#Kullanıldı!

Esnafın Kalaslarla Kavgasını Tiyatro İzler Gibi İzlediler 01:05

Esnafın Kalaslarla Kavgasını Tiyatro İzler Gibi İzlediler

Kars'ta alacak verecek yüzünden sabah saatlerinde çıkan kavgada kalas ve sopalar kullanıldı. Adeta kemik seslerinin duyulduğu feci kavgada 3 kişi yaralanırken, 4 kişi de gözaltına alındı. Çevredeki vatandaşların adeta aç..

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

'Türk Medyasını Yalanlarla Rehin Aldılar' 03:36

'Türk Medyasını Yalanlarla Rehin Aldılar'

TVNET'te gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, İki gündür Türk medyasını rehin aldılar. İngiliz haber ajansı Reuters bir operasyon kanalı olarak Türk medyasını sabot..

Dünya Devi Xiaomi Lansmanında Türk Lirası Kullandı 00:34

Dünya Devi Xiaomi Lansmanında Türk Lirası Kullandı

Dünyanın en büyük telefon üreticilerinden olan Xiaomi şirketi yeni telefonunu tanıttığı lansmanında bayrak astıran bir jest yaptı. Xiaomi'nin Mi Mix 2S lansmanında Türk Lirası kullanıldı. Şirketin yeni telefonu olan Mi M..

  • JET TV tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

İdlib'de Katliam Var  Türkiye Talimatı Verdi 05:01

İdlib'de Katliam Var Türkiye Talimatı Verdi

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Esad'ın İdlib'de gerçekleştirdiği katliama dair son gelişmeleri A Haber canlı yayınında değerlendirdi. Kaynak, Suriye, İnsanlık dışı bir olayla karşı karşıya kaldı. İdlib'de yaşayan ins..

Waffle Kurabiye Tarifi 01:52

Waffle Kurabiye Tarifi

Waffle Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler; 2,5 yemek kaşığı tereyağı 1 adet yumurta 3,5 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilya 1 çay kaşığı kabartma tozu yoğurma kabına alınır. Yavaş yavaş un eklenerek hamur yoğrulur. Bu tarift..

Koronaya Karşı -Türk Işın- Tedavisi 01:45

Koronaya Karşı -Türk Işın- Tedavisi

İlk kez kullanıldı. Ulaşılan sonuç memnuniyet vericiydi. Diyarbakır’da Türk ışını tedavisi uygulanan hasta, koronavirüsü yendi. Bir ilke imza atan doktorlar açıklama yapıp tedaviye olan güveni dile getirdi...

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi 01:38

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi

Duayen oyuncu Yasemin Yalçın, yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün 25 Ocak’ta vizyona girecek olan yeni filmi ‘Vezir Parmağında yine oyunculuğuyla uzun süre konuşulacak. Boyut Film/ Murat Tokat yapımcılığında vizyona girecek ol..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Samsa Böreği Tarifi  El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı 05:53

Samsa Böreği Tarifi El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı

Samsa böreği farklı ismi ile dikkat çeken lezzetli bir börektir. El açması börek tarifi arayanlar için yapması kolay ve son derece lezzetli çıtır çıtır bir börek tarifi vereceğiz. Kat kat açılan hamurları, lezzetli kıym..

Türk Mühendislerinden İnsansız Helikopter 01:47

Türk Mühendislerinden İnsansız Helikopter

Askeri ve sivil alanda çok çeşitli ihtiyaçları karşılayabilecek insansız helikopter görücüye çıktı. Havada limitleri zorlayacak olan helikopterde akıllı sistemler kullanıldı. Yapay zeka sayesinde de insan hatalarındaki o..

Baraj Yüzeyine Güneş Paneli İnşa Ediliyor 01:19

Baraj Yüzeyine Güneş Paneli İnşa Ediliyor

Taylan'da baraj yüzeyi üzerine güneş paneli sistemi inşa ediliyor. Projede yaklaşık 144.417 adet panel kullanıldı...

Irak'ın kuzeyinde PKK'ya ağır darbe 01:59

Irak'ın kuzeyinde PKK'ya ağır darbe

Milli Savunma Bakanlığı(MSB), 'Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 4 PKK/YPG’li terörist, Kahraman Komandolarımız tarafından etkisiz hâle getirildi.' açıklamasında bulu..

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah 03:46

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah

Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen bu tüfek Belçikalı bir firmanın tasarımı. Şu an bazı orduların özel kuvvetleri tarafından taktik saldırı silahı olarak kullanılıyor. Bu silaha, amaca göre, bomba atar, laze..

İspanyol Basınından Arda'ya İlginç Benzetme 01:17

İspanyol Basınından Arda'ya İlginç Benzetme

Galatasaray'ın transfer görüşmelerinde bulunduğu Arda Turan, İspanyol basınında haber olmaya devam ediyor. Yüksek tirajlı spor gazetesi Marca'dan, yıldız futbolcu ile ilgili çok ilginç bir yorum geldi. Simeone'yi Messi..

  • OFSAYT tarafından
  • 591 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kartpostallık Pembe Kayaların Havadan Görüntüsü 02:15

Kartpostallık Pembe Kayaların Havadan Görüntüsü

Sultanahmet Cami ve Rumeli Hisarı başta olmak üzere bir çok Osmanlı eserinde kullanılan ‘Pembe Kayalar’ ilginç jeolojik yapısıyla her yıl binlerce turisti ağırlıyor. Kocaeli’nin Kandıra ilçesine bağlı Kefken mahallesinde..

Show Tv Yeni Sezon Tanıtım Videosu 01:40

Show Tv Yeni Sezon Tanıtım Videosu

BİRBİRİNDEN İDDİALI PROJELER BU YIL DA SHOW TV'DE! Fark yaratan dizileri ve eğlenceli yapımlarıyla izleyicileri ekran başına kilitleyen Show TV, yeni yayın dönemi tanıtım filmini yayınladı. Yılın en popüler parçalarından..

  • ANKA tarafından
  • 527 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriye'de Ateşkes İhlalleri 02:00

Suriye'de Ateşkes İhlalleri

Suriye'de Ateşkes İhlalleri Rusya Savunma Bakanlığı, Suriye'deki ateşkesi izleyen Türk-Rus komisyonundaki Rus tarafının son 24 saat içinde 4 ateşkes ihlali tespit ettiğini duyurdu. Açıklamaya göre Türk tarafı 1 ateşkes i..

Japonya:Başbakan Abe Yeni Anayasa İçin İstediği Yetkiyi Aldı 01:01

Japonya:Başbakan Abe Yeni Anayasa İçin İstediği Yetkiyi Aldı

Japonya'da erken seçimler için oylar kullanıldı ve sandıklar açıldı. İlk sonuçlara göre Başbakan Şinzo Abe’nin lideri olduğu Liberal Demokrat Parti büyük bir zafer kazanarak parlamentoda tek başına 465 sandalyenin en az..

Bitcoin Nedir 03:54

Bitcoin Nedir

Herhangi bir resmi kuruluş ile bağlantısı olmayan sanal para birimi. “Ben alacağım mala dokunmadan alışveriş yapamam” diyenlerin bile hayallerini süsleyen şey. 2009 yılında Satoshi Nakamoto lakaplı biri ya da birileri..

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı 05:38

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada jandarma komutanlığı ekipleri tarafından Hazro ilçesi Kırmataş köyü mülki sınırları içerisinde teşkil edilen Şok Yol Kontrol ve Arama Noktasında 16 Kasım 2017 Perşembe gü..

BM Genel Kurulu Kudüs Tasarısını Kabul Etti 00:30

BM Genel Kurulu Kudüs Tasarısını Kabul Etti

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararını geri çekmesi talebini içeren Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na sunulan “Kudüs tasarısı” kabul edildi. Oylamaya katılan 172 ülkenin 128’i kabul oyu kullanırken 9 ret, 35 çekims..

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

İlk Kez Bir Yolcu Uçağı Hardal Tohumundan Yapılan Yakıtla Uçtu 01:53

İlk Kez Bir Yolcu Uçağı Hardal Tohumundan Yapılan Yakıtla Uçtu

Avustralya'nın Qantas Havayolları'na ait bir yolcu uçağı hardal tohumlarından elde edilen biyo yakıtla ilk uluslararası uçuşunu gerçekleştirdi. Boeing Dreamliner 787-9 modeli uçak Los Angeles ile Melbourne arasındaki 15 ..

Hamiyet Akpınar Sade Ama Işıltılı Makyaj Nasıl Yapılır 09:31

Hamiyet Akpınar Sade Ama Işıltılı Makyaj Nasıl Yapılır

KULLANILAN MALZEMELER Fondoten Mac Face & body no 2 Fondoten fırça Mac no 188 Kapatıcı Mac pro palette no 20 kullanıldı Göz kremi Mac Vibrancy eye primer Concealer Mac pro palette no 20 Concealer fırçası Mac no 286 Pud..

Hamiyet Akpınar Yılbaşı İçin 2 Farklı Makyaj Uygulaması 19:11

Hamiyet Akpınar Yılbaşı İçin 2 Farklı Makyaj Uygulaması

Kullanılan Ürünler : Yılbaşı Makyajı 1 Primer Makeup Fo Ever Sarı ve Yeşil renkleri kullanıldı. Fondoten Nars Sheer Glow no medium 1. Fırça makeup For Ever No 152 -104 Göz çevresi kapatıcısı ve concealer Krayolan. Duda..

Hamiyet Akpınar Elçin Sangu İstanbul Life Makyajı 11:00

Hamiyet Akpınar Elçin Sangu İstanbul Life Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Pimer, Nars Multi Protect. Fonfoten, Nars Radiant Creamy No: Light 1. Concealer Nars Pure Radiant Creamy. Göz kapağındaki açık renk far, Mac Rice Paper. Fırça Mac, No: 221. Göz kapağı gölgelendirme far..

Hamiyet Akpınar Renkli Göze Smokey Eyes Makyajı 08:39

Hamiyet Akpınar Renkli Göze Smokey Eyes Makyajı

Different Diffussion Makyaj Çekimi Malzeme Listesi Base Makeup For Ever Nourishing Primer. Fondoten Makeup For Ever Ultra HD No 235. Fondoten fırçası Makeup For Ever No 112. Concealer; Nars pure radiant creamy Light 1. ..

Kahveli Bisküvili Pasta 02:33

Kahveli Bisküvili Pasta

Malzemeler 2 paket sade petibör bisküvi 1 paket nescafe 3’ü 1 arada 1 su bardağı ılık su(kahveyi sulandırmak için) Kreması için; 2, 5 su bardağı süt Yarım su bardağı nişasta 1 su bardağından bir parmak fazla toz şeker 1..

Sütlü Pamuk Ekmekcikler 03:29

Sütlü Pamuk Ekmekcikler

malzemeler 200 mililitrelik su bardağı Hamur için: Yarım paket yaş maya 1 su bardağı ılık süt Yarım çay bardağı şeker 1 paket vanilya şekeri 1 yemek kaşığı bal 1 çay kaşığı tuz 2 adet yumurta Yarım çay bardağı eritilmiş ..