#Kozmos son günüm müzik dinle

Bursa-da Kamyonlara Ceza Yağdı 04:25

Bursa-da Kamyonlara Ceza Yağdı

Bursa'da kamyonlara ceza yağdıBURSA - Bursa'da kamyonlara ceza yağdı. Bursa'da kamyonlara ceza yağdıBURSA - Bursa'da kamyonlara ceza yağdı. Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ın emri ile gün içinde şehir merkezinden g..

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon 06:15

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Ekipleri, Ramazan Ayını fırsat bilip insanların manevi duygularını i istismar etmek isteyen dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlar sırasında sa..

Tarkan Çok Ağladım 04:15

Tarkan Çok Ağladım

Haykırsam, duyup gelsen uzaklardan Dokunsam bir, son bir kez sana dokunsam Sarılsam, hayallerime sarılsam Uzansam bir, yanı başına uzansam www.sozlerisozu.com Bildiğin gibi değil hiç Çok ağladım ne çok ağladım Silinmiyo..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tamam Mıyız - Temmuz'un Rüyası 09:10

Tamam Mıyız - Temmuz'un Rüyası

Tetra-amelia sendromu olan bir gençle kurduğu dostluk ile hayattaki amacını, kendini bulan bir heykeltıraşın hikayesi... Son eserinde yaratıcılık konusunda tıkanmış bir heykeltıraş olan Temmuz rüyasında bir yüzün kendisi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD’ye -Koruma Polisi- Tepkisi 08:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD’ye -Koruma Polisi- Tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu nasıl bir yasadır, bu nasıl bir hukuktur. Bu korumalar beni korumayacaksa niçin ben bunları yanımda Amerika’ya götürüyorum. Amerika’nın Hansı ile Corcu ile mi ben kendimi koruyacağ..

Efsane Dörtlü 3 Film İzle 1:46:38

Efsane Dörtlü 3 Film İzle

Serinin son filmi olan Efsane Dörtlü 3 Son Savaş 2014 yılında vizyona girmiş ve 106 dakika boyunca dövüş sahneleri ve aksiyon devamlılığını korumuştur. Filmin konusu hakkında bilgi bulunmadığından sizlerle paylaşamıyorum..

  • Tv Series tarafından
  • 4.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anne 33. Bölüm 2. Fragman (Final) 00:48

Anne 33. Bölüm 2. Fragman (Final)

Star TV’nin duygu yüklü dizisi Anne son bölüm ekrana geldi. Anne son bölümde, Zeynep geçmişindeki acı gerçeği nihayet öğrendi. Gönül’ün tam yirmi beş yıl, onu korumak için suçsuz yere hapis yattığını anlamıştır. Bu zaman..

Google'ın Sanal Stres Çarkı 02:30

Google'ın Sanal Stres Çarkı

Son zamanlarda herkesin elinde görmeye başladığımız stres çarkı çılgınlığı her yana yayılmaya devam ediyor. Almanya’nın savaş açtığı stres çarkı şimdi de Google‘ın aramalarına gizlendi. Elbette sanal stres çarkına ulaşab..

  • JET TV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
03:19

"Doğunun Saklı Denizi" Hazar Gölü Tatilcilerle Doldu Taştı

Hava sıcaklığının yükseldiği günlerde, doğu illerinde yaşayan vatandaşlar tatil için Doğunun Saklı Denizi olarak adlandırılan Hazar Gölü'nü tercih etti. Son günlerde havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlar doğunun ..

Kadın Dizisinin Bahar'ı Özge Özpirinçci'nin Bu Hali Sizi Şaşırtacak 02:13

Kadın Dizisinin Bahar'ı Özge Özpirinçci'nin Bu Hali Sizi Şaşırtacak

Fox TV ekranlarında yayınlanan Kadın dizisinin Bahar'ı, Özge Özpirinçci'nin son halini görenler şaşkınlığa uğradı. Genç yaşına rağmen hayli yorgun ve tükenmiş görünen Özge Özpirinçci'nin bu halleri, Kadın dizisine bağ..

  • BETA tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sualtı Dalış Motoru ile Yüzme Deneyiminiz Baştan Sona Değişecek!  02:28

Sualtı Dalış Motoru ile Yüzme Deneyiminiz Baştan Sona Değişecek!

Sualti Roketi Paletlerden Kurtul Teknolojide Son Nokta Çift Pervaneliyle Yüzme : Yüzme, şnorkelle yüzme, dalış için çift pervane ile donatılmış dünyanın en küçük su scooterı. Sublue WhiteShark Mix Underwater Scooter. S..

  • PengoTV tarafından
  • 3.189 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brugge'a Bir İlki Yaşatma Vakti! Muhtemel 11'ler 00:45

Brugge'a Bir İlki Yaşatma Vakti! Muhtemel 11'ler

Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Belçika'nın Club Brugge takımıyla karşılaşıyor.Bu sezon kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren turuncu-lacivertliler, rakibini iki maç sonunda geçerek pla..

  • OFSAYT tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Oyuncu Kemal Pekser’e Saldırı 01:57

Ünlü Oyuncu Kemal Pekser’e Saldırı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde ailesinin yanında tatil yapan ünlü oyuncu Kemal Pekser meçhul bir kişinden yumruk yedi. Pekser’in yaşadığı talihsiz olayın son dizisinde kötü bir adam karakteri canlandırması nedeniyle gerç..

  • ANKA tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump'ın Baş Stratejisti Bannon Görevden Alındı 00:52

Trump'ın Baş Stratejisti Bannon Görevden Alındı

Beyaz Saray bir fire daha verdi. Sadece iki hafta önce ABD Başkanı Donald Trump’ın, Özel Kalem Müdürü Reince Priebus’u görevinden almasının ardından bugün ise bir dönem Trump’ın sağ kolu olarak anılan Baş Stratejist Stev..

Telafer'de Kara Operasyonu Başladı 00:59

Telafer'de Kara Operasyonu Başladı

Irak ordusu, IŞİD örgütünün kontrolündeki son kentlerden Telafer’i geri almak için operasyona başladı. Kenti kuşatan birliklerin kara harekatından önce örgütün mevzilerine hava saldırıları düzenlendi. Havadan dağıtılan ..

Müslüman Olduklarını Biliyor Muydunuz Liste Hayli Kabarık 03:28

Müslüman Olduklarını Biliyor Muydunuz Liste Hayli Kabarık

Hiç tahmin edemeyeceğiniz ünlü isimlerin müslaman olduğunu uyunca çok şaşıracaksınız. Listede şarkıcı, oyuncu, sporcu ve nicesi bulunuyor. Bunlardan biri de dünyaca ünlü model Gigi Gadid. Son yıllarda yıldızı parlayan, e..

  • BETA tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kule Vinç Operatörleri İsyan Etti 02:57

Kule Vinç Operatörleri İsyan Etti

Vinç operatörleri, Kadıköy’de yaptıkları eylemde son günlerde haklarında çıkan “15 bin lira maaş alıyorlar” şeklindeki haberlere tepki gösterdi. Ellerinde pankart ve dövizlerle Kadıköy Boğa Meydanı’nda bir araya gelen vi..

İsimsizler - Fatih ve Dayının Kavuşma Anı! 05:12

İsimsizler - Fatih ve Dayının Kavuşma Anı!

Helikopter kazasından sağ kurtulan Fatih ve Dayı, bu olayın ardından ilk kez karşı karşıya geliyor! İşte Fatih ve Dayı'nın karşılaştığı o anlar... İsimsizler son bölümde, son olarak helikopter kazasında birlikte olan Fat..

  • ANKA tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor 00:41

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor

İstanbul’a Fatih Sultan Mehmet Han’ın yaptırdığı şaheserlerden biri olan tarihi Kapalıçarşı’daki restorasyon çalışmalarında gelinen son durum havadan görüntülendi. Dünyanın en eski alışveriş merkezlerinden birisi olan t..

Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor 04:52

Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor

Dünyanın sanayi 4.0'ı uygulamaya başladığı günümüzde tekstil sektöründe geleneksel tekstilden geçişi hızlandırmak için üniversite sanayi iş birliğinde önemli bir adım atıldı. Nitelikli ve donanımlı Ar-Ge Yöneticilerini..

Afganistan'a 3 Bin ABD Askeri Gönderildi 00:48

Afganistan'a 3 Bin ABD Askeri Gönderildi

Afganistan'a 3.000'den fazla yeni ABD askeri gönderildi - Pentagon ABD Savunma Bakanı James Mattis, Cumhurbaşkanı Donald Trump'ın yaklaşık 16 yıldır süren savaşı kazanmak için başlattığı yeni stratejinin bir parçası olar..

Rusya ABD'yi DSG Konusunda Uyardı 01:40

Rusya ABD'yi DSG Konusunda Uyardı

Rusya, ABD’yi DSG konusunda uyardı: Tekrarlanırsa karşılık veririz Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, ABD destekli Demokratik Suriye Güçleri’nin (DSG) bulunduğu bölgelerden Suriye ordusuna 2 kez ateş açıl..

Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi 04:26

Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi

Karadeniz’de PKK’ya karşı yürütülen operasyonlar devam ediyor. JÖAK ve JÖPER’lerin ardından bölgeye Bordo Bereliler'den oluşan bir tabur asker gönderildi.Trabzon, Gümüşhane ve Giresun kırsalında operasyonlarını sürdüren ..

İşte 1 Milyonluk Soru 04:45

İşte 1 Milyonluk Soru

Kim Milyoner Olmak İster’de geçen sezonun son bölümünde 1 milyonluk soruya ulaşan Çağdaş İrfan Yıldırım, dün akşam yayınlanan yeni sezon ilk bölümünde 1 milyonluk soruya kavuştu. Kim Milyoner Olmak İster’in birçok kişi t..

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuştepeli Romanlar Artık Sertifikalı Çiçekçi 05:54

Kuştepeli Romanlar Artık Sertifikalı Çiçekçi

Şişli Belediyesi'nin Kuştepe'de yaşayan Roman vatandaşlara yönelik düzenlediği, ''Çiçek Bizim İşimiz'' projesi son buldu. Eğitimlerini tamamlayan Roman vatandaşlar, sertifikalarını göbek atarak kutladıŞişli Belediyesi'ni..

Türkiya 29 Eylül'den İtibaren KRG Uçuşlarını Askıya Alacak 01:18

Türkiya 29 Eylül'den İtibaren KRG Uçuşlarını Askıya Alacak

Türkiye'den Kuzey Irak'a 29 Eylül'den itibaren askıya alınacağını bildiren Erbil Türk Konsolosluğu, 27 Eylül'de Ankara'nın Irak Kürdistan Bölgesi'ndeki (KKG) son bağımsızlık referandumuna itiraz etmeye devam ettiğini sö..

Tezahüratla Coşarken Gol Yiyen Fenerbahçe Taraftarı 00:10

Tezahüratla Coşarken Gol Yiyen Fenerbahçe Taraftarı

Kayseri deplasmanın da 1 - 0 yenilen ve ligin son sıralarında olan fenerbahçe'nin çilekeş taraftarı yine hüsrana uğradı. Maçın son dakikalarında beraberlik ve 1 puanı sevinciyle gayet mutlu olan ve maçı tezahüratlarla ta..

  • JET TV tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dağ Yolunda Pumaya Çarpayazan Motorsikletli 01:08

Dağ Yolunda Pumaya Çarpayazan Motorsikletli

Arazi motosikleti ile adrenalin arayan motosikletli dağ yolunda ilerlerken solundan gelen pumayı son anda fark etmiş , puma da onu son anda far etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 6 yıl önce
KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Heyet Göndermek İstiyoruz 00:45

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Hey

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKYB) Başkanı Mesud Barzani'nin lideri olduğu Kürdistan Demokrat Partisi'nin (KDP) dış ilişkiler sorumlusu Hoşyar Siwaily, bağımsızlık referandumu sonrası BBC Türkçe'ye konuştu. Siwaily,..

Recep İvedik 5 Yerli Film Full Hd İzle 1:52:57

Recep İvedik 5 Yerli Film Full Hd İzle

Recep İvedik (Şahan Gökbakar) mahallesinde yaşayan bir şoför tanıdığının vefatı sonrası taziye evine gittiğinde, adamın aldığı, ancak ömrü yetmediği için tamamlayamadığı son işi yerine getirmek için gönüllü olur. Bu da A..