yağıyla kavrulan mütevazı 3 ailenin öyküsünün aktarıldığı Hayattan Korkma naif dostluk filmi. Bir kasabada kendilerine yetecek kadar üreten, ürettiği ile yaşayıp giden bu üç ailenin üyelerinin aralarından..

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Teaser 00:30

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Teaser

Süper kahraman ekibi Teen Titans'ın üyelerine göre; bütün süper kahramanların kendilerine ait bir filmleri vardır. Fakat durum bizim ekip için böyle değildir. Fakat grubun fiili lideri Robin bu işi çözmeye ve yardımcı ka..

Yumurcak 1961 Türk Filmi İzle 1:47:43

Yumurcak 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki gazetecinin Yumurcak adındaki çocuğun şahit olduğu bir cinayeti çözme hikâyesini anlatır. Gazete müdürü, Fikret ve Doğan’dan Çekmece’de işlenen bir cinayetle ilgili haber hazırlamalarını ister. Cinayet..

  • Tv Series tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şeytan-ı Racim 2 - İfrit 2015 Türk Filmi İzle 1:23:01

Şeytan-ı Racim 2 - İfrit 2015 Türk Filmi İzle

Konusu : Aslı, dokuz yaşından itibaren yetimhanede büyümüş, sıkıntılı bir çocukluk ve ergenlik dönemi geçirmiştir. Yıllar sonra çocukluğundan beri ona musallat olan, onu kontrol eden güç tekrar ortaya çıkmıştır. Aslı'nı..

Azazil 2 Büyü 2016 Türk Filmi İzle 1:26:34

Azazil 2 Büyü 2016 Türk Filmi İzle

Sedat işinde başarılı ancak özel hayatında bir o kadar başarısız ve mutsuz genc bir adamdır. Özellikle küçük kızları İlayda doğduktan sonra karısı Aylin ile ilişkileri gün geçtikçe kötüye gider. Karşısına çıkan genç ve g..

Siccin 2014 Türk Filmi İzle 1:29:41

Siccin 2014 Türk Filmi İzle

Konusu : Genç ve güzel bir kadın olan Öznur, kimsenin onaylamayacağı bir gönül macerasına tutulmuştur. Çocukluğundan beri kuzenine, yani teyzesinin oğlu olan Kudret’e aşıktır. Öznur ne yapar eder, Kudret'i beraber olmay..

Siccin 2 - 2015 Türk Filmi İzle 1:33:30

Siccin 2 - 2015 Türk Filmi İzle

Konusu : Hicran ile Adnan mutlu bir evlilik sürdürürken 2 yaşındaki oğullarını bir kaza sonucunda kaybedince hayatları alt üstü olur. Aynı evde yaşamaya devam etseler de artık iki yabancıdırlar. Hicran bunun üstüne bir ..

Siccin 3 - Cürmü Aşk 2016 Türk Filmi İzle 1:50:01

Siccin 3 - Cürmü Aşk 2016 Türk Filmi İzle

Konusu : Orhan ile Sedat çocukluk arkadaşıdır. Yıllar sonra Orhan, Sedat'ın kız kardeşi Kader'le birbirlerine aşık olup evlenirler. Sedat'ın yaptığı araba kazası üçünün de hayatlarının dönüm noktası olur. Sedat'ın oğlu ..

Siccin 4 - 2017 Türk Filmi İzle 1:27:40

Siccin 4 - 2017 Türk Filmi İzle

Konusu : Yılmaz Ailesi geçmişte oldukça zengin bir ailedir ancak bu durum zamanla değişir. Aile, yaşadıkları maddi sorunlar nedeniyle babaanne Saadet'in yanına taşınmak zorunda kalır. Fakat Saadet bu evde sandıkları gibi..

Musallat 2007 Türk Filmi İzle 1:20:00

Musallat 2007 Türk Filmi İzle

Konusu : Suat ve Nurcan aynı köyde büyümüş ve birbirlerini çok sevmiş iki gençtir. Güzelliği ile hemen fark edilen Nurcan, yakışıklı Suat’la beraber herkesin her zaman gıpta ettiği bir çift olmuştur. Bulundukları köyde b..

Şeytan 1974 Türk Filmi İzle 1:39:21

Şeytan 1974 Türk Filmi İzle

Konusu : Annesi Ayten ile birlikte yaşayan Gül, doğum günü partisinin ardından tuhaf davranmaya başlar. Gül’ün psikolojisinin bozulduğunu düşünen Ayten, psikologlardan ve doktorlardan yardım alsa da kızını iyileştiremez..

Hababam Sınıfı Üç Buçuk 2006 Türk Filmi İzle 1:36:22

Hababam Sınıfı Üç Buçuk 2006 Türk Filmi İzle

Konusu: Askerliğini bitiren hababam sınıfı yuvasına geri döner. bir türlü iflah olmayan sınıf, çamlıca lisesi’nin müdür ve öğretmenlerini yeniden çileden çıkarmak üzeredir. okul müdürü deli bedri hababam sınıfı’nı bu kez..

Sinekli Bakkal 1967 Türk Filmi İzle 1:29:17

Sinekli Bakkal 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Müslüman Rabia ile eski bir peder olan Peregrini’nin aşkını konu edinir. Rabia, İmam İlhami’nin kızı Emine ile Kız Tevfik isimli bir hayalinin tek çocuğudur. Kız Tevfikin, sürgün edilmesi ve bir süre sonr..

Yıldız Tepe 1965 Türk Filmi İzle 1:29:18

Yıldız Tepe 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir genç kızın sosyal hayattan kopuk akrabalarının yanında başına gelenler anlatılır. Kimsesiz kalan Sevgi, Yıldız Tepe’de yaşayan uzak akrabalarının yanına yerleşir. İnsanlardan uzakta yaşayan aile, Se..

Karadedeler Olayı 2011 Türk Filmi İzle 1:26:47

Karadedeler Olayı 2011 Türk Filmi İzle

Konusu : 1989 yılının ocak ayında gazetelerde bir köyde yaşanan garip olaylar hakkında yayınlanan bazı haberler, genç gazeteci H.B’nin ilgisini çeker. Köye giden gazeteci, oldukça korkmuş ve gergin köylülerden gece köyü..

Polen ile yeni eğitici çocuk filmi! Renkleri öğreniyoruz. Pepee Leli ve Niloya oyuncakları! 03:14

Polen ile yeni eğitici çocuk filmi! Renkleri öğreniyoruz. Pepee Leli v

Polen ile yeni eğitici çocuk filmi! Renkleri öğreniyoruz. Pepee Leli ve Niloya oyuncakları!..

  • Nuskentli47 tarafından
  • 2.042 görüntüleme
  • 8 yıl önce