#Kruvasan poğaça kat kat tereyağlı yumuşacık poğaça tarifi

Fırında Yumuşacık Tavuk But Tarifi 07:31

Fırında Yumuşacık Tavuk But Tarifi

Malzemeler: 2 adet Tavuk But 1 adet Limon 5 diş Sarımsak 3 yemek kaşığı Zeytinyağı 1/4 demet Maydanoz 1 çay kaşığı Un 1 çay kaşığı Tereyağı..

Frambuazlı Yumuşacık Kek Tarifi 05:32

Frambuazlı Yumuşacık Kek Tarifi

Malzemeler: 1,5 su bardağı Un 1 su bardağı Şeker 1 paket Hamur Kabartma Tozu 3 adet Yumurta 1,5 su bardağı Lor Peyniri 1/2 su bardağı Luna Margarin 1,5 su bardağı Frambuaz 1 çay kaşığı Vanilya Özütü Kullandığım su b..

Fıstık Ezmeli Yumuşacık Kurabiye Tarifi 05:38

Fıstık Ezmeli Yumuşacık Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 110 gram Luna Margarin 1 su bardağı Fıstık Ezmesi 1 su bardağı Esmer Şeker 1 adet Yumurta 1 çay kaşığı Vanilya Özütü 1,5 su bardayı Un 1 çay kaşığı Karbonat..

Nutellalı Örgü Çörek Tarifi  Yumuşacık Puf Çikolatalı Tatlı 05:59

Nutellalı Örgü Çörek Tarifi Yumuşacık Puf Çikolatalı Tatlı

Nutellalı Puf Çörek Malzemeleri 1 su bardağı ılık süt (200ml) 2 adet yumurta 50 tereyağı Yarım su bardağı pudra şekeri Yarım paket (5gr) kuru maya 5 - 5.5 su bardağı kadar un..

Dokusu Yumuşacık Yapımı Kolay Elmalı Kek Tarifi 06:39

Dokusu Yumuşacık Yapımı Kolay Elmalı Kek Tarifi

malzemeler 125 gr oda isisinda yumusamis margarin yada tereyagi 3 tane yumurta yarım su bardağı şeker(125 gr) 3 yemek kaşığı oda isisinda süt 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 buçuk su bardağı un(200gr) 4 tane elma..

Yumuşacık Kabarmış Kek Tarifi 02:53

Yumuşacık Kabarmış Kek Tarifi

Yumuşacık Kabarmış Kek Tarifi..

Bademli Tereyağlı Alman Keki 05:17

Bademli Tereyağlı Alman Keki

Bademli Tereyağlı Alman Keki tarifi..

Gora Kullanılmayan Tereyağlı Ekmek Sahnesi 00:42

Gora Kullanılmayan Tereyağlı Ekmek Sahnesi

Tereyağlı Ekmek Yerken Plan Kurmaları Komik Sahne İzle..

Tereyağlı & Yoğurtlu İftarlık Dört Lezzet 04:41

Tereyağlı & Yoğurtlu İftarlık Dört Lezzet

Yoğurt ve kızgın tereyağının birleşimine bayılanlar için nefis dört tarifimiz var: Fırında ağzı açık mantı, tavuklu fette, manlama ve tavuklu şiş mantısı. Bu nefis dört tarifin bir araya geldiği videomuzu izledikten son..

Minyatür Boyutlarda Tereyağlı Yumurta Yapmak 02:52

Minyatür Boyutlarda Tereyağlı Yumurta Yapmak

Minyatür malzemelerden oluşan mutfağında çektiği videolarla fenomen olan adam, muhtemelen ancak bir karıncayı doyurabilecek boyutlarda yemek yapıyor. Menüde bugün yumurta var...

  • PengoTV tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi  Hingel Tarifi  Kürze Tarifi 05:56

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi Hingel Tarifi Kürze Tarifi

RUS MANTISI ( PELMENİ) MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 adet yumurta 3.5 su bardağı un Yarım su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz İÇİ İÇİN 250 gr. Kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber TARİFİ Kaseye yumurta..

Yumuşacık Sodalı Açma 02:20

Yumuşacık Sodalı Açma

Yumuşacık Sodalı Açma Tarifi İçin Malzemeler 1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 3 çorba kaşığı toz şeker 1 şişe soda (200 ml) 1 su bardağı sıvı yağ 2 adet yumurta (akı içine sarıları dışına sürülecek ) 2 tatlı kaşığı..

En Kolay Sünger Kek  İki Renkli Yumuşacık 01:07

En Kolay Sünger Kek İki Renkli Yumuşacık

İki Renkli Yumuşak Kek Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 3 yumurta 1,5 su bardağı toz şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı dövülmüş ceviz 2,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 2 yemek kaşığı kakao ..

Yumuşacık Kuzu Şiş Nasıl Yapılır 04:28

Yumuşacık Kuzu Şiş Nasıl Yapılır

500 gram Kuzu Şiş 3 adet Soğan Lavaş Maydanoz Sumak Tuz Karabiber Zeytinyağı..

Yumuşacık Mini Muffin Kek 00:49

Yumuşacık Mini Muffin Kek

Malzemeler 2 yumurta Yarım su bardağından biraz fazla şeker Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı su 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1,5 yemek kaşığı kakao 1,5 su bardağından biraz fazla u..

Çikolatalı Yumuşacık Top Kek Tarifleri 01:39

Çikolatalı Yumuşacık Top Kek Tarifleri

Malzemeler; 2 yumurta 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağından biraz fazla şeker 3 yemek kaşığı kakao 50 gr bitter çikolata 1 vanilya 1 kabartma tozu Aldığı kadar un(2 su bardağı kadar) Damla çikol..

Nusr-Et'in Yumuşacık, Lokum Gibi But Pişirme Tekniği 01:00

Nusr-Et'in Yumuşacık, Lokum Gibi But Pişirme Tekniği

Sosyetenin ünlü etçisi, etlere fısıldayan adam Nusret'in muhteşem et sanatı gösterisi. Nusret, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündemdeki yerini korumayı çok iyi başarıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi  Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu 03:45

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu

Yeni bir poğaça tarifi! Bu kez üzeri yumurta akı ve galeta ununa bulanmış kabartma tozu ile yapılan zeytinli yumuşacık bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Tarifimizi izledikten sonra bu leziz poğaçanın yapımını tamamen ..

PAMUK POĞAÇA TARIFI 09:56

PAMUK POĞAÇA TARIFI

Bu tariften 3 tepsi cikiyor PAMUK POĞAÇA TARIFI Malzemeler 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su 1 bucuk su bardagi siviyağ 1 tane yasmaya 1 tane kabartmatozu 2 yemek kasigi toz seker 1 bucuk yemek kasigi tuz 4 t..

  • Kadınca tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sirkeli Susamlı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 04:03

Sirkeli Susamlı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis bir sirkeli ve susamlı poğaça tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay olan poğaça tarifi evde hızlıca yapılabilecek pastane kıvamında bir hamur işi dir. Sirkeli susamlı po..

Dereotlu Mayalı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 03:14

Dereotlu Mayalı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis dereotlu mayalı poğaça tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık hamuru, içinde beyaz peyniri ve dereotu ile nefis lezzetli bir tarif. Mutlaka deneyin. Deretotlu ve mayalı poğaça nasıl ya..

Mini Pizza Poğaça Tarifi  Poğaça Tarifleri 03:33

Mini Pizza Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri listemize nefis bir mini pizza poğaça tarifi videosu ekledik. Mini pizza görünümlü poğaça yapımı çok zor değildir hatta hamur yapımı diğer hamur işleri tariflerine göre daha kolaydır. Mini pizza poğaça..

Patatesli Poğaça Tarifi 10:01

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Hamuru yumuşacık yapımı da çok kolay 2 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 1 Paket krema (schlagsahne) yoksa bunun yerine 1 bardak su ya da süt koyun. 2..

Mayasız Kolay Poğaça Tarifi 01:24

Mayasız Kolay Poğaça Tarifi

Mayasız Yumuşacık Peynirli Poğaça Tarifi İçin Malzemeler Yarım su bardağı sıvı yağ 1 yumurta 1 su bardağı süt 1 tatlı kaşığı tuz 1. 5 tatlı kaşığı toz şeker 4 su bardağı un (3. Bardaktan sonra kontrollü ekleyelim) 1. 5 p..

Poğaça Tarifi 10:16

Poğaça Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi maden suyu(mineralwasser) Yarim paket eritilmis tereyagi 2 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz 3 tane yumurta(1 tanesini hamura tüm kirin diger ikisin..

Midye Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 05:43

Midye Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis bir midye poğaça tarifi videosu hazırladık. Lezzeti de görüntüsü kadar mükemmel içi peynirli bir hamur işi dir. Peynirli midye poğaça nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedi..

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:40

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

Tatlı poğaça tarifleri sevenler için nefis bir video hazırladık, çikolatalı poğaça tarifi videosu. Yapımı kolay, doyurucu ve gerçek çikolata lezzeti ile güzel bir tercih olabilir. Özellikle sahur tarifleri için ne yapaca..

Simit Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:55

Simit Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

Pastane tadında poğaça tarifleri yapmamız yönünde aldığımız mesajlar neticesinde sizlere nefis bir bol susamlı simit poğaça tarifi videosu hazırladık. Susamlı poğaça nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir diye merak eden..