#Koz

Maceracı _ Hatay 1:12:27

Maceracı _ Hatay

Eşine az rastlanır tatların, sonu gelmez kahkahaların, en güzel sohbetlerin ve elbette yepyenibir şehri tanımanın özlemi içinde misiniz? Eğer cevabınız evet ise bu hafta Maceracı’yı sakın kaçırmayın. Çünkü Maceracı tüm n..

Maceracı _ İzmir - Bergama[1] 57:08

Maceracı _ İzmir - Bergama[1]

Murat Yeni’nin sunduğu, Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı Programı’nın yeni bölümü olan İzmir Bergama Bölüm'ünde neler olacak? Maceracı Programı İzmir Bergama Bölümü yeni fragman izle… Yıllardır Anadolu’nun..

Mağusa Limanı ( Kalimba ) 02:07

Mağusa Limanı ( Kalimba )

Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ı ve diğer tüm şehit öğretmenlerimizi saygıyla anıyorum. Unutmadık, unutmayacağız... ---------------------------..

Manchester City 5-3 Monaco (Maç Özeti - 21 Şubat 2017) 10:49

Manchester City 5-3 Monaco (Maç Özeti - 21 Şubat 2017)

Manchester City önce öldü, sonra dirildi, Monaco'yu fena devirdi!: 5-3 Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Etihad'da nefesler kesildi. Maç boyu gol sağanağının dinmediği karşılaşmanın galibi, 5-3 ile Manchester City..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merve Özkaynak Makyaj Koleksiyonum 15:00

Merve Özkaynak Makyaj Koleksiyonum

Makyaj masamdan, kozmetik ürünlerine, düzenleyicilerden, favori ürünlerime Makyaj Koleksiyonum. Yeni makyaj masamla beraber sizler için en kısa sürede bir makyaj koleksiyonu videosu hazırlamak istedim...

Merve Özkaynak Nisan Favorilerim 12:54

Merve Özkaynak Nisan Favorilerim

Her ayın olmazsa olmazı Makyaj, Kozmetik, Giyim ve Instagram hesabı önerilerimle hazırladığım Nisan Favorilerim ile karşınızdayım. Sizlerin Nisan ayındaki favori ürün, dizi ve instagram hesaplarınızı yorumlarda bekliyoru..

Merve Özkaynak Şubat Favorilerim 12:15

Merve Özkaynak Şubat Favorilerim

Şubat’ı geride bırakıp soğuk Mart ayını karşıladığımız haftanın son gününde kozmetik, aksesuar, dizi önerilerimi derlediğim Şubat Favorileri videomla karşınızdayım. Umarım keyifle izlersiniz...

Merve Özkaynak Temmuz Favorilerim 14:01

Merve Özkaynak Temmuz Favorilerim

Her ayın olmazsa olmazı Makyaj ve Kozmetik önerilerimle hazırladığım Temmuz Favorilerim ile karşınızdayım. Sizlerin yaz aylarındaki favori ürün ve dizi önerilerinizi yorumlarda bekliyorum. İyi seyirler!..

Meryem - Oktay İle Meryemi Bekleyen Büyük Tehlike 04:29

Meryem - Oktay İle Meryemi Bekleyen Büyük Tehlike

Meryem'in kaçırıldığı dağ evinde Derin, Meryem ile Oktay'ın sevgili olduklarını öğreniyor ve hemen harekete geçiyor! Derin'in yardımıyla Savaş'ın yerini bulan Oktay, sonunda Meryem'i bulmayı başarır. Savaş'ın yara izinde..

  • ANKA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem - Savaş Oktayın Yalancılığını Meryeme Kanıtladı 07:42

Meryem - Savaş Oktayın Yalancılığını Meryeme Kanıtladı

Meryem 5. Bölüm'de; Savaş, Savcı Oktay Şahin'in babası Yurdal Sorgun ile bağlantısını ortaya çıkartarak Meryem'in gerçekleri görmesini sağladı! Oktay'ın, Meryem'i hapiste tutmak için Yurdal Sorgun ile para anlaşmasını bi..

  • ANKA tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 27. Bölüm Fragmanı 00:54

Meryem 27. Bölüm Fragmanı

Meryem 27. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, Oktay'ı öldürmeye kalkıyor; Oktay son kozunu oynuyor! Oktay'ın elinden kurtulmayı başaran Meryem, ondan tamamen kurtulabilmek için silahı ona doğrultuyor. Oktay'ı öldürmemek iç..

Mesut Barzani Siyaseti  Bıraktığını Açıklayaçak 02:04

Mesut Barzani Siyaseti Bıraktığını Açıklayaçak

Gazeteci Nagehan Alçı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Nagehan Alçı, En yakınlarından aldığım bilgi, Barzani’nin 1 Kasım seçimlerine girmeyip ye..

Mesut Yılmaz'ın Oğlu Yavuz Yılmaz’ın İntihar Nedeni Belli Oldu 07:38

Mesut Yılmaz'ın Oğlu Yavuz Yılmaz’ın İntihar Nedeni Belli Oldu

Beykoz Konakları’ndaki evinde sabah saatlerinde hayatına son veren eski başbakan Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın intiharının nedeni belli oldu...

  • BETA tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metro İstasyonundaki İntihar Saniye Saniye Kamerada 00:16

Metro İstasyonundaki İntihar Saniye Saniye Kamerada

Metro İstasyonundaki İntihar Saniye Saniye Kamerada İstanbul Kadıköy-Kartal metrosu Kozyatağı durağında bir kadın, durağa gelen metronun önüne atlayarak intihar etti. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı...

Muharrem İnce'nin 'Sokağa Atıyorlar' Sözlerine Sert Tepki 01:19

Muharrem İnce'nin 'Sokağa Atıyorlar' Sözlerine Sert Tepki

CHP'nin Beykoz mitinginde Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin yetiştirme yurtlarında büyüyenler için söylediği sözlere, Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Platformu üyesi Engin Albayrak, sert tepki göstererek Sayın İn..

Murat Göğebakan - Vazgeçilmiyor Dinle 04:20

Murat Göğebakan - Vazgeçilmiyor Dinle

Murat Göğebakan - Vazgeçilmiyor Şarkı Sözleri Hasretinden dolan gözyaşlarımı Gönlüme dökerek vazgeçilmiyor Vazgeçilmiyor vazgeçilmiyor Aşkımın şahidi bakışlarını Hülyaya vererek vazgeçilmiyor Vazgeçilmiyor vazgeçil..

  • PengoTV tarafından
  • 2.966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Ceceli & JİNE - İmtiyaz 02:43

Mustafa Ceceli & JİNE - İmtiyaz

Söz ve Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Mustafa Ceceli Kayıt Mix Master: Koray Püskül Yönetmen: Mohammed Jouri Görüntü Yönetmeni: Sergio Durmaz Yapım: Sharkstage Production Yardımcı Yönetmen: Ayşe Gizem Atalar Prod..

Mustafa Ceceli'nin Aşk Yuvası Bulundu 05:02

Mustafa Ceceli'nin Aşk Yuvası Bulundu

Mustafa Ceceli ve Selin İmer'le yaşayacağı Beykozdaki evin kaporasını Amerikaya gitmeden önce verdiği anlaşıldı.Mustafa Cecelinin Düzcedeki konserleri iptal edildi.Amerikada dönüşü verdiği konserde ise Ceceliye seyirci ş..

  • ANKA tarafından
  • 599 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor 05:08

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor

İzmit’te, turşucu Dursun Zengin dükkanında 35 çeşit turşu yapıyor. Kozalak, mısır, patates, muz ve üzüm gibi birbirinden ilginç turşular yapan Zengin, doğadaki her şeyin turşusunu kurabileceğini söyledi. İzmit’te turşu..

Nafaka Mağduruyum- Diyen Adam Sesini Duyurmak İçin İstanbul'dan Ankara'ya Yürüyor 03:35

Nafaka Mağduruyum- Diyen Adam Sesini Duyurmak İçin İstanbul'dan Ankara

Beykoz’da yaşayan Erkan Can isimli vatandaş için, iddiaya göre eşinden boşanınca eşine 300 bin TL ile aylık 2 bin TL nafaka ödemesine hükmedildi. Nafaka mağduru olduğunu söyleyen Erkan Can, eşinin kendisine oyun oynadığı..

Napoli 2-0 Nice (Maç Özeti - 16 Ağustos 2017) 03:49

Napoli 2-0 Nice (Maç Özeti - 16 Ağustos 2017)

Şampiyonlar Ligi playoff turunda Napoli evinde Nice'i ağırladı. Napoli'ye galibiyeti getiren goller 13' dakikada Dries Mertens ve 70' dakikada penaltıdan Jorginho ile geldi. Nice'te 79' dakikada Koziello ve Plea kırmızı ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nascar Sürücülerinin Kaza Sonrası Kavgaya Tutuşması 01:16

Nascar Sürücülerinin Kaza Sonrası Kavgaya Tutuşması

NASCAR sürücüleri Spencer Gallagher ve John Wes Townley yaptıkları kaza sonrası kozlarını kavga ederek paylaştılar. İşte o görüntüler..

  • JET TV tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Neden Dış Görünüşe Önem Veririz 02:52

Neden Dış Görünüşe Önem Veririz

Neden sunucusu Hilal Şefkatli, bu eğlenceli ve komik bölümde neden dış görünüşe önem verdiğimizi sorguluyor. Onca güzellik önerileri, güzellik tüyoları, günlük bakım rutinleri, kozmetik ürünleri, moda, kıyafetler, nede..

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir- 04:00

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir-

Endoskopi ve kolonoskopi zaman zaman insanların çekindiği ancak kanser gibi önemli hastalıkların erken tanısı için uygulanması önemli bir yöntem. Örneğin, nedeni bilinmeyen kusmalar, kansızlık, kabızlık, dışkıda kan bulu..

Nesrin &Hüseyin Kağit - Amma Batar Amma Çıkar 04:39

Nesrin &Hüseyin Kağit - Amma Batar Amma Çıkar

çıkmışım yar ben bir yola-amma batar amma çıkar tutunmuşum çürük sala-amma batar amma çıkar karıştırma yanmış közü-yokuşa çevirme düzü duymadın mı sen bu sözü-amma batar amma çıkar oyna artık son kumarı-zaten edemedi..

Nesrin Kopuz - Vazgeçtim 03:09

Nesrin Kopuz - Vazgeçtim

Göz göze konuşmayi Özledim kavuşmayi Yüreğum alışmayi da Oyyy Yar ben sana ne ettum Bir ömür seni seçtum Gözlerun aydun olsun Şimdi senden vazgeçtum Hasret geldi gitmeyi Derdim çoktur bitmeyi Daha gücüm yetmeyi da Oyyy..

Nohut Salatası Tarifi 03:51

Nohut Salatası Tarifi

Malzemeler : 2 su bardağı haşlanmış nohut Bir tutam doğranmış maydanoz, tane nane varsa dereotu ve taze soğan 6-7 tane doğranmış kornişon salatalık turşusu 3 tane közlenmiş kırmızı biber 1 kutu konserve mısır 1 tane k..

Nohutlu Mercimekli Gün Salatası 01:27

Nohutlu Mercimekli Gün Salatası

Malzemeler; 2 su bardağı haşlanmış nohut 1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek 1 minik kutu mısır 4 adet közlenmiş patlıcan 2 adet közlenmiş kapya biber 4 adet kornişon salata turşusu 7-8 dal taze soğan Yarım demet mayda..

Nostaljik bir yarış 01:55

Nostaljik bir yarış

Vosvos tutkunları İstanbul Beykoz’da bir araya geldi. Eğlenceli buluşmada çok renkli görüntüler kaydedildi...