#Kruvasan tarifi kahvaltılık tarifler

Midye Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 05:43

Midye Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis bir midye poğaça tarifi videosu hazırladık. Lezzeti de görüntüsü kadar mükemmel içi peynirli bir hamur işi dir. Peynirli midye poğaça nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedi..

Peynirli Karbonatlı Pişi Tarifi Yemek Tarifleri 03:14

Peynirli Karbonatlı Pişi Tarifi Yemek Tarifleri

Hamur işi tarifleri sevenlere özel peynirli karbonatlı pişi tarifi videosu hazıladık.Hazırlaması kolay ve mayalanmayı beklemeden hızlı bir şekilde yapılabilen bu tarifimizi evde adım adım uygulayarak yapabilirsiniz. Pey..

Kesme Hamur Çorbası Tarifi  Yeşil Mercimekli 01:56

Kesme Hamur Çorbası Tarifi Yeşil Mercimekli

Kesme Hamur Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1 çay bardağı yeşil mercimek yarım çay bardağı kesme hamur 1 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı un 1 adet yumurta sarısı tereyağı ane tuz 2 diş sarımsak Gelelim çorba nasıl yapıl..

Brokoli Çorbası Tarifi 02:25

Brokoli Çorbası Tarifi

Brokoli çorbasının tarifine geçelim. Nefis yemek tariflerinden brokoli çorbası tarifi, küçük parçalara ayrılarak yıkanmış 500g brokoli uygun bir tencereye alınır, irice doğranmış bir adet kuru soğan, küp küp doğranmış bi..

Kıymalı Çorba Tarifi 01:22

Kıymalı Çorba Tarifi

Evdeki minik oğlumuza mümkün olduğunca besleyici çorbalar yapmaya çalışıyoruz, Eti köfte dışında tüketmiyor bu nedenle çorbalarda mümkün olduğunca kullanmaya çalışıyoruz. Küçük yaşta çocuğu olanlar için de farklı bir alt..

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi 02:20

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi

Osmanlı zamanından günümüze kadar gelen nefis bir çorba tarifi. Adından da belli olduğu gibi Osmanlı zamanından gelen bu çorba tarifini çok beğeneceksiniz. Evde olan malzemelerle pratik bir şekilde hazırlanan çorba tari..

Tavada Kolay Peynirli Börek Tarifi Börek Tarifleri 03:01

Tavada Kolay Peynirli Börek Tarifi Börek Tarifleri

Tavada Kolay Peynirli Börek Tarifi Börek Tarifleri..

Köy Ekmeği Tarifi 03:29

Köy Ekmeği Tarifi

Ekmek Yapma Makinesiz Ekmek Tarifi..

Pamuk Gibi Simit Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:30

Pamuk Gibi Simit Tarifi - Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler bu nefis pamuk gibi simit tarifi videosuna bayılacaklar. Yapımı da oldukça basit olan yumuşacık simiti evde kolayca yapabilirsiniz. Pamuk simit nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir..

Sebzeli Yoğurtlu Kıymalı Çorba Tarifi - Çorba Tarifleri 04:01

Sebzeli Yoğurtlu Kıymalı Çorba Tarifi - Çorba Tarifleri

Çorba tarifleri sevenler için nefis, sebzeli yoğurtlu ve kıymalı çorba tarifi videosu hazırladık. Çok doyurucu ve sağlıklı bir çorbadır ve yapımı da bir o kadar kolaydır...

Sucuklu Kaşarlı Pizza Tarifi - Pizza Tarifleri 03:30

Sucuklu Kaşarlı Pizza Tarifi - Pizza Tarifleri

Pizza tarifleri sevenler için yapımı kolay, hızlı olan kaşarlı ve sucuklu pizza tarifi videosu hazırladık. Evde pratik ve lezzetli pizza yapmak isteyenler bu tarifimizi mutlaka izlesin. Sucuklu pizza nasıl yapılır ve ta..

Hanım Ağa Çorbası Tarifi 01:28

Hanım Ağa Çorbası Tarifi

Bugün sizlere yöresel bir çorba olan Hanım ağa çorba tarifini sizler için hazırladık. İç Anadolu bölgesinin marifetli ellerinden günümüze kadar gelen bu Hanım Ağa çorbası, malzemeleri her evde bulunan ve yapılışı ile de..

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi 01:33

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi

Bugün sizlere vitamin açısında çok zengin ,vücudumuza bir çok faydası olan pırasa çorbası yapıyoruz. Pırasanın kalp, kemik, ve göz sağlığımızı faydaları var. Ayrıca kilo vermeye yardımcı ve kansere yakalanma riskini azal..

Lebeniye Çorbası Tarifi 00:18

Lebeniye Çorbası Tarifi

Bugün sizlere vitamin açısında çok zengin ,vücudumuza bir çok faydası olan pırasa çorbası yapıyoruz. Pırasanın kalp, kemik, ve göz sağlığımızı faydaları var. Ayrıca kilo vermeye yardımcı ve kansere yakalanma riskini azal..

Baklava Tarifi 23:34

Baklava Tarifi

Malzemeler 1 adet Yumurta 1/2 su bardağı Mısırözü Yağı 1 su bardağı Su-Süt karışımı 4,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz 2 su bardağı Ceviz içi 150 gr. Tereyağı 500gr. Buğday veya Mısır Nişastası Şerbet i..

Susamlı Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri 02:22

Susamlı Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri

Tuzlu kurabiye tarifleri sevenler için en sevilen susamlı kurabiye tarifi yapımı videosu hazırladık. Pastane usulü kurabiyelerimizi evde hızlı ve kolayca yapabilirsiniz...

Şakşuka Tarifi - Meze Tarifleri 03:14

Şakşuka Tarifi - Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenlere özel şakşuka tarifi videosu hazırladık. Özel günlerinizde ve yemeklerinizin yanında nefis patlıcanlı meze evde kolayca yapabilirisiniz. Şakşuka nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri tüm ayrınt..

Çoban Salata Tarifi Çoban Salata Malzemeleri 02:27

Çoban Salata Tarifi Çoban Salata Malzemeleri

MALZEMELER 1-2 Adet domates 1-2 Adet salatalık 5-6 sap taze soğan 5-6 sap maydanoz Yarım limon 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı sirke Yarım çay kaşığı tuz 4-5 adet sivri biber TARİFİ Bütün malzemeler ince ince ..

Kısır Tarifi Kısır Nasıl Yapılır 04:31

Kısır Tarifi Kısır Nasıl Yapılır

Kek kalınıdan kısır tarifi..

 Çırpılmış Yumurta Tarifi 04:06

Çırpılmış Yumurta Tarifi

Scrambled Eggs Malzemeler 4 adet yumurta ½ su bardağı süt 1 tutam tuz 1 tutam karabiber 1 yemek kaşığı sade yağ 1 dilim ayvalık tost ekmeği Süslemek için; 2-3 dal Frenk soğan Hazırlanışı Bir karıştırma kabında yumurtal..

Ekmek Brötchen Tarifi 07:54

Ekmek Brötchen Tarifi

Ekmek (Brötchen) Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo un 1 Paket kuru maya 1 Tatlı kaşığı tuz 1 Tatlı kaşığı seker 1 Buçuk su bardağı ılık su Hazırlanışı : Yoğurma kabına unu koyun ortasını açın. Maya şeker ve 1 bardak ıl..

Haydari  Yoğurtlu Meze Tarifi 05:30

Haydari Yoğurtlu Meze Tarifi

Haydari Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo süzme yoğurt Küçük bir parça beyaz peynir Bir tutam dereotu 1 Tatlı kaşığı kuru nane 1 Diş sarımsak 1 Yemek kaşığı tereyağı 1 Yemek kaşığı sıvıyağ Tuzunu koymadan tadına bakin ..

Fırında Kızartma Tarifi 03:20

Fırında Kızartma Tarifi

Yaz aylarının vazgeçilmez yemek tarifleri listesinden en üst sırada yer alan şüphesiz kızartma dır. Yağda biraz ağır olan kızartmayı bir de fırında denemenizi tavsiye ediyoruz ve size fırında kızartma tarifi videosu hazı..

Gazozlu Tatlı Tarifi - Tatlı Tarifleri 04:55

Gazozlu Tatlı Tarifi - Tatlı Tarifleri

Hamur ve şerbetli tatlı tarifleri sevenler için gazozlu tatlı tarifi videosu hazırladık. İçinde ceviz ve tam kıvamında şerbeti ile nefis bir tatlı mutlaka denemelisiniz. Gazoz tatlısı nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme..

Kağıt Kebabı Tarifi - Yemek Tarifleri 04:13

Kağıt Kebabı Tarifi - Yemek Tarifleri

Tavuk eti ile yapılan kağıt kebabı tarifi videosu etli yemek tarifleri sevenler için nefis bir seçim olabilir. Yapımı da oldukça pratik ve fazla bulaşık çıkmadan hızlıca yapabilirsiniz. Kağıt kebabı nasıl yapılır ve tam..

Kayseri Yağlama Tarifi - Yemek Tarifleri 05:36

Kayseri Yağlama Tarifi - Yemek Tarifleri

Kayseri yağlama tarifi nefis bir lezzet. Kat kat hamur arasında kıymalı harcı ile et ve hamuru bir arada yemek tarifleri sevenler için nefis bir tercih olacaktır. Mutlaka denemelisiniz, yapımı da oldukça kolay dır. Kays..

Poğaça Tarifi 13:32

Poğaça Tarifi

Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Not : Bu ölçüden 3 tepsi çıkıyor 1 Tane yaş maya 2 Su bardağı süt 1 Su bardağı su 1 Su bardağı yoğurt 1 Su bardağı sıvıyağ 4 Tane yumurta (2 tanesini tüm hamura kırın diğer iki tanesinin be..

Pudingli Islak Kek Tarifi 06:34

Pudingli Islak Kek Tarifi

Pudingli Islak Kek Tarifi ve Malzemeler : 4 Tane Yumurta 1 Buçuk su bardağı şeker 1 Su bardağı süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 3 Yemek kaşığı kakao 2 Buçuk su bardağı un 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma t..

Tatlı Çörek Tarifi 11:31

Tatlı Çörek Tarifi

Tatlı Çörek Tarifi (Nusszopf) ve Malzemeler : Hamuru İçin Gerekenler : 1 Çay bardağı seker 1 Paket kuru maya (ya da yarım paket yaş maya) 1 Tane yumurta 1 Paket vanilya 1 Su bardağı ılık süt 1 Çay bardağı ılık su 2 Yeme..

Mantarlı Bulgur Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri 02:37

Mantarlı Bulgur Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri

Pilavlı yemek tarifleri sevenlere özel mantarlı bulgur pilavı tarifi videosu hazırladık. Az malzeme ile hızlı bir şekilde yapılabilen bu nefis yemeğimizin lezzeti inanılmaz, mutlaka yapmanızı tavsiye ediyoruz. Mantarlı ..