#Kul uyumadan Önce müzik dinle

Baş Dönmesinin Nedeni Nasıl Anlaşılır 01:05

Baş Dönmesinin Nedeni Nasıl Anlaşılır

Baş dönmesinin nedeninin anlaşılabimesi için hasta önce muayene edilir. Hastanın öyküsü alınır, böylece baş dönmesinin neden kaynaklandığı anlaşılmaya çalışılır. Bunun dışında beyin görüntüleme yöntemlerine başvurulabili..

  • NABIZ tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Migren Tipi Baş Ağrısı Diğer Baş Ağrılarından Nasıl Ayrılır 02:05

Migren Tipi Baş Ağrısı Diğer Baş Ağrılarından Nasıl Ayrılır

Gerilim tipi baş ağrısı yoğun stresin ardından başın tepesinde yaygın bir şekilde görülür. Migren tipi baş ağrısında genellikle ağrı tek taraflı olur. Ağrılar enseden, gözden, dişten, boğazdan başlayabilir. Hasta ağrısı ..

  • NABIZ tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Migren Nasıl Bir Hastalıktır 00:55

Migren Nasıl Bir Hastalıktır

Migren, ara ara tekrarlayan baş ağrısıyla seyreden ve beraberinde mide bulantısı, kusma, ışıktan ve sesten rahatsız olma gibi belirtileri de taşıyan bir hastalık. Migren ağrısı genellikle tek taraflıdır ve zonklayıcı tür..

  • NABIZ tarafından
  • 468 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor 03:49

Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor

Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ay sonra yarın kısmen sona eriyor. Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor3 saat önce Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ..

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a  ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. 05:12

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasın

Çavuşoğlu,Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. Çavuşoğlu: 'Schulz, elinden geleni ardına koymasın' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz’u..

Dış Gebeliğin Nedenleri Nelerdir 02:24

Dış Gebeliğin Nedenleri Nelerdir

Dış gebelik geçiren kadınların yüzde 50'sinde tüplerin enfeksiyonu durumu vardır. Bu enfeksiyon cinsel yolla buluşan hastalıklardan kaynaklanır. Çikolata kisti de fallop tüplerini tıkayarak dış gebeliğe neden olabilir. A..

  • NABIZ tarafından
  • 569 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Alparslan Türkeş Ve Bahçeli'nin 27 Yıl Arayla Aynı Konuşması 01:30

Alparslan Türkeş Ve Bahçeli'nin 27 Yıl Arayla Aynı Konuşması

Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıklaması yıllar önce Alparslan Türkeş'in yaptığı bir konuşmayı akıllara getirdi. MÇP ve Refah Partisi 1991 seçimlerine ittifak yapar..

Başbakan'ın Bilinmeyen Bir Özelliği Ortaya Çıktı​ 01:02

Başbakan'ın Bilinmeyen Bir Özelliği Ortaya Çıktı​

TRT'de Başbakan Binali Yıldırım'ın da yer aldığı bir tanıtım filmi merak konusu oldu. Filmde denizci olarak bilinen Başbakan Yıldırım'ın daha önce bilinmeyen bir özelliği ortaya çıktı...

Beyin Tümörü Cerrahisi Öncesi Nasıl Bir Hazırlık Yapılır 03:44

Beyin Tümörü Cerrahisi Öncesi Nasıl Bir Hazırlık Yapılır

Beyin tümörü cerrahisi öncesinde hastanın detaylı biçimde bilgilendirilmesi gerekiyor. Tümörün cinsi radyolojik yöntemlerle tespit edilmeli. Tümöre hangi yoldan yaklaşılacağı konusunda çalışılmalı. Kanama ihtimali olan t..

  • NABIZ tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi 01:25

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi Putin, Rus ordusunun tatbikatlarına gösterilen tepkiler için, Onlar tatbikat yaparken biz tedirgin olmuyoruz, onlar neden sinirlenmeye başlıyor? dedi. ..

Willy William  Ego  [Clip Official] 03:24

Willy William Ego [Clip Official]

Now available with english subtitle! Willy William Ego Sözleri Miror – Ayna Dis moi qui est le plus beau – En iyi kim söyle Quitte à devenir mégalo – Hatta megaloman haliye Viens donc chatouiller mon ego – Gel egomu g..

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilotun Eşi de Gözaltında 01:55

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilot

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilotun Eşi de Gözaltında Son dakika gelişmesi... İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nden 29 kişi FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Gözaltına al..

Skolyoz Nasıl Bir Hastalıktır 02:45

Skolyoz Nasıl Bir Hastalıktır

Skolyoz omurgayı tutan bir hastalık. Omurgada şekil bozukluğuna sebep oluyor ve bu bozukluk omurganın etrafında bulunan organları, omuriliği, kolları ve bacakları da etkiliyor. skolyozu ortopedistler takip eder ve tedavi..

  • NABIZ tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Define Avcıları Şehitliği Talan Etti 01:52

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti Erzurum’da 1916 yılında Rus işgaline karşı Kargapazarı dağlarında direnirken şehit düşen 350 subay ve erin naaşlarının bulunduğu şehitlik define avcılarının talanına uğradı. Jandarma..

Chat Programında Estetik Vücut Gören Kezbanlar 03:37

Chat Programında Estetik Vücut Gören Kezbanlar

Omegle adlı chat programında hayatlarında daha önce hiç görmedikleri kadar güzel bir vücut ile karşılaşan kızlar ne tepki vereceğini şaşırıyor izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yumuşak Taştan Liman Yapmak Rize 04:32

Yumuşak Taştan Liman Yapmak Rize

Rize’de 19 yıl önce yapımına başlanan ancak, ödenek yetersizliği nedeniyle 2001 yılında inşaatı yarım kalan yat limanında suya dayanıksız yumuşak taşlar kullanıldığı ortaya çıktı..

  • JET TV tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hepatit A Aşısını Kimler Ne Zaman Yaptırmalı 00:47

Hepatit A Aşısını Kimler Ne Zaman Yaptırmalı

Hepatit A aşısı çocukluk döneminde yapılmamışsa yetişkinlikte mutlaka yaptırılmalı. Özellikle Afrika ve Uzakdoğu'ya giden kişilerin seyahatten önce Hepatit A aşısı yaptırmalı...

  • NABIZ tarafından
  • 1.165 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihler Tartışma Konusu Oldu. 02:05

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihl

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihler Tartışma Konusu Oldu. ABD'nin 45. başkanı seçilen Donald Trump'ın yönetim kadrosunda kilit noktalar için yaptığı tercihler tartışma konusu oldu. ..

Alman Bild'in Analizi_ 03:19

Alman Bild'in Analizi_ "Mesaj Açık: Türkler Çok Kızgın"

Alman Bild'in Analizi_ Mesaj Açık: Türkler Çok Kızgın Steinmeier'ın Dışişleri Bakanı Mevlit Çavuşoğlu ile görüşmesini, Çok kolay bir görüşme olmadı diye yorumlamasını aktaran Bild, soğukluğun Steinmeier'in hava lima..

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki 02:07

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki TRT World için düzenlenen tanıtım gecesinde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altın Kelebek ödüllerinde Diriliş Ertuğrul'un ödül kazanmasına rağmen sahneden konuşma yapm..

Meryem 24. Bölüm Fragmanı 00:58

Meryem 24. Bölüm Fragmanı

Meryem 24. Bölüm Fragmanı yayında! Burcu'yu bekleyen sürpriz ne? Burcu'nun geçmişi, tekrar karşısına çıkacak mı? Güçlü'nün aklında Burcu için güzel bir sürpriz vardır. Güçlü, bu büyük sürpriz için harekete geçer. Burcu,..

Kanser Hücresinin Sarımsak ve İnsan Kokusuna Tepkisi 00:58

Kanser Hücresinin Sarımsak ve İnsan Kokusuna Tepkisi

Canlı bir kanser hücresinin önce sarımsağa, ardından da insan koku ve dokularının sindiği yüzüğe verdiği tepkiyi izliyoruz. Gerçekten inanılmaz...

  • JET TV tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum 00:32

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelem

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Aksakallı, darbe komisyonunun perşembe günü kendisini dinleme isteğine 'Suriye'de olduğundan bu hafta için ..

Abd’de Lise Öğrencileri Trump’a Karşı Yürüdü 05:19

Abd’de Lise Öğrencileri Trump’a Karşı Yürüdü

Abd’de Lise Öğrencileri Trump’a Karşı Yürüdü ABD’nin başkenti Washington’da lise öğrencileri ülkenin 45’inci Başkanı Trump’ı protesto etti. ABD’de başkanlık seçimlerinde Donald Trump’ın zaferle çıkmasının ardından başla..

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak 01:48

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak Arsenal'ın sözleşme uzatma konusunda görüşmelere devam ettiği Mesut Özil, 4 yıllık imzayı atması halinde haftalık 815 bin TL kazanacak. İngiltere'nin yüksek ti..

Kışın Evden Çıkınca Ben 00:19

Kışın Evden Çıkınca Ben

Kışı sevenimiz var sevmeyenimiz var. Bu video kışı sevmeyenlere bir an önce yaz gelsin diye dua edenlere gelsin. Haydi hazır olun gülmeye..

  • JET TV tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otobüste Aziz Yıldırım’a Benzetilen Teyzeden İlk Açıklama 01:23

Otobüste Aziz Yıldırım’a Benzetilen Teyzeden İlk Açıklama

Daha önce otobüste çekilen fotoğrafında Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'a çok benzetilip bir anda fenomen olan teyze aile yemeğinde bu konu ile ilgili bir açıklama yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 7 yıl önce