#Krt kültür tv

Tosun Paşa - Çince Dublaj 01:54

Tosun Paşa - Çince Dublaj

Türk sinemasının unutulmaz filmleri arasında yer alan Tosun Paşa filmi, Türk - Çin Kültür Derneği tarafından Çince’ye çevrildi...

  • JET TV tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 6 yıl önce
AKM'nin Ön Cephesi Büyük Bir Gürültüyle Yıkıldı 00:26

AKM'nin Ön Cephesi Büyük Bir Gürültüyle Yıkıldı

Taksim'de Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) ön cephesi büyük bir gürültüyle yıkıldı. Yıkımla oluşan gürültü ve toz bulutu hareketi anlar yaşanmasına sebep oldu...

Ay Lav Yu Tuu Full Hd İzle 1:41:27

Ay Lav Yu Tuu Full Hd İzle

Konusu : Amerika'da eğitim alıp köyü Tınne'ye dönen İbrahim'in iki kültür arasında yaşadıklarını neşeli ve kendine has bir üslupla sinemaya taşıyan Midyat, ikinci hikayede de bu farklılıklardan besleniyor. Tınne Köyü'ne..

5. Uluslararası Azerbaycan Halıları Sempozyumu Bakü’de Başlıyor 02:13

5. Uluslararası Azerbaycan Halıları Sempozyumu Bakü’de Başlıyor

Bu sene 5’incisi düzenlenen Uluslararası Azerbaycan Halıları Sempozyumu’nda gelenek yenilikle buluşuyor. Sempozyum, dünya çapındaki uzmanları ve akademisyenleri konferans, sunum ve özel sergiler için karşılıyor. Azerbay..

Gemide Türk Filmi Hd İzle 1:41:54

Gemide Türk Filmi Hd İzle

Film, fahişelik yapan bir kadını kaçıran dört denizcinin hikâyesini anlatır. Boksör, gemiye erzak almak için İstanbul’da mola verdikleri sırada soyulduğunu anlar. Gemidekilerle birlikte paralarını geri almak için Laleli’..

  • PengoTV tarafından
  • 8.905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uğur Dündar'ın Hayat Kadınlarıyla Röportajı (1985) 05:03

Uğur Dündar'ın Hayat Kadınlarıyla Röportajı (1985)

Uğur Dündar'ın hayat kadınları ile nasıl çalıştıkları ve kimlerle görüştükleri hakkında röportajı. Bu eski röportajlarda benim için en dikkat çeken şey uğur dündar'ın üslubu. karşısında kim olursa olsun ona önem verdiği..

  • PengoTV tarafından
  • 1.775 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatan Nedir 03:06

Vatan Nedir

Seni boydan boya sevmişim, ta edirne’ye kadar karstan, üzgün yurdum, güzel yurdum, zinciri altında kımıldayan, bitecek sanıldığı yerde başlayan… insanların ah senin insanların, morca gözlerinden öpsem namuslu gözlerinden..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu İfadeleri Kullanmak Sizin Haddinize Mi 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu İfadeleri Kullanmak Sizin Haddinize Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Vakıf Haftası ve Restorasyonu Tamamlanan 250 Eserin 7 Bölgeden Canlı Bağlantılı Toplu Açılış Töreni nde katılımcılara hitap etti..

Mantarlı Ciğer Sote Tarifi 03:22

Mantarlı Ciğer Sote Tarifi

Tavada, çok uğraşmadan kavurarak 10-15 dakika da mantarlı ciğer sote hazırlayabilirsiniz. Ciğer soteyi kuzu veya dana ciğeri ile yapabileceğiniz gibi tavuk ciğeri de kullanabilirsiniz. Malzemeler: 500gr. kuzu, daha veya ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

'5 Ayda Tüm Dönemlerin Rekorunu Kırdık' 03:46

'5 Ayda Tüm Dönemlerin Rekorunu Kırdık'

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Yeni Şafak sosyal medya canlı yayınında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Kurtulmuş 2017 turizm açısından muhteşem bir geri dönüş oldu. 2017'de rakamlar toparlandı, 32 m..

Ay Lav Yu Tuu - Aç Koynunu Ben Geldim 10:08

Ay Lav Yu Tuu - Aç Koynunu Ben Geldim

Yönetmenliğini ve senaristliğini Sermiyan Midyat'ın yaptığı ‘Ay Lav Yu’nun 6 yıl arayla gelen devam halkası Ay Lav Yu Tuu filminde, Amerika’da eğitim alıp köyü Tınne’ye dönen İbrahim’in iki kültür arasında yaşadıkların..

Ay Lav Yu Tuu - Manyak Manyak Aşerme 10:08

Ay Lav Yu Tuu - Manyak Manyak Aşerme

‘Ay Lav Yu’nun 6 yıl arayla gelen devam halkası Ay Lav Yu Tuu filminde, Amerika’da eğitim alıp köyü Tınne’ye dönen İbrahim’in iki kültür arasında yaşadıklarını anlatılıyor. Filmde neredeyse tüm Amerika’nın kalkıp Tinne..

Emperyalizm Nedir 02:38

Emperyalizm Nedir

Emperyalizm Nedir? Bir milletin, sömürü temeline dayanarak başka bir milleti kültürel, siyasi ve ekonomik egemenliği altına alıp yayılması veya yayılmayı istemesi, yayılmacılık. Emperyalizm, Latince “imperium” sözcüğüne..

Geek Nedir 03:03

Geek Nedir

Geck’den geliyormuş kelime, ki almanca da ucube, aptal, çılgın anlamında. Aa ayıp oluyor ama zaten nerd nedir’de gömmüşsünüz. Geekleri... Sahipsiz mi sandınız lan? Nerd üretenmiş de geek tüketenmiş. Geek yapmazmış da ne..

12 Savaşçı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:06

12 Savaşçı Türkçe Altyazılı Fragmanı

11 Eylül saldırısı sonrası geçen filmde, takım liderliğini Mitch Nelson'ın yaptığı bir ABD özel kuvvetler ekibi, çok tehlikeli bir görev için Afganistan'a ilk ayak basan Amerikan askerleri olacaktır. Kayalıklarla dolu da..

Hayvanların Varlığını Tehdit Eden Proje 01:07

Hayvanların Varlığını Tehdit Eden Proje

189 farklı kuş türünün yaşadığı Gediz Deltası, dünya flamingo nüfusunun yüzde 10, Avrupa flamingo nüfusunun da yüzde 30'una ev sahipliği yapıyor. Doğa Derneği'nin verdiği bilgiye göre son araştırmalar bu alanda 189 farkl..

Çinli Bakan Shugang Troya Antik Kenti'ni Ziyaret Etti 00:45

Çinli Bakan Shugang Troya Antik Kenti'ni Ziyaret Etti

Çinli Bakan Shugang Troya Antik Kenti'ni ziyaret etti Çin Kültür ve Turizm Bakanı Luo Shugang, 'İki ülke arasında turizm alanındaki işbirliğini daha da hızlandırmak için çaba sarf ediyoruz.' dedi...

Ebru Yaşar  Ünlü Olacağını Lise Yıllarında Rüyasında Görmüş 03:25

Ebru Yaşar Ünlü Olacağını Lise Yıllarında Rüyasında Görmüş

Güzel şarkıcı Ebru Yaşar, Bitlis'in Tatvan ilçesinde belediye tarafından 50'ncisi düzenlenen Tatvan Doğu Anadolu Kültür ve Sanat Festivali'nin kapanış programına katıldı. Kentte eski evini ve 25 yıl önce mezun olduğu ..

  • BETA tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ay Lav Yu Tuu - Dalgası Büyük Olur 10:02

Ay Lav Yu Tuu - Dalgası Büyük Olur

Yönetmenliğini ve senaristliğini Sermiyan Midyat'ın yaptığı ‘Ay Lav Yu’nun 6 yıl arayla gelen devam halkası Ay Lav Yu Tuu filminde, Amerika’da eğitim alıp köyü Tınne’ye dönen İbrahim’in iki kültür arasında yaşadıkların..

Başbakan Yıldırım  ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya geldi 01:42

Başbakan Yıldırım ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya g

Yıldırım, İTÜ denildiğinde 1970'li yıllardaki Gümüşsuyu, Taşkıla'daki öğrencilik yıllarının, hatıralarının ve hocalarının aklına geldiğini belirtti. Bir kez daha anılarının tazelendiğini aktaran Yıldırım, İTÜ toplantıla..

700 Yıllık Miras UNESCO İle Dünyaya Açıldı 02:22

700 Yıllık Miras UNESCO İle Dünyaya Açıldı

700 yıllık miras UNESCO ile dünyaya açıldı Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütünce (UNESCO) Dünya Mirası Listesi'ne alınan, 700 yıllık Osmanlı sivil mimarisini bozulmadan günümüze taşıyan Cumalıkızık, düny..

Pamukkale'deki ‘Cehennem Kapısı’ Ziyarete Açılıyor 02:13

Pamukkale'deki ‘Cehennem Kapısı’ Ziyarete Açılıyor

Pamukkale'deki ‘cehennem kapısı’ ziyarete açılıyor UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale Hierapolis Antik Kenti'nde 2013'te gün yüzüne çıkarılan ve antik kaynaklarda ölüler ülkesine geçiş kapısı ola..

Dünyanın En Büyük Türk İslam Mezarlığı Ziyaretçi Akınına Uğruyor 01:53

Dünyanın En Büyük Türk İslam Mezarlığı Ziyaretçi Akınına Uğruyor

Dünyanın en büyük Türk İslam mezarlığı ziyaretçi akınına uğruyor UNESCO Dünya Kültür Mirası geçici listesindeki dünyanın en büyük Türk İslam Mezarlığı olma özelliğine sahip Ahlat Selçuklu Meydan Mezarlığı, yerli ve yaban..

Kamapp Messenger 30 Ağustos Zafer Bayramında Hazırız 00:18

Kamapp Messenger 30 Ağustos Zafer Bayramında Hazırız

Türkiye'nin ilk Milli ve yerli Messenger'ı Kamapp Messenger 30 Ağustos Zafer Bayramında Sizlere Daha İyi Hizmet İçin, Daha Çok Çalışıyor Olacağız. Süngülerle, silahlarla ve kanla kazandığımız askeri zaferlerden sonra, kü..

Sıla'ya Konser Şoku - İzmir Konseri Neden İptal Edildi 13:21

Sıla'ya Konser Şoku - İzmir Konseri Neden İptal Edildi

15 Temmuz darbe girişiminin ardından açıklamaları ile tepki çeken Sıla'nın Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaz Konserleri kapsamına alınması infial yarattı...

  • BETA tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:20

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Muhammed Ali (Мохаммед Али, doğan Cassius Marcellus Clay, Jr, 17 Ocak 1942 - 3 Haziran 2016) Amerikan profesyonel boksörüydü. Kariyerinin başlarında Ali, boks ringinin içinde ve dışında ilham verici, tartışmalı ve kutupl..

Kopenhang'ta Zeytin Dalı Harekatı'na Destek Mitingi 01:32

Kopenhang'ta Zeytin Dalı Harekatı'na Destek Mitingi

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'ta binlerce kişinin katıldığı “Milli Birlik ve Türkiye'ye Destek” mitingi düzenlendi. Başkent Kopenhag'ın Hellerup semtinde bulunan büyükelçilik binası önünde gerçekleştirilen gösteriye bi..

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Atatürk Açıklaması Gurur Verir 00:38

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Atatürk Açıklaması Gurur Verir

Kıvanç Tatlıtuğ’un 4 yıl sonra sinemaya döndüğü Hadi Be Oğlum görücüye çıktı. Basın gösterimi öncesinde konuşan Tatlıtuğ, bir yapımda Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracağı söylentileriyle ilgili Paşamızı oynamak bana g..

  • BETA tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Teletubbies - 1. Sezon 9. Bölüm - Çiçek Yapalım 23:42

Teletubbies - 1. Sezon 9. Bölüm - Çiçek Yapalım

Teletubbileri daha önce hiç olmadığı gibi yaşayın! Tinky-Winky, Dipsy, Laa-Laa ve Po'ya katılırlar, gülerler, dans eder ve Teletubbyland'ın büyülü dünyasını keşfederler. Teletubbies'in renkli görünüşü ve eğlenceli antikl..

  • ÇocukTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce