#Kozmos son günüm müzik dinle

Manuş Baba - Bu Havada Gidilmez 03:49

Manuş Baba - Bu Havada Gidilmez

Manuş Baba - Bu Havada Gidilmez Müzik Dinle Şarkı Sözleri Beni bırakıp gıtme bir yere Gidersen unutursun Dilerim böyle olmaz Bu havada gidilmez Güneşli günde gidilmez Aslında hiç gidilmez Son günüme kadar Kalp duran..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Taylan Kaya - Kusura Bakma 03:49

Taylan Kaya - Kusura Bakma

Taylan Kaya - Kusura Bakma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kusura bakma anam sevdalandım ben yine Bir gülüş bir de bakış, yenik düştüm kalbime Sonunda ne olacak hiç bilmiyorum ki böyle Bir seven ben miyim bu kocaman memlek..

Feride Hilal Akın & Onur Baytan - Ayrılık Zor 03:20

Feride Hilal Akın & Onur Baytan - Ayrılık Zor

Feride Hilal Akın & Onur Baytan - Ayrılık Zor Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ayrılık zor biliyorum Belki hala seviyorum seni Her geçen gün biraz daha fazla kırılıyorum Mutlu bir son yok mu bize? Yanıyor içim bu nasıl acı N..

Simge - Prens & Prenses 04:35

Simge - Prens & Prenses

Her şeye rağmen, bugünde son buldu Sustu tüm sesler, güneşle kayboldu Tüm düşünceler, sahile vurdu Ah neler, neler, bir rüzgarla uçtu Yaz yaz bitmez, ömrüm yetmez Anlat şarkı, anlat son kez Bu masalda mutsuzlar var Yaln..

İbo Show  Küçük İbo Ayrılık Acısı 04:08

İbo Show Küçük İbo Ayrılık Acısı

Evlerin önünden geçtim dün gece Seni son defa görmek istedim Ayrılıp gitmeden sen buralardan Sesini son defa duymak istedim Kapılar kapalıydı perdeler örtük Odalar karanlıktı ışıklar sönük Çaresiz ayrıldım boynum bükük ..

Sezen Aksu Seyirlik Değil Ömürlük Olsun 04:55

Sezen Aksu Seyirlik Değil Ömürlük Olsun

hiç ummazdım oldu sonbaharda hediye gibi geldin hoşgeldin seyirlik değil ömürlük olsun dilerim bu defa bu son olsun seyirlik değil ömürlük olsun bir yastıkta nasip olsun gel koynuma gel oyunuma gel akşam gözlü esmer… saf..

Farruko - AMG 03:56

Farruko - AMG

Farruko - AMG Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) [Intro] TrapXFicante El Rvssian [Pre-coro] Los angeles me cuidan cada vez que salgo No por lo que peso si no por que valgo [Coro] Yo ando gasoleando en un Mercedes-Be..

Bengü'nün Muhteşem Evi! 00:53

Bengü'nün Muhteşem Evi!

Müzik dünyasına genç yaşta adım atan Bengü, son 10 yıla beş albüm sığdırmayı başarmış çok disiplinli yaşayan bir sanatçı. Evinde vakit geçirdikçe ve hayata bakışını dinledikçe bundan iyice emin oluyoruz. İzmir Amerikan K..

  • ANKA tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım  ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya geldi 01:42

Başbakan Yıldırım ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya g

Yıldırım, İTÜ denildiğinde 1970'li yıllardaki Gümüşsuyu, Taşkıla'daki öğrencilik yıllarının, hatıralarının ve hocalarının aklına geldiğini belirtti. Bir kez daha anılarının tazelendiğini aktaran Yıldırım, İTÜ toplantıla..

Barış Murat Yağcı'dan Olay Açıklama İrem Derici'den Vazgeçti 05:44

Barış Murat Yağcı'dan Olay Açıklama İrem Derici'den Vazgeçti

Son olarak İrem Derici ile adı aşk iddialarına karışan Murat Yağcı önceki gün yakın dostlarının katılımıyla doğum gününü kutladı. Sadece yakın dostlarını çağıran yakışıklı oyuncu, İrem Derici ile aşk iddialarına da son ..

  • BETA tarafından
  • 1.221 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceza - Beatcoin [Official Music Video] 04:29

Ceza - Beatcoin [Official Music Video]

Söz : Ceza Müzik : RokaBeat Aranjör : Denizkan Boz Mix&Mastering : Buğra Kunt Yönetmen : Ali Demirel ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Şunun ağzına b..

Ceylan Ertem & Mabel Matiz - Kör Heves 05:17

Ceylan Ertem & Mabel Matiz - Kör Heves

Bak Soğuyor Hece min Altındaki Bu Dil Ve Hiçbir Kere Çıkılmamış Gibi Düştü Bu Yol Elimde Kan, Kanımda Senden Bin Zehir Ne Var Ne Yok Yutuldu Bu Taşlar Kefil Kırıldı Cam Dağıldık Dört Bir Yana Kendimi Kopardım Gördüm Bu A..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.271 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Senfoni feat. Hagüra - Giderken 02:44

Senfoni feat. Hagüra - Giderken

Senfoni feat. Hagüra - Giderken Dinle Giderken şarkı sözleri ile; Bugün üstümde sanki dünyanın yükü Yine de benim ilgimi çekmiyor eskilerde gözüm Kaldırımlar evim, uzaklarda hüzün Gülmek için sebep aramak eskidendi..

Pınar İkidişli - Gözler Anlatır 03:17

Pınar İkidişli - Gözler Anlatır

Pınar İkidişli - Gözler Anlatır Dinle Belki son defa, belki yıllardan sonra Sırlar içimde, korkarım anlatmaya Aşk alır beni, kandırır beni Küçük bi çocuk gibi Sen güzel kadın, hiç mi mutlu olmadın Hiç mi sevmedin, hep m..

Vio feat. Uzi & Ati242 - Sizin Gibi Olmak (Official Audio) 02:33

Vio feat. Uzi & Ati242 - Sizin Gibi Olmak (Official Audio)

Türkçe Rap müziğin ölümsüz ismi Vio, iki parttan oluşan “Yanyol Vol. 2” isimli albümüyle karşınızda. Albümün ilk bölümü vefatının ikinci yılında 29 Mayıs itibariyle müzikseverlerle buluşuyor. İkinci bölümü ise 5 Haziran'..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Nedim Zeper - Seneler 03:42

Nedim Zeper - Seneler

Son sözümde akşam olmadı mı? Rengini saçlarımdan almadı mı? Seneler geçiyor, Yüzünü görmüyorum, Ayrılırken gözlerimden olmadın mı? Seneler durmuyor, Yere göğe sığmıyor, Geri dönüş olmuyor biliyorsun... Ayrılık u..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Kuzey Kore bu kez başaramadı 01:08

Kuzey Kore bu kez başaramadı

Kuzey Kore'nin yaptığı son füze denemesinin başarısız olduğu öne sürüldü. Mart ayı başında yaptığı başarılı füze denemeleriyle dikkat çeken Kuzey Kore, sabah saatlerinde yeni bir füze fırlattı. ABD ordusu, füzenin fırl..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Swansea 1-3 Tottenham (Maç Özeti - 5 Nisan 2017) 01:39

Swansea 1-3 Tottenham (Maç Özeti - 5 Nisan 2017)

Swansea 1-3 Tottenham (Maç Özeti - 5 Nisan 2017) 05/04/2017 ‘de İngiltere Premier Lig ‘de oynanan Swansea City – Tottenham maçında; Ev sahibi maça hızlı baslıyarak golü buldu ilk yarıyı böyle kapatırken son dakikalara k..

The Last Man On Earth Season 3 Ep. 16 00:50

The Last Man On Earth Season 3 Ep. 16

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

ABD'nin Ek Askerleri Afganistan'a Yardımcı Olacak Mı 01:37

ABD'nin Ek Askerleri Afganistan'a Yardımcı Olacak Mı

Amerika Savunma Bakanlığı, Afganistan'da son dönemde artan saldırıları önlemek üzere ülkeye 4 bin asker gönderiyor. Savunma Bakanı Jim Mattis, Afganistan'da yaşanan son durumu “Amerika Afganistan’da kaybediyor” sözleriyl..

Final Nedir 05:47

Final Nedir

Final zamanı geldi! Sınavlar sınavlar. Vize biter, final başlar, final biter bütünleme başlar.Kimi stresli kimi mutsuz kimiyse bitse de gitsek kafasında! Bitse de gitsek kafasındakiler haklı bir yandan. Zira hemen ardınd..