#Kul uyumadan Önce müzik dinle

Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada 00:48

Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada

Atatürk Havalimanında polislerin, 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan minibüsün tekerlerine ateş açma anı kameralara yansırken kaçan şahıs yapılan çalışmalar sonucunda gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı s..

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıyor 01:05

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıy

Birleşmiş Milletler, Myanmar ordusunun Arakanlı Müslümanlara karşı etnik temizlik yaptığını açıkladı. BM ayrıca, ülkede süren şiddet ve insan hakları ihlallerinin insanlığa karşı suçlar kapsamında olduğunu bildirdi. BM..

Aşırı Yakışıklı Olduğu Gerekçesiyle Sınır Dışı Edilen Adam!!! 01:08

Aşırı Yakışıklı Olduğu Gerekçesiyle Sınır Dışı Edilen Adam!!!

Bu kadar ünlü olması çok yakışıklı olmasından ziyade Suudi Arabistan'ın tuhaf sınırdışı sebebi!!!Aşırı yakışıklığı' yüzünden Suudi Arabistan'dan sınır dışı edilen dubaide modellik yapan Irak asilli Omar Borkan Al Gala Ya..

  • ANKA tarafından
  • 1.726 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eaooww Eaaooww Diye İntihar Eden Muharrem İnce Hayranı Nevşehirli Dayı 00:38

Eaooww Eaaooww Diye İntihar Eden Muharrem İnce Hayranı Nevşehirli Dayı

Daha Önce Meral Akşenere'e bulaşık yıkaması ve Muharrem İnce'ye Tavukları gütmesi yönünde tavsiyelerini izlediğimiz Nevşehirli Dayı'nın intihar videosunu ibretle izliyoruz efendim. (Siyasi içerik yoktur, bir insanlık dra..

  • JET TV tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 6 yıl önce
En Sevimli Haka Dansı 00:33

En Sevimli Haka Dansı

Yeni Zelanda çıkışlı olan bu dans Maori yerlilerine özgüdür. Haka dansı sanılanın aksine sadece savaş dansı değildir; saygı değer bir misafirin karşılanması, kazanılan bir başarının kutlanması ve cenaze törenleri gibi bi..

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dj Khaled - Do You Mind 06:57

Dj Khaled - Do You Mind

[DJ Khaled:] Another one We The Best Music! [Nicki Minaj:] Yo, he ain't messing with no average chick, pop, pop He got Nicki, he know that he hit the jackpot Every baller tryna score, check them shot clocks But I hit 'e..

Babaannesi ile Yaşadığı Muhteşem Anları Paylaşarak Hayatımıza Giren Başak Şimdi de Babaannesine Makyaj Videosu Çekti 06:38

Babaannesi ile Yaşadığı Muhteşem Anları Paylaşarak Hayatımıza Giren Ba

Ayten teyze ve Başak ile kısa bir süre önce Twitter'da tanıştık. İkili birlikte geçirdikleri vakitlerin güzelliği ile hepimizi mest etmişti. Oldukça eğlenceli bir ikili haline gelen babaanne-torun ikilisi şimdi de YouTub..

  • JET TV tarafından
  • 1.242 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlü Resimlere Gizlenmiş -6 Bilinçaltı Mesajı veya KOD 05:58

Ünlü Resimlere Gizlenmiş -6 Bilinçaltı Mesajı veya KOD

Mono Lisa'nın yüz hatlarındaki şifrelerden Leonardo Da Vinci'nin İsa'yı betimlediği Son Akşam Yemeği isimli eserine kadar çocukluğumuzdan beri gördüğümüz dünyanın en ünlü 6 sanat eserinde daha önce bilmediğiniz bilinça..

  • JET TV tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vücudunuz Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey 03:55

Vücudunuz Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey

Vücudunuz Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey İnsan vücudu o kadar karmaşık bir sistem ki, binlerce yıllık tıbbi bilgiye ve tecrübeye rağmen, hala doktorları ve araştırmacıları şaşırtmaya devam ediyor. Bu videoda insan bedeni h..

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

Hangimiz Sevmedik 26.Bölüm Fragmanı (13 Şubat Pazartesi) 00:36

Hangimiz Sevmedik 26.Bölüm Fragmanı (13 Şubat Pazartesi)

Hangimiz Sevmedik Hangimiz Sevmedik”in senaryosu Alphan Dikmen ve Başak Angigün’e ait. 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.140 görüntüleme
  • 8 yıl önce
THE 100 4.SEZON 2.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI 41:49

THE 100 4.SEZON 2.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI

THE 100 4.SEZON 2.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE YABANCI DİZİLER CW yapımı bir dizidir. IMDB puanı 7.7 olan dizinin ilk bölümü 09 Mayıs 2013 tarihinde yayınlandı. Şuan 4. sezonu gösterimdedir. The 100 43 dakikalık bölüm..

  • Tv Series tarafından
  • 3.508 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'Darbe Başarılı Olsaydı Yavuz Selim'in Kaftanını FETÖ'ye Giydireceklerdi 02:15

'Darbe Başarılı Olsaydı Yavuz Selim'in Kaftanını FETÖ'ye Giydirecekler

15 Temmuz'u, neden yaptılar, Silahlara, sarılma, motivasyonu, nereden geliyordu, FETÖ'cüler, aslında, ne peşindeydiler, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, TGRT Haber'de Tarih ve Medeniyet programında açıkladı. Osmanlı’da ilk..

Hızla Gelen Metronun Önüne Yatmak 00:39

Hızla Gelen Metronun Önüne Yatmak

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de Dvorets Sporta istasyonunda ilginç bir olay yaşandı. İstasyonda bekleyen yolcular, raylara yatan gençleri görünce dondu kaldı. Tam tren gelmeden önce raylara yatan iki genç korku dolu anların..

  • JET TV tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muharrem İnce: Adam Kazandı 00:19

Muharrem İnce: Adam Kazandı

FOX TV'de izleyiciyle buluşan İsmail Küçükkaya, Muharrem İnce'nin kendisine mesaj attığını ve seçimleri Erdoğan'ın kazandığını kabul ettiğini söyledi. Küçükkaya, Biraz önce Muharrem İnce'ye mesaj attım. 'Adam kazandı' d..

Yo Gotti - Lifestyle ft. LunchMoney Lewis 04:45

Yo Gotti - Lifestyle ft. LunchMoney Lewis

[LunchMoney Lewis & Yo Gotti:] Jesus from the ghetto, nigga, so am I I'm like God to you niggas I said Jesus from the ghetto, nigga, so am I I'm like God to you niggas That's my lifestyle Lifestyle, nigga white Girl, whi..

Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi 01:06

Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi

ABD Başkanı Donald Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn’ın istifa haberi Moskova’da yankı buldu. Kremlin olaya temkinli yaklaştı, Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sözcüsü Dmitry Peskov, bu istifanın ‘Amerikal..

Ferrari'sini İlk Sürüşte Parçalayan Çinli Sürücü 00:54

Ferrari'sini İlk Sürüşte Parçalayan Çinli Sürücü

Çin'in, Wenling kentinde yarım milyon sterlin ödeyerek Ferrari satın alan kadın, arabasıyla ilk kez yola çıktı. Ancak bu sürüş aynı zamanda sonuncu oldu. Çünkü ilk seferde arabası paramparça oldu. Kazadan yara almadan ku..

  • JET TV tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Özkaynak Sivilceleri Yok Eden Lazer Maskesi 12:16

Merve Özkaynak Sivilceleri Yok Eden Lazer Maskesi

Dönem dönem kendini gösteren sivilceler ve hormonal akneler bir çoğumuzun korkulu rüyası. Çözümü tabii ki bir uzman tedavisi ancak ilaç kullanma evresine gelmeden önce sivilce tedavisinin evde uygulayabileceğimiz alterna..

Muharrem İnce Basın Toplantısından TRT'yi Kovdu 01:00

Muharrem İnce Basın Toplantısından TRT'yi Kovdu

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. İnce toplantıdan önce TRT'nin burada ne işi var? diye sorarak kameranı dışarıya çıkarttı...

Eleme Adayları Konseyde Konuştu 97. Bölüm Survivor 2018 05:52

Eleme Adayları Konseyde Konuştu 97. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018'de eleme adayı olan Merve Aydın, Hakan Hatipoğlu ve Sema Aydemir karar açıklanmadan önce söz aldı...

  • BETA tarafından
  • 582 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Rum Mezarlığına Girdik Korkunç Efsane Vaka 11:46

Paranormal Rum Mezarlığına Girdik Korkunç Efsane Vaka

Daha önce cinli bir efsanevi evi ziyarete gitmiştik.Sizde çok beğendiniz...Siz istediğiniz için bu sefer Rum Mezarlığı efsanesinin yaşandığı yere giriyoruz.Efsaneden bahsediyorum ve neler yaşandığını anlatıyorum.Belges..

  • JET TV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 6 yıl önce
NF - How Could You Leave Us 05:31

NF - How Could You Leave Us

How could you leave us so unexpected? We were waiting, we were waiting For you but you just left us We needed you, I needed you Yo, I don't know what it's like to be addicted to pills But I do know what it's like to be a..

Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi 04:22

Galatasaray'dan Resmi Açıklama Geldi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in görevine son verdiklerini açıkladı. Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklama..

Çağla Ödem Nasıl Atılır Güzellik Bakım 05:07

Çağla Ödem Nasıl Atılır Güzellik Bakım

Kadın olmak çok güzel de bizim de derdimiz hiç bitmiyor di mi? :) Saç baş makyaj derken geldik ödem atmaya. Ödem biliyorsunuz hepimizin sorunu. Adet öncesi, sonrası, yemeklerden sonra, yemeklerden önce ne yazık ki hep bi..

Adem İtiraz Etti Ama Kazanan Değişmedi 110. Bölüm  Survivor 2018 02:01

Adem İtiraz Etti Ama Kazanan Değişmedi 110. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018 ikinci yarı final mücadelesinde Damla ile karşı karşıya gelen Adem, atışlarda rakibinden önce attığını düşünerek itiraz etti ama kazanan Damla oldu.....

  • BETA tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Özüm Sabay Şekersiz Yaşam Sağlıklı Kilo Verme Tüyoları Soru Cevap 34:45

Özüm Sabay Şekersiz Yaşam Sağlıklı Kilo Verme Tüyoları Soru Cevap

Aklınıza takılan benim sağlıklı yaşamıma dair sorularınıza olabildiğince cevap vermeye çalıştım. Çok konuştum, hiç sizinle daha önce bu kadar uzun sohbet etmemiştik. Umarım sıkılmadan izlersiniz. Sizleri çok seviyorum ..

Chris Brown - Kriss Kross 02:44

Chris Brown - Kriss Kross

[Chris Brown:] VVS protect all in my wrist watch Got it jump, jumpin' like I'm Kriss Kross She gon' bring her girls, let 'em Kriss Kross Drippin' water, I forgot to turn my wrist off All that goyard, let 'em Kriss Kross ..

Nurettin Rençber - Ezo 05:03

Nurettin Rençber - Ezo

EZO Sordum seni yıldızlara, ay ışığına. Dediler tam bin yıldır görmedik onu. Sordum kadin kitaplara, tozlu raflara. Dediler o bizden önce buralardaydı. Mağrur bir uçurum oldu kalbim. Sen gittin gideli buralardan...

Duygu Özaslan İlk Instagram Fotografımdaki Makyajımı Yeniden Yapmaya Çalıştım 20:14

Duygu Özaslan İlk Instagram Fotografımdaki Makyajımı Yeniden Yapmaya Ç

Daha önce YouTube'daki ilk makyajımı yapmaya çalışmıştım. Bu videoda ise Instagram'daki ilk postumdaki makyajımı yeniden yapmaya çalıştım. Ben o günü çok iyi hatırlıyorum...