#Kul uyumadan Önce müzik dinle

Acı ile Karışık   Beraber Olmadan Ölmeyeceğiz 06:46

Acı ile Karışık Beraber Olmadan Ölmeyeceğiz

Acı ile Karışık - 1969 Acı ile Karışık filmde, bir sokak şarkıcısı ile sevdiği kızın yaşadıkları anlatılır. Osman, küçük saz arkadaşlarıyla beraber sokak sokak dolaşıp şarkı söyler. Fakat kazandığı para kaldığı evin kir..

2 katlı ev 30 metre sürüklendi! 01:06

2 katlı ev 30 metre sürüklendi!

RIZE'DE, dün akşam sağanak nedeniyle bazı ilçelerde heyelanlar meydana gelirken, ev ve iş yerleri sular altında kaldı. Çayeli ilçesinin yüksek kesimlerindeki 10'u aşkın yerleşim yerinin yolu, heyelan sonucu ulaşıma kapan..

17 yaşındaki Feyzanur 10 gündür kayıp! 02:00

17 yaşındaki Feyzanur 10 gündür kayıp!

Bursa'da, 10 gün önce göğüs kanseri tedavisi gören Nuray Arslan'ın kemoterapi almak için hastane gittiği sırada evden ayrılan 17 yaşındaki Feyzanur'dan bir daha haber alınamadı. Evlere gündelik temizliğe giderek ailesini..

Mezarlığa çıplak ayakla yürüdü... 01:37

Mezarlığa çıplak ayakla yürüdü...

AYKUT ALICI... SAÇINDA BOYA, GÖZÜNDE LENS OLDUĞU İÇİN 11 YIL ÖNCE ACIMASIZCA KATLEDİLMİŞTİ. DÜN ÖLÜM YILDÖNÜMÜYDÜ... ANNESİ YİNE OĞLUNUN MEZARINA GİTTİ. AMA BU SEFER YÜREĞİNİ KAVURAN BAŞKA BİR ATEŞ DAHA VARDI...

Cimilli İbo hayatını kaybetti! 02:47

Cimilli İbo hayatını kaybetti!

Karadeniz müziğinin sevilen ismi Cimilli İbo (İbrahim Özer), yaşamını yitirdi. Böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gören ünlü şarkıcıya bir ay önce de kardeşinin böbreğinin nakledildiği ortaya çıktı. Ancak sanatçı tüm müd..

İstanbul'da Büyük Risk! Dere Yatakları Konuk Alanına Döndü! 02:42

İstanbul'da Büyük Risk! Dere Yatakları Konuk Alanına Döndü!

Sel felaketi sonrası gözler dere yataklarındaki yapılara çevrildi. Ne yazık ki İstanbul'da da manzara aynı. Yani birçok dere yatağında yapılaşma var. Uzmanlara göre bir an önce derelerin ıslah edilmesi ve yapıların dere..

Acı ile Karışık   Garip Kuşun Yuvasını Allah Yaparmış 03:40

Acı ile Karışık Garip Kuşun Yuvasını Allah Yaparmış

Acı ile Karışık - 1969 Acı ile Karışık filmde, bir sokak şarkıcısı ile sevdiği kızın yaşadıkları anlatılır. Osman, küçük saz arkadaşlarıyla beraber sokak sokak dolaşıp şarkı söyler. Fakat kazandığı para kaldığı evin kir..

Acı ile Karışık   Git Kurtar Sevdiğini 05:54

Acı ile Karışık Git Kurtar Sevdiğini

Acı ile Karışık - 1969 Acı ile Karışık filmde, bir sokak şarkıcısı ile sevdiği kızın yaşadıkları anlatılır. Osman, küçük saz arkadaşlarıyla beraber sokak sokak dolaşıp şarkı söyler. Fakat kazandığı para kaldığı evin kir..

Kırım'da Serbest Bırakılan İki Tatar Lider Türkiye'de 00:57

Kırım'da Serbest Bırakılan İki Tatar Lider Türkiye'de

Erdoğan'ın çabalarıyla serbest kalan Kırımlı liderler yaşananların perde arkasını Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliği'nde gazetecilere anlattı. Kırım’da Rus mahkemesinin hapis cezası verdiği Kırım Tatar Milli Meclisi Başka..

Bu Horozu Gören Gözlerine İnanamıyor 02:54

Bu Horozu Gören Gözlerine İnanamıyor

Zonguldak’ta benzin istasyonu işleten Murat Tanyeli, bir süre önce aldığı horozu beslemeye başladı. Tanyeli, adını Abdi koyduğu horozunu 6 ay evde besledi. Bir buçuk yaşına giren Abdi, Tanyeli'nin işlettiği benzin istasy..

  • JET TV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Numantia Launch Trailer PS4 01:00

Numantia Launch Trailer PS4

Numantia is a TBS (turn-based strategy) videogame that narrates the events that took place in the Iberian Peninsula during the expansion of the Roman Republic in the 153 B.C. The game is divided into two campaigns that w..

  • BETA tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
‘Hakaret ticareti’ iddiası 02:09

‘Hakaret ticareti’ iddiası

Adı önce Aleyna Çakır ardından da Esra Hankulu’nun şüpheli ölümüyle gündem gelen Umitcan Uygun bu kez pes dedirten başka bir iddia ile konuşuluyor...

''Gökhan Gönül benim abim'' iddiası 01:24

''Gökhan Gönül benim abim'' iddiası

KOCAELİ''DE YAŞAYAN CAN GÖNÜL YETİŞTİRME YURDUNDA BÜYÜDÜ, 4 YIL ÖNCE İŞE GİRMEK İÇİN EVRAKLARINI TOPLARKEN ÖYLE BİR ŞEY ÖĞRENDİ Kİ HAYATI DEĞİŞTİ. İDDİASINA GÖRE NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİNDE MİLLİ FUTBOLCU GÖKHAN GÖNÜL ABİSİ OL..

Afyonkarahisar'da FETÖ'nün Gaybubet Evlerine Operasyon: 33 Gözaltı 03:31

Afyonkarahisar'da FETÖ'nün Gaybubet Evlerine Operasyon: 33 Gözaltı

Afyonkarahisar'da FETÖ/PDY'nin 'gaybubet' olarak adlandırılan gizli evlerine yönelik eş zamanlı operasyonlarda 10'u kadın 33 şüpheli gözaltına alındı. Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturm..

  • PengoTV tarafından
  • 1.310 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Team Fabulous 2 17:20

Team Fabulous 2

Finally, I present to you the video I've been working on for the past few months. Yes, some was procrastination, some was Vegas being a prick. But here it is, safely in the dispensary of the Youtube community. Have fun, ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İkinci Şans Film İzle 1:34:15

İkinci Şans Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Ezgi ve Eda kayboldu! 01:59

Ezgi ve Eda kayboldu!

ÖNCE 16 YAŞINDAKİ EZGİ ARDINDAN DA YAKIN ARKADAŞI EDA ORTADAN KAYBOLDU. POLİSLER KIZLARIN İZİNİ SÜRERKEN, GENÇ KIZLARIN BİRLİKTE EVDEN KAÇTIĞI İDDİA EDİLDİ. EZGİ KARATEKELİOĞLU'NUN GÖZÜ YAŞLI BABASI BAKIN KIZINA NASIL SE..

Kötü ev sahibi yakarak öldürebilir! 01:32

Kötü ev sahibi yakarak öldürebilir!

Antalya'da bir binanın giriş katında yangın paniği yaşandı. Bina boşaltılırken içeride mahsur kalan Caner Tutar, vatandaşlar tarafından demir korkuluklar sökülerek kurtarıldı. Olay sonrası kiracı Caner Tutar, ev sahibini..

Komşusunun kızını kemerle dövdü! 02:09

Komşusunun kızını kemerle dövdü!

Gaziantep’te bir şahıs, site içerisindeki aracının alarmının ötmesinden sorumlu tuttuğu 13 yaşındaki kız çocuğunu elindeki kemerle önce kovaladı, sonra da dövdü. O anlar apartmanın koridorundaki güvenlik kameralarına yan..

Malazgirt Zaferi'nin 950'nci yılı 04:22

Malazgirt Zaferi'nin 950'nci yılı

1071 yılının 26 Ağustos'uydu. Malazgirt Meydan Muharebesi ile Selçuklu Hükümdarı Alparslan, büyük bir zafere imza attı. 950 yıl önce, Bizans İmparatoru Romen Diyojen'i yenen Alparslan, Anadolu'nun kapılarını Türklere aç..

Keşke bekleseydin öğretmenim! 01:35

Keşke bekleseydin öğretmenim!

4 GÜN ÖNCE EMEKLİ OLMUŞTU... YENİ BİR EV ALDI, YAKINDA TAŞINACAK, EMEKLİLİĞİN TADINI ÇIKARACAKTI. BU SABAH ANAHTARINI EVDE UNUTTU. ÇİLİNGİR ÇAĞIRDI... BİRAZ GECİKİNCE KENDİ HALLETMEK İSTEDİ. ÜST KATTAN EVİNE GİRMEYE ÇALI..

Ace Combat 7 Paris Games Week VR Trailer PS4 01:43

Ace Combat 7 Paris Games Week VR Trailer PS4

Who has never dreamed of being a pilot? BANDAI NAMCO Entertainment Europe revealed the first video about VR mode to live the heat of battle from a new perspective never seen before. This video will also give a glimpse a..

  • BETA tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sana Dönmeyeceğim (1969) Türkan Şoray & Murat Soydan Türk Filmi İzle 1:35:31

Sana Dönmeyeceğim (1969) Türkan Şoray & Murat Soydan Türk Filmi İzle

Sana Dönmeyeceğim; 1969 yapımı başrollerini Türkan Şoray ile Murat Soydan'ın paylaştığı Türk Filmidir. Tek parça olarak izleyebilirsiniz. Filmde, yıllar önce ayrılan bir çiftin yollarının tekrardan kesişmesi konu edil..

  • KAPALI SET tarafından
  • 3.575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olay! Gülben Ergen’e Bostancı’dan Büyük Şok 00:51

Olay! Gülben Ergen’e Bostancı’dan Büyük Şok

“Gülbengate” skandalı Gülben Ergen için kabusa dönmeye başladı. Önce Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Çocuklar Gülsün Diye” projesini iptal etmesinin ardından bugün de Bostancı Gösteri Merkezi, 2 Aralık’taki Gülben Ergen kons..

  • BETA tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ejderha Döğmeli Kız Yabancı Full Hd Film İzle 2:26:50

Ejderha Döğmeli Kız Yabancı Full Hd Film İzle

Ejderha Dövmeli Kız Film Konusu Mikael Blomkvist, iyi bir gazeteci olmasına karşın, bir tuzağa düşürülmüş ve yanlış bir haberle popüler bir işadamını suçlamıştır. Bunun ardından Mikael’in tüm kariyeri adeta alt üst olur...

  • PengoTV tarafından
  • 4.475 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yayaya çarpmamak için frene basınca takla attı- 2 yaralı 01:52

Yayaya çarpmamak için frene basınca takla attı- 2 yaralı

Samsun'un Bafra ilçesinde otomobilin önce yayaya, sonra da yolun kenarında bulunan taşa çarparak takla attığı kazada 2 kişi yaralandı...

Kazakistan’da iklim krizi- 178 bin hektar tahıl alanı kurudu 00:53

Kazakistan’da iklim krizi- 178 bin hektar tahıl alanı kurudu

Kazakistan'da küresel iklim değişikliği bu yıl hiç yağış almayan bazı bölgelerde binlerce hayvanın telef olmasına ve tarım alanlarının kurumasına yol açtı. Ülkenin güney ve batı kesimlerinde daha önce görülmemiş sıcak ha..

Çocuklarıyla kaza yapan sürücü- Biraz heyecan yaşayalım dedik 00:38

Çocuklarıyla kaza yapan sürücü- Biraz heyecan yaşayalım dedik

Küçükçekmece’de sürücüsünün kontrolünden çıkan araç, önce park halindeki araca çarptı, ardından bahçe duvarını yıktı. Sürücü, “Çocuklarla işe gidiyorduk, biraz heyecan yaşayalım dedik, sonra bir anlık dalgınlığımla küt d..

Konser öncesi sahte PCR şoku! 01:29

Konser öncesi sahte PCR şoku!

DÜN AKŞAM KUZEY KIBRIS'TA DİVA BÜLENT ERSOY'UN KONSERİ VARDI... AMA ÖNCE SAHTE PCR TESTİ KRİZİ ÇIKTI. ERCAN HAVALİMANINA İNEN ORKESTRA ÜYELERİ PCR TESTLERİ SAHTE ÇIKINCA GÖZALTINA ALINDI....

Ehliyetine el konulan alkollü sürücü 3 çocuk annesini hayattan kopardı 01:40

Ehliyetine el konulan alkollü sürücü 3 çocuk annesini hayattan kopardı

Antalya'da daha önce ehliyetine el konulan alkollü sürücünün kullandığı araç, çalıştığı seraya gitmek için yol kenarında yürüyen 3 çocuk annesine çarptı. Kazada anne yaşamını yitirirken, sürücü gözaltına alındı...