#Kul uyumadan Önce müzik dinle

İstanbul'un göbeğinde ''yağma'' skandalı! 02:48

İstanbul'un göbeğinde ''yağma'' skandalı!

İSTANBUL'UN GÖBEĞİNDEKİ TARİHİ BİNANIN NASIL YAĞMALANDIĞINI DAHA ÖNCE EKRANLARINIZA GETİRMİŞTİK. SHOW HABER EKİBİ BUGÜN YİNE O BİNADAYDI.. NE GÖRDÜLER DERSİNİZ? YAĞMA, BİTMEK BİR YANA, GÖSTERE GÖSTERE DEVAM EDİYORDU...

iPhone X İçin Gece Yarısı Kuyruk Oluştu 03:14

iPhone X İçin Gece Yarısı Kuyruk Oluştu

Apple'ın yeni ürünü iPhone X Türkiye'de gece saat 00.00 itibariyle satışa sunuldu. Türkiye'ye ilk kez getirilen yeni model telefon satışa sunulmadan önce çok sayıda müşteri Kadıköy Bağdat Caddesi'ndeki GSM şirketi önünde..

Böcekli Ekmek Raflardaki Yerini Aldı 01:07

Böcekli Ekmek Raflardaki Yerini Aldı

Finlandiya'da gıda ürünlerinde böcek kullanılmasına izin veren yasanın çıkmasının ardından, önümüzdeki günlerde böcekli ekmek raflardaki yerini alacak. Finlandiya'da böcekli ekmek satışa sunulacak. CUMA GÜNÜ SATIŞTA Ü..

  • JET TV tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yastık Kılıfları Ağaçta Kalan Kadının İtfaiye'yi Araması 00:37

Yastık Kılıfları Ağaçta Kalan Kadının İtfaiye'yi Araması

Mersin'de bir vatandaşın balkonundan düşüp ağaçta kalan yastık kılıfını, itfaiye ekipleri aşağı indirdi. İlginç görüntüler oluşurken, olayı duyan vatandaşlar güldü. İtfaiye ekipleri ilk kez böyle bir durumla karşılaştıkl..

  • JET TV tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
LİSELİ ARDA’NIN CESEDİ ORMANDA BULUNDU! 02:03

LİSELİ ARDA’NIN CESEDİ ORMANDA BULUNDU!

İstanbul Kartal'da 3 gün önce ailesinin polise kayıp başvurusunda bulunduğu 16 yaşındaki Arda Yurtseven ormanda ölü bulundu. Yurtseven'in ölüm nedeniyle ilgili inceleme sürüyor...

Müge Anlı’yı tehditten ceza aldı 01:45

Müge Anlı’yı tehditten ceza aldı

Adı önce Aleyna Çakır’ın sonra da Esra Hankulu’nun şüpheli ölümleriyle gündeme gelen Ümitcan Uygun bugün bir kez daha suç ve ceza odaklı bir başlıkla gündemde...

İbrahim Tatlıses atv Haber’e konuştu 01:52

İbrahim Tatlıses atv Haber’e konuştu

Arabesk müziğin usta ismi İbrahim Tatlıses 12 yıl aranın ardından ilk kez konser verdi. Sahneye çıkmadan önce atv Haber’in sorularını yanıtladı...

CANİ BABA EVE GELEN HERKESİ ÖLDÜRDÜ! 02:35

CANİ BABA EVE GELEN HERKESİ ÖLDÜRDÜ!

Hatay'da dün korkunç bir olay yaşandı. Evden gelen korkular vahşeti ortaya çıkardı. Anne Aynur Mert (41) ve çocukları Aleyna Mert (16), Ahmet Ali Mert'in cansız bedeni ulaşıldı. Olayla ilgili şüpheli olarak aranan baba i..

Abd,ve Türkiye  Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröristlerle Birlikte Savaşmayı Kabul Etti 03:23

Abd,ve Türkiye Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröris

Washington ve Ankara, sadece deaş ile savaşmakla kalmayıp, Kürt PKK ve Fetullah Gülen hareketini de içeren tüm terörist örgütlere karşı güçlerini birleştirmeye karar verdiler. Başkanlık, Recep Erdoğan'ın Donald Trump i..

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza 04:05

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza

Kaza, 23.00 sıralarında Küçükçekmece Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kemalpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 RT 345 plaka kimliği öğrenilemeyen araç sürücüsü Kemalpaşa Caddesi üzerinden bir alt so..

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 3. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 3. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 3 yayında! Ferhat, uzun süredir kalbinde bulamadığı sevdayı Aslı'da bulabilecek mi? Ferhat, peşinde olan adamlar tarafından vurulmuştur. Ferhat'ın vurulduğu an yanında olan Aslı, hast..

Wasabi Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle 1:33:43

Wasabi Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle

Wasabi 2001 filmnini konusunda Fransanın başkenti olan Paris’te polis dedektifi olarak görev yapan Hutbert. Bir kriz sırasında bağlı olduğu emniyet müdürünün oğlunu döver ve kısa zaman sonra izne cıkartılır. Bu sırada 20..

  • PengoTV tarafından
  • 12.201 görüntüleme
  • 7 yıl önce
SIRTINDAKİ BIÇAKLA YARDIM İSTEDİ! 01:53

SIRTINDAKİ BIÇAKLA YARDIM İSTEDİ!

Denizli’de iki arkadaşın dehşete düşüren bıçaklı kavga görüntüleri kan dondurdu. Tartıştığı arkadaşına önce bıçak fırlatan kişi, yere düşen bıçağı tekrar alıp yakaladığı arkadaşının bu sefer sırtına sapladı. Canını kurta..

Turist geldi, gelin oldu 01:12

Turist geldi, gelin oldu

3 YIL ÖNCE TATİL İÇİN ANTALYA'YA GELDİ... OTELDE ÇALIŞAN VEYSEL'LE TANIŞTI... ORADA FİLİZLENEN AŞK DÜN AKŞAMKİ DÜĞÜNLE BİTTİ. MARİA, BATMAN'A GELİN GİTTİ...

Aile baskısıyla cemaat yurdunda kalan Enes Kara canına kıydı 02:09

Aile baskısıyla cemaat yurdunda kalan Enes Kara canına kıydı

Aile baskısıyla cemaat yurdunda kalan Enes Kara canına kıydı Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Enes Kara, aile baskısıyla kaldığı cemaat yurdunda intihar etti. Kara, canına kıymadan önce yurtta yaşadığ..

Karamollaoğlu hastaneye yatırıldı 00:58

Karamollaoğlu hastaneye yatırıldı

SAADET PARTİSİ LİDERİ TEMEL KARAMOLLAOĞLU 5 GÜN ÖNCE KORONAVİRÜSE YAKALANDIĞINI AÇIKLAMIŞTI. KONTROL İÇİN HASTANEYE GİTTİ, DOKTORLAR TEDAVİNİN YATILI SÜRMESİNE KARAR VERDİ...

Anjelik Ve Deli İbrahim 1968  Tanju Korel  Sevda Ferdağ Türk Filmi İzle 1:04:48

Anjelik Ve Deli İbrahim 1968 Tanju Korel Sevda Ferdağ Türk Filmi İzl

Film, Sultan İbrahim’in ve Venedikli cariye Anjelik’in hikâyesini anlatır. Rodos şövalyelerinden Don Kosto, Kont Pavlos’u çok benzediği Osmanlı’nın uç beylerinden Şahin Bey’in yerine geçirerek saraya yollar. Böylelikle İ..

Murat Dalkılıç Doğruladı Merve Boluğur İle Barışıyor Mu 00:30

Murat Dalkılıç Doğruladı Merve Boluğur İle Barışıyor Mu

Popçu Murat Dalkılıç ve oyuncu Merve Boluğur 2015'te evlenmiş, geçen eylülde boşanmıştı. Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur'un yeniden bir araya gelebilecekleri haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Merve Boluğur iki ..

  • BETA tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Engi̇n Altan Düzyatan'dan İki̇nci̇ Çocuk Müjdesi̇ 08:40

Engi̇n Altan Düzyatan'dan İki̇nci̇ Çocuk Müjdesi̇

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, Vakıfbank’ın reklam yüzü oldu. 1 yıllık anlaşma karşılığında 6 milyon lira aldığı öğrenilen Düzyatan, önceki gün Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanda kamera karşısına geçti. Diriliş E..

  • BETA tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Life İs Strange Before The Storm Farewell Behind The Scenes PS4 03:01

Life İs Strange Before The Storm Farewell Behind The Scenes PS4

Life is Strange: Before the Storm's bonus episode Farewell will be releasing in early 2018 and in even more exciting news: Hannah Telle and Ashly Burch will be returning to play Max and Chloe! In the Deluxe Edition’s ..

  • BETA tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
32 yıldır her yerde abisini arıyor 01:46

32 yıldır her yerde abisini arıyor

ELİNDE ABİSİNİN ASKERLİK FOTOĞRAFLARI, GÖZÜNDE YAŞ.. TAM 32 YIL ÖNCE KAYIPLARA KARIŞAN ABİSİNİ, HER YERDE ARIYOR... HASRETİ GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜYOR......

KAYIP GENÇ DENİZİN DİBİNDE BULUNDU! 02:22

KAYIP GENÇ DENİZİN DİBİNDE BULUNDU!

Antalya’da 4 gün önce annesine telefonda ‘Geliyorum’ dedikten sonra bir daha haber alınmayan 19 yaşındaki Muhammet Ali Uğur'un cesedi denizin 10 metre derinliğinde bulundu. Oğlunun ölüm haberiyle yıkılan gözü yaşlı anne ..

'Simgelerin köprüsü' nasıl yükseldi- 03:56

'Simgelerin köprüsü' nasıl yükseldi-

1915 Çanakkale Köprüsü'nün çalışmaları 2017 yılında başladı. Verilen büyük emekle, planlanandan 1 yıl önce köprü inşası tamamlandı. Peki 5 yıllık süreçte adım adım neler oldu, simgelerin köprüsü nasıl bugüne geldi?..

LİSELİ BUKET 9 GÜNDÜR KAYIP! 03:35

LİSELİ BUKET 9 GÜNDÜR KAYIP!

İzmir'in Aliağa ilçesi Çandarlı Mahallesi'nde yaşayan lise öğrencisi Buket Uslu (15), 8 Mart'ta okula gitmek için çıktığı evine bir daha dönmedi. 9 gündür kızlarından haber alamayan Uslu ailesi, Buket'in bir an önce bulu..

Metrobüs Durağında Asansör Çilesi 02:17

Metrobüs Durağında Asansör Çilesi

İSTANBUL EDİRNEKAPI'YA GİDİYORUZ ŞİMDİ... METROBÜS DURAĞINDAKİ ASANSÖR 10 GÜN ÖNCE BOZULDU... ÖZELLİKLE DE YAŞLILAR VE ENGELLİLER, MERDİVENLERDE ÇİLE ÇEKİYOR. EKİBİMİZ BUGÜN O DURAKTAYDI, VATANDAŞIN İSYANINA MİKROFON UZA..

Atatürk Havaalanı'nı Birbirine Katan Deli Rus Kadın 04:18

Atatürk Havaalanı'nı Birbirine Katan Deli Rus Kadın

Rus vatandaşı Malika Abo Basha elindeki bez ile Atatürk Havalimanı'nda kontuarları temizlemeye kalkınca gözaltına alınarak, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. Eline aldığı bir bez ile Atatürk Hava..

  • JET TV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 19. Bölüm 2. Fragmanı yayında! İzinsiz başka bir eve girdiği için hapse atılan Savaş, çıkar çıkmaz intikam için Oktay ile hesaplaşıyor! Meryem ile Savaş'ın yakınlığından rahatsız olan Oktay, onları ayırabilmek içi..

I, Tonya Orijinal Fragmanı 02:23

I, Tonya Orijinal Fragmanı

Film, İki defa Olimpiyat ve iki defa da Skate America Champion ödülünü kazanan buz pateni sporcusu Tonya Harding'in kariyerini ve 1994 yılında ceza aldığı komplo skandalını anlatıyor. Tonya Harding 1991 yılında Dünya Buz..

Recep İvedik 1 İzle 1:41:40

Recep İvedik 1 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Hemşire Sahiplendiği Köpeğine Çarpan Aracın Peşini Bırakmadı Sürücüden Şikayetçi Oldu 04:35

Hemşire Sahiplendiği Köpeğine Çarpan Aracın Peşini Bırakmadı Sürücüden

Zonguldak'ta bir hastanede görev yapan hemşire Duygu Güneş, bir süre önce sahiplendiği sokak köpeğine çarpıp kaçan aracın peşine düştü. 6 kilometrelik kovalamacının ardından aracın önünü kesen hemşire, kovalamacının sonu..