#Kubat fidayda hüdayda oyun havası

Dilşah Demir Kimdir? 01:26

Dilşah Demir Kimdir?

Güldür Güldür adlı televizyon şovunda oynamaktadır. Dilşah Demir, 1985 yılında İstanbul’da doğmuştur. Babası Gebze’nin tanınmış doktorlarından İsmail Demir’dir. 2003-2004 Yıllarında İzmit Halk Eğitim Merkezinde Oyunculuk..

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) 04:24

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017)

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) Fransa ile İspanya arasında oynanan hazırlık maçını konuk ekip 2-0 kazandı. İki futbol devini karşı karşıya getiren maçın ilk bölümünde İspanya üstünlüğü vardı. Yerden kısa..

İstanbul Muhafızları 14.Bölüm 14:36

İstanbul Muhafızları 14.Bölüm

Sultan Abdülaziz tarafından küçük kız kardeşi Adile Sultan'a armağan etmek için bu kasır yaptırılmıştır. Tarihi değeri ve muhteşem mimarisinin yanında bizler bu sarayı çok daha yakından tanımaktayız çünkü Rıfat Ilgaz'ın ..

Brose Bamberg 97-99 Darüşşafaka Doğuş (Maç Özeti - 30 Mart 2017) 02:09

Brose Bamberg 97-99 Darüşşafaka Doğuş (Maç Özeti - 30 Mart 2017)

Brose Bamberg 97 -99 Darüşşafaka / Maç özeti Almanya'da 'tamam ya da devam' maçına çıkan Daçka play-off umudunu son maça taşıdı. Euroleague’in 29. hafta maçında Darüşşafaka Doğuş, deplasmanda Almanya ekibi Brose Bamberg’..

Zula Oynuyoruz Ep (78) İyi Seyirler 16:21

Zula Oynuyoruz Ep (78) İyi Seyirler

Merhaba ben ömer iyi seyirler zulada sniper :D..

Canım Kardeşim 37.Bölüm 10:57

Canım Kardeşim 37.Bölüm

Sirkten kaçan bir maymun, bir yavru fil ve birkaç hayvan Mine ile Mügelerin bahçesine oyun oynamaya gelirler. Mine ve Müge bu sürpriz misafirlerden çok mutlu olurlar. Ama Galip bey ve Lale hanım sirk yetkililerini arayıp..

Rafadan Tayfa 19.Bölüm İzle 14:20

Rafadan Tayfa 19.Bölüm İzle

Rüstem ağabey köfte tarifinin yazılı olduğu kağıdı kaybetmiştir. Fatma ninesini arayıp tarifi ister. Nine her seferinde söylüyorum daha öğrenemedin mi diye kızar. Telefonda bir sürü söylenip yüzüne kapatır. Bu sırada Akı..

Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle 14:27

Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle

Rafadan Tayfa çocukları mahallede canları sıkkın bir şekilde bankta otururken Akın yanlarına gelir. Mert üç günden beri yanımıza uğramıyorsun nerelerdeydin diye sorar. Akın çok güzel bir yere gittiğini söyler. '' Boş gir..

Askeri Silahlar Makineli Tüfekler 43:54

Askeri Silahlar Makineli Tüfekler

Günümüzde teknolojinin özellikle nanoteknolojinin gelişimine bağlı olarak silah ve silah sistemleride hızlı bir biçimde değişiyor. Bir silahın iyi olması için bazı koşullar olmalıdır.Hızlı hareket edip konuşlandırılabilm..

Silahlar ve Mermiler Belgeseli 1 46:57

Silahlar ve Mermiler Belgeseli 1

Günümüzde teknolojinin özellikle nanoteknolojinin gelişimine bağlı olarak silah ve silah sistemleride hızlı bir biçimde değişiyor. Bir silahın iyi olması için bazı koşullar olmalıdır.Hızlı hareket edip konuşlandırılabilm..

Battal Gazi Kimdir? 01:45

Battal Gazi Kimdir?

Battal Gazi veya Seyyid Battal Gazi, 8. yüzyılda yaşadığı tahmin edilen ve hakkında çeşitli inanışlar bırakmış bir liderdir. Malatya Serdarı Hüseyin Gazi'nin oğludur. Annesi Saide Hatun Türk asıllıdır. Battal Gazi Malaty..

Rafadan Tayfa 17.Bölüm İzle 13:27

Rafadan Tayfa 17.Bölüm İzle

Harika bir İstanbul sabahında Rafadan ekibi kendi müzik gruplarını kurmaya karar verirler. Müzik aletleri olmadığı için kendi aletlerini kendileri yaparlar. Mert süpürgeye bağladığı ipler ile elektro gitarını yapar. Kami..

Rafadan Tayfa 11.Bölüm İzle 12:15

Rafadan Tayfa 11.Bölüm İzle

Tayfa mahalledeki olayları kameraya çekerek haber programı hazırlar. Kimi zaman neşeli, kimi zaman hüzünlü olaylarla karşılaşırken, kimisi spiker, kimisi kameraman olup eğlenceli bir o kadarda amatör program oluşturmayı ..

Zula Oynuyoruz Ep (79) İyi Seyirler 10:43

Zula Oynuyoruz Ep (79) İyi Seyirler

Merhaba arkadaşlar yeni ekipmanlarımla video çektim iyi seyirler..

Zula Oynuyoruz Ep (80) İyi Seyirler 08:06

Zula Oynuyoruz Ep (80) İyi Seyirler

Merhaba benim adım ömer bugün 80. videomuzda dar alanda sniper show yaptık iyi seyirler..

Zula Oynuyoruz Ep (85) İyi Seyirler 09:01

Zula Oynuyoruz Ep (85) İyi Seyirler

Merhaba Canlar benim adım ömer bugün sizlere zula'da öğretici sniper oyunu oynadım iyi seyirler video sonuna kadar izlerseniz sevinirim...

Preview- Mickey Hosts Her First Sleepover Ever - Season 1 Ep. 15 00:15

Preview- Mickey Hosts Her First Sleepover Ever - Season 1 Ep. 15

Bu çirkin, şımarık çocukları dürüst, çalışkan ve toplumun dürüst üyelerine dönüştürmek - bu çirkin ağızlı, debelen ve tamamen kendi kendine yetmeyen kadının kesinlikle hiçbir şey bilmediği bir şey. Anne olmak Mickey'nin ..

Rafadan Tayfa 14.Bölüm İzle 13:20

Rafadan Tayfa 14.Bölüm İzle

Rafadan Tayfa ekibi Hale ve Sevim ile birlikte mahallenin boş alanında ortaya ip gerip voleybol oynamaktadır. Kamil, Hayri ve Mert bir takım Akın, Hale ve Sevim'de diğer takım olmuştur. Fakat Mertlerin takımı voleybol oy..

Rafadan Tayfa 12.Bölüm İzle 13:14

Rafadan Tayfa 12.Bölüm İzle

Hale ve Sevim mahallede ikram etmek için limonata yapıp tattırmak için birilerini beklemektedirler. Bu esnada Akın yanlarına gelir. Ona bir bardak limonata ikram edip nasıl olduğunu sorarlar. Akın limonataya tam not veri..

Tarihin En Garip Oyunu, At Olan Kadınlar 00:52

Tarihin En Garip Oyunu, At Olan Kadınlar

İnsanların sportif faaliyetleri evrimleştirerek değişik branşlar yaratma trendi devam ediyor. Hobby Horse, şu an 10.000 yarışmacısı bulunan garip bir oyun. Klasik bildiğimiz atla engel atlama yarışmalarını bir de böyle d..

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:29

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Gta Oyunuyoruz Ep 9 Çılgın Patlama 27:54

Gta Oyunuyoruz Ep 9 Çılgın Patlama

Merhaba ben Ömer Gta 9. bölüme hoş geldiniz iyi seyirler Cio'nun beynini patlattık arkadaşlar..

Battlefield 1 Hava Savunması Ve Düşman Bölge Imha Etmek Türkçe 16:59

Battlefield 1 Hava Savunması Ve Düşman Bölge Imha Etmek Türkçe

Battlefield 1 Osmanlı Sahra çölü YENi ! Türkçe Battlefield 1 (TÜRKÇE) #5: ÇANAKKALE SAVAŞI çanakkale Zaferi - Battlefield 1 Türkçe..

  • PengoTV tarafından
  • 1.320 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Battlefield 1 Osmanlı Karakolu Yeni ! Türkçe Bölüm 2 26:53

Battlefield 1 Osmanlı Karakolu Yeni ! Türkçe Bölüm 2

Battlefield 1 Osmanlı Sahra çölü YENi ! Türkçe Battlefield 1 (TÜRKÇE) #5: ÇANAKKALE SAVAŞI çanakkale Zaferi - Battlefield 1 Türkçe İzle..

  • PengoTV tarafından
  • 1.245 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İNTROM 00:10

İNTROM

Kanalim yenidir oyun videoları gelecektir abone olmayı unutmayınız..

Battlefield 1 Oynuyoruz GİRİŞ FPS PATLAMASI 29:40

Battlefield 1 Oynuyoruz GİRİŞ FPS PATLAMASI

Merhaba benim adım ömer yeni serimizin yeni oynununa hoş geldiniz iyi seyirler dilerim devamı yarın saat 20.00 da fps patlaması yaşıyan oyun çok eğlenceli dakikalar geçirdim keyifli seyirler Lütfen Emeğe Saygı Olarak Kan..

Anadolu'ya 1.Bölüm 51:03

Anadolu'ya 1.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Ziya Durmuş ile düşük yapma nedenleri hakkında yapılan röportaj ve köy hayatını anlatan Altıncı adlı oyun yer almaktadır. Programda ayrıca ODTÜ Halk Bilimi T..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mahalleyi Dolandırıp Terk Eden Adile Naşit 00:59

Mahalleyi Dolandırıp Terk Eden Adile Naşit

Esnaf evlerinin bahçesine çadır kurup onları bekler. Zeynep Uludağ’da tanıştığı ve zengin bir adamın oğlu sandığı Doğan’a aşık olur. Bu ilgi karşılıksız değildir ama, Zeynep’in kendisini zengin tanıttığı gibi Doğan da as..

Bülent Ersoy'un Fransızcası 00:37

Bülent Ersoy'un Fransızcası

Sıralardaki Heyecan 1976 yapımı Orhan Aksoy'un yönettiği bir Türker İnanoğlu filmidir. Düğünlerde şarkı söyleyerek yaşamını sürdüren, fakir ve kimsesiz bir lise öğrencisidir Bülent (Bülent Ersoy). Okul arkadaşlarının çoğ..

Ezel 1. Bölüm İzle 1:31:47

Ezel 1. Bölüm İzle

Ömer, babasının atölyesinde çalışarak sade bir hayat içerisinde yaşamını sürdüren bir gençtir. Askerlik dönüşü sevgilisi Eyşan ile evlenmeyi planlamaktadır. Fakat kendisini bir anda cinayetten hapiste bulunca hayatı alla..