#Kul tasma müzik dinle

Asu Maralman - Hudey Hudey 05:02

Asu Maralman - Hudey Hudey

Allah Allah desem gelsem Hakkın divanına dursam Ben bir yarım elma olsam Dalında bitsem ne dersin Hudey hudey hudey hudey Sen bir yarım elma olsan Dalında bitmeye gelsen Ben bir gümüş çövmen olsa Çeksem indirsem..

Bana Ellerini Ver Özdemir Erdoğan 02:58

Bana Ellerini Ver Özdemir Erdoğan

Ben bal arısı gibiydim senden önce Bak pervanelere döndüm seni görünce Yana yana kül olsam her an, yine de senden ayrılamam Yoluna adadım ömrümü ben sensiz olamam Yana yana kül olsam her an, yine de senden ayrılama..

Esin Engin Bana Ellerini Ver 1972 03:23

Esin Engin Bana Ellerini Ver 1972

ben bal arısı gibiydim senden önce bak pervanelere döndüm seni görünce yana yana kül olsam her an yine de senden ayrılamam yoluna adadım ben ömrümü sensiz olamam yana yana kül olsam her an yine de senden ayrılamam bin y..

İnci Mercan - Yanarım 03:07

İnci Mercan - Yanarım

Yanarım ( Şarkı Sözleri ) Sen Bana Aklımla Başım Arasındaki Mesafe Kadar Yakınsın Sen Bana Aklımda Başım Arasındaki Mesafe Kadar Da Uzaksın Sen Bana Haramsın Tövbe Tutmaz İflah Olmazsın Sen Asla Sen Benim Kanayan Yar..

Hasan Özdemir - Yarim Senden Ayrılalı 04:22

Hasan Özdemir - Yarim Senden Ayrılalı

Yarim Senden Ayrılalı Hayli Zaman Oldu Gel Gel Bak Gözümden Akan Yaşa Ab-ı Revan Oldu Gel Gel Böyle M’olur Küsüp Gitmek Seni Seveni Terk Etmek Haram Oldu Yemek İçmek İşim Figân Oldu Gel Gel Kurulu Yaydır Asılmaz Gönül ..

İsmail YK - Bir Daha Öldüm 04:34

İsmail YK - Bir Daha Öldüm

Hayatımdan Bezmiş Yüreğim Yana Yana Kül Olmuş Kalbim Saklamayın Boşuna Benden Bir Yabancı Aşka inanmış Duyduklarım Yalan Değilmiş Onu Ben Artık Artık Af Etmem Sevdiğim Artık Ellere Yar Olmuş Bitti Derken Bir Daha Öldüm C..

Vatan Şaşmaz'ın Yerine Yonca Evcimik Getirildi 01:15

Vatan Şaşmaz'ın Yerine Yonca Evcimik Getirildi

Filiz Aker'in bir otel odasında Vatan Şaşmaz'ı öldürmesiyle herkes büyük bir şok yaşamıştı. Şaşmaz, vefat edince 'Kazasız Kul Olmaz' projesinin sanat danışmanlığını Yonca Evicimik devraldı. İş ve trafik kazalarına dikkat..

  • ANKA tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Sezen Aksu - Göç 04:53

Sezen Aksu - Göç

Bu görmüş geçirmiş raylar Bu istasyonlar Bu liman Bu boş ya da dolu kalkan vapurlar Kimbilir ne çok şey bilir Anlatamazlar Bitmez umuda yolculuk Bağlayamazlar Ya bayram ya matem her şehre varışları Kadere kısmet bitiş..

Zeynep Baskan - Aşkın beni del'eyledi (Neset Ertas) 04:34

Zeynep Baskan - Aşkın beni del'eyledi (Neset Ertas)

Aşkın beni del'eyledi Yaktı yaktı kül eyledi El aleme kul eyledi Yar beni beni beni Yar beni beni beni Yar beni beni beni Mecnun'um sahra içinde Yunus'um derya içinde Eyüb'üm yara içinde Sar beni beni beni Sar beni be..

 Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır 06:47

Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen miting..

Gökhan Güney  Gücenme Tanrım 05:10

Gökhan Güney Gücenme Tanrım

Gücenme tanrım, Sen bu kuluna, Gücenme tanrım, Bu isyanıma, Gücenme tanrım, Bir kulun bu kadar zalim olamaz Taştan mı yarattın sen onu tanrım Yaşamak ızdırap çile çekmekse Ben kulun değilim gücenme tanrım Yüre..

Kırmızılar Doğal Kriko, Dipçik Yani Replikler 02:22

Kırmızılar Doğal Kriko, Dipçik Yani Replikler

Olur Olur filminde Alper kul'a Doğal ilaçların neye yaracağını anlatılması...

  • PengoTV tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lan Oğlum, Hiç Serçeye Don Don Kurşunu Atılırmı Replikler 06:12

Lan Oğlum, Hiç Serçeye Don Don Kurşunu Atılırmı Replikler

Küçük Taşla Tehranetlenirsen, Ya Taş Kıçına Kaçar Ya Pislik Eline Bulaşır Olur Olur Türk Filminde Doğal ilacı müşterisine (Cevdet Amcaya )veren Alper kul'un çok komik anları, keyifli seyirler. Oğlum adam çinli sen Tuncel..

  • PengoTV tarafından
  • 1.648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metin Işık  Laylaylom 06:06

Metin Işık Laylaylom

Elimi açtımda yalvardım mevlaya Dileğim bir sendin istedim duamda Sevgili hasreti çekmek zor güzelim Ağlattın ağlattın tükendim sonunda Sevgili hasreti çekmek zor güzelim Ağladım ağladım tükendim sonunda Ben seni canı..

Olur Olur Türk Filmi Full Hd İzle 1:44:40

Olur Olur Türk Filmi Full Hd İzle

Filmin Konusu: Ali'nin kendi halinde bir hayatı vardır. Bir eczanede kalfa olarak çalışan Ali, kapıdan içeri giren bir kadını gördüğü anda her şey altüst olur. Çünkü kadın, Ali'nın çocukken hayallerini süsleyen Azra'dan ..

  • KAPALI SET tarafından
  • 6.266 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vay Delikanlı Gönlüm Vay  Vol - 2  ft Arda Baba 02:49

Vay Delikanlı Gönlüm Vay Vol - 2 ft Arda Baba

7/A VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursu..

VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba 02:49

VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba

7/A Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursun ama leyla bulamazsın Bu zaman aşık olmak zor gönül Sen bu düş..

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay VOL 2 -  ft Arda Baba 02:49

Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay VOL 2 - ft Arda Baba

7/A Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursun ama leyla bulamazsın Bu zaman aşık olmak zor gönül Sen bu düş..

  • ARDA VDF tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
cengiz-kurtoğlu-küllenen-aşk-1986 04:49

cengiz-kurtoğlu-küllenen-aşk-1986

Yıllardır küllenmiş aşkın var bende Aşkın mekan kurmuş yanan gönlümde Beni terkedipte gittiğin halde Sana intizara kıyamıyorum Yıllardır küllenmiş aşkın var bende Aşkın mekan kurmuş yanan gönlümde Beni terkedipte gittiği..

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ] 00:48

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ]

sura iskenderli dinle, sura iskenderli dinle remix, sura iskenderli sevme, sura iskenderli remix, sura iskenderli hayalet remix, sura iskenderli hayalet, sura iskenderli yalancı, sura iskenderli neden, sura iskenderli ak..

Aynur Aydın  -  Gel Güzelim 03:33

Aynur Aydın - Gel Güzelim

Aynur Aydın Gel Güzelim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sorma, ağlıyorsam Her şey bitti Sorma, yetti bu aşk bana Ağla, sen de ağla Ben de bitti aşk affetmez, Ceza sırayla Sevmek suç yandın mı yandın Gitmek yok kaldın mı kald..

Oğuzhan Şahin - Bekledim 04:37

Oğuzhan Şahin - Bekledim

Oğuzhan Şahin - Bekledim Dinle Bekledim şarkı sözleri ile Sulh içinde bekledim. Darmadağın edilirken ah, ordularım Ben kendime sindim. Ses etmedim. Yakılırken şehrimin kadim yılları Dumanını içime çektim. Bekledim...

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması 04:44

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması Dinle Hiç Karat Bir Adem Elması şarkı sözleri ile Yoktan düştüm kanadım yara, beni vurdular, beni vurdular Vicdanlıymış bunlar hepsi, yeri nerededir orası neresi? Kafaları ardında..

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar

Alişan & Furkan Özsan Yağmurlar Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüya..

Mehmet Erdem - Ağlayamam 03:42

Mehmet Erdem - Ağlayamam

Mehmet Erdem - Ağlayamam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu Yarınsız Mutluluğu Haklıyken Haksızlığı Kalabalık Yalnızlığı Seninleyken Öğrendim Ben Bu Sabahsız Akşamları Şu Vefasız Sırdaşlığı Anlamsız Savaşmayı Seninleyken Öğr..

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden 04:00

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Olanları unutup geriye dönemem. Yandım çok; öylece sönemem. Bir kül kalır illa senden ya da benden Bölüm 1: Gel denizler aşalım, benimle gelmen şar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

Arda Balkay - İnadını Sevdiğim 02:58

Arda Balkay - İnadını Sevdiğim

Arda Balkay - İnadını Sevdiğim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gör nereye gider sonum Koyduğun gibi bulamazsın ki Sana çıkan ışıklı yolun İstesende önünde durmazsın ki Bi hali var doymuş gibi Kalbi dondurulmuş gibi Hi..

Müslüm Gürses - Sorma 03:11

Müslüm Gürses - Sorma

Müslüm Gürses - Sorma Dinle Şarkı Sözleri : Gün ağarınca boynum bükülür Dalarım uzaklara gönlüm sıkılır Sorma ne haldeyim Sorma kederdeyim Sorma yangınlardayım zaman zaman Sorma utanırım Sorma söyleyemem Sorma..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce