#Koz

Güzel Bir Cilt İçin İşte En Önemli 10 Kural 06:53

Güzel Bir Cilt İçin İşte En Önemli 10 Kural

Sürekli en iyi enstitülerde cilt bakımına gitmek mi yoksa en pahalı kozmetik ürünleri kullanmak mı? Hayır sağlıklı ve güzel bir cilde sahip olmanın sırrı tüm bunlardan çok daha basit. Yapmanız gereken sadece biraz durmak..

  • Kadınca tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok 01:02

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok Dünyanın en ünlü fizikçisi olarak görülen İngiliz bilim insanı Stephen Hawking, insanoğlunun sonunun yakın olduğunu söyledi. 'Oxford Union Society' için insanoğlunun kökenl..

Hayat Şarkısı 53.Bölüm - Büyük İhanet! 04:45

Hayat Şarkısı 53.Bölüm - Büyük İhanet!

Köy sularının Torunbaş Ailesi tarafından zehirlendiğini öğrenen İpek, çektiği videoyu Hülya ve Mahir ile paylaşır. İpek, Hülya ile Mahir'in intikam alması için çektiği videoyu onlarla paylaşır. Bunun sonucunda Hülya ile ..

  • ANKA tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hazal Filiz Küçükköse'den Hayranlarına Müjde 01:32

Hazal Filiz Küçükköse'den Hayranlarına Müjde

1988 yılında Mersin’de dünyaya gelen Hazal Filiz Küçükköse, Ankara’da lise öğrenimini tamamladı. Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü’nü 3. sınıfa kadar okuyup bırakan Hazal Filiz Küçükköse, şu ..

  • BETA tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hellblade Senua's Sacrifice  Official Trailer  PS4 02:10

Hellblade Senua's Sacrifice Official Trailer PS4

From the makers of Heavenly Sword, Enslaved: Odyssey to the West, and DmC: Devil May Cry, comes a warrior’s brutal journey into myth and madness. Created in collaboration with neuroscientists and people who experience ps..

  • BETA tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hesabı Ödememek İçin Okyanusa Atlayan Adam 00:26

Hesabı Ödememek İçin Okyanusa Atlayan Adam

Avustralya'da gerçekleşen olayda, deniz ürünleri restoranına giden bir adam yediği yemeğin hesabını ödememek için okyanusa atladı. 33 yaşında Peck isimli bir erkek olduğu söylenen kişi Omeros Bros isimli restoranda 600 A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hesap makinesini değil toprağı tercih etti 04:52

Hesap makinesini değil toprağı tercih etti

Adana’nın Kozan ilçesinde asıl mesleği muhasebecilik olan Adnan Özdemir, gözden çıkarılan boş arazileri kiralayıp turp, marul ve ıspanak yetiştirerek üretime katkı sağlıyor, istihdama destek oluyor...

Hesaplaşma Zamanı Film İzle 1:53:16

Hesaplaşma Zamanı Film İzle

Emekliye ayrılmak üzere olan iki boksör, karşılıklı son maçlarına çıkarlar. Son kez kozlar paylaşılırken tabii ki bahisçiler ve hayranlar bu büyük maçın takipçisi olacaklardır. 50 İlk Öpücük, Akıllı Ol, Asabiyim gibi kal..

Hidra - Nefes Alamıyorum 02:30

Hidra - Nefes Alamıyorum

Beat & Mix; Serhat Özen Record & Mastering; Efe Onat Cover by Huek Prod by 2Duvar Müzik Sözler; ışıkları kapalı bi baht sınıf sınıf ayırmaya bayılıyolar kırıntıyı çok görüyo kayırıyolar sırrımız bu daha bizi tanımıyol..

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun 01:35

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun

Hollanda’da kritik seçimlere bir gün kala yarışın iki favori partisi iktidardaki Liberal ve Demokrat Halk Partisi lideri Başbakan Mark Rutte ile ırkçı lider Geert Wilders canlı yayında kozlarını paylaştı. Türkiye ile Ho..

Hünkar Beğendi Nasıl Yapılır 07:13

Hünkar Beğendi Nasıl Yapılır

3 tane patlıcanı fırında közleyip doğrayın. Sizler ocakta ya da mangalda da patlıcanı közleyebilirsiniz. 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı dolusu un 2 çay bardağı süt 1 su bardağı kadar kaşar peyniri Tuz karabiber ..

Hünkar Beğendi Tarifi - Beğendili Kebap Tarifi - Hünkar Beğendi Nasıl Yapılır 08:46

Hünkar Beğendi Tarifi - Beğendili Kebap Tarifi - Hünkar Beğendi Nasıl

Malzemeler: Yarım kg dana kuşbaşı et 1 adet büyük boy soğan 1adet büyük boy domates 2 adet sivri biber 2 yemek kaşığı sıvı yağ 2 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber Beğendinin Malzemeleri 3 a..

İbrahim Çağlar - Diyarbekiri Görmeyesen 04:36

İbrahim Çağlar - Diyarbekiri Görmeyesen

Diyarbekiri Görmeyesen şarkı sözleri ile Öyle bir acı ki anlatılmaz Biliyorum yüreğimiz buna hiç mi hiç dayanmaz Hani gidiyorsun ya hani beni istemedin ya Güneş Diyarbekir'e Artık hiç doğmayacak Küçede gördüm se..

İki Yalancı 6.Bölüm - Fena Yakalandılar! 06:07

İki Yalancı 6.Bölüm - Fena Yakalandılar!

Alp'in eski sevgilisi Pelin, gizlice Duygu ve Serkan'ın fotoğrafını çekiyor; ikili çekilen fotoğrafın peşine düşüyor! Duygu ve Serkan, yeniden yüzleşmek için bir araya gelirler. Bu sırada Alp'in eski sevgilisi Pelin, Duy..

  • ANKA tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Buluşma 10.Bölüm 2.Tanıtımı 00:34

İlk Buluşma 10.Bölüm 2.Tanıtımı

Kemaralarla dolu bir mekan... Garsonundan aşçısına, komisinden temizlikçisine kalabalık bir oyuncu ekibi... Kozmik odadan kulaklıklar sayesinde ekiple iletişim kuran iki sunucu ve bir şaka kurbanı.....

  • ANKA tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsan Yüzüne Benzeyen Örümcek - Adana 03:51

İnsan Yüzüne Benzeyen Örümcek - Adana

Adana’nın Kozan İlçesinde Soydan Doğaner (38) adlı vatandaşın aracında bulduğu, latince adı thomisus onustus olan ve insan yüzüne benzeyen görüntüsüyle görenleri hayrete düşüren Köşeli Yengeç Örümceği'ne gözü gibi bakı..

  • JET TV tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsanların Yediği 10 İğrenç Hayvan! 02:53

İnsanların Yediği 10 İğrenç Hayvan!

Kimimizin görünce bile iğrendiğimiz hayvanları bazıları açlıktan bazılarıysa sadece ağız tadları için tüketiyorlar.İşte bazı toplumlar tarafından çoğumuza iğrenç gelen ama özellikle tercih edilen hayvanlar arasında ka..

  • ANKA tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnsanlığı Birçok Şeytani Fikirle Tanıştıran 9 Bilimsel Teori 10:55

İnsanlığı Birçok Şeytani Fikirle Tanıştıran 9 Bilimsel Teori

İnsanlık tarihinde, hataların ve yanlış seçilen yöntemlerin milyonlarca insan için feci sonuçlar doğurduğu birçok korkunç örnek vardır. Zaman içinde insanların bazen ne büyük yanılgılar içine düşmüş olduğunu kanıtlayan 1..

  • JET TV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İple Römorka Bağlanan Köpek Metrelerce Sürüklendi 00:15

İple Römorka Bağlanan Köpek Metrelerce Sürüklendi

iha.com.tr » Asayiş » İple römorka bağlanan köpek metrelerce sürüklendi 08 Eylül 2017 12:29 İple römorka bağlanan köpek metrelerce sürüklendi Konya’da bir traktörün arkasındaki römorka iple bağlanan köpeğin sürü..

Irmak Arıcı - Yağmurum Ol 02:54

Irmak Arıcı - Yağmurum Ol

Yağmurum Ol şarkı sözleri ile Beni bir ben bilir, birde yağmurlar O buz kalbine değse korlar Beni mutlu sanmasınlar Içimden yüreğimi söküp aldılar Başkası dokunmasın aman O gözlere yandım yar Eller sana dokunurken Yap..

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira 01:21

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira Edinilen bilgilere göre, İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri yurt dışından kaçak yollarla getirilen çok sayıda cep telefonunu ve yaprak jelatinin piyasaya sür..

İstanbul’un karpuz tarlaları havadan görüntülendi 03:54

İstanbul’un karpuz tarlaları havadan görüntülendi

Beykoz’da karpuz tarlaları görenlerin ilgisini çekiyor. Osmanlı’dan bu yana meşhur olan Beykoz Karpuzu, ilçenin daha önce köy statüsündeki mahallelerinde yöre halkı tarafından doğal yöntemlerle yetiştiriliyordu. Beykoz B..

İşte Fetö'cü Hain Kemal Batmaz’ın Evi 02:20

İşte Fetö'cü Hain Kemal Batmaz’ın Evi

İşte Fetö'cü Hain Kemal Batmaz’ın Evi 15 Temmuz darbe girişiminin ikinci ismi olduğu tespit edilen Kemal Batmaz’ın Beykoz’daki evi..

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar 08:40

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, suç örgütü lideri Sedat Şahin'i yakalamak için dün Beykoz'daki villaya baskın düzenledi. Dün Sabah geniş güvenlik önlemleri içerisinde düzenlenen bask..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İtfaiye istasyonunda yangın 02:18

İtfaiye istasyonunda yangın

Beykoz’da bulunan Çavuşbaşı İtfaiye İstasyonu’nda yangın çıktı. Yangın, itfaiyecilerin ve sevk edilen ekiplerin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü...

İzmarit - Evim Sen Oldun 03:00

İzmarit - Evim Sen Oldun

İzmarit - Evim Sen Oldun Dinle sözler Ruhumun derinliklerinde Seni arıyorum Bir tek kendimle Ama kolay değil yaşamak Sensiz bu gurbette Evim sen oldun gibi Gidemem ki Başka bir yere Başka bir kalbe Sö..

İzmir Derbisinde İzmir Marşının Karşılıklı Söylenmesi 00:31

İzmir Derbisinde İzmir Marşının Karşılıklı Söylenmesi

Hafta oynanan İzmir derbisinde Karşıyaka ve Altay kozlarını paylaştı Karşılaşmanın 35'inci dakikasında her iki takım taraftarı karşılıklı İzmir Marşı'nı söyledi..

  • JET TV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Japonya Yıllar Sonra Sumoda Zirveye Çıktı 01:11

Japonya Yıllar Sonra Sumoda Zirveye Çıktı

Japonya ata sporu sumoda yıllar sonra gelen başarıyla sevince boğuldu. Japonya doğumlu Kisenosato, Moğol sporcuların hakimiyetine son vererek 19 yıl sonra büyük şampiyon anlamına gelen Yokozuna unvanını aldı. Bu başarın..

Kadıköy'de Silahlı Kavga: 2 Yaralı 01:22

Kadıköy'de Silahlı Kavga: 2 Yaralı

Kadıköy Kozyatağı’nda bir reklam firmasında alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada biri emekli polis 2 kişi yaralandı...

Kaliforniya Sendromu Nedir 03:27

Kaliforniya Sendromu Nedir

Kapitalizmi buram buram yaşadığımız şu evrende, şehirde yaşayan, yabancılaşmış, mutlu ama mutsuz, anlık yaşayan insan sendromu işte. Anlık mutlulukların peşini kovalarken kalıcı mutluluklar yaratmanın çabasına girmiyorsu..