#Koydu

Mert Fırat Aradığı Aşkı Hande Doğandemir'de Buldu Magazin D 7 Mayıs 2018 05:53

Mert Fırat Aradığı Aşkı Hande Doğandemir'de Buldu Magazin D 7 Mayıs 20

Yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen Mert Fırat dedikodulara son noktayı koydu. Hande Doğandemir'den vazgeçmeyen ve uzun bir aradan sonra onunla birlikte görüntülenen Mert Fırat Kimya mühendisi ile çıkan aşk yaşıyorl..

  • BETA tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Anıl Muhteşem Atışlarıyla Şov Yaptı 73. Bölüm Survivor 2018 00:58

Anıl Muhteşem Atışlarıyla Şov Yaptı 73. Bölüm Survivor 2018

Ödül oyununda Anıl ve Mustafa Kemal karşı karşıya geldi. Anıl başarılı atışlarıyla farkını ortaya koydu...

  • BETA tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 6 yıl önce
15 Temmuz'a Ait İlk Kez Yayınlanan Kan Dondurucu Görüntüler 00:59

15 Temmuz'a Ait İlk Kez Yayınlanan Kan Dondurucu Görüntüler

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından yeni görüntüler ortaya çıkmaya devam ediyor. Jandarma Genel Komutanlığını işgal eden cuntacıların, ellerinde Türk bayraklı onlarca vatandaşa ateş açtıkları anlar, karargahın güve..

Bakan Soylu O Fotoğrafın Hikayesini Anlattı 05:50

Bakan Soylu O Fotoğrafın Hikayesini Anlattı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Yeni Şafak'ın sosyal medya canlı yayında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Soylu 2000'li yıllarda hainlikle suçladığı Meral Akşener'in istifasına ilişkin soruya “İstismar ortaya ko..

Son 9 Yılda 22 Uçak Kazası Oldu, 2 Bin 976 Kişi Öldü 01:46

Son 9 Yılda 22 Uçak Kazası Oldu, 2 Bin 976 Kişi Öldü

Günlük 11 bin uçak ile yaklaşık 2 milyon insanın kullandığı havayollarında üst üste meydana gelen uçak kazaları güvenilirlik tartışmalarını yeniden başlattı. Son yapılan araştırmalar ise dünya genelinde yolcu uçağı sayıs..

Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti 06:14

Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti

por Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçı Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbiydi. Rakibini 3-1 mağlup eden siyah beyazlılar, şampiyonluk yarışında 'ben de varım' dedi. SON ANDA OĞUZHAN ŞOKU Spor Toto Süper Lig..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cildine İyi Geldiği İddia Edip Köpeğinin İdrarını İçen Kadın 01:25

Cildine İyi Geldiği İddia Edip Köpeğinin İdrarını İçen Kadın

ABD'li kadın, cildini pürüzsüz hale getirdiğini ve depresyonu düzelltiğini iddia ederek köpeğinin idrarını içtiği videoyu internete koydu..

  • JET TV tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erdoğan'ın Çağrısıyla 3 Milyon Dolar Bozdurdular 01:20

Erdoğan'ın Çağrısıyla 3 Milyon Dolar Bozdurdular

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın, dövizle ilgili çağrısına uyan Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) üyesi bir grup, 3 milyon doları bozdurarak Türk Lirasına çevirdi. Dernek Genel Başkanı Nihat Tanrık..

Alp Navruz Aşık Olmak İstiyorum 01:21

Alp Navruz Aşık Olmak İstiyorum

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sosyal Medya Fenomenlerinin Atası Mahir Çağrı 02:04

Sosyal Medya Fenomenlerinin Atası Mahir Çağrı

Mahir Çağrı, 1999'da açtığı kişisel web sitesi ile dünyanın tanıdığı bir isim haline gelmiş, gerçek bir internet fenomeni. Dönemine göre normal kabul edilebilecek basit bir tasarım, hafif kırık bir İngilizce ile kurulan..

  • JET TV tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karışık Pizza Tarifi 04:54

Karışık Pizza Tarifi

Malzemeler: Hamuru için : 1+3/4 su bardağı un (2 su bardağından biraz daha az), 1/2 su bardağı ılık su, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı kuru maya, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. Üzeri için : 2 ..

İbrahim Kutluay Hapis Mi Yatacak 05:26

İbrahim Kutluay Hapis Mi Yatacak

Okan Bayülgen sosyete kasabı Nusret'i programında topa tuttu. Nusret'in kötü örnek olduğunu söyleyen Bayülgen bu yanlıştan dönülmesi gerektiğine vurgu yaptı. Okan Bayülgen programında ünlü kasap Nusret'i yerden yere vurd..

  • BETA tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Okan Bayülgen'den Nusret'e Ağır Sözler 03:57

Okan Bayülgen'den Nusret'e Ağır Sözler

Okan Bayülgen sosyete kasabı Nusret'i programında topa tuttu. Nusret'in kötü örnek olduğunu söyleyen Bayülgen bu yanlıştan dönülmesi gerektiğine vurgu yaptı. Okan Bayülgen programında ünlü kasap Nusret'i yerden yere vurd..

  • BETA tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti  Sonu Çok Kötü Biten 5 Tatil 04:58

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti Sonu Çok Kötü Biten

Büyük hevesler ve heyecanla çıkılan tatiller kimi zaman hiç beklenmedik olaylara sahne acı sonıuçlara sahne olabiliyor. Konu: 1. Mağara Gezi ve keşif tutkunu Gary Lutes, bu heyecanı 9 yaşındaki oğlu Tim ve 13 yaşındaki..

  • JET TV tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Püreli Kıyma Kavurma Tarifi 03:52

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi

Malzemeler: 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı garnitür, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber. Püre için; 4 adet haşlanm..

Ebru Şallı'nın Mayolu Pozuna Sosyal Medyadan Tepki 10:55

Ebru Şallı'nın Mayolu Pozuna Sosyal Medyadan Tepki

Bir süredir sevgilisi Uğur Akkuş ile teknede tatilde olan eski manken Ebru Şallı, mayolu pozunu koydu sosyal medyayı salladı...

  • BETA tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Oğuzhan Koç - Beni İyi Sanıyorlar (Akustik) 04:09

Oğuzhan Koç - Beni İyi Sanıyorlar (Akustik)

Beni İyi Sanıyorlar; Uzun oldu gideli sen Ne de koydu ah bi' bilsen Beni sorarsan iyi işte Nasıl olunursa öyleyim ayrıldıktan sonra Her şey aynı Aynı kuşlar Karanfiller Hepsinin selamı var sana Ne de zormuş başa çıkmak ..

Amcamızın Eşine Olan Hasreti ve Özlemi 02:01

Amcamızın Eşine Olan Hasreti ve Özlemi

Eşini kaybettikten sonra , hergün tek tek sayan aşkın hikayesi. Nikahımı, ruhlar alemi nde kıymışlar… Orda, Haticemi bana vermişler… “51 Yıl” bize sınır koymuşlar… Günü gelincike gitti Haticem…. Mevsimimiz, “bahar” değ..

  • PengoTV tarafından
  • 208 görüntüleme
  • 4 yıl önce
RTÜK Başkanı'ndan 4 Maaş Açıklaması 01:13

RTÜK Başkanı'ndan 4 Maaş Açıklaması

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin “4 maaş alıyor” iddialarına nokta koydu. “ Hiçbir zaman 4 maaşım olmadı” diyen Şahin, RTÜK ile birlikte sadece bir yerden yönetim kurulu maaşı aldığını açıkladı...

Hazaver - Burn (Official Video) 03:45

Hazaver - Burn (Official Video)

Söz - Müzik: Hazaver Intro Seslendirme: Austin Jansma Aranje: Danil Marenin Yönetmen: Hazaver Şarkı Sözleri: There’s a word on the street that we’re all gonna get locked up Left with no future, no justice and no choices..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erken Seçim Açıklaması 03:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan erken seçim tartışmalarına son noktayı koydu. Erdoğan seçimlerin 2023 yılında yapılacağını vurguladı. Erdoğan, Doğu Akdeniz'le ilgili de önemli mesajlar verdi...

Koronavirüste Çin Aşısı Mı, Alman Aşısı Mı? 02:55

Koronavirüste Çin Aşısı Mı, Alman Aşısı Mı?

Çin aşısı yolda, Alman aşısı için anlaşma tamam. Peki, hangi aşıyı yaptıracağız? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, iki aşıyı değerlendirdi. Risklerini ortaya koydu...

Yaşanan Kuraklığı Minareye Bakıp Ölçüyorlar 08:17

Yaşanan Kuraklığı Minareye Bakıp Ölçüyorlar

Sivas’ta baraj suları altında kanan Pusat camisinin minaresi her geçen yıl artan kuraklığı gözler önüne seriyor. Sivas'ın Hafik ilçesinde 2009 yılında inşası tamamlanan ve su toplamaya başlayan Pusat İçme Suyu ve Sulama ..

Hamsi avı yasağı başladı! 02:04

Hamsi avı yasağı başladı!

TEZGAHLAR PARMAK BOYUNDAN KÜÇÜK HAMSİLERLE DOLUNCA BAKANLIK DURUMA EL KOYDU, 10 GÜNLÜK AV YASAĞI GETİRDİ... YASAĞI DUYAN VATANDAŞ İSE BALIKÇILARA KOŞTU, SON HAMSİLER HEMEN KAPIŞILDI.....

ABD Ordusundan Muhtıra 01:50

ABD Ordusundan Muhtıra

ABD Genelkurmay Başkanlığı, kongre baskını sonrası yaşanan olaylara son noktayı koydu. Muhtıra niteliğinde bir genelge yayınladı ve Başkomutanımız Biden dedi...

TGRT Haber'e -Trafik Medya- Ödülü 02:47

TGRT Haber'e -Trafik Medya- Ödülü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin dünyada trafik kazalarındaki can kaybında yüzde 50 azalış hedefini tutturan iki ülkeden biri olduğunu vurguladı. Erdoğan, “sıfır kaza, sıfır can kaybı” diyerek yeni bir hed..

Fırında dondurmalı rezalet! 01:06

Fırında dondurmalı rezalet!

MERSİN'DE FIRIN ÇALIŞANI SOSYAL MEDYADA TIKLANMA UĞRUNA HAMURUN İÇİNE DONDURMA KOYDU, PİŞİRDİĞİ EKMEKLE ÇİRKİN BİR OYUN OYNADI.. GÖRÜNTÜYE TEPKİ YAĞINCA O FIRININ FAALİYETİNİ DURDURDU...

HDP Meclis Parasıyla PKK'ya Pul Yollamış 02:32

HDP Meclis Parasıyla PKK'ya Pul Yollamış

HDP’nin devletin tahsis ettiği para yardımıyla provokasyon yapmaya çalıştığı ortaya çıktı. 4 HDP milletvekilinin, Meclis’in “iletişim harcaması” için verdiği parayla pul alıp cezaevlerindeki PKK’lı teröristlere gönderdiğ..

Can Duman - Ayrılığın Sonrası 03:19

Can Duman - Ayrılığın Sonrası

Ayrılığın Sonrası şarkı sözleri ile Ayrılığın sonrasında Kan kustum yalnızlığımla Tuz bastım yaralarıma Belki de geçer sandım İçim yanıyor Bedenim çürüyor Büyük koyuyor bu defa Ruhumu teslim ederim Yine de dönmem ..

Kuzuyu sahiplendi 01:23

Kuzuyu sahiplendi

ADANA'DA YAŞAYAN BURÇİN UMAY, 4 AY ÖNCE BİR KUZU SAHİPLENDİ. İSMİNİ DE KAHVE KOYDU. GENÇ KADIN O GÜNDEN BERİ KUZUSUYLA UYUYOR, ONDAN HİÇ AYRILMIYOR, İŞE BİLE BİRLİKTE GİDİYOR.....