#Kurak mevsim

İtalya'da Aşırı Yağışlar Hayatı Felç Etti 00:38

İtalya'da Aşırı Yağışlar Hayatı Felç Etti

İtalya’da etkili olan şiddetli yağışlar ülkenin güneyindeki Calabria bölgesini vurdu. Mevsim normallerinin üstünde yağan yağmur toprak kaymalarına neden oldu. Reggio Calabria dahil bölgedeki bir çok kentte taşkınlar yaş..

Mevsimsel Depresyon Nedir 00:40

Mevsimsel Depresyon Nedir

Depresyon, kişinin çok yoğun bir biçimde hüzün, mutsuzluk, umutsuzluk hissetmesi halidir. Bu duygu nedeniyle de günlük yaşantının olumsuz etkilenir. Mevsimsel depresyon ise, yılın belli dönemlerinde mevsim değişikliğine ..

  • NABIZ tarafından
  • 487 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceyhun Bilgiç - Seni Alanlar Olmuş 05:18

Ceyhun Bilgiç - Seni Alanlar Olmuş

Seni Alanlar Olmuş şarkı sözleri ile Aşk, Dudaklarından yitip gitmiş, Ey sevdam sen kendinden eksilmişsin Katran tadı dudaklar, Dudaklarına değmiş, O zümrütlerine göz diye bakanlar olmuş. And içmiştik, iki mevsim ö..

Tuğçe Kandemir - Düşler Sokağı 04:30

Tuğçe Kandemir - Düşler Sokağı

Düşler Sokağı şarkı sözleri ile; Ben kuşlardan da küçüktüm bir gece vaktiydi Aşk tuttu elimden benim Geçtim düşler sokağından bir gece vaktiydi Ceplerimde hacıyatmazlar Ben kuşlardan da küçüktüm bir gece vaktiydi Aşk tu..

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor 03:42

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor

Doğu Karadeniz'de yılın büyük bölümü bulutların üzerinde kalan Trabzon’un Düzköy ilçesindeki Beypınarı Yaylası, ziyaretçilere görsel şölen sunuyor. Kentin stresi ve kalabalık alanlardaki yüksek koronavirüs riskinden uzak..

Zeki Müren - Yarabbim (Official Video) 04:39

Zeki Müren - Yarabbim (Official Video)

YARABBİM Yarabbim Sen Büyüksün Yarabbim Sen Gönülsün Durdur Geçen Zamanı Kulların Gülsün Bütün Saatler Dursun Dert Rüzgarları Sussun Aşk Güneşi Bahtıma Gülerek Doğsun Şimdi Aşk Zamanıdır Aşk Ömrün Baharıdır Bırak Sarho..

Gokhan Tepe - Gelsen de Anlatsam 04:07

Gokhan Tepe - Gelsen de Anlatsam

Sol yanım söndü, yanmıyor artık Bayıldığım aşktan şehir zifiri karanlık Kayboldu herkes ne isim ne de bir adres Fakir bir hasret elimde şimdi senden emanet Oysa serin dallarımda yeşillerin vardı İklim hep bahardı b..

Sahra Çölü’ne 37 Yıl Sonra Yağan Kar 03:20

Sahra Çölü’ne 37 Yıl Sonra Yağan Kar

Dünyanın en sıcak ve kurak bölgelerinden biri olan Sahra Çölü’nde yıllık ortalama sıcaklık 30 derece olarak biliniyor. Ancak bu sene inanılmaz bir olay gerçekleşti ve Cezayir sınırları içerisindeki çöl bölgesinde kar yağ..

  • PengoTV tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çamur Sularının Usul Usul Gelmesi 01:19

Çamur Sularının Usul Usul Gelmesi

Yarı kurak bölgelerde yağmur sularının, ya da eriyen karların, kaplarcasına çamurlu, bulanık olarak akmaları. Çamur seli, sanki bir lav akıntısı gibi, önüne gelen ufak parçaları silip süpürerek akıyor...

  • JET TV tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fuibron Feat Macro Beatz Alper Yalan Dolu Hatıralar  02:42

Fuibron Feat Macro Beatz Alper Yalan Dolu Hatıralar

Fuibron Feat Macro Beatz Alper Yalan Dolu Hatıralar Song & Video Edit By Dogus Kurak Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuraklık Barajı Kuruttu 04:45

Kuraklık Barajı Kuruttu

Sivas'ın Ulaş ilçesine bağlı Yapalı köyü sınırları içerisinde yer alan Karacalar Barajı'nda mevsimin kurak geçmesi nedeniyle azalan sular eski mezarlıkların ortaya çıkmasına neden oldu..

Deniz Keyfi Yapan Develer 00:43

Deniz Keyfi Yapan Develer

Umman'da kayda geçen bu görüntülerde üç devenin yüzdüğünü gören vatandaşlar o anları kameraya kaydetmişler. Kurak çöl iklimine alışık oldukları bilinen develer yüzmede de iyi olduklarını kanıtlamışlar...

  • JET TV tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çölde Bitkin Düşen Kaplumbağayı Suyla Buluşturan Adam 00:33

Çölde Bitkin Düşen Kaplumbağayı Suyla Buluşturan Adam

Kurak arazide yolunu kaybedip bitkin düşen ve iyi yürekli adam tarafından sulak alana götürülen kaplumbağanın görüntüleri kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mustafa Yener Aktepe - Bir Küçük Yağmur Damlasına 02:34

Mustafa Yener Aktepe - Bir Küçük Yağmur Damlasına

sözler Kurak çöllerdeydim Oraya gelemezdin Uzun günler, yıllar Akdenizdeydin Uğraştım çabaladım Akdenizdeyim Yağ hadi yağ artık buluşalım bu gece Ay en tepede Sen yağarken gizlice ben döndüm susuz çiçeğe..

İstanbul Yağmurla Nefes Aldı 02:18

İstanbul Yağmurla Nefes Aldı

Kuraklık tehlikesiyle karşı karşıya olan İstanbul beklediği yağmura kavuştu. Yağmur bir nebze olsun nefes aldırdı ama barajlarda durum hala kritik. Son 40 yılın en kurak sonbaharını geçiren Türkiye için susuzluk tehlikes..

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi 04:07

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi

MALZEMELER 15 adet dolmalık Biber, 1,5 su bardağı pirinç, 1 adet büyük boy soğan, 5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 yemek kaşığı çam fıstığı, 2 yemek kaşığı kuş üzümü, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı yenibahar, 1 çay kaşığı..

Gülşen - Bir İhtimal Biliyorum 03:35

Gülşen - Bir İhtimal Biliyorum

Gülşen - Bir İhtimal Biliyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gözyaşım kurak, bu son durak İndim yürüyorum… Harcayıp attın, sen bizi sattın İnanamıyorum Nasıl bir yalan, koynumda yılan mı Besledim yani? Ölümü şaka sanmışs..

R.T.E & Devlet Bahçeli - Dolunay (Ft. Enes Batur ) 01:23

R.T.E & Devlet Bahçeli - Dolunay (Ft. Enes Batur )

Herkese Merhaba ben Edit Reyiz, Bugün size Enes Batur'un şarkısı Dolunay'a parodi bir montaj videosu yaptım. Video'da Cumhurbaşkanımıza ve diğer siyasi liderlerimize hakaret amacı güdülmemiştir. Gülmenize, eğlenmenize ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dubai yapay yağmurla serinledi! 01:13

Dubai yapay yağmurla serinledi!

Dünyanın en kurak bölgelerinden biri olan Dubai'de sıcaklarla mücadele için yapay yağmur üretildi 50 dereceyi bulan sıcaklarla boğuşan şehirde suni yağmur yağdırıldı..

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman 05:18

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman

Geçti Zaman şarkı sözleri ile Sokakta başı boş kalır Başı boş kalır, korkar titrer ölün Bi' bakarsın sokağa düşmüş, kaybolmuş dölün Sen de çaresiz, eli ayağı bağlı, kelepçeli Çok uzaklardasın Bir belada, bir zorda durma..

Berk - Senin Ağzın Ne Söylüyor- 02:31

Berk - Senin Ağzın Ne Söylüyor-

Senin Ağzın Ne Söylüyor? şarkı sözleri ile Senin ağzın ne söylüyor Kafan mı iyi neler duydum Senin ağzın ne söylüyor Beni yalnızlığımda boğdun Senin ağzın ne söylüyor Bela çiçeğim hepten soldun Ağır kan kaybındayım ölü..

Ordulu Kivi Üreticileri Hasada Hazırlanıyor 02:05

Ordulu Kivi Üreticileri Hasada Hazırlanıyor

Ordu'da fındıktan sonra en önemli gelir kaynağı olan kivide üreticiler hasada hazırlanıyor. Bu yıl yaşanan kurak nedeniyle kivi üreticileri ürünü yetiştirmekte zorlansa da kaliteli kiviler şimdiden dalında alıcısını bekl..

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde 03:47

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde

İstanbul barajları son günlerdeki yağışlara rağmen alarm vermeye devam ediyor. Barajların doluluk oranı son 10 yılın düşük seviyesi olan yüzde 27 seviyesine kadar indi. Su seviyesi azaldıkça hem organizmaların artacağı h..

Canim Kardeşi̇m 52.Bölüm Ağaçlar Yapraklarını Döküyor 10:30

Canim Kardeşi̇m 52.Bölüm Ağaçlar Yapraklarını Döküyor

Mevsim sonbahardır ağaçlar yapraklarını dökmeye başlar. Mine ağaçların neden yapraklarını döktüklerini merak eder. Ve ağaçların yapraklarını dökmesine çok üzülür. Hayalinde dökülen yaprakları ağaçlara yapıştırmayı hayal ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Trendin Öncüsü Bayan Bot Modelleri 10:02

Yeni Trendin Öncüsü Bayan Bot Modelleri

2017 Bayan Bot Modelleri klasik deri den modern deri tasarımlara ve değişik modellere kadar birbirinden güzel seçenekler sunuyor .Belki ilerleyen zamanlarda botları belki de her mevsim görebiliriz. Yine de 2017 kış sezon..

  • Kadınca tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Ani Tarihi Kenti ″gelinliğini″ giydi 01:17

Ani Tarihi Kenti ″gelinliğini″ giydi

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesindeki Ani Örenyeri'nde kar yağışı ile büyüleyici görüntüler ortaya çıktı. 23 medeniyete et sahipliği yapan kent, dört mevsim dünyanın dört bir yanından turist çekiyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Moldova Komrat Kar İçinde 02:15

Moldova Komrat Kar İçinde

20.04.2017 Moldova Komrat Kar İçinde..

Petek Dinçöz - Sihirbaz 04:36

Petek Dinçöz - Sihirbaz

Sessiz sular derinden akar beni nasıl da aldattın içi boş olandan çok ses çıkar beni çok hafife aldın. Güzel olan ne varsa yalanlarınla mahvettin sen nasıl bir sihirbazmışsın beni bile kaybettin. Aşkları acıları dertle..

  • Candy tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yavuz Bingöl - Yemin 05:23

Yavuz Bingöl - Yemin

ŞARKI SÖZLERİ Bu sevdanın dalında hep yanmaya mı yeminin Erken gelen hazanda hep solmaya mı yeminin Bulutlarda yansın diye adını dağlara verdim Toprağa anlatsın diye sesimi sulara verdim Her mevsim uyansın diye sev..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 7 yıl önce