#Kul uyumadan Önce müzik dinle

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar 05:56

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar

Bitlis'in Hizan ilçesindeki vatandaşlar, yetiştirdikleri organik üzümlerden bir asırdır doğal yöntemlerle pekmez üretiyor. Hizan ilçesine bağlı Akşar köyünün Kılavuz mezrasında yetişen üzümler sofralık olarak piyasada sa..

Dolu önlemleri -Balonlu naylon- fiyatlarını arttırdı 08:13

Dolu önlemleri -Balonlu naylon- fiyatlarını arttırdı

İstanbul'da etkili olması beklenen dolu yağışı nedeniyle otomobillerini korumak isteyen vatandaşların kamuoyunda patpat olarak bilinen balonlu naylonlara yönelmesi fiyatları arttırdı. Otomotiv şirketi sahibi Özkan Bene..

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıraktı 05:35

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıra

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan ve geçirdiği birçok rahatsızlığın tedavisini ev yapımı elma sirkesinde bulan Dursun Cebeci, 30 yıllık emlakçılık mesleğini bırakarak, sirkeci oldu. Evinde imal ettiği sirkeleri düşük ..

Bayburt’ta fosiller bulunan alan koruma altına alındı 02:20

Bayburt’ta fosiller bulunan alan koruma altına alındı

Bayburt'ta milyonlarca yıllık fosillerinin bulunduğu Kızıltepe Uluçayır Fosil-2 doğal sit alanı, 'kesin korunacak hassas alan' olarak tescillendi. Bölgede uzmanlar tarafından inceleme ve araştırma yapılacak. Cumhurbaşka..

Yıllardır Temiz Suya Hasretler 05:18

Yıllardır Temiz Suya Hasretler

Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi sakinleri yıllardır temiz su içemediklerinden yakınarak sorunun bir an önce çözülmesini için yetkililerden yardım istedi. Mahallelerine yakın olan yerlerde muslukla..

Şişli’de Korona Virüs Denetiminde Kaymakam ve Genç Kız Arasında İlginç Anlar 08:29

Şişli’de Korona Virüs Denetiminde Kaymakam ve Genç Kız Arasında İlginç

Şişli’de korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında ilçe genelinde kaymakam, emniyet müdürü, sağlık ve zabıta ekiplerinin katılımıyla restoran, kafeterya ve toplu taşıma araçlarında denetim gerçekleştirildi. Denetimde k..

Kovid-19’dan Ölen Vatandaşların Defni Böyle Yapılıyor 07:19

Kovid-19’dan Ölen Vatandaşların Defni Böyle Yapılıyor

Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin cenaze işlemleri, koruyucu tedbirler kapsamında önceden ilaçlama yapılarak hazırlanan ve sadece Covit-19 cenazelerinin defnedildiği alanda İslami ..

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri 05:24

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri

Yazmacılığın merkezi olarak kabul edilen Tokat’ta, 600 yıllık sanat yaşatılmaya çalışılıyor. Anadolu’da 15. yüzyıldan beri yapılan Yazmacılığın merkezi olan kadim şehir Tokat’ta kültürel miras sürdürülüyor. Ihlamur ağacı..

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı 06:28

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı

Türkiye’de son yıllarda ciddi devlet desteği verilen cevizin üretimi Elazığ’da yüzde 100 arttı, yıllık üretim 4 bin tona yaklaşırken, 6 bin dekar olan ekili alan miktarı 12 bin dekara yükseldi. Son yıllarda kente başlıca..

Dert Dinleme Başı 10 TL Alan Genç Gezgin, Derdiyle Kendisini Ağlatana da 100 TL Veriyor 04:22

Dert Dinleme Başı 10 TL Alan Genç Gezgin, Derdiyle Kendisini Ağlatana

Otostopla Türkiye turu macerasına çıkan 22 yaşındaki gezgin Aytaç Şimşek, 3 yılda 50 il gezdi, yüzlerce insanın derdini dinledi. Dert dinleme başı 10 TL alan genç gezgin, derdiyle kendisini ağlatana da 100 TL veriyor. İs..

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

Çekirdeğiyle Alıç Meyvesi Tüketen Vatandaşlar Hastanelik Oldu 05:08

Çekirdeğiyle Alıç Meyvesi Tüketen Vatandaşlar Hastanelik Oldu

Tokat’ta çekirdekleriyle fazla miktarda alıç tüketen 3 kişi, sindirim sistemlerinde sıkıntı yaşaması sonucu hastanelik oldu. Tokat ve Sivas bölgesinde yetişen alıç meyvesi fazla tüketildiğinde veya çekirdeği ile yenildiğ..

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor 06:03

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İzmir’de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından arama kurtarma çalışmalarına katılan 5 itfaiye aracıyla 17 kişilik arama kurtarma timi, enkazda gece boyunca arama çalışmalarını sü..

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı 07:59

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı

Çankırı’da tekstil, ambalaj ürünleri üretimi ile metal işleme yapacak ve 104 milyon liralık yatırım bütçesiyle 300 kişinin istihdam edileceği üç fabrikanın temeli atıldı. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)’nın danışma..

Enkaz Alanındaki Arama Kurtarma Personeli Gözyaşlarını Tutamadı 05:52

Enkaz Alanındaki Arama Kurtarma Personeli Gözyaşlarını Tutamadı

İzmir depreminin üçüncü gününde arama kurtarma çalışmalarına katılan Tahsin Kaymak, çalışmaların devam ettiği sırada gözyaşlarını tutamadı. İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardında..

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde Kendi Ailesini Kurtardı 07:57

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde K

İzmir’deki itfaiye amiri Mehmet Akbulut (56) depremde ağır hasar alan binanın enkazından eşi ile 2 çocuğunu kurtardı. Başka bir bölgedeki görevi sırasında küçük kızının ‘Baba ablam ve annem ölüyor’ sözüyle binaya geldiği..

64 yıldır arıcılık yapıyor 06:03

64 yıldır arıcılık yapıyor

Ardahan’da cumhuriyetle yaşıt 97 yaşındaki emekli öğretmen Kazım Arıcı, ilerleyen yaşına rağmen yıllara meydan okuyarak, soyadını aldığı arıcılık mesleğini sürdürüyor. Kazım Arıcı, uzun ve sağlıklı yaşamını arılara, bala..

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyor 04:25

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyo

Ordu'nun en bilindik lezzetlerinden olan ‘Ordu tostu’, 72 yaşındaki Kahraman usta tarafından yıllardır yapılıyor. Ayvalık'ın tostu, İzmir'in kumrusu, Adana’nın kebabı gibi yüzlerce farklı lezzete ev sahipliği yapan Ordu'..

Doğumundan 3 Gün Sonra Beyin Felci Geçiren 7 Yaşındaki Çocuk Tedavi Olmak İçin Yardım Bekliyor 04:01

Doğumundan 3 Gün Sonra Beyin Felci Geçiren 7 Yaşındaki Çocuk Tedavi Ol

Dünyaya tek böbrekle gelen ve doğumundan 3 gün sonra sarılık geçirerek beyin felci olan 7 yaşındaki Hakan Demir yardım bekliyor. Hakan'ın annesi Yasemin Demir; Çocuğumun ölmesini istemiyorum, sadece oturabilmesini istiy..

Fırat Somonu Norveç’e Rakip 05:16

Fırat Somonu Norveç’e Rakip

Fırat nehrinde yetiştirilen ve Türkiye’nin dört bir yanına gönderilen somon balıkları piyasada Norveç balığı olarak satılıyor. Fırat Nehri'nde Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi ile Gaziantep'in Karkamış ilçesi arasında kalan ..

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf Bekliyor 04:01

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf

Havaların soğumasıyla kışlık bakımları yapılmayan araçlar büyük risk altına girmeye başladı. Araçlarına 50 liralık antifriz eklemeyen sürücüler, 8 bin lirayı bulan masrafla karşılaşabiliyor. Havaların soğuması ile birlik..

Yerli Covid-19 aşısının insan deneyleri başladı, ilk doz uygulandı 02:35

Yerli Covid-19 aşısının insan deneyleri başladı, ilk doz uygulandı

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'nce (ERAGEM), koronavirüse karşı geliştirilen yerli ve milli ERUCOV-VAC inaktif aşısının insan deneyleri başladı. Aşının ilk..

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı 04:37

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) klasik otomobil, kamyon, otobüs, motosiklet ve traktörlerden oluşan Türkiye'nin ilk ve tek Araç Müzesi açıldı. KBÜ Bayrak Alanı'ndan bulunan alana kurulan müzede, Amerikan polislerinin kul..

Nakliyecilerin Deprem Fırsatçılığına Valilik ‘Dur’ Dedi 05:16

Nakliyecilerin Deprem Fırsatçılığına Valilik ‘Dur’ Dedi

İzmir’de meydana gelen büyük depremin ardından evlerini taşımak isteyen vatandaşlara yüksek fiyatlar talep eden nakliyecilerle ilgili harekete geçen İzmir Valiliği, rayiç fiyat belirledi. Valilik tarafından rayiç fiyatla..

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu 07:01

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu

Nadir görülen bir organ yetmezliği sendromu ile Aydın Nazilli'de dünyaya gelen ve doğduğu günden beri hastanelerde yaşam mücadelesi veren 4 yaşındaki minik Buse yeniden hayata tutundu. Buse’ye İstanbul’da gerçekleştirile..

Savaşın Çocuğu Atık Kağıt Toplarken Uyuyakaldı 02:10

Savaşın Çocuğu Atık Kağıt Toplarken Uyuyakaldı

Suriye’deki iç savaştan ailesiyle birlikte kaçıp Adana’ya gelen 12 yaşındaki Yusuf Şihan, atık kağıt toplayarak geçimlerine katkıda bulunuyor. Çalışmaktan bedeni yorgun düşen Yusuf'un atık kağıt topladığı el arabasının i..

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyor 04:46

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyo

Şanlıurfa’da alternatif ürün haline gelen ıspanağın hasadına başlandı. Ispanak, kilosu tarlada 2,5 pazarda ise 5 liradan satışa sunuluyor. Şanlıurfa’da son yıllarda çiftçilerin alternatif ürünü haline gelen ıspanağın has..

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar 02:39

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar

İstanbul’da günden güne artan korona virüs vakaları ile ilgili olarak özellikle fabrikalar gibi daha çok mavi yakalıların çalışma ortamlarının salgının yayılma hızı bakımından çok riskli olduğunu söyleyen Unifab Kimya Yö..

Yüzüne Bakılmayan 'Şırdan' Artık Lüks Oldu 04:24

Yüzüne Bakılmayan 'Şırdan' Artık Lüks Oldu

Adana’da eskiden gariban yemeği olarak bilinen ve tanesi 4-5 liraya satılan şırdan, artan talep ve sakatat sıkıntısı nedeniyle lüks haline gelerek tanesi 15-16 liradan satılmaya başladı. Adana Kasaplar Odası Başkanı Mura..