#Közlenmiş patlıcan yemeği tarifi

Patlıcana Tiki Olan Yarışmacı 01:45

Patlıcana Tiki Olan Yarışmacı

Ekranların sevilen yarışma programında katılan çift stüdyoda eğlenceli anların yaşanmasına neden olmuş. Yarışmacı çiftin erkek yarışmacısının patlıcan tiki herkesi güldürmüş...

  • JET TV tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Etli Yaz Türlüsü Nasıl Yapılır 04:45

Etli Yaz Türlüsü Nasıl Yapılır

300 gr. dana kuşbaşı et 2 tane patlıcan 2 tane kabak 250 gr. taze fasulye 3-4 tane patates Birer tane kırmızı ve yeşil biber 3-4 diş sarımsak 3-4 tane domates Not : Bütün sebzeleri ayni büyüklükte doğrayın Yaklaşık 4-5 y..

Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır  İslim Kebabı  07:24

Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır İslim Kebabı

slim ( Kürdan) Kebabı için Malzemeler 4 adet patlıcan Köftesi için Malzemeler 500 gr kıyma Yarım su bardağı galeta unu Bir adet kuru soğan (Rendelenmiş) 2 diş sarımsak (Rendelenmiş) 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı ..

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı 02:57

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı

Bugün sizlere çay saatlerinizin o muhteşem sofralarına lezzetli haşhaşlı çörek tarifi paylaşıyoruz. Şık sunumu ve tatlı tadıyla damak tadınızı şenlendirecek çörek tarifini denemenizi öneririz. Misafirlerinize ve ailenize..

Evim Lokanta- Börekitas 04:11

Evim Lokanta- Börekitas

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 22. Bölüm'de Börekitas tarifi verdi! Börekitas MALZEMELER 7 Su Bardağı Su 6 Adet Patlıcan 1 Su Bardağı Sıvı Yağ Yarım Su Bardağı Su 200 gr Eski Kaşar 1 Adet Yumurta 4 Yemek Kaşığı T..

  • ANKA tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta - Yunan Musakkası 04:13

Evim Lokanta - Yunan Musakkası

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 34. Bölüm'de Yunan Musakkası tarifi verdi. Yunan Musakkası MALZEMELER 750gr Kıyma 2 Adet Soğan 1 Tutam Tuz 4 Adet Domates 4 Adet Patlıcan Beşamel Sos İçin: 5 Yemek Kaşığı Tereyağı ..

  • ANKA tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maceracı _ Tokat HD 1:14:24

Maceracı _ Tokat HD

6000 yıllık tarihi, bereketli toprakları ile çok önemli bir Anadolu şehrine uğramaya, sıcacık insanlarıyla kış gününüzü aydınlatıp, ısıtmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise Maceracı’yı sakın kaçırmayın! Çünkü Maceracı si..

Evim Lokanta - Pita Ekmekli Sandviç 05:42

Evim Lokanta - Pita Ekmekli Sandviç

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 26. Bölüm'de Pita Ekmekli Sandviç tarifi verdi! Pita Ekmekli Sandviç MALZEMELER Pita Ekmeği: 5 Su Bardağı Un 1 Yemek Kaşığı Toz Şeker 2 Çay Kaşığı Tuz Yarım Paket Kuru Maya 2 Bardakt..

  • ANKA tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patlıcanlı Şiş Köfte 01:36

Patlıcanlı Şiş Köfte

Patlıcanlı Şiş Köfte Malzemeleri 3 adet patlıcan 8 adet çöp şiş 2 adet yeşil biber 2 adet domates 1 yemek kaşığı salça Köftesi İçin 500 gr kıyma 1 adet soğan 2 diş sarımsak Yarım su bardağı ufalanmış ekmek Tuz Yarım çay ..

Patlıcanlı Ekmek Kebabı Nasıl Yapılır 01:58

Patlıcanlı Ekmek Kebabı Nasıl Yapılır

Ekmek Kebabı Tarifi İçin Malzemeler 300 gr kıyma 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet soğan 1 adet yeşil ve kırmızı biber 1 adet domates Tuz, karabiber ve toz kırmızı biber 4-5 dilim ekmek 3 adet patlıcan Üzeri için 1-2 diş s..

Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık 04:32

Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık

Patates Püreli ve etli Karnıyarık Tarifi Malzemeler 3 adet orta boy patlıcan kızartmak için sıvıyağ iç malzemesi için 300 – 400 gr kırmızı et( kuzu eti olsa daha iyi olur ) yarim su bardağı siviyag 1 adet buyuk boy ku..

Etli Kesme Hamur Çorbası 02:11

Etli Kesme Hamur Çorbası

Et suyu ile besleyici hem de çok lezzetli bir çorba yapmaya ne dersiniz? Bugün sizlere etli kesme hamur çorbası tarifi ile karşısındayız. Et parçalarının ve minik hamur parçalarıyla lezzetli at sulu çorba tarifimizi sizl..

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

Hayatınızda böyle kebap görmediniz!!Muhteşem 04:31

Hayatınızda böyle kebap görmediniz!!Muhteşem

çinde patlıcan üzerinde kebap ziyafeti.Daha fazla video için abone olunuz...

Sahurda Çıldıran Fırıncının Stres Atması 00:54

Sahurda Çıldıran Fırıncının Stres Atması

Şanlıurfa'da bir fırıncı sahur vakti aşırı tepsi, patlıcan ve biber ile karşılaşınca strese girdi.Fırıncının imdadına ramazan davulcusu yetişti. Ramazan davulcusu çaldı ve ocağın başındaki usta ise oynayarak stresini att..

  • JET TV tarafından
  • 1.165 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta- Fırında Türlü 02:46

Evim Lokanta- Fırında Türlü

Kanal D ekranlarında yayınlanan Evim Lokanta 5.Bölüm- Fırında Türlü MALZEMELER 5 Adet Domates 1 Adet Kuru Soğan 1 Baş Sarımsak 3 Adet Kabak 3 Adet Patlıcan 1 Tatlı Kaşığı Tuz 1 Çay Kaşığı Karabiber 1 Tutam Taza ..

  • ANKA tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tokatçı Kemal Sunal Replikler 01:20

Tokatçı Kemal Sunal Replikler

kemal sunal tokatçı filmindeki komik replik izlenmeye değer ,keyifli seyirler. ver parayı al emineyi, burnu patlıcan dolmasına benziyor....

  • PengoTV tarafından
  • 1.412 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patlıcanlı Fırın Makarna 09:55

Patlıcanlı Fırın Makarna

Tam bir yaz yemeği. Benim gibi makarnacıysanız ve patlıcanı da seviyorsanız tam sizlik:) Malzemeler: 3 tane Domates 1 Soğan 3 yemek kaşığı Yeşil Zeytin 6 yemek kaşığı Lor Peyniri 2 adet Patlıcan 250 gram Makarna Tuz, k..

Türlü (Ratatouille) Nasıl Yapılır 05:46

Türlü (Ratatouille) Nasıl Yapılır

Türlü için Malzemeler: 4 adet Domates 2 adet Patlıcan 1 adet Soğan 2 adet Kabak 2 adet Biber 1 baş Sarımsak Taze Kekik Fesleğen Zeytinyağı Tuz Karabiber..

Nohutlu Mercimekli Gün Salatası 01:27

Nohutlu Mercimekli Gün Salatası

Malzemeler; 2 su bardağı haşlanmış nohut 1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek 1 minik kutu mısır 4 adet közlenmiş patlıcan 2 adet közlenmiş kapya biber 4 adet kornişon salata turşusu 7-8 dal taze soğan Yarım demet mayda..

En Nefis Karnıyarık Nasıl Yapılır 07:58

En Nefis Karnıyarık Nasıl Yapılır

3 adet Közlenmiş Patlıcan 200 gram Kıyma 1 adet Soğan 4 diş Sarımsak Sarımsak 2 adet Sivri Biber 1 çay kaşığı Pul biber 1 yemek kaşığı Dolmalık Fıstık 1 yemek kaşığı Domates Salçası 1/2 demet Maydanoz 1 tatlı kaşığı Tere..

Hünkar Beğendi Nasıl Yapılır 06:35

Hünkar Beğendi Nasıl Yapılır

Malzemeler: 500 ml Süt 250 gram Kuzu Kuşbaşı 2 adet Domates 1 diş Sarımsak 1 adet Biber 1/2 Soğan 2 adet Patlıcan 1/2 Limonun Suyu 1 tatlı kaşığı Salça 1 dilim Eski Kaşar 2 yemek kaşığı Un 3 yemek kaşığı Tereyağı Tuz Ka..

Bostan Patlıcanlı Kebap 04:53

Bostan Patlıcanlı Kebap

MALZEMELER 5-6 Diş Sarımsak 1 Patates 400 Gram Dana kıyma 1 Kırmızı Biber 3 Yeşil Biber 15 Arpacık Soğan Sıvı yağ 2 Topan Patlıcan Tuz Karabiber..

Bostan Patlıcanlı Kebap 04:53

Bostan Patlıcanlı Kebap

MALZEMELER 5-6 Diş Sarımsak 1 Patates 400 Gram Dana kıyma 1 Kırmızı Biber 3 Yeşil Biber 15 Arpacık Soğan Sıvı yağ 2 Topan Patlıcan Tuz Karabiber..

Gastronomi kenti Gaziantep kırmızıya boyandı 05:13

Gastronomi kenti Gaziantep kırmızıya boyandı

Gaziantep’te haftalardır etkili olan yüksek sıcaklık, kış sofralarının vazgeçilmezi haline gelen kurutmalıklarla yaradı. Sıcak havalarla birlikte kurutulmaya başlanan biber ve patlıcan gibi sebzeler, kenti kırmızıya boya..

Kavurucu Sıcakta Sebze Hasadı 02:16

Kavurucu Sıcakta Sebze Hasadı

Türkiye'nin önemli sebze üretim merkezlerinden olan Erzincan Uluköy’de çoğunluğu kadınlar 40 dereceyi bulan sıcak altında tarlada biber, domates ve patlıcan topluyor...

Bu dernek, bir başka dernek! 01:56

Bu dernek, bir başka dernek!

ANTEP HERİFLERİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ EVET, YANLIŞ DUYMADINIZ... DERNEĞİN ADI TAM OLARAK BU, ÜSTELİK ÜYE OLMAK DA ÖYLE KOLAY DEĞİL, GAZİANTEP ŞİVESİ OLMAYAN YA DA PATLICAN KEBABI YAPAMAYANLARIN HİÇ ŞAN..

İngiltere'de Göbek Marul Karneyle Satılıyor 00:45

İngiltere'de Göbek Marul Karneyle Satılıyor

İspanya’daki kötü hava koşulları nedeniyle İngiltere’de sebze krizi yaşanıyor. Ülkedeki bazı süpermarketler başta göbek marul ve brokoli olmak üzere birçok sebzenin satışını sınırlandırdı. Tesco adlı süpermarket zinciri..

Patlıcanlı Bademli Bayram Pilavı 11:55

Patlıcanlı Bademli Bayram Pilavı

Malzeme Listesi: 2 su bardağı pirinç 3 adet patlıcan 2 adet kuru soğan 150 gr badem 2,5 çorba kaşığı tereyağı 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı dolma baharı 1 tatlı kaşığı tuz 2 su bardağı pirinci ılık akan suda..

Saksı Kebabı Nasıl Yapılır 04:26

Saksı Kebabı Nasıl Yapılır

Malzemeler: (3-4 Kişilik) 2 adet orta boy bostan patlıcanı 3-4 adet orta boy patates kızartmak için sıvıyağ kıymalı harç için: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 adet büyük boy soğan 300gr. kadar kıyma 2-3 adet s..