#Kornadan aklı Çıkan kız

Muğla'daki Operasyondan Haber :  7 Terörist Öldürüldü 01:43

Muğla'daki Operasyondan Haber : 7 Terörist Öldürüldü

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden gelen son dakika haberine göre güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada bölücü terör örgütü PKK üyesi 7 teröristen 5'inin öldürüldüğü, diğer 2'sinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bil..

Fazilet Hanım ve Kızları - Katil! 03:06

Fazilet Hanım ve Kızları - Katil!

Selin, yaşadığı buhran sonucunda Ece’yi boğmaya kalkar. Bu olay yalıda şok etkisi yaratır. Ece’nin yardımına Hazım ve Fazilet koşarken Selin daha fazla yalıda kalamayacaktır. Selin’e açılan kapı ise onun bundan sonraki k..

  • ANKA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Batman'da Kaçırılan Kişi Operasyon İle Kurtarıldı 01:56

Batman'da Kaçırılan Kişi Operasyon İle Kurtarıldı

Batman'da silah zoruyla kaçırılan bir kişi yapılan operasyonla kurtarılırken, olay ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Batman'da dün bir şahsın silah zoruyla kaçırıldığı ihbarı alan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğ..

Antalya'da Kasiyer Kadına Yumruklu Saldırı! 00:35

Antalya'da Kasiyer Kadına Yumruklu Saldırı!

Antalya'da bir süpermarkette kadın kasiyer yumruklu saldırıya uğradı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol sporcusu olduğu ortaya çıkan şahsın kasiyere adını sorduğu cev..

Başbakanlık Ofisi Yakınlarında Hareketli Dakikalar 01:26

Başbakanlık Ofisi Yakınlarında Hareketli Dakikalar

Beşiktaş'ta bulunan Başbakanlık Ofisi yakınlarında baba ile oğul arasında çıkan tartışmada silahlar konuştu. Oğlunu silahla yaralayan baba gözaltına alınırken olay nedeniyle Başbakanlık Ofisi çevresinde hareketli dakikal..

Ölümden Dönen İrem Derici Yaşadıklarını İlk Kez Anlattı 11:37

Ölümden Dönen İrem Derici Yaşadıklarını İlk Kez Anlattı

Hastaneden taburcu olduktan sonra Berkay ile ilk konserine çıkan İrem Derici, konser öncesinden açıklamalarda bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seda Sayan ve Murat Karabova İlk Kez Beraber Görüntülendi 04:01

Seda Sayan ve Murat Karabova İlk Kez Beraber Görüntülendi

Ünlü şarkıcı Seda Sayan sevgilisi Murat Karabova ile Nişantaşı’nda bir mekanda eğlenirken ilk kez görüntülendi. Sevgilisi Murat Karabova ile mekandan ayrı ayrı çıkan Seda Sayan sevgilisi ile ilgili gelen sorulara cevap v..

  • ANKA tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı 03:46

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı

Ordu’da pazar günü düğün yaptıktan sonra pazartesi günü Bartın’a giderken Çankırı’da meydana gelen kaza 1 günlük evli çifti ayırdı. Kazada hayatını kaybeden damat Ufuk Akgün toprağa verilirken, gelin Özge Akgün ise yaşam..

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması 03:04

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerinden iki yasayla ilgili çalışma yapmalarını istediğini söyledi. Vakfın başkan Özbek yönetimindeki ilk toplantısı, İstanbul'daki..

Kamyonet Refüjden Böyle Aştı.Faciadan Son Anda Dönüldü 00:17

Kamyonet Refüjden Böyle Aştı.Faciadan Son Anda Dönüldü

Kilis'te, kontrolsüz şekilde kavşağa çıkan midibüs kamyonete çarptı. Kamyonet refüjden aşarak karşı şeride geçerken, bir motosiklet ise kamyonetin altında kalmaktan sonra anda kurtuldu...

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten  Son Dakika Vergi Açıklaması 01:43

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten Son Dakika Vergi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, katıldığı televizyon yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, MTV'den gelecek gelirin 2 milyar lira olacağını söyledi. Şimşek 'Gelecek yıl etrafımızdaki tehditlerle başedebilmek ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması 02:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden bazı kanaat önderlerine hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY'deki gayrimeşru referanduma ilişkin, Buyurun şimdi bütün hava sahaları da kapatılacak, uçuşl..

Minibüsçülerle Korsan Taksicilerin Sopalı Kavgasında Kan Aktı! 01:44

Minibüsçülerle Korsan Taksicilerin Sopalı Kavgasında Kan Aktı!

Arnavutköy'de minibüsçüler ile korsan taksiciler arasında çıkan kavgada ortalık savaş alanına döndü. Testere, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken çok sayıda kişi gözaltına alın..

Bahçeli  Barzani Emperyalizmin Uşağıdır 02:15

Bahçeli Barzani Emperyalizmin Uşağıdır

MHP lideri Devlet Bahçeli 'Kerkük Sevdalıları ile Buluşma' adıyla Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen programa katıldı. Programda kürsüye çıkan Bahçeli; IKBY'ye ve Barzani'ye çok sert mesajlar verdi. Bahçeli, Şer bir kamp..

Motosikletli Hırsız Kaza Yapınca Yakalandı 00:32

Motosikletli Hırsız Kaza Yapınca Yakalandı

Brezilya'da bir hırsızlık şüphelisi motosikletiyle polisten kaçmaya başladı. Peşinde ise iki motorize polis ve bir polis otosu vardı. Hırsız tam arayı açtığını, kaçabileceğini düşünmüştü ki önüne çıkan otomobile çarptı. ..

Avni Yıldırım dövüşü öncesi Kavga Etmesi 03:45

Avni Yıldırım dövüşü öncesi Kavga Etmesi

Basın toplantısında sinirleri tepesine çıkan adam kavga etti..

  • JET TV tarafından
  • 1.165 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özcan Deniz Nikah Törenini Erkene Aldı 04:49

Özcan Deniz Nikah Törenini Erkene Aldı

İstanbulu gelin dizisinde kariyerinde zirveye çıkan Özcan Deniz yakın zamanda dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Özcan Deniz hastalanınca 2 aylık hamile sevgilisi Feyza Aktan'la düğününün tarih ve yeri değişti...

  • ANKA tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump,Obama Döneminde İmzalanan 'İran'la Nükleer Anlaşma'yı Bozmaya Hazırlanıyor 01:24

Trump,Obama Döneminde İmzalanan 'İran'la Nükleer Anlaşma'yı Bozmaya Ha

ABD Başkanı Donald Trump'ın, ABD eski Başkanı Barack Obama döneminde İran'la 2015 yılında imzalanan nükleer anlaşmayı iptal etmeye hazırlandığı ileri sürüldü. ''ÜLKE ÇIKARLARINA UYGUN DEĞİL'' Amerikan medyasında çıkan ..

Masum Topuz 121 FETÖ'cü  İle Görüşmüş 02:50

Masum Topuz 121 FETÖ'cü İle Görüşmüş

FETÖ’den tutuklanan ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz’un, 17-25 Aralık 2013 girişimini planlayıp icra eden eski emniyet müdürleri, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimine katılan kişiler, FETÖ’ye üye ol..

Katar Türkiye Açısından Anlamlı Bir Gündü 03:11

Katar Türkiye Açısından Anlamlı Bir Gündü

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bundan sonra oynayacakları maçlarda ritim yakalamak ve bunu sezon sonuna kadar devam ettirmek zorunda olduklarını söyledi. Yanal, El Sadd takımı ile oynadıkları özel maçın ardın..

Yaşlı Adamı Polisin Yanında Bayıltan Yumruk! 01:15

Yaşlı Adamı Polisin Yanında Bayıltan Yumruk!

Trafik kazası sonrası çıkan tartışmada Taylandlı genç, 72 yaşındaki Avustralyalı turiste yumruk attı. O sırada polise derdini anlatmaya çalışan adam yere düşerek yaralandı. Tartışmanın yaşlı adamın, trafik kazası sonrası..

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı 00:58

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı yayında! Bedran'ın kaçırdığı Selin, ölümle burun buruna! Arka Sokaklar 452. Bölüm 13 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Selin, Bedran tarafından kaçırılır. Mesut, Selin'in kaçırı..

Rumeli Hisarı'nda Yangın 01:13

Rumeli Hisarı'nda Yangın

Rumeli Hisarı'nda Yangın Rumeli Hisarı sahilindeki bir restoranda çıkan yangın söndürüldü. Alınan bilgiye göre, Rumeli İskelesi'nin yanındaki bir restorantta hizmet vermediği sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenl..

Gömüldüğü Mezardan Çıkıp Köyüne Dönen Amca 02:20

Gömüldüğü Mezardan Çıkıp Köyüne Dönen Amca

Defnedildikten yıllar sonra köyüne döndüğü öne sürülen Mustafa Yılmaz, Mezardan neden çıktınız? sorusuna verdiği cevapla sunucu Zahide Yetiş'i şaşkına çevirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı 00:39

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı yayında! Denizden kurtarılan Selin, tekrar nefes alabilecek mi? Hikaye ve Künye Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için da..

Kuleye Tırmanan Gençlere Bekçi Sopası 01:07

Kuleye Tırmanan Gençlere Bekçi Sopası

Ankara'da yapımı yarım kalan Cumhuriyet Kulesine tırmanan gençler bina bekçisinin hışmına uğradı. Ankara'yı kuşbakışı gören inşaata çıkan gençleri gören bekçi adeta deliye döndü...

Esnafın Kalaslarla Kavgasını Tiyatro İzler Gibi İzlediler 01:05

Esnafın Kalaslarla Kavgasını Tiyatro İzler Gibi İzlediler

Kars'ta alacak verecek yüzünden sabah saatlerinde çıkan kavgada kalas ve sopalar kullanıldı. Adeta kemik seslerinin duyulduğu feci kavgada 3 kişi yaralanırken, 4 kişi de gözaltına alındı. Çevredeki vatandaşların adeta aç..

Başbakan  Kaptan Köşkünde 01:24

Başbakan Kaptan Köşkünde

Yalova'daki programının ardından feribot ile Yenikapı'ya gelen Başbakan Binali Yıldırım, yabancı uyruklu bir vatandaş ile sohbet etti. Daha sonra kaptan köşküne çıkan Başbakan Yıldırım, burada bilgiler aldı. Başbakan Bin..

Tottenham, Wembley Büyüsünü Bozdu 01:33

Tottenham, Wembley Büyüsünü Bozdu

Bu sezon 4. iç saha maçına çıkan Tottenham Bournemouth’u 1-0 yenerek Wembley'de oynadığı maçlardaki ilk galibiyetini aldı..