#Kremalı mantar soslu makarna tagliatelles soslu makarna tarifleri

Telefon aldı, kremalı bisküvi geldi! 01:25

Telefon aldı, kremalı bisküvi geldi!

DOLANDIRICILAR YİNE TELEFONLA TUZAĞA DÜŞÜRDÜ, AMA BU KEZ ARAYARAK DEĞİL, KARGO GÖNDEREREK... 6 BİN 300 LİRALIK CEP TELEFONU SİPARİŞİ VEREN YASİN AYAR, KUTUDAN ÇIKAN KREMALI BİSKÜVİYLE NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI...

Kremalı Mini Pastacıklar 02:21

Kremalı Mini Pastacıklar

1 adet yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı ılık süt 1 çay kaşığı tuz 3 yemek kaşığı şeker 1 paket Pakmaya Damla Sakızlı Çörek Harcı 4-4, 5 su bardağı un Üzeri için; Pudra şekeri Hazırlanışı; 1.1 yumurta,1 çay..

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta 05:44

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta

Bu videoda çocukların çok sevdiği süt dilimi tarifi vereceğiz. Kinder süt dilimi adıyla marketlerde satılan kakaolu kek arasına kalın bir halde sürülmüş süt kremasıyla hazırlanan bu nefis yaş pasta benzeri tatlıyı hazırl..

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma 03:59

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma

Bugün sizlere beşamelli mantarlı patates oturtma tarifini paylaşıyoruz. Oldukça doyurucu olan dilim dilim patateslerin üzerine hazırladığımız kıyma, soğan ve mantar olan harcımızı döktükten sonra, beşamel sosu ve kaşar..

Domates Soslu Spagetti Tarifi 04:30

Domates Soslu Spagetti Tarifi

Malzemeler • 250g spagetti makarna • 2 domates • 1 soğan • 1 yemek kaşığı sıvı yağ • 1 yemek kaşığı tereyağ • 1 yemek kaşığı salça • 2 diş sarımsak • 1 tatlı kaşığı toz biber • 1 çay kaşığı kekik • 1 tatlı kaşığı nane •..

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk 05:50

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk

Fırında tavuk kim sevmez, özellikle beşamel sosluysa! Ev Yemeği Tarifleri bu kez sizlere tabanı patates kaplı nefis bir kaşarlı tavuk tarifi hazırladı. Harika bir tada sahip olan bu fırın tavuğu kesinlikle çok seveceksi..

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi 03:21

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi için Malzemeler 6-7 adet orta boy patates 400 gram kıyma 3 adet iri kuru soğan 400 gram mantar 1 yemek kaşığı salça Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz Karabiber Yarım dem..

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı 01:33

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı

Kaç Kişilik: 6-8 kişilik Hazırlama: 1 saat Pişirme: 10dk Kıymalı Domates Soslu Gnocchi İtalyan mutfağının vazgeçilmez tariflerinden biride Gnocchi. Yapımı mantı açmak kadar zahmetli biraz ama tadı bir o kadarda lezzetli...

Beşamel Soslu Fırında Top Köfte Tarifi 02:58

Beşamel Soslu Fırında Top Köfte Tarifi

Patates yatağında beşamel soslu top köfte tarifi sizler için hazırladık. Yumuşacık patates püresinin üzerine kızarttığımız köfteleri diziyoruz ve beşamel sosunu döküyoruz. Fırında üzerinde kızaran kaşarlar tadını damağım..

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi 01:18

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi

Elma dilim patates yapımında dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden birisi patatesleri pişirmeden önce kabuklarını iyi temizlemek. Soslu patatesler kabukları ile birlikte yenecekleri için mutlaka iyi temizlenmiş olm..

 Çilek Soslu Kadayıf Kafesleri 11:28

Çilek Soslu Kadayıf Kafesleri

Hep aynı tatlıları yapmaktan sıkılanlara aynısını hiçbir mekanda bulamayacağınız nefis bir önerimiz var: Çilek soslu kadayıf kaseleri! Dışı çıtır çıtır kadayıf, içi yumuşacık muhallebiden oluşan, şerbetiyle, nefis çilek..

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi  Çikolata Soslu Kek Yapımı 05:25

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi Çikolata Soslu Kek Yapımı

Yerken çıtır çıtır ağza gelen haşhaş ve üzerine çikolata sosu dökülmüş portakal kabuklarıyla lezzetlendirilmiş nefis bir haşhaş kek tarifi ile bugün sizin o daha sonra yaparım diye kaydettiğiniz kekler arasına girecek bi..

Çilek Soslu Magnolia Puding Tarifi 04:28

Çilek Soslu Magnolia Puding Tarifi

Malzemeler: (Yaklaşık 5-6 kişilik, bardaklarınıza göre) 3 su bardağı süt (250ml. lik bardak) 2 yemek kaşığı tepeleme un 1 yemek kaşığı tepeleme nişasta 1 yumurta sarısı 5 yemek kaşığı tozşeker 2 kaşık labne peyniri veya ..

Fırında Garnitürlü Beşamel Soslu Tavuk Tarifi  Yemek Tarifi 03:31

Fırında Garnitürlü Beşamel Soslu Tavuk Tarifi Yemek Tarifi

Sizlere nefis bir yemek tarifi videosu hazırladık. Fırında garnitürlü beşamel soslu tavuk tarifi gerçekten denenmesi gereken bir yemektir. Özellikle ramazan ayında iftar yemek tarifi olarak güzel bir seçim olacaktır. Yap..

Vişne Soslu 3 Renkli İrmik Tatlısı Tarifi  Renkli İrmik Tatlısı Tarifi 02:46

Vişne Soslu 3 Renkli İrmik Tatlısı Tarifi Renkli İrmik Tatlısı Tarif

Renkli tatlı tarifleri sevenler için nefis bir tatlı olan vişne soslu 3 renkli irmik tatlısı tarifi videosu hazırladık. Yapımı zor gibi görünse de aslında oldukça basit ve hızlıdır yapımı...

Fırında Soslu Patates Tarifi 01:23

Fırında Soslu Patates Tarifi

Şıp şak hazır - Fırında soslu patates tarifi ile yemeklerinizin yanına hızlı ve pratik bir patates yapabilirsiniz. Baharatları ve nefis sosu ile mutlaka denenmesi gereken bir lezzet. Afiyet olsun...

Fırında Soslu Patatesli Tavuk 01:46

Fırında Soslu Patatesli Tavuk

Kaç Kişilik: 6-8 Hazırlama: 15dk Pişirme: 30dk Fırında Soslu Patatesli Tavuk Malzemeler 1 kg açık piliç but ızgara 3 adet patates 3-4 adet domates 4 adet yeşil biber Sosu için: 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı yoğ..

Tavuklu Beşamel Soslu Kabaklı Sandal Yemeği 08:08

Tavuklu Beşamel Soslu Kabaklı Sandal Yemeği

Bu tarifte ben tavuk kullandim sizler kiyma yada kusbasi dana etiylede yapabilirsiniz.besamel sos yapmadan direk kasari serpip yapabilirsiniz.Ben kabagi kizarttim sizler birazcik yaglayip tuzlayip firina atin öylede yumu..

Soslu Tavuk Kızartma Tarifi 06:33

Soslu Tavuk Kızartma Tarifi

Soslu Tavuk Kızartması Tarifi için malzemeler: (3-4 kişilik) 1 adet tavuk göğsü 1 tatlı kaşığı kekik 2 tutam tuz 1 silme tatlı kaşığı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı silme karabiber ve değirmenden taze çekilmiş biber sod..

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi  Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk 05:50

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk

Fırında Beşamel Soslu Tavuk İçin Malzeme Listesi: --Tavuklu Harç İçin: -1 bütün tavuk göğsü -1 adet soğan -1 adet kapya biber -1 adet yeşil biber -4 yemek kaşığı sıvı yağ -Yarım çay kaşığı karabiber -1 tatlı kaşığı pul b..

Beşamel Soslu Tavuklu Sigara Böreği Tarifi 01:44

Beşamel Soslu Tavuklu Sigara Böreği Tarifi

Çay saatlerinde farklı ve leziz bir börek tarifi ile bugün sizlerle karşınızdayız. Çıtır çıtır ağızda dağılan börek tarifinin arasında beşamelli tavuk harcının ağızda bıraktığı muhteşem bir lezzet. Misafirlerinize ve ail..

 Portakal Soslu İrmik Tatlısı 02:13

Portakal Soslu İrmik Tatlısı

Portakal Paluzeli İrmik Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler Alt Taban İçin; 250 gr karışık bisküvi (fındık yulaflı ve kakaolu kullandım) 2 yemek kaşığı kakao (koyu renkli) 1 tatlı kaşığı tarçın 3 yemek kaşığı tereyağ (eritilm..

Çilek Soslu Mozaik Pasta Tarifi  Mozaik Pasta Nasıl Yapılır 02:55

Çilek Soslu Mozaik Pasta Tarifi Mozaik Pasta Nasıl Yapılır

1.1 su bardağı süt küçük bir tencereye alınır ve ısıtılır, 5 yemek kaşığı şeker ve 3 yemek kaşığı tereyağı 3 yemek kaşığı kakao eklenerek çırpılır ve ocaktan alınır. 2.400g kırılmış bisküvinin üzerine hazırlanan kakaolu ..

Teriyaki Soslu Tavuklu Noodle Tarifi 04:40

Teriyaki Soslu Tavuklu Noodle Tarifi

Malzemeler: 5 dilim Noodle Tavuk Kalça 1 yemek kaşığı Nişasta 1/3 bardak Soya Sos 1/4 bardak Esmer Şeker 3 diş Sarımsak 1 tatlı kaşığı Zencefil Zeytinyağı Susam yağı Taze Soğan..

Tikka Masala Soslu Tavuk Tarifi 05:57

Tikka Masala Soslu Tavuk Tarifi

Malzemeler: 1 kilo Tavuk 8 diş Sarımsak 2 yemek kaşığı Taze Zencefil 1 bardak Yoğurt 1 adet Soğan 2 yemek kaşığı Tereyağı 4 adet Limon 3 adet Domates Kimyon Paprika Kişniş Zerdeçal 1/2 bardak Krema..

10 dakikada Tahin Soslu Kuzu Pirzola 04:21

10 dakikada Tahin Soslu Kuzu Pirzola

500 gram Kuzu Pirzola 1 yemek kaşığı Tahin 1 tatlı kaşığı Bal 2 diş Sarımsak Kırmızı biber Kimyon Toz Kişniş 1 tatlı kaşığı Limon Suyu Tuz, Karabiber..

Köri Soslu Tavuk Tarifi 01:38

Köri Soslu Tavuk Tarifi

Malzemeler 1 parça tavuk göğsü yarım kutu sıvı krema (100 ml) 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber 1 tatlı kaşığı kekik yarım çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı köri 1 çay kaşığı tuz 1 yemek kaşığı..

Cafe de Paris Soslu Bonfile Nasıl Yapılır 05:19

Cafe de Paris Soslu Bonfile Nasıl Yapılır

Malzemeler: 500 gram Bonfile 50 gram Tereyağı 1/2 paket Krema 1 tatlı kaşığı Hardal 1 çay kaşığı Sarımsak Tozu 1 çay kaşığı Soğan Tozu 1/2 çay kaşığı Kekik 1/2 çay kaşığı Kırmızı Biber 1/2 çay kaşığı Köri 1 yemek kaşığı..

Barbekü Soslu Pratik Hindi Tarifi 05:07

Barbekü Soslu Pratik Hindi Tarifi

Malzemeler: 1 adet Hindi But 4 yemek kaşığı Tereyağı 1/2 Soğan 1/2 bardak Sirke 1/2 bardak Esmer Şeker 1/2 bardak Hardal 1 adet Defne Yaprağı Kırmızı Biber Tuz Karabiber..

Beşamel Soslu ve Klasik Lazanya Tarifi 07:42

Beşamel Soslu ve Klasik Lazanya Tarifi

Malzemeleri: Beşamel Sos: 2 yemek kaşığı Tereyağı 2 yemek kaşığı Un 500 ml Süt Muskat Rendesi Tuz Karabiber Kıymalı Sos: 1 yemek yemek kaşığı Tereyağı 1,5 bardak Mozzeralla Peyniri 1/2 bardak Parmesan Peyniri 450 gram..