#Kral sahnede dön geri cano

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum 02:39

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum

Ben Buyum şarkı sözleri ile Düşer bedenim ağır ağır (ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu(ya ya) Düşer bedenim ağır ağır(ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu( ya ya) Kusur arıyosan iyi bak( iyi bak iyi bak) Çünk..

MAGIC! - Rude 03:45

MAGIC! - Rude

MAGIC! - Rude PARODY I have a girl she is my girlfriend but she don’t know it Save her a place here in my bed by where her shrine is Check her accounts to see where she’s been Twitter, Snapchat, Facebook Her car’s at ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Soner Sarıkabadayı - Rahat Rahat (Official Video) 04:25

Soner Sarıkabadayı - Rahat Rahat (Official Video)

Şarkı Sözleri: Senin yüzünden ayrılık Yakalarsa tutar beni Şevkime, ruhuma eziyet olur Zaten bütün acılar yeni Çiğnemeden yutar beni Yanıma yönüme, özüme sözüme türlü meziyet olur Belki gülümserim resmine bakıp Yatabi..

Şenay Akın Gelinlikle Yere Böyle Düştü (Gülme Garantili) 01:32

Şenay Akın Gelinlikle Yere Böyle Düştü (Gülme Garantili)

Kimi dışarda yürürken kimi şarkı söylerken kimi de sahnede yürürken yere kapaklanan ünlülerden delediğimiz en trajikomik anlarını sizlerle paylaşıyoruz.İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 1.198 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Saçma Nedenlerle Sahneyi Terk Eden Ünlüler 05:47

En Saçma Nedenlerle Sahneyi Terk Eden Ünlüler

Hayran olduğunuz ünlü isimlerin sahneyi hangi gerekçeyle terk ettiğine inanamayacaksınız. Uzaktan ışıl ışıl görünen hayatlarına imrendiğiniz ünlü isimlerin, bazen sahnede olur olmaz çıkışları bizi hayrete düşürebiliyor. ..

Beyaz Show Hayallerini Gerçeğe Dönüştürüyor 01:10

Beyaz Show Hayallerini Gerçeğe Dönüştürüyor

Beyaz Show'da neden sahnede olmalısınız? Hayaliniz mi var? Yeteneğiniz mi var? Yeni bir buluşunuz mu var? Beyaz Show’da sahnede olmanız için sebebinizi yazın, seyirci önüne çıkma fırsatını yakalayın. Beyaz Show’a seni d..

  • BETA tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sude Özcan - Örümcek 02:15

Sude Özcan - Örümcek

Örümcek şarkı sözleri ile Benim bu uçuşun pilotu Kimsenin değilim piyonu Kurdum kendime kendi filomu Herkesi yendim gel gör egomu Örümcekten adam olur senden adam olmaz Tüm şehri topla yine de senden korkmam Ritmi duyu..

 Fethiye'de Hadise ve Grup Kolpa Konseri 05:42

Fethiye'de Hadise ve Grup Kolpa Konseri

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Babadağ teleferik projesinin temel atma töreninde konser veren Hadise, giydiği transparan elbisesi ve yaptığı danslarla yürekleri hoplattı. Fethiye'nin Ölüdeniz Mahallesindeki Belceğiz Plajı..

  • ANKA tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle 2:12:03

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle

Konu Jor-El, Kripton’un çekirdeğinin çöktüğünü söyleyerek yöneticilerden kodeksi kendisine vermesini istediği anda General Zod gelir ve darbe yapar. General Zod’un bana katıl teklifini geri çeviren Jor-El ondan kaçar ve ..

  • Film İzle tarafından
  • 29.973 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Araç ile Hareket Gösterirken İçinden Romantik Biri Çıkan Polis 01:13

Araç ile Hareket Gösterirken İçinden Romantik Biri Çıkan Polis

Araç içerisinde geri geri giderken yapacağı hareketi polis arkadaşlarına anlatan abimiz birden şiirsel anlatıma geçiyor :)..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeynep Casalini - Nilüfer 05:37

Zeynep Casalini - Nilüfer

Zamanın eli değdi bize Çoktan değişti her sey Aynı değiliz ikimiz de Zaaflarına bir gece Hatalarına bir nilufer Sevgisizliğine bir kalp verdim Artık geri ver, geri veremezsin aldıklarını Artık geri ver, geri veri..

Irem - Git 03:21

Irem - Git

Yeni verdiğin sözler yalanların Her yeni gülümseyis göz yaşinin Her yeni küçük adim uzak diyarların sebebi değil mi? Beni böyle bırakıp gecelerce ağlatıp Esir etmek karanlığa suç değil miii ? Nasıl dayanır yüreğim ..

Ahmet Şafak  Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa 02:19

Ahmet Şafak Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa

Ahmet Şafak Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa dinle Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa Askerin Milletin Bayrağınla Çok Yaşa Arş Arş Arş İleri İleri Arş İleri Marş İleri Dönmez Geri, Türkün Askeri Sağdan Sola, Soldan..

  • Candy tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sigaramın Dumanına Sarsam  Grup Entika Canlı Performans 02:16

Sigaramın Dumanına Sarsam Grup Entika Canlı Performans

Grup ETNIKA ve İskele Sancak Meyhanesi Kaleici-Antalya Farklı tarzları harika yorumları ile Grup Etnika. Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni Gitme gitme gittiğin yollardan dö..

Ayşen Birgör & Nusret Yılmaz Bile Bile 05:19

Ayşen Birgör & Nusret Yılmaz Bile Bile

Birarada olabilmek ne mümkün Birarada kalabilmek imkansız Seneler alıp gitmiş Ne var ne yoksa herşeyi İnanılmaz, değişen ben miyim İnanılmaz, bu yabancı da kim Sen misin böyle uzak Veda sözleri söyleyen Geri dönmek ina..

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena 01:17

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena

Şarkı Sözleri: Biraz ekşın, gerek fenkşın Ama değilsin maykıl jeksın İyisi mi gelesk mi and do yu ensvır Zaten bana derler tam zevyır Yine bana deli gibi geri geri geliveli neydi Ney veri beni biliyorsa belli beat çok zo..

  • JET TV tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mert Demir - Karakış 03:55

Mert Demir - Karakış

Mert Demir - Karakış Dinle Karakış şarkı sözleri ile Sevmem ben kara kaşını gözlerini Al da götür herşeyini bana bırak sözlerini Sevmekten usanılmaz Sen olmadan bu can dayanmaz Zamanla geçer sandım Kara kış gibi çö..

Nasreddin Hoca Öteye Giden Yol 11:57

Nasreddin Hoca Öteye Giden Yol

Nasreddin Hoca bir gün uyanır ve kendini geldiği zamanda, kendi evinde bulur. Nasıl geri döndüğünü anlamaz. Eşi Ayşe Nene için Nasreddin Hoca hiç gitmemiştir. Günümüz yaşam tarzın alışan Hoca eski hayatına adapte olmak..

  • ÇocukTV tarafından
  • 333 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ruslardan Geriye Tanklar Kaldı İşte Tank Savaşının Yaşandığı Bölge 01:33

Ruslardan Geriye Tanklar Kaldı İşte Tank Savaşının Yaşandığı Bölge

Ukrayna'nın başkenti Kiev ve çevresi, gergin geçen 1 ayı geride bıraktı. Savaş halen belirsizliğini korurken, Rus askerleri arkalarında birçok mühimmat ve tank bıraktı. Çatışma sırasında kullanılamaz hale geldiği tahmin ..

Davaro  Cendermeler Cendermeler 03:39

Davaro Cendermeler Cendermeler

Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit ve Pembe Mutlu'nun başrollerini paylaştığı Davaro filminde Memo, kanlısı Sülo'yu köy meydanında öldürmüş ve Cano'suna kavuşmuştur. Gerdeğe girmek için can atmaktadır. Memo'nun gerdek h..

Davaro  Ne Cahil Karı Yav Kemal Sunal & Adile Naşit 00:46

Davaro Ne Cahil Karı Yav Kemal Sunal & Adile Naşit

Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit ve Pembe Mutlu'nun başrollerini paylaştığı Davaro filminde Memo Cano'suna kavuşmuş ve gerdeğe girmek için can atmaktadır. Annesi Hano Ana ise bir türlü onları yalnız bırakmaz...

Davaro  Hortum Tabut Sahnesi  Kemal Sunal & Şener Şen 09:59

Davaro Hortum Tabut Sahnesi Kemal Sunal & Şener Şen

Oyuncular ve Rolleri; Kemal Sunal: Memo / Mehmet Pembe Mutlu: Cano / Canan Şener Şen: Sülo / Süleyman Adile Naşit: Hamo / Hamiyet Ayşen Gruda: Ayşo / Ayşe İhsan Yüce: Ağa Sırrı Elitaş: Bekiro..

Bekiranlı Ayşe - Dile Xedar 05:57

Bekiranlı Ayşe - Dile Xedar

Dile Xedar şarkı sözleri ile Gönül ciğerim yanıyor Bana bir ilaç getirin Gidin gülümden getirin Yaramın üstüne serpin O güzel gülüşünle Beni kendine âşık ettin İki Karakaş gözünle Yaraladın gönül yaramı Ciğerd..

Davaro Film İzle 1:34:01

Davaro Film İzle

Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğünü dur..

Davaro  Ula Hortum Kıçıma Giriii! 08:04

Davaro Ula Hortum Kıçıma Giriii!

Sülo'nun köye dönmesiyle işler karışır. Töreye göre kan alınmadıkça evlenmek yasaktır, Lakin Memo katil olmak istememektedir. Kanlısı Sülo ile bir dümen çevirip Sülo'yu köy meydanında vurup kan temizlendi ayağına yatarla..

Davaro  Hortum Tabut Sahnesi 09:59

Davaro Hortum Tabut Sahnesi

Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğünü dur..

Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video) 02:29

Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video)

Aman güzel yavaş yürü ama Çok güzelsin güldüğün zaman Yapmıyorum sana hiç falan filan Ara beni yaparız mutlaka plan Nası dersen first date mi Bilmem olabilir o ow meybi Kanıma giriyosun tabi çok sevdin Yanıma gelmelisin..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 10 ay önce
Bu Maçta Yok Yok 03:47

Bu Maçta Yok Yok

İspanya Kral Kupası'nı son 2 sezonda müzesine götüren Barcelona bir kez daha finalde... 2-1'in rövanşında Atletico Madrid ile 1-1 berabere kalan Katanlalar adını finale yazdırdı..

Fas'ta Hükumet Kurma Görevi el Değiştirecek 00:41

Fas'ta Hükumet Kurma Görevi el Değiştirecek

Fas Kralı 6'ıncı Muhammed, hükumet kurma görevini Başbakan Abdulilah Benkiran'dan alıp aynı partiden başka bir milletvekiline vereceği açıkladı Kraliyet Basın Ofisi'nden yapılan açıklamada, mevcut siyasi tıkanıklığın g..

Çılgın Orman 18.Bölüm Hd İzle 13:03

Çılgın Orman 18.Bölüm Hd İzle

Kral ormanı teftiş etmek için makamından ayrılıyor.Ve orman halkı kralın kayıp olduğunu zanneder ve yeni kral seçimi yapılır...