#Kullandıgı

Minik Eymen'in ölümüne sebep olduğu iddia edilen halası için istenen ceza belli oldu 02:30

Minik Eymen'in ölümüne sebep olduğu iddia edilen halası için istenen c

İzmir'deki bir rezidansın otoparkında halası Zerrin A.'nın (42) kullandığı cipin altında kalan 8 yaşındaki Kutsal Hazar Eymen Kara'nın ölümüyle soruşturma kapsamında, aracı kullanan hala Zerrin A. hakkında 6 yıla kadar h..

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto 02:21

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İstanbul Barosu Başkanı Seçimi için oy kullandığı esnada bir grup avukat tarafından protesto edildi. Protestolara aldırış etmeyen Kah..

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında 01:00

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında Kastamonu merkezli 16 ilde FETÖ operasyonu düzenlendi. Gözaltı kararı bulunan 80 kişi adreslerinden alınarak sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü. Kastamo..

Edremit’te Fetö Kampı Yıkıldı 00:49

Edremit’te Fetö Kampı Yıkıldı

Balıkesir'in Edremit Belediyesi tarafından Avcılar Mahallesi’nde bulunan FETÖ mensuplarının kullandığı kamp yeri yıkıldı...

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Uçakta Patlayan Kulaklık Paniğe Sebep Oldu 00:36

Uçakta Patlayan Kulaklık Paniğe Sebep Oldu

Avustralya'ya giden bir uçakta yolculardan birinin kullandığı kulaklığın patlaması kısa süreli paniğe sebep oldu. Pekin'den Melbourne'e giden uçakta ismi açıklanmayan bayan bir yolcu müzik dinlerken yüzünün yanmaya başl..

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Ceza Yazan Polisleri Güldüren Alkollü Sürücü 02:10

Ceza Yazan Polisleri Güldüren Alkollü Sürücü

Kütahya'da polisin Dur ihtarına uymayan ve minibüsüyle kaçan sürücü K.E.'nin yapılan alkol muayenesinde 0.65 promil alkollü olduğu ve sürücü belgesine de bir süre önce yine alkollü araç kullandığı için el konulduğu ort..

  • JET TV tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı 00:23

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında Trabzonspor, sahasında Gümüşhanespor ile karşılaştı. Bordo-mavililer, müsabakadan 2-1 mağlup ayrıldı. 12. dakikada Ali Özgün’ün rakiplerinden sıyrılarak ceza sahası içinde yaptı..

Kadir Güntepe Kayınvalidesinin Evinde Gözaltına Alındı 00:43

Kadir Güntepe Kayınvalidesinin Evinde Gözaltına Alındı

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde Elazığ Hukuk Müşavirliği'ne atanan Kadir Güntepe, Kayseri'de kayınvalidesinin evinde gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Eski Beytüşşebap K..

Drone Savar Silahları Dikkat Çekti! 00:42

Drone Savar Silahları Dikkat Çekti!

Başbakan Binali Yıldırım’ın katıldığı Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi temel atma töreninde güvenlik güçlerinin kullandığı drone savar silahlar dikkat çekti. Başbakan Binali Yıldırım, öğlen saatlerinde İstanbul Fikirt..

AB Sığınmacı Rotalarını Kapatmaya Çalışıyor 07:39

AB Sığınmacı Rotalarını Kapatmaya Çalışıyor

Avrupa Birliği göçmen krizi konusunda bölünmüş durumda. Sığınmacıları üye ülkelere dağıtma konusunda ilerleme sağlanamıyor. Avrupa Komisyonu’nun son raporunda bu bilgelere yer verildi. Birliği’n durumu programına hoşgeld..

Terörden Arındırılan Afrin'in Her Karışı Taranıyor 01:49

Terörden Arındırılan Afrin'in Her Karışı Taranıyor

Afrin'de patlayıcı temizleme çalışmalarına devam eden Bornova Jandarma Komando ve polis özel harekat unsurları, terör örgütü YPG/PKK'nın sığınak olarak kullandığı mağara ve tünelleri ile üs bölgesi olarak kullandığı araz..

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmış 01:58

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmı

Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğt, FETÖ’nün kurumları arası mesajlaşmalarda, dünyada sadece devlet merkez bankaları arasında altın takasında kullanılan 100 bin dolarlık banknotları kullanmış olabileceğini söyledi. 15 Temm..

FENERBAHÇE 3-1 AKHİSAR BELEDIYE GENİŞ MAÇ ÖZETİ 03:25

FENERBAHÇE 3-1 AKHİSAR BELEDIYE GENİŞ MAÇ ÖZETİ

M.S. Fenerbahçe kendi evinde 3-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu! 90'GOL! Maçı 3-1 yapan gol 90+1'de Van Persie'den geldi! 90'Akhisar hücumunda Fenerbahçeli Hasan Ali yerde kaldı. Pozisyonda iki Akhisarlı arasından Volk..

Kartal'da Yasa Boğan Kaza Kamerada 00:19

Kartal'da Yasa Boğan Kaza Kamerada

Kartal'da 15 Haziran'da meydana gelen kazada, D-100 Karayolu Soğanlık Köprülü Kavşağı yakınında Ankara istikametinde seyreden ve H.G'nin kullandığı 34 SB 9318 plakalı otomobil, Cihat Gerçek'in kullandığı motosiklete arka..

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah 03:46

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah

Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen bu tüfek Belçikalı bir firmanın tasarımı. Şu an bazı orduların özel kuvvetleri tarafından taktik saldırı silahı olarak kullanılıyor. Bu silaha, amaca göre, bomba atar, laze..

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti  (23 Nisan 2017) 03:28

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti (23 Nisan 2017)

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbiyi konuk takım uzatma dakikalarında Josef'in attığı golle 1-0 kazandı. Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, son oynadıkla..

  • PengoTV tarafından
  • 2.934 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mantar Kurabiye Tarifi 07:45

Mantar Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1 tatlı kaşığı kak..

Hsyk’da Bylock Depremi 00:30

Hsyk’da Bylock Depremi

Hsyk’da Bylock Depremi 184 hakim ve savcı açığa alındı. Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu 2. Dairesi, Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında, Bylock kullandığı tespit edilen 184 hakim ve savcıyı açığa aldı...

Kato Dağı'ndaki Tuzak Böyle İmha Edildi 01:04

Kato Dağı'ndaki Tuzak Böyle İmha Edildi

Kato Dağı'ndaki Tuzak Böyle İmha Edildi Hakkari’deki Kato Dağı'nda düzenlenen operasyon sırasında askerlerin kullandığı güzergahtaki bir köprünün altına PKK’lılarca tuzaklanan patlayıcı imha edildi...

Kuzucuk Yüzme 03:32

Kuzucuk Yüzme

Sıcak bir sabahta kuzucuk, yüzmek ister. Bunun için şişme ördeğini almak üzere deposuna gider ancak deposu çok dağınık olduğundan biraz sıkıntı yaşar. En sonunda ördeğini bulup şişirir ama özensizce kullandığı için yıpra..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Sıradan Bir Kıyafeti Makas Darbeleri ile Muhteşem Bir Tasarıma Dönüştüren Adam 01:00

Sıradan Bir Kıyafeti Makas Darbeleri ile Muhteşem Bir Tasarıma Dönüştü

Yetenekli elleriyle kullandığı makas ile sıradan bir kıyafeti muhteşem bir şeye dönüştüren adam. İzleyeni göz banyosu yaptıran gösterisi ile yetenekli adamın o anları.....

  • Cowboy tarafından
  • 1.296 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yüzde 5000 Zamlanan İlacı 2 Dolar'a Mal Eden Lise Öğrencileri 01:30

Yüzde 5000 Zamlanan İlacı 2 Dolar'a Mal Eden Lise Öğrencileri

Avustralya’da bir grup lise öğrencisi, Daraprim adlı ilaca getirilen yüzde 5 binlik zammın ardından kolları sıvadı. Genç öğrenciler özellikle AIDS hastalarının kullandığı ilacın tek hapını 2 Dolar maliyetle üretmeyi başa..

  • Cowboy tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması  Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor 15:50

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgü

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'ın BAŞKANLIK ÇIKIŞI / Baykal Ne Demek İstedi? / Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'dan başkanlık sistemi açıklaması ..

Ölümden Böyle Döndüler 00:43

Ölümden Böyle Döndüler

Bursa'da, belediye otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu biri ağır 2 kişi yaralandı. Kaza esnasında kaldırımda yürüyen 4 kişi ölümden döndü. Kaza, Bursa-Ankara yolu Gürsu Kavşağı’nda meydana geldi. Ahmet Derya'nın (5..

White Light Lazerli Mucize Diş Beyazlatıcı 00:13

White Light Lazerli Mucize Diş Beyazlatıcı

Diş Hekiminlerinin kullandığı sistemin ev tipi versiyonu. - Diş minesinde sonradan oluşan sarılık ve lekeleri lazer ışığı ile yok edebilirisiniz..

  • PengoTV tarafından
  • 1.229 görüntüleme
  • 8 yıl önce