#Kritik bir haftaya giriliyor

Mini Mini Bir Kuş Donmuştu - Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları 01:21

Mini Mini Bir Kuş Donmuştu - Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları

Mini Mini Bir Kuş Donmuştu Çocuk Şarkısı Sözleri: Mini mini bir kuş donmuştu Pencereme konmuştu Aldım onu içeriye Cik cik cik ötsün diye Pır pır ederken canlandı Ellerim bak boş kaldı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Minik Bir Örümcek Çocuk Şarkısı - Bebek Şarkıları -Çizgi Film Çocuk Şarkılar 01:26

Minik Bir Örümcek Çocuk Şarkısı - Bebek Şarkıları -Çizgi Film Çocuk Şa

Çocuk şarkıları Minik Bir Örümcek şarkısı ile devam ediyor. Minik bir örümcek çocuk şarkıları 2016 şarkı sözleri: Minik bir örümcek çatıya tırmanmış Yağmur yağınca tekrar yere yuvarlanmış Güneş açtığında yeniden topa..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.392 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım Neçirvan Barzani İle Bir Araya Geldi 00:23

Başbakan Yıldırım Neçirvan Barzani İle Bir Araya Geldi

Başbakan Yıldırım Neçirvan Barzani İle Bir Araya Geldi Başbakan Binali Yıldırım, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani ile bir araya geldi. Başbakan Binali Yıldırım, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY)..

Burcu Güneş - Bir Lokma Sevda 04:00

Burcu Güneş - Bir Lokma Sevda

Burcu Güneş – Bir Lokma Sevda Şarkı Sözleri Sen Geleceksin Diye Kimseyi Almadım Hayatıma Gerçeği Sorarsan Alamadım Aslında Sen Düşeceksin Diye Olur Olmaz Uykularıma Unuttum Gündüzü Yaşadım Hep Rüyalarda Senin Bir Sesin ..

Bir Damla Camı Sihirli Dokunuşlarıyla Ejderhaya Çeviren Yetenek Abidesi Adam 57:26

Bir Damla Camı Sihirli Dokunuşlarıyla Ejderhaya Çeviren Yetenek Abides

Camla çalışmak sadece sanatsal bir yetenek gerektirmez, aynı zamanda malzemenin kırılgan yapısını göz önünde bulundurarak çelikten bir sabra ihtiyaç duyar. Cam üfleme ustası James Mongrain'da bu sabır fazlasıyla mevcut. ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var 03:21

Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var

Bir derdim var artık tutamam içimde Gitsem nereye kadar, kalsam neye yarar Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar Herkes neden düşman, herkes neden düşman Unuttuk hepsini, Nuh' un nefesini Gelme yanıma sen başkasın ben b..

Bir Sarmaşık Olsaydım Tarık Akan 01:57

Bir Sarmaşık Olsaydım Tarık Akan

bir sarmaşık olsaydım, sıkıca tutunsaydım bir yere. sökülüp atılmasaydım, köklerimi salsaydım derinlere. bir sarmaşık olsaydım, dolasaydım gövdemi döne döne. günlerce aynı yerde kalsaydım, hareketsizlikten uyusaydım. b..

Bir Zamanlar Askerdik Film İzle 1:47:58

Bir Zamanlar Askerdik Film İzle

Bir Zamanlar Askerdik izle, Bir Zamanlar Askerdik full izle, Bir Zamanlar Askerdik hd izle, Bir Zamanlar Askerdik türkçe dublaj izle, Ailesiyle birlikte mutlu bir yaşam süren Moore, bir emir üzerine Vietnam'a gitmeye haz..

  • Tv Series tarafından
  • 8.665 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Nefes Yeter Filminin Galasına Ünlü Akını 03:16

Bir Nefes Yeter Filminin Galasına Ünlü Akını

Yakışıklı delikanlı Yaman, içten içe mutsuz ve kayıp bir adamdır. Ancak günün birinde her şey değişiverir. Yaman beklemediği bir anda, sıcakkanlı, iyimser, güzeller güzeli Nefes'le tanışır. Güzel kızla yolları göl kıyısı..

  • ANKA tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cola Turka 'nın İlk Reklamı : New York'ta Bir Morning 05:41

Cola Turka 'nın İlk Reklamı : New York'ta Bir Morning

New York'ta Bir Morning Eğlenceli bir bakış açısı, marka yaratma ve bunu aynı zamanda akıllara kazıma konusunda başarılı bir yaklaşım ve buram buram milliyetçilik duygularının işlendiği ‘New York'ta Bir Morning’ beynimiz..

  • PengoTV tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Nefes Ötede Türkçe Altyazılı Teaser 00:58

Bir Nefes Ötede Türkçe Altyazılı Teaser

Garip ve ölümcül bir sis Paris’i etkisi altına alır. Ne yapacaklarını bilmeyen, hayatta kalmaya çalışan insanlar apartmanların üst katlarına sığınmaya başlarlar. Fakat ne elektrik, ne su ne de yiyecek bir şeyleri vardır...

Sessiz Bir Yer Orijinal Teaser 00:29

Sessiz Bir Yer Orijinal Teaser

2 çocuklu bir aile, izole bir kırsalda sakin bir yaşam sürmektedir. Henüz büyüme çağlarında olan çocuklar da, ebeveynleri de hiçbir şekilde konuşmamakta, işaret diliyle anlaşmaktadır. Ancak bunun sebebi konuşamıyor olmal..

Bir Nefes Ötede Türkçe Altyazılı Teaser 00:18

Bir Nefes Ötede Türkçe Altyazılı Teaser

Garip ve ölümcül bir sis Paris’i etkisi altına alır. Ne yapacaklarını bilmeyen, hayatta kalmaya çalışan insanlar apartmanların üst katlarına sığınmaya başlarlar. Fakat ne elektrik, ne su ne de yiyecek bir şeyleri vardır...

Küçük Bir Rica Orijinal Fragman 01:29

Küçük Bir Rica Orijinal Fragman

Yoğun bir iş kadını olan Emily günün birinde çocuğunu tek başına büyüten vlogger anne arkadaşı Stephanie’den ‘küçük bir ricada’ bulunur. Stephanie’den istenen şey Emily'nin beş yaşındaki oğlunu okuldan almasıdır. Ricayı ..

Bir Baba Hindu - Fadıl'ı Seviyorum 10:27

Bir Baba Hindu - Fadıl'ı Seviyorum

Bir Baba Hindu - Fadıl'ı Seviyorum Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai'ye giden Fadıl'ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan'ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor. Fadıl ..

Sıfır Bir Özgürün Vurulma Sahnesi 04:02

Sıfır Bir Özgürün Vurulma Sahnesi

Adana'nın Hürriyet Mahallesi'ne doğup büyümüş olan 3 arkadaş, Savaş, Cio ve Özgür işsizliğin de getirdiği başıboşlukla hırsızlık, gasp, yaralama gibi çeşitli suçlarla cezaevine girip çıkmışlardır. 20'li yaşlarındaki bu g..

Sıfır Bir 5. Sezon Fragmanı 01:03

Sıfır Bir 5. Sezon Fragmanı

Sıfır Bir Bir Zamanlar Adana'da 5. Sezon Fragman'ı yayında! 5. Sezon 1. Bölüm ise 23 Ocak'ta..

Bilal SONSES - Bir Kulum İşte 03:53

Bilal SONSES - Bir Kulum İşte

''Bir Kulum İşte'' şarkı sözleri: Çok çileler çektim, eşi bulunmaz Hep içime attım, sesim duyulmaz Bana acıyana kalbim doğrulmaz, Allah'ın yarattığı bir kulum işte.. Hep yoksul perişan olabilirim, Acılar içinde kalabil..

Cengiz Özkan - Bir Ay Doğar ilk Akşamdan Geceden (Dağlar Kışımış) Türkü 04:34

Cengiz Özkan - Bir Ay Doğar ilk Akşamdan Geceden (Dağlar Kışımış) Türk

Cengiz Özkan Bir ay Doğar Bir ay doğar ilk akşamdan geceden neydem neydem geceden Şavkı vurur pencereden bacadan Dağlar kışımış yolcum üşümüş nasıl edem ben Uykusuz mu kaldın dünkü geceden neydem neydem geceden Uyan u..

  • PengoTV tarafından
  • 5.564 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldızlar Arası Interstellar Muhteşem Bir Film 2:49:03

Yıldızlar Arası Interstellar Muhteşem Bir Film

Özet ve Detaylar Teknik bilgisi ve becerisi yüksek olan Cooper, geniş mısır tarlalarında çiftçilik yaparak geçinmektedir; amacı iki çocuğuna güvenli bir hayat sunmaktır. Onlarla yaşayan Büyükbaba Donald çocuklara göz kul..

  • Film İzle tarafından
  • 59.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Esad, Halep Teröristleri Türkiye'ye Sürecek Bir Sıçrama Tahtası Olacak 01:11

Esad, Halep Teröristleri Türkiye'ye Sürecek Bir Sıçrama Tahtası Olacak

Esad Halep Teröristleri Türkiye'ye Sürecek Bir Sıçrama Tahtası Olacak Suriye ordusu muhaliflerin kontrolündeki Halep'in doğusuna bomba yağdırırken, Devlet Başkanı Beşar Esad kenti geri almanın teröristleri Türkiye'ye sü..

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır 02:17

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır

39 insanımızın hayatını kaybettiği, Beşiktaş Ortaköy'de bir gece kulübüne düzenlenen terör saldırısıyla ilgili A Haber canlı yayınına katılarak önemli açıklamalarda bulunan Eski İstihbarat Dairesi Başkanvekili Bülent Ora..

Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha 04:01

Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha

Koca bir yaz geçti beni dinlendirmedi Ne güneş ne deniz ne de aşk Tadını almadım sevdiğim bir çok şeyin Bir perde vardı göremediğim Bazen öyle dalgalandım ki kabıma sığamadım Bazen de öyle sakindim ki kıpırdamadım ..

Afganistanda Bir Kadın Zinadan Kurşuna Dizildi 01:19

Afganistanda Bir Kadın Zinadan Kurşuna Dizildi

Afganistan'ın bir çok bölgesini denetleyen Taliban gerillaları, zina yaptığı gerekçesiyle suçlu bulunan bir kadının kurşuna dizilme sahnesinin videosunu yayınladı. Video kaydı Reuters haber ajansı tarafından dünyaya dağı..

Lubbey Köyünde Bir Gece  Paranormal Olaylar 57:54

Lubbey Köyünde Bir Gece Paranormal Olaylar

Lübbey, bundan yaklaşık 30 yıl önce, göçle boşalıp, neredeyse tam bir hayalet yere dönüşmüş bir Ege köyü.Lübbey Köyü, alışılagelmiş köylerden değil. 130 haneli, Yörük Türkmen köyü olan Lübbey, “satılık köy”, “terk edilmi..

  • ZULMA tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cin Kabilesi Cühenna İle Bir GeceTrakya Paranormal Olaylar 42:57

Cin Kabilesi Cühenna İle Bir GeceTrakya Paranormal Olaylar

1. dünya savaşı zamanında, Osmanlı ordusunda görevli Alman Generale ait bu çiftlik'de yaşanan tuhaf olayları incelemek üzere yola koyulduk.Eskiden savaş sığınağı olarak tasarlanan bir yerin içi su dolmuş, zaman zaman alk..

  • ZULMA tarafından
  • 2.374 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özdemir Erdoğan Sevdim Seni Bir Kere 02:58

Özdemir Erdoğan Sevdim Seni Bir Kere

Sevdim seni bir kere başkasını sevemem.. Deli diyorlar bana desinler değişemem.. Desinler değişemem desinler değişemem.. Hayatta en zor olan bir insanı tanımak.. Kabul etmek huylarını değişmeden bir olmak.. Sevgi ..

Hayal Görme Nerden Senin Böyle Bir Kızın Olacak 00:31

Hayal Görme Nerden Senin Böyle Bir Kızın Olacak

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

İyi Bir De Öpüşseydiniz Bari 00:52

İyi Bir De Öpüşseydiniz Bari

Yüksel (Yüksel Uzel) evli ve Ayşe adında bir kız çocuğu olan, eski ve ünlü bir ses sanatçısıdır. Kocası Cemil Bey (Muzaffer Tema) ise, zengin bir işadamıdır. Fakat evini, ihmal etmektedir. Yüksel yalnız bırakılmanın üzün..