#Kornadan aklı Çıkan kız

Demet Şener Benim Değil İbrahim Kutluayı Konuşun 10:12

Demet Şener Benim Değil İbrahim Kutluayı Konuşun

İbrahim Kutluay'ın ihaneti neticesinde biten, evliliğin ardından çıkan dedikodulara karşı Demet Şener beni değil İbrahim Kutluay'ın yaptıklarını konuşun açıklaması geldi...

  • ANKA tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Final Four Basketbol Şampiyonlar Ligi 02:05

Final Four Basketbol Şampiyonlar Ligi

Türkiye Kupası’nı kazanarak basketbol otoritelerinin takdirini alan Banvit, Avrupa arenasında da başarılı bir grafik ortaya koydu. A Grubu’nu 11 galibiyet ve 3 yenilgi ile ikinci sırada bitirerek üst tura çıkan Banvit, A..

Aleyna Tilki Şimdi De Yönetmen Ouyor 01:00

Aleyna Tilki Şimdi De Yönetmen Ouyor

Cevapsız Çınlama' adlı şarkısıyla kısa sürede milyonlarca izlenme oranına ulaşan Aleyna Tilki, sadece müzikal anlamda elde ettiği başarıyla değil 18 yaşından küçük sahneye çıktığı için de magazin gündeminin ilk sıraların..

  • ANKA tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti 02:23

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı cuma günü tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi’nde ziyaret ettiği ortaya çıkan CHP Milletvekili Tuncay Özkan, Müthiş düşünceleri var. İlk duruşmadan itibaren söyleyecekleri ..

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd 1:46:42

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd

Filmin Diğer Adı:xXx: The Return of Xander Cage Filmin IMDB Puanı:5.6 Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Macera Filmin Yönetmeni:D.J. Caruso Filmin Senaristi:F. Scott Frazier, Chad St. John Filmin Oyuncuları:Ru..

  • Tv Series tarafından
  • 15.274 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) 04:24

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017)

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) Fransa ile İspanya arasında oynanan hazırlık maçını konuk ekip 2-0 kazandı. İki futbol devini karşı karşıya getiren maçın ilk bölümünde İspanya üstünlüğü vardı. Yerden kısa..

Spikerin Canlı Yayında Ayakkabısı Fırladı 00:43

Spikerin Canlı Yayında Ayakkabısı Fırladı

Spikerin Canlı Yayında Ayakkabısı Fırladı.Çin yayın yapan bir televizyon kanalının spikeri canlı yayında zor anlar yaşadı. Yürürken bir anda ayakkabısı ayağından çıkan spiker, durumu yayına yansıtmadan sunumunu yapmaya d..

  • JET TV tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tostçu Erol Aslında Kim? 01:58

Tostçu Erol Aslında Kim?

Son zamanların en ünlü youtube fenomenlerinden olan atom tostuyla öne çıkan bunun yanı sıra çikolatalı tost, fıstıkellalı tost, kavurmalı tost, ton balıklı tost gibi bir çok çeşidi olan Gaziantepli Tostçu Erol'un kim old..

  • JET TV tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evliik Programları Yeniden Yayınlanacak mı? 05:18

Evliik Programları Yeniden Yayınlanacak mı?

Evlilik programlarıyle çıkan KHK ile yayından kaldırıldı.Ancak cezalar caydırıcı olmadığı için tekrar yayınlanacak.....

  • ANKA tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da 1 Mayıs Olaylı Geçti 01:16

İstanbul'da 1 Mayıs Olaylı Geçti

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul'da düzenlenen gösteriler olaylı geçti. Bakırköy ve Şişli'deki gösterilerde gerginlik çıktı. Çıkan arbedede polis havaya ateş açtı...

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti Erkan Tan  Özkan'Mehteri Verdi 02:23

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti Erkan Tan Özkan'Mehteri Verdi

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı cuma günü tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi’nde ziyaret ettiği ortaya çıkan CHP Milletvekili Tuncay Özkan, Müthiş düşünceleri var. İlk duruşmadan itibaren söyleyecekleri ..

Brose Bamberg 97-99 Darüşşafaka Doğuş (Maç Özeti - 30 Mart 2017) 02:09

Brose Bamberg 97-99 Darüşşafaka Doğuş (Maç Özeti - 30 Mart 2017)

Brose Bamberg 97 -99 Darüşşafaka / Maç özeti Almanya'da 'tamam ya da devam' maçına çıkan Daçka play-off umudunu son maça taşıdı. Euroleague’in 29. hafta maçında Darüşşafaka Doğuş, deplasmanda Almanya ekibi Brose Bamberg’..

Bengü Kimdir? 01:56

Bengü Kimdir?

Bengü Erden, 23 Nisan 1979 yılında İzmir’de doğdu. Aslen Malatyalıdır Ortaokul ve liseyi Özel İzmir Amerikan Lisesinde okudu. Marmara Üniversitesi İsletme Fakültesi mezunu. Aynı zamanda Akademi İstanbul-San Bölümü´nde ..

Meyhane Şarkıları 1 - Taş Plak Meyhanesinden 49:16

Meyhane Şarkıları 1 - Taş Plak Meyhanesinden

Özellikle Liman kentlerinin vazgeçilmez unsuru olarak ortaya çıkan meyhaneler , şairleri , yazarları , sanatkarları toplumun hemen hemen her kesimini bir araya getiren özel mekanlardır. Yüzyıllardır dünya ölçülerinde mey..

Real Madrid 3-0 Alaves (Geniş Maç Özeti - 02 Nisan 2017) 13:00

Real Madrid 3-0 Alaves (Geniş Maç Özeti - 02 Nisan 2017)

Rekortmen Real zirvede rahat: 3-0 La Liga'nın lideri 29. haftada da tökezlemedi, maç eksiğiyle liderliğini üç farklı bir zaferle perçinlerken bir rekoru daha tarihe gömdü. Real Madrid zirvesine kurulduğu La Liga'nın 29...

Ufuk Bayraktar Fena Kızdı! 00:56

Ufuk Bayraktar Fena Kızdı!

Son zamanlarda hakkında çıkan “Eşinden ayrılıyor” haberleri ile ilgili soru sorulunca, Bayraktar gergin anlar yaşayıp soruları yanıtsız bıraktı...

  • ANKA tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erzurum Meydan Muharebesi (Aşiret Kavgası) 04:37

Erzurum Meydan Muharebesi (Aşiret Kavgası)

Erzurum'da birbirleriyle akraba olan aynı aşiret mensupları arasında ev yüzünden çıkan ve yaklaşık 300 kişinin karıştığı kavga adeta meydan muharebesine döndü, mahalle savaş alanını andırdı. 3'ü polis çok sayıda yaralını..

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Artık Masken Düştü Baba 01:26

Artık Masken Düştü Baba

Bir toplantıdan çıkan suç dünyasından bir adam (Hayati Hamzaoğlu) arabası ile durduğu benzincide, diğeri de (Kenan Pars) sauna havuzunda motosikletli bir genç, Halil (Cüneyt Arkın) tarafından öldürülür...

Mehmet Demirkol 02:19

Mehmet Demirkol "Bruma'yı İzlemekten Büyük Keyif Alıyorum" İzle

Spor yorumcusu ve yazarımız Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Bruma ile ilgili çıkan transfer haberlerini yorumladı...

Eskişehirspor 6  1 Samsunspor Maç Özeti İzle 00:52

Eskişehirspor 6 1 Samsunspor Maç Özeti İzle

TFF 1.Lig'in 31. haftasında Eskişehirspor kendi sahasında Samsunspor'u 6-1 mağlup ederek zirve yarışında önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Eskişehirspor'un gollerini 33' (penaltı) ve 77' Erkan Zengin, 40' Hakan Çinem..

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah 03:46

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah

Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen bu tüfek Belçikalı bir firmanın tasarımı. Şu an bazı orduların özel kuvvetleri tarafından taktik saldırı silahı olarak kullanılıyor. Bu silaha, amaca göre, bomba atar, laze..

SSC Napoli 3-2 Juventus FC - Maç Özeti 02:47

SSC Napoli 3-2 Juventus FC - Maç Özeti

Düello Napoli'nin! Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda 6 puana sahip 3 takımdan biri olan Napoli, gol düellosuna sahne olan maçta Marsilya'yı devirdi ve önemli bir galibiyet elde etti.. SSC Napoli 3 - 2 Marsilya 10' 0 - 1 Andr..

Ece Seçkin'in Konserine Sadece 100 Kişi Geldi!! 01:24

Ece Seçkin'in Konserine Sadece 100 Kişi Geldi!!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Global Run yarışların öncesinde ünlü sanatçı Ece Seçkin sahne aldı. Sahneye çıkan ünlü sanatçı dinlemeye yaklaşık 100 kişi katıldı. TAM BİR HAYAL KIRIKLIĞI..

  • ANKA tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Işıkları'nın Muhteşem Görüntüsü 01:00

Kuzey Işıkları'nın Muhteşem Görüntüsü

Aurora Borealis, dünyanın manyetik alanı ile Güneş'ten gelen yüklü parçacıkların etkileşimi sonucu gökyüzünde ortaya çıkan doğal ışımalardır...

  • JET TV tarafından
  • 1.192 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Arabadan Burnu Bile Kanamadan Çıktı 00:47

Bu Arabadan Burnu Bile Kanamadan Çıktı

Görüntülerin adresi Çin. Kontrolden çıkan bir otomobil, çimlerin de bulunduğu refüjü aşarak karşı şeride uçtu. Otomobil, o sırada seyir halinde olan araçlardan birine de çarparak yoldan çıktı...

  • JET TV tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AB Türkiye Diyaloğu Devam Etmeli 01:50

AB Türkiye Diyaloğu Devam Etmeli

İtalya Eski Dışişleri Bakanı ve Avrupa Birliği Komisyonu Başkan Yardımcısı Franco Frattini, A Haber'e konuştu. Türkiye'deki referandumdan çıkan sonuca saygı duyulmasını isteyen Frattini, Avrupa Birliği'nin de Türkiye'ye ..

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

Manchester City 3-1 Hull City (Maç Özeti - 08 Nisan 2017) 11:04

Manchester City 3-1 Hull City (Maç Özeti - 08 Nisan 2017)

Manchester City şeytanın bacağını kırdı: 3-1 Manchester City, Hull City karşısında rahat bir galibiyet alarak dört haftalık üç puan hasretine son verdi. Premier Lig'de 32. hafta karşılaşmalarında Hull City'yi ağırlayan ..

Ebru Şallıdan Çıplak Fotoğrafla İlgili Son Açıklama 01:32

Ebru Şallıdan Çıplak Fotoğrafla İlgili Son Açıklama

Ebru Şallı sosyal medyada ortaya çıkan çıplak fotoğrafla ilgili en son açıklamaları yaptı...

  • ANKA tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aboubakar'ı Beşiktaş'a Yapacaklar İzle 01:41

Aboubakar'ı Beşiktaş'a Yapacaklar İzle

Gazetemiz yazarı Mehmet DemirkoL, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Aboubakar hakkında çıkan transfer iddialarını yorumladı...