#Kral sahnede dön geri cano

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video) 05:02

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video)

Al bu sana ilk olmuşken Ne acı ki son şarkım bu Çok mu kolaydı yoksa zor mu Bu sisli aşk, bu tutku Oldu Hani olmazdı? Sondu Sende gitmek yoktu Doldu süre, bize bu bile çoktu Bir hayaldi Yok oldu Sus doğru ya..

Trafikte Son Anda Ezilmekten Kurtulan Yavru Kedi 00:59

Trafikte Son Anda Ezilmekten Kurtulan Yavru Kedi

Evcil kedi[2][3] (Felis catus[3] ya da Felis silvestris catus), küçük, genelde tüylü, evcilleştirilmiş, etobur memeli. Genelde ev hayvanı olarak beslenenlere ev kedisi,[4] ya da diğer kedigillerden ve küçük kedilerden ay..

  • Cowboy tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü 01:41

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü

İstanbul’da Sultanahmet’teki iş yerine gitmek için metro ulaşımını kullanan Nesibe Koç’un Terazidere istasyonunda başına gelenler güldürdü. Koç’un ulaşım için kullandığı akbil kartının dolumunu gerçekleştirdikten sonra b..

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı 04:19

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı

Azerbaycan’ın ulusal lideri Haydar Aliyev Bakü’de düzenlenen törenle anıldı. Büyük devlet adamı Haydar Aliyev, vefatının 13. yılında başkent Bakü ve ülke genelinde anıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, babası H..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

iclal aydın - Seni Seviyordum 03:10

iclal aydın - Seni Seviyordum

sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi insan hergün anımsar mı aynı gözleri.. seni seviyordum ve senin habe..

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.776 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maymunların Yumurta ve Tavuk Keyfi 01:17

Maymunların Yumurta ve Tavuk Keyfi

Bursa Hayvanat Bahçesi'nin sevimli sakinlerinden maymunlar, kışın üşümemeleri için yumurta ve tavukla besleniyor. Büyük bir maharetle yumurtayı soyan maymunlar görenleri şaşırtıyor. Avrupa Hayvanat Bahçeleri ve Akvaryuml..

  • Cowboy tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
01:15

"İsrail'in Topraklarını Kimseye Vermeyiz, Savaş Olsa Bile Biz Kazanaca

Batı Şeria’da Filistinlilere ait özel mülklerin üstüne kurulan Amona Yahudi yerleşim biriminin 25 Aralık tarihine kadar tahliye edilmesi bekleniyor. İsrail Yüksek Mahkemesi 2014 yılında verdiği kararda yasadışı olan yer..

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: 02:30

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: "Şii Milisler Tahliye Konvoyunu Engell

Suriye’nin Halep kentinde, sivillerin ve isyancıların tahliyesi için kullanılan araçların Şii milisler tarafından durdurulduğu haberleri geliyor. İranlı milislerin, konvoyu serbest bırakmak için İdlib’e bağlı Kefraya ve ..

Pepee Yaşasin Yemek Yemek 11:23

Pepee Yaşasin Yemek Yemek

Bu bölümde nene Pepee ve Şila'yı yemek yemeleri için çağırır. Kuru fasulye pişirmiştir. Çocuklar yemek istemez. Nenede onların yemeğini Köpüş'e vereceğini söyler. Şila sonra vazgeçip yemeye karar verir. Pepee yememekte ı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.718 görüntüleme
  • 8 yıl önce
07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt 02:08

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Bab operasyonunu eleştirenlere yanıt vererek, “Kilis’e bomba düştüğü zaman ’Neredesin hükümet, neredesin ey devlet’ diyorsun. Kilis’e bomba atanların üzerine gittiğin zaman bu sefer de ’Dünyayı ..

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı 02:18

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, (BMMYK) Irak’ın Musul kentini terör örgütü IŞİD’den geri almak için başlatılan operasyonda yaklaşık 100 bin sivilin (96 bin 864) yerlerinden edildiğini açıkladı. Ülkeni..

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar 03:02

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar

Samsung ve Apple 2016 yılında, birbiri ardında piyasaya sürdükleri iddialı ürünleriyle dijital dünyanın en fazla konuşulan markalarından oldular. Samsung’un, Ağustos ayında tanıtımını yaptığı, önceki ürünlerinden bir ha..

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Fragmanı 00:24

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Fragmanı

Münir’in hafızası geri gelmiştir. Tuncay’dan o süre içinde olanları öğrenir. Tarık ile Itır’ın Münir’in durumundan haberleri yoktur. Karı koca rolüne devam ederek Münir’in yanına gelirler. Yadigar’ın aklına gelen müthiş..

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti 01:05

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti

Arjantin’de merkez bankasıyla yaşanan uyumsuzluk maliye bakanını kabine dışına itti. Ekonomik krizden çıkış yolu aranan ülkede Maliye Bakanı Alfonso Prat-Gay faizlerin düşürülmesini istiyordu. Ancak onun bu talebi “enfla..

Yaratık Covenant Alien Covenant Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:14

Yaratık Covenant Alien Covenant Türkçe Altyazılı Fragmanı

Yaratık: Covenant (Alien: Covenant) filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Ridley Scott, ALIEN’da kendi yarattığı evrene, PROMETHEUS ile başlayan üçlemenin ikinci filmi olan ALIEN:COVENANT’da geri dönüyor. Galaksini..

  • PengoTV tarafından
  • 1.315 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Garip Aşk 36. Bölüm Fragmanı 00:46

Bir Garip Aşk 36. Bölüm Fragmanı

Bir Garip Aşk 36. bölüm fragmanı yayınlandı! ARNAV, LAVANYA’DAN AYRILDIĞINI HERKESE SÖYLER Arnav, Lavanya’dan ayrılma kararı aldığını herkesle paylaşır. Raizada ailesi büyük bir şaşkınlık içerisindedir. Ancak Anjali diğe..

  • PengoTV tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle 00:44

Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle

Ayla filminin Türkçe altyazılı teaser’ı yayında! Film, Kore Savaşı’nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bu..

  • PengoTV tarafından
  • 1.787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle 04:40

Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle

Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle Akşam olur hasret büyür dağ olur Bu dağlarda kurşun atsan çığ olur Sen oğlunu geri dönmez say annem Ben ölünce belki vatan sağ olur Belki dağlar duman duman savrulur Belki sesim çığlı..

  • Candy tarafından
  • 2.961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro Şarkı Sözleri: Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana d..

  • Candy tarafından
  • 1.848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda 01:13

Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda

Rusya’nın Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Başkanlık Seçimleri’ne siber saldırı yoluyla müdahale ettiği suçlaması Amerikan Senatosu’nda görüşüldü. Amerikan Ulusal İstihbarat Direktörü James Clapper, Moskova yönetiminin ..

Mürekkepsiz Yazıcı Dönemi Başlıyor 03:46

Mürekkepsiz Yazıcı Dönemi Başlıyor

Yazıcı teknolojisinde yeni döneme giriliyor. Hollanda’daki Delft Üniversitesi’nin eski öğrencileri mürekkep kullanmadan herhangi bir kağıda baskı yapılabilen yöntemi geliştirdi. Bu teknik ilkokulda büyüteç ve güneş ışığı..

Yeşim Salkım - Günün Birinde(VOL-12) 03:39

Yeşim Salkım - Günün Birinde(VOL-12)

Yeşim Salkım - Günün Birinde Şarkı Sözleri Bu devran hep böyle sürüp gitmez ki Sen de solacaksın günün birinde Aklına gelecek ayrılığımız Pişman olacaksın günün birinde Senin de saçına karlar yağacak Senin de gözüne..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.098 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alişan'ın Çağla Şıkel'i Çıldırtması 00:26

Alişan'ın Çağla Şıkel'i Çıldırtması

Her Şey Dahil adlı programda gösterdikleri başarılı performansla adlarından söz ettiren Alişan ve Çağla Şıkel, aynı zamanda günlük hayatlarında da çok yakın iki dost. Birbirlerine olan yakınlıklarıyla magazin dünyasında ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Survivor 2017 Gönüllüler Takımı Meydan Okudu! 01:42

Survivor 2017 Gönüllüler Takımı Meydan Okudu!

Survivor 2017 için geri sayım başladı. Gönüllüler Takımı, Survivor 2017 öncesi verdikleri mesajlarla iddialarını ortaya koydular... Survivor 2017, 21 Ocak Cumartesi akşamı 20.00'da TV8 ekranlarında sevenleriyle buluşaca..

  • PITIRCIK tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia! 01:55

Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia!

Survivor 2017 öncesi Ünlüler Takımı iddialı konuştu. Büyük bir çekişmeye sahne olacak olan Survivor 2017'de Ünlüler Takımı Gönüllüler karşısında çok iddialı... Survivor 2017 heyecanı 21 Ocak Cumartesi akşamı 20.00'da TV8..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce