#Korkunç hayvanlar

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle 1:47:14

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Bu apartmanda çığlıklar hiç susmuyor! 02:51

Bu apartmanda çığlıklar hiç susmuyor!

ÇIĞLIKLAR, FERYATLAR SABAHA KADAR HİÇ KESİLMİYOR... KOMŞULARIN GÖZÜNE BİR DAMLA UYKU GİRMİYOR... İSTANBUL MALTEPE'DEN KORKUNÇ BİR İDDİANIN HABERİ VAR SIRADA... ENGELLİ KOMŞUMUZ KOCASINDAN ŞİDDET GÖRÜYOR DİYEN APARTMAN ..

Zakkum __ Elbet Bir Gün (Official Video) 03:58

Zakkum __ Elbet Bir Gün (Official Video)

- ELBET BİR GÜN: Sen beni bilmezsin Ben senin girdabındayım Hayalimi kırsan kaç yazar Ben hayat kırıklığındayım Sen beni görmezsin Hep yanı başındayım Hem sana siper olup Hem düşman safındayım Elbet bir gün Sen de özle..

Karnında gazlı bez unuttular! 02:24

Karnında gazlı bez unuttular!

AKILALMAZ BİR TIP SKANDALI İDDİASININ HABERİ GELECEK ŞİMDİ EKRANA... GEÇİRDİĞİ AMELİYATTAN SONRA KARNI ŞİŞEN VE BİR DAHA HİÇ İNMEYEN KADIN, KORKUNÇ GERÇEKLE 6 YIL SONRA YÜZLEŞTİ... HEMEN AMELİYATA ALINDI, BAKIN KARNINDAN..

Maymun otel çalışanını hastanelik etti! 01:32

Maymun otel çalışanını hastanelik etti!

OTEL BAHÇESİNDEKİ KAFESİNDEN KAÇTI, PERSONELE SALDIRDI, ANTALYA'DA LÜKS BİR OTELDE KORKUNÇ BİR OLAY YAŞANDI, SALDIRGANLAŞAN MAYMUN OTEL ÇALIŞANININ YÜZÜNÜ ISIRDI, TANINMAYACAK HALE GETİRDİ..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:16

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Ölmüş kadına icra yolladılar! 02:06

Ölmüş kadına icra yolladılar!

HER GÜN ANNESİNİN MEZARINA GİTTİĞİ YOL ONUN ECELİ OLDU.. KARDEŞİYSE ONUN ACISINA YANARKEN BÜYÜK BİR ŞOK YAŞADI. ÇÜNKÜ İDDİAYA GÖRE SİGORTA ŞİRKETİNİN ACIMASIZ BİR PLANI VARDI. O KORKUNÇ PLANI EVE GELEN EVRAKLA ANLADI...

Nikah dairesine giderken... 01:59

Nikah dairesine giderken...

İZMİR'DEN GELEN KORKUNÇ BİR HABERLE DEVAM EDİYORUZ... EVLENMEK İÇİN NİKAH DAİRESİNE GİDEN ÇİFT YOLDA TARTIŞTI... ÖLDÜRESİYE DÖVÜLEN MÜSTAKBEL GELİNİ, 'NE OLUR BENİ KURTARIN' DİYE YARDIM İSTEDİĞİ AKARYAKIT İSTASYONU ÇALIŞ..

Fabrikada büyük patlama! 02:29

Fabrikada büyük patlama!

BAĞCILAR'DA BU SABAH BİR MAHALLEYİ UYKUSUNDAN UYANDIRAN KORKUNÇ BİR PATLAMA MEYDANA GELDİ.... AMBALAJ ÜRETİMİ YAPAN FABRİKADAKİ PATLAMADA MUCİZE ESERİ KİMSE YARALANMADI. OLAYIN ARDINDAN ENKAZA DÖNEN BİNAYA GİREN EKİBİMİZ..

Korkudan aracında sabahlıyor! 01:30

Korkudan aracında sabahlıyor!

''ESKİ SEVGİLİM BENİ ORMANA GÖTÜRDÜ,,, KAFAMA SİLAH DAYADI,,, İŞ YERİMDE DAYAK ATIP PARAMI ALDI..'' BU KORKUNÇ İDDİALARIN SAHİBİ 45 YAŞINDA BİR KADIN... O KADIN 15 GÜNDÜR EVİNE GİREMİYOR. KORKUDAN ARACINDA YATIYOR. VE ''..

6. kattan düştü, turp gibi! 01:54

6. kattan düştü, turp gibi!

İSTANBUL SULTANGAZİ'DE KORKUNÇ BİR KAZA, VE KELİMENİN TAM ANLAMIYLA BİR MUCİZE YAŞANDI... ANNESİNİN BİR ANLIK DALGINLIĞINDA BALKONA ÇIKAN 2 YAŞINDAKİ BEBEK, 6 KATTAN DÜŞTÜ... MUCİZE DE BU YA, O FACİAYI BİRKAÇ ÇİZİKLE ATL..

Dört X 4'Lü - 9. Bölüm İzle 13:02

Dört X 4'Lü - 9. Bölüm İzle

Maviş üç tane martı tarafından kovalanmaktadır. Bir köşeye sıkışsa da yine de martılarda kurtulmayı başarır ve 9 taş oynamakta olan dörtlümüzün yanına gelir. Oyun sırasında dörtlümüz üst üste koydukları taşların hareke..

  • ÇocukTV tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Dev gemi, balıkçı teknesine çarptı 01:35

Dev gemi, balıkçı teknesine çarptı

İSTANBUL BOĞAZI'NDA KORKUNÇ BİR KAZA YAŞANDI BİRKAÇ SAAT ÖNCE... 180 METRELİK DEV KARGO GEMİSİ, BİR TEKNEYLE ÇARPIŞTI... FACİADA İKİ BALIKÇI CAN VERDİ.....

Abi kardeşi öldürüp halıya sardı 03:08

Abi kardeşi öldürüp halıya sardı

İstanbul Bağcılar’da abi-kardeş korkunç bir cinayete kurban gitti. Gözü dönmüş katil zanlısı iki kardeşin başına çekiç vurarak öldürdü...

Çiftliği yanan Tuğba Özay hastanelik oldu! 02:07

Çiftliği yanan Tuğba Özay hastanelik oldu!

Manavgat'taki bu korkunç yangın da alevler eski manken Tuğba Özay'ın çiftliğine de sıçradı çiftliğinin yandığını öğrenen Özay gözyaşları içinde önce yardım istedi sinir krizi geçiren eski manken hastanelik oldu!..

ŞEYTAN DAĞINDA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay 56:08

ŞEYTAN DAĞINDA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay

Herkese merhaba arkadaşlar.Dikkatlice okumanızı istiyorum, teşekkürler. 100.000 beğeniden sonra yeni bölüm gelecektir.nDaha önce 4 mezar vakasının yaşandığı yerde 1 gece geçirdik, sizlerde çok beğendiniz.Bu seferde şeyt..

Ezel - Ezel 1.Bölüm | Her İhanet Sevgiyle Başlar - HD 1:31:47

Ezel - Ezel 1.Bölüm | Her İhanet Sevgiyle Başlar - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → https://www.youtube.com/user/ezel?annotation_id=annotation_1835773625&feature=iv&src_vid=ZDqChRDPnZc&sub_confirmation=1nnEzel 1. Bölüm ÖzetnnÖnce Ömer vardı. Ailesiyle birlikte küçük, basit bir..

  • Dizi TV tarafından
  • 182 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Katil iş ortağı tutuklandı! 06:07

Katil iş ortağı tutuklandı!

Eskişehir'deki korkunç cinayet. Katil zanlısı eski ortak tutuklandı. Tokkal çifti ve 4 yaşındaki oğulları 16 Şubat günü yeni taşındıkları evlerinde katledildi. Katil zanlısı eski ortağı çıktı. Katil zanlısını ele veren i..

'Bu çay soğuk' dedi, semaveri devirdi 01:13

'Bu çay soğuk' dedi, semaveri devirdi

İNANILIR GİBİ DEĞİL AMA BİR DEMLİK ÇAY YÜZÜNDEN KORKUNÇ BİR CİNAYET İŞLENDİ... 'BU ÇAY SOĞUK' DEYİP SEMAVERİ DEVİREN MÜŞTERİYE KIZAN ÇAYCI, GENÇ KADINI BAŞINDAN VURUP ÖLDÜRDÜ.....

1,1 milyar tonluk TNT gücünde 02:32

1,1 milyar tonluk TNT gücünde

Dünya bir asteroit tehlikesi ile burun buruna. Dünyaya isabet ederse 1,1 milyar tonluk TNT etkisi yaratacak. Bu etkiyi geçen yıl Beyrut’ta yaşanan korkunç patlamanın tam 2 milyon katı gücünde olduğunu düşünebiliriz...

Özür dilemek isterken komalık oldu 02:38

Özür dilemek isterken komalık oldu

Eğlence mekanından çıkıp tartıştığı otopark görevlisinden özür dilmek isterken korkunç bir saldırıya uğradı. Talihsiz adamın yediği yumrukla kafatası kemikleri kırıldı ve beynine saplandı...

İş adamının akılalmaz ölümü! 01:21

İş adamının akılalmaz ölümü!

Vural Şenalp iş gezisi için gittiği Karadağ’da korkunç bir olay sonucu vefat etti. Yemek yemek için gittiği bir restoranda içecek sipariş verdi. Siparişi gelince içeceğinden bir yudum aldı ve kötüleşti. Sonradan anlaşıld..

Yangına müdahale eden helikopterler gece uçabiliyor mu? Gece teçhizatı var mı? 18:23

Yangına müdahale eden helikopterler gece uçabiliyor mu? Gece teçhizatı

CNN TÜRK Masası'nın 04.08.2021 tarihli bölümünde Türkiye'de ve dünyada çıkan korkunç orman yangınlarına dair merak edilenler konuşuldu. Marmaris yangınındaki son durum ne? Antalya Manavgat'taki son durum ne? Milas'taki y..

CANİ BABA EVE GELEN HERKESİ ÖLDÜRDÜ! 02:35

CANİ BABA EVE GELEN HERKESİ ÖLDÜRDÜ!

Hatay'da dün korkunç bir olay yaşandı. Evden gelen korkular vahşeti ortaya çıkardı. Anne Aynur Mert (41) ve çocukları Aleyna Mert (16), Ahmet Ali Mert'in cansız bedeni ulaşıldı. Olayla ilgili şüpheli olarak aranan baba i..

Sahtekarların Kaçak Yağ Oyunu 02:05

Sahtekarların Kaçak Yağ Oyunu

SON GÜNLERİN EN ÇOK KONUŞULAN ÜRÜNÜ AYÇİÇEK YAĞI İLE İLGİLİ KORKUNÇ BİR İDDİA ORTAYA ATILDI. GIDA SAHTEKARLARININ, KULLANILMIŞ ATIK YAĞLARI, AYÇİÇEK YAĞINA KATARAK PİYASAYA SUNDUKLARI ÖNE SÜRÜLDÜ...

Ezel - Ezel 1.Bölüm | Her İhanet Sevgiyle Başlar - HD 1:31:47

Ezel - Ezel 1.Bölüm | Her İhanet Sevgiyle Başlar - HD

Ezel 1. Bölüm ÖzetnnÖnce Ömer vardı. Ailesiyle birlikte küçük, basit bir hayatı olan. Ömer bir kız sevdi. Askerden gelecek, onunla evlenecekti. Her şey yerli yerinde, her şey olması gerektiği gibiydi. Ama Ömer birden ci..

  • Dizi TV tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Yasak - Geri Takip Yok 03:04

Yasak - Geri Takip Yok

Geri Takip Yok şarkı sözleri ile Bu benim tarzim. Yasak stil , kafa leş... Benden uzak durun artik ortamlariniz leş.. Bul beni arayip, Geceler bana aydinlik hep. Para avcisi sürtüklere geri takip yok! Net. Bu benim ta..

Eglenceli 00:14

Eglenceli

Bebekler gormemeli..

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler Şaşırttı 01:42

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda Türkiye’nin konumuna değinerek, “Türkiye çıkarlarına göre hareket ediyor ve gerektiği yerde açıkça ‘evet’ ya da ‘hayır’ diyebiliyor” ifadelerini kullanarak, “Moder..