#Kral sahnede dön geri cano

İki kardeşe kelepçeli şaka! 01:38

İki kardeşe kelepçeli şaka!

ARKADAŞLARI,GERİ DÖNÜŞÜMDE ÇALIŞAN 2 KARDEŞE KÖTÜ BİR ŞAKA YAPMAK İSTEDİ, ÇÖPTE BULDUKLARI KELEPÇEYLE KARDEŞLERİ BAĞLAYAN GENÇLER, ANAHTARI BULAMAYINCA NE YAPACAKLARINI ŞAŞIRDI... SONRASINDA BAKIN NELER YAŞANDI....

Şile'de yanan yük gemisi parçalara ayrılıyor 03:26

Şile'de yanan yük gemisi parçalara ayrılıyor

Bir yıldır Şile Limanında atıl halde bulunan yük gemisinde geçen hafta yangın çıkmıştı. Yangın sonrası zarar gören yük gemisi parçalara ayrılarak geri dönüşüme kazandırılıyor. Parçalara ayrılan yük gemisi havadan görüntü..

Nahide Babashlı - Buralardan Geçmez 03:07

Nahide Babashlı - Buralardan Geçmez

Buralardan Geçmez şarkı sözleri ile; Sen gideli aylar belki de yıllar oldu Herkese gülen yüzün bir bana gülmez oldu Sordum gelenden gidenden kimse bilmez oldu Buralardan geçmez geçse de geri gelmez Gözüm bir daha onu g..

Ankara'ya şehit ateşi düştü 01:40

Ankara'ya şehit ateşi düştü

EREN 15 OPERASYONUNDA PKK'LI TERÖRİSTLERLE ÇATIŞMADA ŞEHİT DÜŞEN JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ HÜSEYİN KELEŞ İÇİN BAŞKENT ANKARA'DA CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ.. TÖRENE, CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY İLE MHP LİDERİ DEVLET BAH..

Otobüs biletinde tavan fiyat 02:22

Otobüs biletinde tavan fiyat

KURBAN BAYRAMI İÇİN GERİ SAYIM SÜRERKEN, GÖZLER BİR KEZ DAHA BİLET FİYATLARINA ÇEVRİLDİ. YOLCULAR SON DÖNEMDEKİ FİYATLARI PAHALI BULUP İSYAN ETTİLER, ULAŞTIRMA BAKANLIĞI DA TAVAN FİYAT İÇİN DÜĞMEYE BASTI...

Bebeğini dondurmacıda unuttu 01:40

Bebeğini dondurmacıda unuttu

BURSA'DA BENZERİNE AZ RASTLANIR BİR OLAY YAŞANDI... BİR ANNE NASIL OLDUYSA GİTTİĞİ DONDURMACIDA BEBEĞİNİ UNUTTU HERKES YANA YAKILA O ANNEYİ ARADI, SORUMSUZ KADININ BİR BEBEĞİ OLDUĞUNU HATIRLAYIP GERİ DÖNMESİ İSE TAM YARI..

Pet şişeye depozito geliyor! 01:36

Pet şişeye depozito geliyor!

MARKETLERDE DEPOZİTO İADE SİSTEMİ DÖNEMİ BAŞLIYOR. ÖZELLİKLE PLASTİK ATIKLARIN ÇÖPE DEĞİL, GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILMASINI HEDEFLEYEN SİSTEM YENİ YILDA HAYATA GEÇECEK...

Yılların birikimini İmar Bankası’na kaptıran görme engelli mağdurun ‘hak arama’ mücadelesi 05:04

Yılların birikimini İmar Bankası’na kaptıran görme engelli mağdurun ‘h

Uzan ailesi üyelerinin Türkiye'de 1988-2003 yılları arasında faaliyette bulundurduğu İmar Bankası'nın mudilerinin mağduriyetleri sürüyor. Bankanın mağdurlarından görme engelli Ali Çimen, 2003 yılında yatırdığı eski para ..

Dünya bu görüntüyü konuşuyor! 01:38

Dünya bu görüntüyü konuşuyor!

Taliban, 11 Eylül saldırıları sonrası 2001'de ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin müdahalesiyle Afganistan'da iktidardan uzaklaştırılmıştı. ABD'nin askerlerini Afganistan'dan çekme kararı alması sonrası yeniden güç ka..

Deniz Akkaya'ya hapis şoku! 01:37

Deniz Akkaya'ya hapis şoku!

SOSYAL MEDYA FENOMENİ SELİN CİĞERCİ İLE MAHKEMELİK OLAN ESKİ MANKEN DENİZ AKKAYA CEZAEVİNE GİRDİ. AKKAYA İÇERİ GİRMEDEN DIŞARIYA ''DAHA BETER GERİ DÖNECEĞİM'' MESAJI YOLLADI...

SON DAKİKA! Türk Askeri Afganistan'dan Dönüyor 17:41

SON DAKİKA! Türk Askeri Afganistan'dan Dönüyor

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri askerlerinin Afganistan’dan tahliyesine başlandığını bildirdi. Açıklamada, Çeşitli temaslar, mevcut durum ve şartlar değerlendirilerek TSK unsurlarının tahliyesine başlan..

Bu kafeye girmek için zayıflamak gerekiyor 06:01

Bu kafeye girmek için zayıflamak gerekiyor

Adana'nın Kozan ilçesinde faaliyet gösteren sanat kafe, görenleri şaşırtıyor. Sadece 30 santim genişliğindeki bir kapıdan girilebilen kafeye kilolular ve çocuklar giremiyor. Kafede bulunan bütün aksesuarlar ise geri dönü..

TIRDA 112 GÖÇMEN YAKALANDI 00:45

TIRDA 112 GÖÇMEN YAKALANDI

DÜZENSİZ GÖÇMENLER GERİ GÖNDERME MERKEZİNE TESLİM EDİLDİ..

İtfaiye ekiplerine saldırdılar! 01:35

İtfaiye ekiplerine saldırdılar!

Bir hafta önce Sakarya'nın Arifiye ilçesinde plastik geri dönüşüm fabrikasında çıkan ve palet üretim tesisine de sıçrayan yangını söndürmek isteyen itfaiye erlerine çevredeki vatandaşların saldırı da bulunduğu anlar an b..

Gençler Enes Kara için sokağa çıktı 02:09

Gençler Enes Kara için sokağa çıktı

Sol Parti Sol Genç üyeleri, Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Kara’nın intiharını protesto etti. Yapılan açıklamada, “Tarikat yurtları kapatılmalı, tarikatların tüm varlıkları kamulaştırılmalıdır. Buralara aktarılan her kuruş..

PANDEMİ ONLARI KARAVANCI YAPTI! 02:11

PANDEMİ ONLARI KARAVANCI YAPTI!

Aydın’ın Didim ilçesinde yaşayan Tektaş çifti, koronavirüsün ortaya çıkışıyla karavanda yaşamaya başladı. 2 yıldır evleri karavan olan çift, hayatlarının geri kalanında karavanla gezmek istiyor..

Cenazede hakkını helal etmedi! 02:32

Cenazede hakkını helal etmedi!

İDDİASINA GÖRE BİR AKRABASINA BORÇ VERMİŞ AMA GERİ ALAMAMIŞTI... YILLARDIR İNTİKAM İÇİN YAŞIYORDUM DİYEN ADAM, O AKRABASININ ÖLÜM HABERİNİ ALINCA CENAZEYE GİTTİ... 'HAKKIMI HELAL ETMİYORUM' DİYE BAĞIRDI, CAMİ KARIŞTI....

Nişanı attılar, altını tuttular! 02:33

Nişanı attılar, altını tuttular!

BİRBİRİNE AŞIK OLUP EVLENME KARARI ALAN ÇİFT, NİŞAN SONRASI AYRILINCA AİLELER BİRBİRİNE GİRDİ... NİŞANDA TAKILAN ALTINLARIN, ÇEYİZLERİN GERİ VERİLMEDİĞİNİ SÖYLEYEN ERKEK TARAFI, GELİNİN AİLESİNİ DOLANDIRICILIKLA SUÇLADI...

Bir Hilal Uğruna Ya Rab, Ne Güneşler Batıyor 04:49

Bir Hilal Uğruna Ya Rab, Ne Güneşler Batıyor

Onlar, Geri Döneceklerini Hiç Düşünmediler !..

Burak Girginer - Gelir Geçer 02:58

Burak Girginer - Gelir Geçer

Gelir Geçer şarkı sözleri ile Gelir geçer Bir gün yüzüm gülmedi aşktan Ne çok çekti kalbim iki geri bir ileri hep baştan Bilmem ki neyi nasıl ederim Belki birgün yeniden severim Diye kendimi avutur dururum Su akar ..

Savaştan Etkilenen Ukraynalı Çocukların Çizdikleri Resimler Gözleri Yaşarttı 05:33

Savaştan Etkilenen Ukraynalı Çocukların Çizdikleri Resimler Gözleri Ya

Ukrayna'daki savaştan kaçarak aileleriyle birlikte Antalya'ya gelen 340 çocuğa 48 gönüllü Ukraynalı öğretmen tarafından eğitimlerinden geri kalmamaları için kurs veriliyor. Psikologların da eşlik ettiği kurslarda çocukla..

Hoşçakal Sevgili Dostum. Şirinler 11:44

Hoşçakal Sevgili Dostum. Şirinler

Hayalci Şirin macera aramak için Şirin dostlarını terk eder ve kendini Gargamel'in dev gibi kazanında bulur. Onu kurtarmaya çalışan Şirin Baba da yakalanır. Ancak Şirin Baba, kendisini ve Hayalci Şirin'i, Şirin Köyü'ne g..

  • ÇocukTV tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Yola Atılan Çöpü İade Eden Kadın Sürücü 00:27

Yola Atılan Çöpü İade Eden Kadın Sürücü

Sıkışık trafikte bir sürücü çöpünü yola atınca bu duruma kayıtsız kalamayan kadın sürücü çöpü yerden alıp geri iade etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Ali Amca Ağladı Türkiye Ağladı 02:29

Ali Amca Ağladı Türkiye Ağladı

OSMANİYE'DE ZABITA EKİPLERİ, SARIMSAK SATAN ALİ BUDAK'IN TERAZİSİNE EL KOYDU. O AN ÇEKİLEN FOTOĞRAF TÜRKİYE'NİN YÜREĞİNİ YAKINCA BELEDİYE BAŞKANI HAREKETE GEÇTİ. YAŞLI ADAMDAN ÖZÜR DİLEYİP TARTISINI GERİ VERDİ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Geçici Sığınmacılar Hakkında Flaş Açıklama 03:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Geçici Sığınmacılar Hakkında Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Büyükelçilerle İftar Programı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, Suriyeli kardeşlerimizin gönüllü ve onurlu geri dönüşler..

Bakan Bilgin’den Bayram İkramiyesi Ek Gösterge Ve EYT Açıklaması 01:43

Bakan Bilgin’den Bayram İkramiyesi Ek Gösterge Ve EYT Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Büyükelçilerle İftar Programı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, Suriyeli kardeşlerimizin gönüllü ve onurlu geri dönüşler..

Suriyeli Mülteciler Mesajı 02:16

Suriyeli Mülteciler Mesajı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SURİYELİ MÜLTECİLER BAŞLIĞINI YENİDEN AÇTI, ONURLU GERİ DÖNÜŞLERİ İÇİN ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ AÇIKLAMASI YAPTI. YABANCI BÜYÜKELÇİLERE SESLENEN ERDOĞAN, BU AKŞAM İSE İFTARDA DEVLET BA..

Çakma Samurayın Kın İle İmtihanı 00:29

Çakma Samurayın Kın İle İmtihanı

Elindeki samuray kılıcı ile kamera karşısına geçip garip şekiller yapan genç şovu bitince kılıcı kına geri sokmak istemiş. Genç bu konuda başarısız olunca bozuntuya vermeden şovu bitirmiş..

  • PengoTV tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kartal’da yolu kapatıp drift yapan sürücüye 10 bin 71 TL ceza 02:01

Kartal’da yolu kapatıp drift yapan sürücüye 10 bin 71 TL ceza

Kartal sahil yolunda akan trafiği keserek drift yapan sürücü polis tarafından yakalandı. Sürücüye toplam 10 bin 71 TL idari para cezası uygulandı. Aracı trafikten men edilen şahsın sürücü belgesi de 60 gün süreyle geçici..

Pandemi işsiz kalan şoförün hayatını değiştirdi, şimdi paraya para demiyor 06:18

Pandemi işsiz kalan şoförün hayatını değiştirdi, şimdi paraya para dem

Antalya'da turizm sektöründe şoför olarak çalışırken pandemiyle birlikte işsiz kalan 4 çocuk babası Erhan Uludağ (35), kentin dünyaca ünlü sahilinde denizin dibine dalarak çıkardığı metalleri geri dönüşüme satıyor, paray..