#Kral Şakİr civcivler firarda 16 bölüm Çizgi film

Defne Joy Fosterin Hayatı Film Oldu 02:31

Defne Joy Fosterin Hayatı Film Oldu

2 şubat 2011 tarihinde beklenmedik bir şekilde aramızdan ayrılan Degne Joy Foster'in hayatı film oldu.O filmden dikkat çeken ayrıntılar haberimizde...

  • ANKA tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onlarca Ödül Almış Kısa Film Uçurtma 12:25

Onlarca Ödül Almış Kısa Film Uçurtma

Mustafa ve Baran Suriye sınırında yaşayan iki küçük kardeştir. Savaş uçaklarının seslerinden çok korkan Mustafa; uçakların insanları öldürdüğünü öğrenince korkusunun yerini öfke almıştır. Bir gün abisinin “Uçurtmalar çok..

Yeşilçamın Beyin Yakan 5 Film Repliği 02:41

Yeşilçamın Beyin Yakan 5 Film Repliği

Yeşilçamın Beyin Yakan 5 Film Repliği Hd izle..

  • PengoTV tarafından
  • 1.165 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Film Festivaline Nurgül Yeşilçay Damgasını Vurdu! 07:49

İstanbul Film Festivaline Nurgül Yeşilçay Damgasını Vurdu!

36.İstanbul Film Festivaline yerli ve yabancı birçok sanatçı katıldı ve gecede özellikle kırmızı transparan kıyafetiyle Nurgül Yeşilçay damga vurdu...

  • ANKA tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Xander Cage Resmi Trailer 1 Dönüşü (2017) - Vin Diesel Film 02:24

Xander Cage Resmi Trailer 1 Dönüşü (2017) - Vin Diesel Film

Xander Cage bir olaydan sonra ölüme terk edildi, ancak işvereni Augustus Gibbons ile yeni, zorlu bir görev için gizlice harekete döndü...

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy 05:53

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Gizli Güzellik Film izle 1:36:39

Gizli Güzellik Film izle

Gizli Güzellik : Collateral Beauty 6 yaşındaki kızını kaybettikten sonra hayattan elini ayağını çeken Howard evreni sorgulamaya başlar. Zaman, Sevgi ve Ölüm’e mektuplar yazar ve beklemediği cevaplar alır. Çok geçmeden y..

  • Tv Series tarafından
  • 6.555 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan İçin Yapılan Kısa Film Rekora Gidiyor! 01:55

Erdoğan İçin Yapılan Kısa Film Rekora Gidiyor!

Recep Alanoğlu'nun yazıp yönettiği Kaderin üstünde bir kader vardır adlı kısa film büyük beğeni topladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı konu alan filmde Erdoğan, Türk Milli Takımı'nın teknik direktörü olarak ver..

Gecenin Kanunu Film İzle 2:08:52

Gecenin Kanunu Film İzle

Filmin Konusu 3 Şubat 2017 tarihinde Türkiye sinemalarıyla buluşacak olan Live By Night adlı Suç ve Dram türdeki filmin hem yönetmenliği hem de yazarlığı Ben Affleck tarafından yapılmıştır. Dennis Lehane’in aynı adlı rom..

  • Tv Series tarafından
  • 2.853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pi nin Yaşamı Film İzle 2:06:59

Pi nin Yaşamı Film İzle

Konusu[kaynağı değiştir] Ülkelerinden ayrılan ve beraberlerinde hayvanat bahçesindeki hayvanlarını da götüren Pi ve ailesi gemi yolculuğu yaparken fırtınaya yakalanırlar ve bindikleri gemi batar. Sandalın hayatta kalmayı..

  • mathilda tarafından
  • 32.500 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur'dan Yaza Süpriz Bir Film.. 02:51

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur'dan Yaza Süpriz Bir Film..

Basında çıkan ayrılacaklar mı haberlerinden sonra ünlü çiften 2017 yazında bir film projesinde birlikte rol alacakları haberleri geldi...

  • ANKA tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Günlük' Kısa Korku Film 07:10

Günlük' Kısa Korku Film

2016 Korku Filmi ''Günlük'' Kısa Film Ege üniversitesi..

  • ZULMA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses'in Film Ve Gazino Çalışmaları İzle 03:00

İbrahim Tatlıses'in Film Ve Gazino Çalışmaları İzle

İbrahim Tatlıses'in Film Ve Gazino Çalışmaları..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İkili Oyun Film İzle 1:38:20

İkili Oyun Film İzle

Amerikalı bir senatörün ölümünün arkasındaki esrar perdesini araştırmak için emekli bir CIA uzmanı ile genç bir FBI ajanı ortak çalışmaya başlarlar. Görünen nedenlerin altını araştırdıkça, suikastın arkasında Sovyet gizl..

Evcilik Oyunu Film Müziği 03:12

Evcilik Oyunu Film Müziği

Filmin Adı: Evcilik Oyunu Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan, Hulusi Kentmen Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1975..

Kayıp Kızlar Film Müziği 02:13

Kayıp Kızlar Film Müziği

Kayıp Kızlar, 1984 yılında o güne dek sinemada elde edilmiş bütün gişe rekorlarını altüst eder. Yapımcı Türker İnanoğlu, Tarık Akan, Nuri Alço, Tecavüzcü Coşkun, Ahu Tuğba, Nilgün Saraylı, Çiğdem Tunç ve Nevzat Okçugil i..

Yaz Bekarı Film Müziği 02:13

Yaz Bekarı Film Müziği

Filmin Adı: Yaz Bekarı Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1975..

Taşı Toprağı Altın Şehir Film Müziği 02:53

Taşı Toprağı Altın Şehir Film Müziği

Filmin Adı: Taşı Toprağı Altın Şehir Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Levent Kırca, Ayşegül Atik Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1979..

Talih Kuşu Film Müziği 04:13

Talih Kuşu Film Müziği

Filmin Adı: Talih Kuşu Yönetmen: Kartal Tibet Oyuncular: Kemal Sunal, Yasemin Yalçın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1988..

Kader Bağlayınca Film Müziği 03:01

Kader Bağlayınca Film Müziği

Filmin Adı: Kader Bağlayınca Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1977..

Ayrı Dünyalar Film Müziği 01:46

Ayrı Dünyalar Film Müziği

Filmin Adı: Kader Bağlayınca Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1977..

Tele Kızlar Film Müziği 02:00

Tele Kızlar Film Müziği

Filmin Adı: Tele Kızlar Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Tarık Tarcan, Perihan Savaş, Hülya Avşar Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1985..

Keriz Film Müziği 02:15

Keriz Film Müziği

Filmin Adı: Keriz Yönetmen: Kartal Tibet Senarist: İhsan Yüce, Erdoğan Tünaş, Osman Şahin Oyuncular: Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Ali Şen, İhsan Yüce, Nubar Terziyan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı..

Gırgıriye'de Büyük Seçim Film Müziği 01:10

Gırgıriye'de Büyük Seçim Film Müziği

Filmin Adı: Gırgıriyede Büyük Seçim Yönetmen:Temel Gürsu Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Müjdat Gezen, Perran Kutman, Şemsi İnkaya, Münir Özkul Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1985..

Kader Bağlayınca Film Müziği 00:57

Kader Bağlayınca Film Müziği

Filmin Adı: Kader Bağlayınca Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1977..

Lambada Turkish Style Film Müziği 02:52

Lambada Turkish Style Film Müziği

Filmin Adı: Lambada Gençlik Fırtınası Yönetmen: Samim Değer Oyuncular: Yaşar Alptekin, Yasemin Evcim Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1990..

Gırgıriye Film Müziği 04:09

Gırgıriye Film Müziği

Filmin Adı: Gırgıriye Yönetmen: Kartal Tibet Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Müjdat Gezen, Perran Kutman, Adile Naşit, Münir Özkul Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1981..

Acı Hayat Film Müziği 06:45

Acı Hayat Film Müziği

Filmin Adı: Acı Hayat Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Cüneyt Arkın, Filiz Akın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1972..

Bizim Kız Film Müziği 01:45

Bizim Kız Film Müziği

Filmin Adı: Bizim Kız Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım: 1977..

Çelik Yumruklar Film İzle 2:06:50

Çelik Yumruklar Film İzle

Müthiş Aksiyon Filmi Bi An Bile Gözünüzü Kırpmıcaksınız...