#Kullandıgı

Halk Otobüsünün Önünü Kesip Şoförü Dövdüler 02:06

Halk Otobüsünün Önünü Kesip Şoförü Dövdüler

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde halk otobüsü şoförüne gerçekleşen saldırı, güvenlik kameralarınca kaydedildi.Alınan bilgiye göre, kent merkeziyle Altınova Mahallesi arasında çalışan halk otobüsünün şoförü Ayhan Üstübe..

DG Sivasspor 2 - 1 Atiker Konyaspor Maç Özeti 03:29

DG Sivasspor 2 - 1 Atiker Konyaspor Maç Özeti

Süper Lig'in 11. haftasında Demir Grup Sivasspor sahasında Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Süper Lig'in 11. haftasında Demir Grup Sivasspor sahasında Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Maçtan dakikalar (İkinci yarı..

Cani Baba Adliyeye Sevk Edildi 00:52

Cani Baba Adliyeye Sevk Edildi

10 yaşındaki oğlunu öldüren katil zanlısı baba emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlının sorgusunda, cinayeti karısını cezalandırmak için işlediğini söylediği öğrenildi. Fatih'te ..

Yedi Gün içinde Rat-Rod'a Dönüşen Taksi Gürül Rides 03:36

Yedi Gün içinde Rat-Rod'a Dönüşen Taksi Gürül Rides

AN ECCENTRIC mechanic has converted a London taxi into a crazy rat-rod van in just seven days. 44-year-old Paul Bacon, from Leicestershire, spent £450 on a traditional black cab and with the help of some timber, fibregla..

  • BETA tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Medipol Başakşehir 5 - 1 Galatasaray Maç Özeti 05:06

Medipol Başakşehir 5 - 1 Galatasaray Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında Medipol Başakşehir, Galatasaray'ı 5-1 yenerek çok önemli bir galibiyet elde etti. Süper Lig'de zirveyi çok yakından ilgilendiren karşılaşmaya Galatasaray iyi başladı. Önde baskıyla pozisyon..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esenler’de Tır Üst Geçide Takıldı 01:56

Esenler’de Tır Üst Geçide Takıldı

Olay, saat 21.00 sıralarında TEM Otoyolu Mahmutbey-Aksaray bağlantı yolu Esenler mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 33 FU 911 plakalı tır sürücüsü Remzi Başkurt, Esenler Atışalanı mevkiinde taşıdığı beton kö..

Recep İvedik 1 İzle 1:41:40

Recep İvedik 1 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Orcs Must Die Unchained New Hero Brass PS4 01:25

Orcs Must Die Unchained New Hero Brass PS4

When Brass isn't busy cleaning up her husband Dobbin's messes you can find her on the battlefield deploying some seriously wicked technology against the Unchained. Explosions are key to a good gibletization so Brass brin..

  • BETA tarafından
  • 548 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ'cü Kemal Batmaz'ın Aracı Darbe Villasından Çıktı 01:57

FETÖ'cü Kemal Batmaz'ın Aracı Darbe Villasından Çıktı

FETÖ'nün sivil imamı Kemal Batmaz hakkında hazırlanan yeni iddianamede, Batmaz'ın kullandığı aracın darbenin planlandığı villada bulunduğu bilgisine yer verildi...

Rahatsızlanan Yolcuyu Halk Otobüsüyle Hastaneye Götürdü 02:00

Rahatsızlanan Yolcuyu Halk Otobüsüyle Hastaneye Götürdü

Çanakkale'de, bir halk otobüsü sürücüsü, baygınlık geçiren yolcuyu kullandığı araç ile hastaneye götürdü...

Sınıfı Drift Parkuruna Çevirmek 00:08

Sınıfı Drift Parkuruna Çevirmek

Boş geçen derste komik öğrenciler sınıfı drift parkuruna çevirmişler. Komik öğrenci kullandığı sıra ile modifiyeli arabalardan daha iyi drift yapıyor..

  • mızmız tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Polisten Kaçan Araç Takla Attı 00:52

Polisten Kaçan Araç Takla Attı

ABD'nin Michigan eyaletinde, polis şüpheli bir aracı durdurmak istedi. Ancak şüpheli durmak yerine gaza bastı. Polislerden kurtulmak için tehlikeli şekilde seyreden sürücünün kullandığı cip, önündeki araca çarparak takla..

Annesinin Ezdiği Çocuğun İnanılmaz Kurtuluşu Kamerada 00:37

Annesinin Ezdiği Çocuğun İnanılmaz Kurtuluşu Kamerada

Kemerburgaz'da 3 buçuk yaşındaki erkek çocuk, yerde emeklediği esnada annesinin kullandığı otomobilin altında kaldı. Kazada çocuğun şans eseri burnu bile kanamazken, korku dolu o anlar kameralara yansıdı...

Gökyüzünün Savaşan Yerli Ve Milli Silahları: SİHA 04:54

Gökyüzünün Savaşan Yerli Ve Milli Silahları: SİHA

'SİHA nedir, teknik özellikleri nelerdir?' sorularının yanıtları bu videomuzda. Ülkemizin terörle mücadele de etkin olarak kullandığı SİHA'lar teknik özellikleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Türk savunma sanayisinin, ..

Hastanede Dehşet Anları Kamerada 00:36

Hastanede Dehşet Anları Kamerada

Ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı'nın hasta mahkum koğuşu bulunmadığı gerekçesiyle yatış izni verilemediği Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde silahla etrafa ateş eden şahsın görüntüleri ortaya çıktı. G..

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı 00:32

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı

FETÖ elebaşının 2015 yılında hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer’e FETÖ soruşturmalarında tutuklu bulunan 63 şüphelinin tahliye edilmesi için gönderdiği talimat yazısı Zaman gazetesi görsel yönetmeni Fevzi Yazıcı’dan..

Müşterisinin Yüzüne Tükürükle Masaj Yapan Berber 00:41

Müşterisinin Yüzüne Tükürükle Masaj Yapan Berber

İşini severek yapan berber olayı o kadar güzel bir seviyeye getirmiş ki, müşterileri için kullandığı kremin formülünü izleyenlerle paylaşmış...

  • JET TV tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ezgi Fındık Beauty Kırmızı Rujlu Makyaj 17:48

Ezgi Fındık Beauty Kırmızı Rujlu Makyaj

Bugün sizlere için Dua Lipa'nin bir ödül töreninde kullandığı kırmızı rujlu makyajını yapıyoru. İyi seyirler!..

Şerefimizle Öleceğiz Sonuna Kadar Vatanımızı Savunacağız 02:13

Şerefimizle Öleceğiz Sonuna Kadar Vatanımızı Savunacağız

Şerefimizle öleceğiz, sonuna kadar vatanımızı savunacağız FETÖ'nün darbe girişimi sırasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde, Şerefimizle öleceğiz, sonuna kadar vatanımızı savunacağız ifadesini kullandığı video sosyal m..

8 Tekerleği Bulunan Otomobil 00:44

8 Tekerleği Bulunan Otomobil

Nerede çekildiği bilinmediğimiz görüntülerde açık otoparkta park etmek için yer arayan sürücünün kullandığı 8 tekerlekli araba görenleri şaşkına çevirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kar Küreyen Stormtrooper 00:21

Kar Küreyen Stormtrooper

Amerika'yı etkisi altında alan kara kışla mücadeleye bir Stormtrooper kar küreme makinesi ile destek olmuş. Kullandığı makine ile karları küremiş...

  • JET TV tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beyin Yakan Üç Tekerleki Bisiklet 00:41

Beyin Yakan Üç Tekerleki Bisiklet

İtalya'da bir bisiklet yolunda bu ilginç bisikleti görenler gözlerine inanamamış. Üç tekerlekli iki kişinin kullandığı bu bisiklete anlam verebilecek misiniz?..

  • JET TV tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şok İddia : Adil Öksüz Mü İkna Etti 00:44

Şok İddia : Adil Öksüz Mü İkna Etti

FETÖ'den tutuklanan eski Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir'in, Tekirdağ Çorlu Kaymakamı olduğu dönemde konutunda, 15 Temmuz darbe girişiminin organizatörlerinden Adil Öksüz tarafından ziyaret edildiği, elebaşı Gülen'in tali..

Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

Ölüme Susayanların Kamyonu 01:14

Ölüme Susayanların Kamyonu

Afrika'da yerel halkın ulaşım amaçlı kullandığı bir kamyon sürücüsü adeta mal gibi kasaya yüklediği insanların canını hiçe sayıp saçma sapan hareketler sergilemiş...

  • JET TV tarafından
  • 142 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dünyanın En Sorumsuz Annesi 00:25

Dünyanın En Sorumsuz Annesi

Küçük kızını kullandığı motosikletin arkasına bindiren anne kızının uyumasına aldırış etmeden , hiçbir güvenlik önlemi almadan yoluna devam etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İçinde Bir Teknik Direktör Yatan Küçük Taraftar 00:13

İçinde Bir Teknik Direktör Yatan Küçük Taraftar

Maçı tribünden izleyen küçük taraftar takımının oyuncusu taç atışı kullandığı esnada içindeki teknik direktörü dışa vurmuş...

  • JET TV tarafından
  • 120 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kepçe İle Şovun Dibine Vuran Koniçiva 01:08

Kepçe İle Şovun Dibine Vuran Koniçiva

Kepçe operatörü koniçiva bu işte ne kadar usta olduğunu sergilediği hareketler ile göstermiş. Kullandığı kepçe ile balon üzerindeki salatalığı kesmiş, kadehleri üst üste dizmiş...

  • JET TV tarafından
  • 238 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arkadaşıyla Oynadığı Sırada Asansör Boşluğuna Böyle Düştü 00:20

Arkadaşıyla Oynadığı Sırada Asansör Boşluğuna Böyle Düştü

Mersin'de bir lisede verilen kurslara katılan 9. sınıf öğrencisi Anıl Kağan Kottaş (15) koridorda bir arkadaşıyla koştuğu sırada engelli öğrencilerin kullandığı asansörün akordeon tipi sürgülü kapısına çarptı. Çarpmanın ..

Samson Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:46

Samson Türkçe Altyazılı Fragmanı

Samson Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Eski Ahit'in akıllara kazınan kahramanı Samson, insanüstü güçlere sahip olan bir adamdır. Silah olarak kullandığı oyma bir kemik sayesinde düşmanlarını darmaduman etmektedir..