#Kornadan aklı Çıkan kız

İrem Derici Hasta Yatağından Sevenlerine El Salladı 00:50

İrem Derici Hasta Yatağından Sevenlerine El Salladı

Yoğun bakım ünitesinden çıkan sevilen şarkıcı hasta yatağından sevenlerine el salladı...

  • ANKA tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşırı Hız Felaket Getirdi 00:54

Aşırı Hız Felaket Getirdi

Suudi Arabistan'da meydana gelen feci kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Aşırı süratli bir otomobilin önündeki otomobile çarpmasıyla başlayan kazada, kontrolden çıkan araçlar park halindeki kamyonete çarptı. Feci k..

Adana'da Makilik Alanda Yangın 00:59

Adana'da Makilik Alanda Yangın

Adana’nın Kozan ilçesinde makilik alanda çıkan korkuttu. Evlere ve Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksekokuluna yaklaşan yangın kontrol altına alınırken, söndürme çalışmaları sürüyor...

İzzet Çapadan Gülben Ergene Sert Sözler 12:17

İzzet Çapadan Gülben Ergene Sert Sözler

Tolga Duğles'le çıkan yasak aşk haberlerinden sonra İzzet Çapa'dan Gülben Ergen'e sert sözler geldi...

  • ANKA tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Davul Zurna Sesine Dayanamayan Cansız Mankenin Göbek Atması 00:54

Davul Zurna Sesine Dayanamayan Cansız Mankenin Göbek Atması

Edirne’de heykel gibi durarak para kazanan pandomim sanatçısı, karşısına çıkan davul zurnanın dokuz sekiz ezgilerine dayanamayıp göbek atmış...

  • JET TV tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mikrofona Saldıran Gülben Ergen Organ Bağışı İçin Canlı Yayına Çıktı 06:19

Mikrofona Saldıran Gülben Ergen Organ Bağışı İçin Canlı Yayına Çıktı

Hatırlanacağı üzere Hakkında çıkan haberlerle Magazin gündeminin bir numarasına oturmuş olan Gülben Ergen bir gün önce magazin muhabirin mikrofonuna saldırmıştı. Aldatma ve yuva yıkma haberlerinin ardına sessizliğini kor..

  • ANKA tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karabağ Şampiyonlar Ligi'ndeki İlk Golünü Böyle Attı 01:04

Karabağ Şampiyonlar Ligi'ndeki İlk Golünü Böyle Attı

Tarihinde ilk kez sahasında bir Şampiyonlar Ligi maçına çıkan Karabağ, Roma'ya 2-1 mağlup oldu.7. dakikada Kostas Manolas ve 15. dakikada Edin Dzeko'nun golleriyle 2-0 geriye düşen Azerbaycan temsilcisi, 28. dakikada Ped..

Nasıl Sevgili Oldukların İnanamayacağınız Çiftler 04:42

Nasıl Sevgili Oldukların İnanamayacağınız Çiftler

Aşk tahmin edilemez ve beyniniz kime aşık olacağınızı size söyleyemez. Bazen de kime aşık olduğumuza bağlı olarak ilişkimiz garip bir fenomene dönüşebilir. Böyle durumlarda ortaya çıkan birliktelikler ise, dünyanın en il..

  • JET TV tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın Sürücünün Plakayı Söküp Saldırması 00:36

Kadın Sürücünün Plakayı Söküp Saldırması

Konya'da trafikte belirlenemeyen nedenle çıkan tartışmada kadın sürücü, tartıştığı erkek sürücüye, araçtan söktüğü plakayla saldırmış. Erkek sürücü de biber gazıyla karşılık vermiş.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

Çin Seddi - The Great Wall Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:02

Çin Seddi - The Great Wall Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Barutun icadından sonra asyadan barutu alan komutan avrupaya barutu götürme yolunda uğradığı saldırı sonucunda çinliler tarafından barut ellerinden alınır. Komutan tüm askerlerini kaybeder sadece 3 kişi kalırlar. Birde r..

Tüpler Bomba Gibi Böyle Patladı! 00:46

Tüpler Bomba Gibi Böyle Patladı!

Hindistan'da tüp taşıyan bir kamyonda çıkan yangında araçtaki tüpler bomba gibi böyle patladı. Patlamalar sebebiyle araca müdahale edilemezken yangın altı saat sonunda söndürülebildi...

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Referandumu Rusya'ya Yarayacak' 00:48

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Refera

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i ağırlıyor. Erdoğan ve Putin akşam yemeği yiyecek, ikili bir görüşme yapacak ve ortak basın toplantısı düzenleyecek. Rus medyası, Pu..

Yapay Zekada Son Nokta! 00:46

Yapay Zekada Son Nokta!

Teknoloji ve Oyun sektörünün başkenti olan Tokyo'da yeni ve gelişen teknoloji öyle değişimler getiriyor ki, ortaya çıkan gerçeküstü materyaller karşısında insan inanmakta güçlük çekiyor. O teknoloji ürünlerinden biri de ..

Türk Denizciler Okyanusu Kuruttu! 01:36

Türk Denizciler Okyanusu Kuruttu!

Atlas okyanusunda balık avına çıkan Türk balıkçı teknesi adeta okyanusu kuruttu. Yaklaşık 1.5 yıldır Türk balıkçılar Afrika ülkesi Moritanya'dan Atlas Okyanusu'na açılarak balık avlıyor. İki tekneyle Moritanya'ya giden b..

Otomobil MOBESE Direğine Çarptı 01:02

Otomobil MOBESE Direğine Çarptı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin MOBESE direğine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı. Kaza, gece yarısı D-110 karayolu üzeri Küçük Sanayi Sitesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Te..

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu 00:57

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu

K Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Uysal'ın adaylığını Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya açıkladı. Uysal yaptığı ilk açıklamada AK Parti'nin İstanbul Bü..

Tuvana Türkay Ve Alper Potuk'un Estetiksiz Halleri! 01:15

Tuvana Türkay Ve Alper Potuk'un Estetiksiz Halleri!

Geçtiğimiz günlerde estetik hali ortaya çıkan Tuvana Türkay'ın şimdi de sevgilisi Alper Potuk'un estetiksiz hali ortaya çıktı..

  • ANKA tarafından
  • 1.659 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıskançlık  Cinayeti Kamerada 01:00

Kıskançlık Cinayeti Kamerada

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir fırıncı eşiyle birlikte gördüğü kişiyi bıçaklayarak öldürdü. Cinayet anı güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, Foça Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bu..

Pompalı Tüfekle Kahvehaneye Ateş Açtılar 00:27

Pompalı Tüfekle Kahvehaneye Ateş Açtılar

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir kahvehanede, Murat Ç. ve Süleyman G. arasında henüz bilinmeyen bir nedenden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle ikili arasında çıkan kavgaya müşterilerin de dahil olduğu ve Murat Ç'yi d..

Arda Turan'la Fotoğraf Çektirmek İçin Sıraya Girdiler 00:46

Arda Turan'la Fotoğraf Çektirmek İçin Sıraya Girdiler

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda İzlanda ve Finlandiya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, Antalya'da toplandı. Havalimanından çıkan Arda Turan, hayranlarıyla fotoğraf çekti...

İstanbul'un Göbeğinde Tuğlalı Gaspçı Paniği 02:28

İstanbul'un Göbeğinde Tuğlalı Gaspçı Paniği

Bağcılar'da bankadan çıkan bir şahsı takip eden gaspçılar tuğla ile aracın camını patlatıp para dolu çantayı almaya çalıştı. Bu sırada paraların sahibi buna izin vermeyince vatandaşlardan korkan soyguncular hızla olay ye..

Kaddafi'nin 2008'deki Konuşması; Saddam'ı Astılar Sırada Biz Olabiliriz 02:35

Kaddafi'nin 2008'deki Konuşması; Saddam'ı Astılar Sırada Biz Olabiliri

Libya'da çıkan iç savaş sonucu 20 Ekim 2011'de öldürülen 42 yıl boyu Libya'yı yöneten Muammer Kaddafi'nin 2008 yılında Arap Birliği zirvesinde yaptığı hitapta, şuan Ortadoğu'da yaşananları özetliyor. Kaddafi'nin Irak'ın ..

The Economist'den işaret : KÜRTLER!! 01:56

The Economist'den işaret : KÜRTLER!!

The Economist, İran'da yaşayan Kürtlern sözde referandum nedeniyle ateşli bir şekilde bağımsızlık istediğini yazdı. Irakın kuzeyinde düzenlenen sözde bağımsılzık refarandumu, bölgede gerginliğin artmasına neden oldu. İn..

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi 03:57

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi

Konya’da seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek elektrik direğine çarparak alev alan araç içerisinde bulunan 5 kişiden 3’ü yanarak can verirken, 2 kişi ise ağır yaralandı. Kaza, saat 04.00 sıra..

Kocası Kaçınca Kadın Saldırganla Baş Başa Kaldı 01:49

Kocası Kaçınca Kadın Saldırganla Baş Başa Kaldı

Gündem Kocası kaçınca kadın saldırganla baş başa kaldı 30 Eylül 2017, 06:14 IHA Çorum'da, evlerinden çıkan öğretmen çiftin sokak ortasında önünü kesen silahlı saldırgan korku dolu anlar yaşattı. Koca otomobile binip kaça..

Batman OSB'de Patlama 00:26

Batman OSB'de Patlama

Batman Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) ısı yalıtım fabrikasında yakıt tankının nakli sırasında meydana gelen patlamada biri ağır 11 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, OSB'de faaliyet yürüten ısı yalıtım fabrikasınd..

Erdoğan'ın Avukatı, Dava Kararını Böyle Değerlendirdi 00:33

Erdoğan'ın Avukatı, Dava Kararını Böyle Değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, Erdoğan'a suikast girişimi ve iki polisin şehit edilmesi davasında çıkan kararla ilgili açıklamalarda bulundu...

Hayatının Pozunu Veren Genç 00:22

Hayatının Pozunu Veren Genç

Kanada'nın Vancouver Adası kıyılarıda kaydedilen görüntülerde, babasıyla birlikte balık avına çıkan genç çocuk, dev balinayı görünce o anları ölümsüzleştirmek için doğru zamanı beklemiş...

  • JET TV tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kara Ayının Su Eğlencesi 00:30

Kara Ayının Su Eğlencesi

Gölde banyo yapan siyah ayı eğlenceli dakikalar geçirmiş. Suya bir batıp bir çıkan zaman zaman da kafasını sıvazlayan sevimli ayı izleyenleri güldürmüş...

  • JET TV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce