#Koyun kavgası

Kolay El Açması Makarna Tarifi 07:55

Kolay El Açması Makarna Tarifi

Temel Makarna Hamuru Malzemeler Hamur İçin; 250 gr un 50 gr durum buğdayı unu (semolina) 2 yumurta 2 yumurta sarısı 1 tutam tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı Pişirmek İçin; 1 lt su 1 tutam tuz 1-2 yemek kaşığı terey..

Pudingli Islak Kek Tarifi 06:34

Pudingli Islak Kek Tarifi

Pudingli Islak Kek Tarifi ve Malzemeler : 4 Tane Yumurta 1 Buçuk su bardağı şeker 1 Su bardağı süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 3 Yemek kaşığı kakao 2 Buçuk su bardağı un 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma t..

Kuzuların Meralarda Özgürce Dolaşması Bu Kadar mı Hoş Olur ? 03:28

Kuzuların Meralarda Özgürce Dolaşması Bu Kadar mı Hoş Olur ?

Drone kamerayla meralarda koyun sürülerin yukarıdan çekilen görüntüler şahaneydi. keyifli seyirler, izlemesi bedava..

  • PengoTV tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çinliler Maymun Klonladı 00:46

Çinliler Maymun Klonladı

Çin bilim insanları iki makak maymunu klonladı. Bu klonlama 1996 yılında klonlanan koyun Doly'den sonra bir ilk...

  • JET TV tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Makarna Böreği Tarifi 07:34

Makarna Böreği Tarifi

Malzemeler 4 tane taze yufka Tuzlu suda haşlanmış makarna(500gr) Beyaz peynir ve doğranmış maydanoz Sosu için gerekenler : 1 su bardağı süt 1 çay bardağı sıvıyağ 3 tane yumurta 2 3 yemek kaşığı yogurt Not : Ben bu mal..

Canan Karatay'ın Birebir Taklidini Yapan Sefa Doğanay 00:34

Canan Karatay'ın Birebir Taklidini Yapan Sefa Doğanay

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılarak birçok ünlünün taklidini yapıp birinci olan Sefa Doğanay bu kezde Canan Karatay için bir video çekti. Doğanay'ın, Çaya şeker yerine tereyağı koyun sözleriyle yayınladığı v..

  • JET TV tarafından
  • 1.384 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır 06:30

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır

Taze bir balık seçmenin bir kaç püf noktası bulunmaktadır. Bunların birincisi balığın gözlerini kontrol etmektir. Taze bir balığın gözleri her zaman canlı ve parlaktır, asla puslu bir görüntüye sahip olmamalıdır. İkinci ..

Evde Islak Hamburger Nasıl Yapılır 04:14

Evde Islak Hamburger Nasıl Yapılır

Islak Hamburger Malzemeleri 400 - 500 gram kıyma 1 soğan / rende 3 diş sarımsak / rende 1/2 su bardağı galeta unu 1 yumurta 1/4 bağ maydanoz Tuz Karabiber 6 adet Hamburger ekmeği Sosu için; 4-5 adet domates 3 diş sarı..

Çikolatalı Kek Tarifi 07:44

Çikolatalı Kek Tarifi

Bol cikolatali kek Malzemeler 4 tane yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi yogurt 1 cay bardagi bardagi siviyag 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu Yarim su bardagi badem, ceviz yada findiktozu varsa koyun yoksa koymayi..

'Ersizler'in Erlerinden 'Göreve Hazırız' Mesajı 01:55

'Ersizler'in Erlerinden 'Göreve Hazırız' Mesajı

Kastamonu'nun Küre ilçesinde Kurtuluş Savaşı'nda eli silah tutan bütün erkekleri şehit olduğu için Ersizler ismi verilen köyün erleri, vatan için bugün de göreve hazır bekliyor...

Kurabiye Tarifi 08:40

Kurabiye Tarifi

Kurabiye tarifim için malzemeler: 250Gr. tereyağı 100ml kadar sıvıyağ (1 çay bardağı) 1 buçuk su bardağı tozşeker 4 yumurta 6 su bardağı veya biraz daha fazla un (hepsini birden eklemeyin azar azar koyun) 1 paket kabartm..

Elmalı Kek Tarifi 07:32

Elmalı Kek Tarifi

Elmalı Kek Tarifi ve Malzemeler : 4 Tane yumurta 1 Su bardağı şeker (200 gr.) 200 gr. Oda ısısında yumuşamış tereyağı (margarinde olur) 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma tozu 1 Tatlı kaşığı tarçın 2 Su bardağı un(250gr) ..

Damla Çikolatalı Kek Tarifi 05:25

Damla Çikolatalı Kek Tarifi

Damla Çikolatalı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 Tane oda ısısında yumurta 1 Su bardağı şeker Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma tozu 2 Su bardağı un Bir iki yemek kaşığı do..

Evde Ayvalık Tostu Nasıl Yapılır 03:24

Evde Ayvalık Tostu Nasıl Yapılır

Ayvalık Tostu Malzemeleri ( 2 kişilik ) 4 parça ayvalık tost ekmeği 12 ince dilim kaşar peyniri 6 adet sosis 7-8 ince dilim salam 5-6 dilim sucuk 1 adet domates 6 kaşık rus salatası 2-3 adet salatalık turşusu Hazırlanış..

Fındık Veresiye Fragman 01:51

Fındık Veresiye Fragman

Ordu’da bir köyde yaşayan Hacer ve Mehmet, yıllardır birbirine sevdalı olan iki gençtir. Köyün fındık ağası olan Pala İsmail, kızı Hacer’i fakir olduğu için Mehmet’e vermek istemez. İki aşık evlenmek için çeşitli planlar..

Alkışlarla Yaşıyorum Manyağı İlen Pizza 03:18

Alkışlarla Yaşıyorum Manyağı İlen Pizza

Malzemeler: 250 gram un. 50 gram mısır unu. 150 ml su (oda sıcaklığında) ... Sos: 4-5 orta boy domates rendesi veya domates suyu. 1/2 kaşık biber, 1/2 kaşık domates salçası 3-4 diş sarımsak. ... Yapılışı: Şeker ve mayayı..

  • JET TV tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kuzuların Koyunlara Kavuşma Anı 00:50

Kuzuların Koyunlara Kavuşma Anı

Malatya’nın Darende ilçesinde koyun ve kuzuların buluşma anı renkli görüntülere sahne oldu. Yaklaşık 300 kuzu annelerini bulabilmek için koyunların arasında dolaştı. Koyunlar ise koku ve seslerinden tanıdıkları yavruları..

  • JET TV tarafından
  • 547 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Patatesli Kaşar Dolgulu Köfte Tarifi 03:31

Patatesli Kaşar Dolgulu Köfte Tarifi

Malzemeler: 1 büyük boy patates 1 orta boy soğan 2 dilim bayat ekmek 1 büyük tutam maydanoz 1 yumurta 250 gr. kıyma damak tadınıza göre kimyon, kırmızı toz biber, tuz ve karabiber (en az 1er çay kaşığı koyun:) kıvamına g..

Tane Tane Pilav Tarifi 03:12

Tane Tane Pilav Tarifi

Malzemeler 2 su bardağı pirinç 2 yemek kaşığı sade yağ 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tutam tuz 3 su bardağı su veya et suyu Hazırlanışı İki su bardağı pirinci yarım saat kadar, kaynar olmayan (ılık/sıcak) suya koyup nişas..

Peynirli Poğaça Tarifi 10:36

Peynirli Poğaça Tarifi

Malzemeler 1 Su bardağı ılık su 1 Çay bardağı ılık süt 1 Çay bardağı sıvıyağ 1 Tane yumurta 1 Yemek kaşığı seker 1 Tatlı kaşığı tuz 1 Paket kuru maya (isteyenler yarım paket yaş maya da kullanabilir) 4 Buçuk 5 su bardağ..

Acılı Ezme Tarifi 04:56

Acılı Ezme Tarifi

Malzemeler 4 Tane domates 1 Tane kırmızı biber 2-3 Tane yeşil biber 1 Tane kuru soğan 2 Diş sarımsak Bir tutam maydanoz Bir tane küçük salatalık Yarim yemek kaşığı acı biber salçası (isterseniz domates salçası da koyun)..

Arpa Şehriyeli Sebzeli Pilav Tarifi 07:22

Arpa Şehriyeli Sebzeli Pilav Tarifi

Arpa Şehriyeli Sebzeli Pilav Tarifi ve Malzemeler : (Pilavın miktarını kişi sayısına göre çoğaltabilirsiniz. Ben 4 kişilik yaptım.) 1 su bardağı arpa şehriye 1 tane kuru soğan 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber 2 tane dom..

Koyuna Artislik Yapılmayacağını Öğrenen Kedi 01:21

Koyuna Artislik Yapılmayacağını Öğrenen Kedi

Tamam; sevimlisin, güzelsin ama herkese artislik yapılmaz. Bir gün bir koyun çıkar, gömer kafayı... ondan sonra yıldızları sayarsın... Koyunların mahrem yaşam alanına girmişsin, deplasmandasın, efendi olacaksın...

  • JET TV tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Leyla'nın Cesedi İşte Burada Bulundu 04:51

Leyla'nın Cesedi İşte Burada Bulundu

Ağrı'da Ramazan Bayramı'nın ilk gününde dedesinin köyüne giden ve kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’in cesedi, köyün 1 kilometre uzaklığındaki derede bulundu...

İki Aileye Taş Ve Sopalarla Linç Girişimi 01:24

İki Aileye Taş Ve Sopalarla Linç Girişimi

Erzurum'un Yakutiye ilçesine bağlı Uzunyayla köyünde huzursuzluk çıkardığı iddia edilen iki ailenin bireylerine yönelik linç girişimini, jandarma güçlükle önledi. 'Dişe diş, kana kan intikam' sloganları atarak ellerinde ..

Karda Mahsur Kalan Çobanın İlginç Anlatımı İzleyenleri Kahkahaya Boğdu 01:20

Karda Mahsur Kalan Çobanın İlginç Anlatımı İzleyenleri Kahkahaya Boğdu

Erzurum'un Olur ilçesinin yüksek kesimlerinde köyden mezraya götürülen koyun sürüsü kar ve tipiye yakalandı. Videoyu çeken çoban yaşadıkları zor anları eğlenceli bir şekilde anlattı...

  • JET TV tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çakma Mükremin ' den Baltalı İnfaz 00:19

Çakma Mükremin ' den Baltalı İnfaz

Suç makinesi çakma mükremin sağ elinde tabanca sol elinde balta ile etrafa dehşet saçıyor.Köyün orta yerinde nokta atışla kurbanının canına kıyan çakma mükremin belki canı çekmiştir diye baltayı sarı bıyığa ikram etmeyi ..

  • JET TV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sütlü Ekmek Tarifi Milchbrötchen 05:58

Sütlü Ekmek Tarifi Milchbrötchen

Sütlü Ekmek (#milchbrötchen) Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo un 1 buçuk su bardağı ılık süt 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz (silme) 50 gr. yumuşak tereyağı Hazırlanışı : Unu yoğurma kabına ..

Kadayıflı Kek Tarifi 06:43

Kadayıflı Kek Tarifi

Kadayıflı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 tane yumurta 1 çay bardağı şeker 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket Kabartma tozu 4 Yemek kaşığı un 1 su bardağı kadar kırılmış ceviz Yaklaşık 150 gr çiğ kadayıf (bende 15..

Rulo Poğaça Tarifi 10:03

Rulo Poğaça Tarifi

Rulo Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı soda (mineralwasser) 2 tane yumurta (birini hamura tüm kirin diğer yumurtanın beyazı hamura sarısını da üzeri..