#Kul uyumadan Önce müzik dinle

Eski Koca Vahşeti Güvenlik Kamerasında 00:53

Eski Koca Vahşeti Güvenlik Kamerasında

Gaziantep'te 17 yıl önce boşandığı eşi S.Ç ile aynı evde yaşamaya devam eden G.Ç., şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2 çocuğuyla birlikte evi terk ederek İstanbul'a yakınlarının yanına geldi. Bir kafede eşinin yakınlarıyla ..

TMO Fındık Alımına Başladı 01:08

TMO Fındık Alımına Başladı

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın açıkladığı takvim doğrultusunda hazırlıklarını tamamlayarak Ordu'da fındık alımına başladı. Altınordu ilçesine bağlı Karapınar Mah..

Prostat Türküsü 02:15

Prostat Türküsü

Yıllar önce Yetenek Sizsiniz yarışmasında Atom Show şarkısıyla bizlere seslenen emekli öğretmen Hulusi Özbilgin şimdi de Prostat Türküsüyle önemli bir soruna parmak basmış dinliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Dalkılıç Ve Merve Boluğur  Boşandı 02:02

Murat Dalkılıç Ve Merve Boluğur Boşandı

Bir süre önce aldıkları ayrılık kararı sonrası ünlü çift Murat Dalkiliç ve Merve Boluğur tek celsede boşandı...

  • ANKA tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 7 yıl önce
George Clooney Kendi Markası Casamigos Tekila'yı 1 Milyar Dolara Sattı 00:25

George Clooney Kendi Markası Casamigos Tekila'yı 1 Milyar Dolara Sattı

Oscar ödüllü Amerikalı aktör George Clooney 2013 yılında iki ortağı ile birlikte kurduğu tekila şirketi Casamigos'u 1 milyar dolara sattı.Markanın yeni sahibi, dünyanın en büyük alkollü içki üreticilerinden Diageo, daha ..

  • PengoTV tarafından
  • 862 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Minik Avukatı Duruşmalara Giriyor 02:09

Dünyanın En Minik Avukatı Duruşmalara Giriyor

İstanbul Barosu avukatlarından Hatice Özdemir Dönmez, cüppe giydirdiği 6 aylık bebeği Ayaz ile birlikte duruşmalara giriyor. Kol manşetinde “Avukat Ayaz Dönmez” yazılı cüppeyle anne kucağında duruşma duruşma gezen minik ..

Gaye Turgut Evin Savaşçı Setinde Çok Neşeli 01:41

Gaye Turgut Evin Savaşçı Setinde Çok Neşeli

Daha önce Star Tv de yayınlanan Beni Affet dizisinden Fox Tv de yayınlanan Savaşçı dizisine transfer olan Gaye Turgut Evin çok mutlu olduğu paylaştığı resimlerden de oldukça farkediliyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tam Anlamıyla Vahşet! 01:48

Tam Anlamıyla Vahşet!

Beyoğlu'nda bayramın ikinci günü kelimenin tam anlamıyla bir vahşet yaşandı. Alkollü olduğu iddia edilen erkek bir şahıs gece saatlerinde geldiği sokaktaki bir kediyi yanına yaklaşarak önce sevdi. Elindeki bıçakları kasa..

Vicdansız Sürücü Otizmli Çocuğa Çarpıp Böyle Kaçtı! 00:43

Vicdansız Sürücü Otizmli Çocuğa Çarpıp Böyle Kaçtı!

Maltepe'de cadde üzerinde hızla seyreden Jip sürücüsü aniden yola çıkan 10 yaşındaki otizmli Lara Buket Budak'ı fark etmeyip çarptı. Metrelerce havaya fırlayan küçük kız şans eseri kazayı küçük sıyrıklarla atlattı. Vicda..

Semih Saygıner’e Hırsızlık Şoku 03:04

Semih Saygıner’e Hırsızlık Şoku

Bodrum’a 12 gün önce taşınan Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner’in evine hırsız girdi. Saygıner evde uyurken eve giren hırsızlar ünlü bilardocunun değerli eşyalarını çaldı. Saygıner sabah uyundağında evinin soyulduğu..

Tampa’da Flamingolar Tahliye Edildi 00:18

Tampa’da Flamingolar Tahliye Edildi

ABD’nin Florida eyaletinde büyük hasara yol açan Irma Kasırgası nedeniyle Tampa şehrinde bulunan parktaki flamingolar da tahliye edildi. Kasırga kente ulaşmadan önce tahliye edilen flamingolar güvenli bölgelere götürüldü..

Seyfi Dursunoğlu'nun  Murat Başoğlu Hakkındaki Olay Açıklaması 02:17

Seyfi Dursunoğlu'nun Murat Başoğlu Hakkındaki Olay Açıklaması

Seyfi Dursunoğlu 10 ay önce Murat Başoğlu'nun nasil bir insan olduğunu söylemiş.Murat Başoğlu ile ilgili yakında Kerhane açıcam açıklamasında bulunmuş...

  • ANKA tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serdar Ortaç Chloe Loughnan'ı Kalçasından Öptü 00:49

Serdar Ortaç Chloe Loughnan'ı Kalçasından Öptü

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan çifti Çeşme'de tatil yapmaya devam ediyor. Önce şakalaşan Serdar Ortaç ve Chloe, daha sonra birbirlerini öpücüklere boğdu....

  • ANKA tarafından
  • 1.235 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Darbeci Hainleri Böyle Savunmuştu 01:39

Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Darbeci Hainleri Böyle Savunmuştu

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alınmıştı. 3 gün önce CNN Türk'te bir programa konuk olan Çelik, darbeci h..

Muazzam Yetenekler Dj Derlemesi Top 5 03:42

Muazzam Yetenekler Dj Derlemesi Top 5

Bu Dj'lerden birinin sahne aldığı yerde eğlendiyseniz çok şanslısınız demektir. Ölmeden önce yapılacaklar listenize bir çizik atın...

  • JET TV tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darp Ettiler, Gasp Ettiler, Araçla Üzerinden Geçtiler 01:31

Darp Ettiler, Gasp Ettiler, Araçla Üzerinden Geçtiler

Adana'da yanlarından otomobil ile hızlı geçtiği gerekçesi ile, 3 kardeşten İbrahim O. önce taş atıp yere düşürdüğü şahsı pompalı tüfek ile darp edip otomobilini gasp ettikten sonra şahsın üzerinden otomobil ile geçip yak..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Merak Edilen Bebeği Anlattı 01:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan Merak Edilen Bebeği Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ATV ortak yayınına konuk oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yayından dakikalar önce sosyal medya hesabında yayınladığı fotoğrafın hikayesini anlattı...

Bu Da Cep Mangal 00:55

Bu Da Cep Mangal

Adana'da kebapçı Reşit Cebe, müşterilerine 'cep mangal' hediye ediyor. 14 santimetre uzunluğunda, 7 santimetre yüksekliğinde, 6 santimetre genişliğindeki 'cep mangal' yoğun ilgi görüyor. Reşit Cebe, “3 yıl önce müşterile..

Penaltının Atılacağı Köşeyi Gösteren Kaleci Rakibi Çıldırttı 00:30

Penaltının Atılacağı Köşeyi Gösteren Kaleci Rakibi Çıldırttı

Penaltı atışından önce topun gideceği köşeyi gösterip penaltıyı kurtaran kaleci sosyal medyayı salladı. Brezilya Serie A'da Atletico Mineiro ile Palmeiras'ın karşı karşıya geldiği maçta kaleci Fernando Prass, Fred'in vur..

Hamile Kadını Yaralayan Alkollü Sürücüye Meydan Dayağı 04:22

Hamile Kadını Yaralayan Alkollü Sürücüye Meydan Dayağı

Bağcılar'da, alkollü olduğu iddia edilen sürücü direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobiliyle önce önündeki araca çarptı, ardından çevredeki bir dükkanın içine daldı. Otomobil içerisindeki hamile kadının yaralandığı ka..

Leeroy Jenkins Efsanesi (World Of Warcraft) 02:25

Leeroy Jenkins Efsanesi (World Of Warcraft)

World of Warcraft adlı MMORPG'de, 10 yıl önce arkadaşlarının sıkıcı planlarına daha fazla tahammül edemeyen Leeroy Jenkins nickli asi oyuncunun adeta bir kahraman edasıyla onlarca slotun arasına dalışına tanık oluyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump Eşinin Elini Sıkıp Sahnenin Dışına Yolladı 00:17

Trump Eşinin Elini Sıkıp Sahnenin Dışına Yolladı

ABD Başkanı Donald Trump'ın konuşma yapmadan önce kendisini sahnede karşılayan First Lady Melania Trump'ın elini ciddi bir şekilde sıktı ve sahneden aşağıya uğurladı...

  • JET TV tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Araç Kullanırken Selfie Çeken Otobüs Şoförü 01:25

Araç Kullanırken Selfie Çeken Otobüs Şoförü

İstanbul'dan Zonguldak'a giden özel bir otobüs firması şoförü seyahat halindeyken önce sigara içmiş daha sonra ise cep telefonuyla selfie çekerek yolcuların hayatını riske atmış,..

  • JET TV tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jumanji 2 2.Fragmanı 02:59

Jumanji 2 2.Fragmanı

Jumanji 2 2.Fragmanı Yayınlandı. Yepyeni bir Jumanji macerasında, dört liseli çocuk, eski bir video oyun konsolu keşfediyor ve oyunun ormandaki ortamına çekiliyor ve kelimenin tam anlamıyla seçtikleri yetişkin avatarlar..

Bu Kanser Türüne Dünyada İkinci Kez Samsun'da Rastlandı 03:07

Bu Kanser Türüne Dünyada İkinci Kez Samsun'da Rastlandı

Vücuttaki başka bir kemikten sıçramadan testisin kendi içerisinde oluşan kemik kanseri vakasına dünyada ikinci kez Ondokuz Mayıs Üniversitesinde(OMÜ) bir hastada rastlandı. Daha önce Kore'de rastlanan kanser vakası, bili..

Sırada Beklemek İstemeyen Myanmarlı Göçmen Bankayı Yaktı! 01:18

Sırada Beklemek İstemeyen Myanmarlı Göçmen Bankayı Yaktı!

Avustralya'da 22 yaşındaki Myanmarlı sığınmacı Nur İslam isimli adam banka sırasında beklemek istemediği için Commonwealth Bank'a ait bir şubede önce yere benzin dökmüş daha sonra müşteriler kaçarken bankayı ateşe vermiş..

  • JET TV tarafından
  • 554 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Kore Temsilcisi Trump'ın Konuşmasında Salonu Terk Etti 00:46

Kuzey Kore Temsilcisi Trump'ın Konuşmasında Salonu Terk Etti

ABD Başkanı Donald Trump, BM Genel Kurulu'nda konuşma yapmak için kürsüye çıkacakken, Kuzey Kore BM Büyükelçisi Ja Song Nam, Trump'un konuşmasından hemen önce odadan çıktı...

Paranın Değişen Yüzü 02:19

Paranın Değişen Yüzü

Milattan önce 2 binli yıllardan itibaren hayatın her alanında varlığını sürdüren paranın zaman içinde inanılmaz değişimine göz atalım...

İrem Derici'nin Sağlık Durumu 15:19

İrem Derici'nin Sağlık Durumu

6 gün önce kaldırıldığı hastanede bir önceki gün yoğun bakıma alınan sempatik sanatçının sağlık durumuyla ilgili son gelişmeler neler?..

  • ANKA tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dostları Çoğalt Düşmanı Azalt 01:43

Dostları Çoğalt Düşmanı Azalt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Küresel İş Formu'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya ile ilşkiler hakkında 'Her şeyden önce bizim siyasetteki tezimiz şu: 'Dostları çoğalt; düşmanı azalt.' Rusya'yla bir olumsuzluk..