#Kurak mevsim

İşte Geldi Yaz  Edis ile Feris  Çocuk Şarkıları 02:05

İşte Geldi Yaz Edis ile Feris Çocuk Şarkıları

Çıkar terliklerini, yumuşak kumlara bas Uzan sıcaklığına, işte geldi yaz Küçük bir balık gibi, öğrenince yüzmeyi Çok seversin rengarenk denizin içi Güneş parlıyor, yaz bizi çağırıyor Açmış kollarını deniz mavi mavi bekl..

Toprak Altında Yaşayabilen Balık 01:27

Toprak Altında Yaşayabilen Balık

Hayatının belirli döneminde suda yaşayan, sular çekilince de 4 yıla kadar toprak altında yaşayabilen balık görenleri hayrete düşürdü. Akciğer balığı olarak adlandırılan, solungaçlı ve akciğerli olması nedeniyle hem su he..

  • JET TV tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serdar Ortaç - Asrın Hatası 05:34

Serdar Ortaç - Asrın Hatası

Bir kere sevdi gönül Mevsim bahar olsa da Yandı tutuştu gönül Kalbi bir taş olsa da Bin kere söylüyorum Bir kere dinlesen Bak yine söylüyorum Aşk için ölmese de Değmez sana değmez Aşkın öyle çok büyük ki Kimse..

Rafet El Roman - Yaşa Çiftçi 04:08

Rafet El Roman - Yaşa Çiftçi

Rafet El Roman - Yaşa Çiftçi dinle Gün doğmadan uyanırlar Girişirler kaşık kaşık çorbaya Toplanırlar yol boyunda Çoluk çocuk genç ihtiyar tarlaya Sıra sıra motorlarda Ellerinde çapa kürek kolay gele Kaz toprağı at gübr..

  • Candy tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dr. Fuchs - Ne İstiyor  02:33

Dr. Fuchs - Ne İstiyor

Kalbimin yolunda ıslatılan sözler. Fısıltılarla ruhalara ağır ağır çökerken Zaman dakikalar arasında sıkışır. Nedense bizimle vedalaşmadan uzaklaşır. Tıkanan nefesim,bulanan gözlerim. Kapımda durup zile basansa dertl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İbrahim Sadri  Adın Batsın 04:28

İbrahim Sadri Adın Batsın

yüreğime bir gül çizdim kanlı yaş ile yaktın beni küle döndüm dumana döndüm asıl edem nere gidem dertli baş ile bilemedim teli kırık kemana döndüm canım aldın, can evimden vurdun ya sende küstüm sana, faydası yok, geri ..

  • Candy tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hacamatta Merdiven Altına Dikkat 08:30

Hacamatta Merdiven Altına Dikkat

Hacamatın aslında vücutta birikmiş toksinleri ciltten vakum ile alınması olduğunu söyleyen Dr. Mustafa Eraslan, Biz 40 günlük bebekten, 70-80 yaşında ki insanlara kadar uyguluyoruz dedi. Türkiye halkının hacamatı uzun..

Metin Işık  Ağla Gözüm 06:07

Metin Işık Ağla Gözüm

Ağla gözüm, ağla ağla gülemem bugün Kanayaram kana kana, sızlarsın bugün Dertli sazım, dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm, ağla ağla gülemem bugün x2 Söz vermiştin bana, kaç hafta oldu Çok cumalar geçti, ne gör..

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları 00:50

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları

İspanyol haber ajansları yangın söndürme çalışmalarına katılan itfaiye görevlilerinin, alevler arasındaki bir araç içinde iki kişinin cesedini buldukları açıkladı. 11 Ekim’den bu yana 80’den fazla yangının çıktığı Galisy..

Call Of Duty WWII Carentan Trailer PS4 02:12

Call Of Duty WWII Carentan Trailer PS4

Carentan, one of the most beloved Call of Duty® Multiplayer maps, makes its return in Call of Duty®: WWII. Fight through destroyed buildings and fortified streets of this war-torn French town in an all-out battle for a s..

  • BETA tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Gencebay - Sensin Benim Çilegahim 04:16

Orhan Gencebay - Sensin Benim Çilegahim

Orhan Gencebay – Sensin Benim Çilegahım Şarkı Sözü Başka gül koklamam senin üstüne Başka göz değdirtmem güzel gözüne Allah şahidimdir kullar şahidimdir Seni kıble yaptım kalan ömrüme Kalan ömrümü İzin sende sabır bende..

Detoks Sebze ve Meyve Suları Nasıl Yapılır 05:33

Detoks Sebze ve Meyve Suları Nasıl Yapılır

Detox Juice Tarifi. Özellikle mevsim geçişlerinde sizi hastalıklardan koruyacak, enerji verecek 3 nefis Detoks Juice tarifi. Detox Juice 1: 4 adet salatalık 1/2 Elma 1 adet havuç 1/2 limon 1 tatlı kaşığı Zencefil 1/8 Pa..

Mehmet Günsür Martıların Efendisi Sihirli Bir Filmi 10:53

Mehmet Günsür Martıların Efendisi Sihirli Bir Filmi

Merakla beklenen martıların efendisi filminin galası yapıldı. Mehmet Günsür, Nejat İşler, Timuçin Esen gibi isimlerin rol aldığı film, İstanbul’da deniz kıyısında sakin bir yaşam süren Martıların Efendisi’nin, uzun zaman..

  • BETA tarafından
  • 625 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Battalion 1944  Announcement Trailer 05:06

Battalion 1944 Announcement Trailer

( Tabur, Unreal Engine 4 kullanarak PC ve Konsolda WW2 türünü yeniden canlandıran klasik çok oyunculu atıcıların yoğunluğunu tekrar kavrar Tabur 1944, klasik çok oyunculu atıcıların çekirdeğini tekrar ele geçirir ve WW2..

  • BETA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüksek Sadakat - Kafile 04:20

Yüksek Sadakat - Kafile

Yüksek Sadakat - Kafile dinle Albüm Adı : Yüksek Sadakat Düzelten : felucia Bendeki bu ateş sönmeden Mevsim yazdan hazana dönmeden Gözlerine uykular inmeden Göğsüne yatır beni düşlere götür beni.. Aşk bu cana bede..

  • PengoTV tarafından
  • 1.318 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolay  Meyveli Pasta Tarifi 06:09

Kolay Meyveli Pasta Tarifi

MALZEMELER Alttabani icin hazir satilan Biskuit OBSTTORTEN BODEN Aslinda hazir almayip kendinizde alt tabani icin pandispanya pisirebilirsiniz. 2 paket mini profiterol windbeutel (buzluk bölümünde satiliyor) Pastanin ken..

Berkay - Ağla Gözüm 05:17

Berkay - Ağla Gözüm

Berkay - Ağla Gözüm dinle şarkı sözleri Lyrics: Söz - Müzik: Metin Işık Şarkı Sözleri: Ağla gözüm ağla ağla gülemem bugün Kana yaram kana kana sızlarsın bugün Dertli sazım dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm ağla a..

  • PengoTV tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcı - Senin İçin Değer 03:27

Koray Avcı - Senin İçin Değer

Görür görmez yeşerdi tüm umutlarım Henüz hazır değilse kalbin, anlarım Yetim bir yalnızlık içinde kor gibi geçer zaman Senin olmadığın her an Rüyalarımda özlemin, hayallerimde nefesin Bekliyor kalbim, inan Her mevsim b..

Meyveli Yaş Pasta Tarifi 07:53

Meyveli Yaş Pasta Tarifi

Meyveli Yaş Pasta İçin Malzemeler: Sünger Pandispanya İçin: 4 yumurta 1 çimdik tuz 1 su bardağı tozşeker 4 yemek kaşığı ılık su 1 yemek kaşığı sıvıyağ 1 portakal veya limon rendesi 1 paket kabartma tozu arzuya göre 1 p..

Meyveli Tart Kek Tarifi 05:29

Meyveli Tart Kek Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta 2/3 bardak tozşeker (1 bardaktan 1 parmak eksik) 1 limon kabuğu rendesi yarım bardaktan bir parmak eksik sıvıyağ yarım bardaktan bir parmak eksik yoğurt 1 bardak + 1 yemek kaşığı un yarım paket kaba..

Krep Nasıl Yapılır Meyveli Çikolata Soslu Tarifi 04:31

Krep Nasıl Yapılır Meyveli Çikolata Soslu Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta 1 su bardağı su süt karışımı 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı tozşeker 1 çimdik tuz 1 silme yemek kaşığı tereyağı (eritilmiş) veya katı ike 1 çok büyük olmayan yemk kaşığı alın yeterli, ölçüsü çok mü..

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği  Rulo Pasta Tarifi  Kakolu Muzlu Rulo Pasta 07:57

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği Rulo Pasta Tarifi Kakolu Muzlu Rul

Kakaolu rulo pasta için malzemeler 4 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (videoda çay bardağı dediğime bakmayın sizin de gördüğünüz gibi su bardağı kullandım ????) 3 yemek kaşığı kaynar su 1 su bard..

Rubato & Koray Avcı - Asi ve Mavi 04:07

Rubato & Koray Avcı - Asi ve Mavi

Rubato & Koray Avcı - Asi ve Mavi Dinle Bugün kederliyim, beterim bugün Sesime ses değse çığlık oluyor Üşüyor toprak, taşlar üşüyor Vuslatı yakın eden yollar üşüyor Oysa ben senden neler neler isterdim Senli sevdalarda..

Levent Güneş - Aşk İlinden Geldim 05:43

Levent Güneş - Aşk İlinden Geldim

Levent Güneş - Aşk İlinden Geldim Dinle Aşk ilinden geldim Haydar Bir sevdaya düştüm Haydar Yere göğe havalandım Sığmaz oldum tene Haydar Durmaz oldum yine Haydar Bir serçecik can istedim O cana canan istedim Gön..

4.SINIF ZAMAN ÖLÇÜLERİ(SAAT ,DAKİKA, SANİYE ,GÜN ,AY,YIL ,ASIR,MİLENYUM,MİLADİ TAKVİM) 28:57

4.SINIF ZAMAN ÖLÇÜLERİ(SAAT ,DAKİKA, SANİYE ,GÜN ,AY,YIL ,ASIR,MİLENYU

4.SINIF MATEMATİK ZAMAN ÖLÇÜLERİ SAAT ,DAKİKA, SANİYE ,GÜN ,AY,YIL ,ASIR,MİLENYUM,MİLADİ TAKVİM,MEVSİM YENİ MÜFREDAT SEVİYEYE UYGUN OLARAK HAZIRLANMIŞTIR VİDEOYU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER Kanalımızla ilgili öneri ve ..

4.SINIF ZAMAN ÖLÇÜLERİ(SAAT ,DAKİKA, SANİYE ,GÜN ,AY,YIL ,ASIR,MİLENYUM,MİLADİ TAKVİM) 28:57

4.SINIF ZAMAN ÖLÇÜLERİ(SAAT ,DAKİKA, SANİYE ,GÜN ,AY,YIL ,ASIR,MİLENYU

4.SINIF MATEMATİK ZAMAN ÖLÇÜLERİ SAAT ,DAKİKA, SANİYE ,GÜN ,AY,YIL ,ASIR,MİLENYUM,MİLADİ TAKVİM,MEVSİM YENİ MÜFREDAT SEVİYEYE UYGUN OLARAK HAZIRLANMIŞTIR VİDEOYU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER Kanalımızla ilgili öneri ve ..

Yaşar - Ya Seninle Ya Sensiz 04:43

Yaşar - Ya Seninle Ya Sensiz

Yaşar - Ya Seninle Ya Sensiz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ya Hep Ya Hiç Sevgilim Ya Seninle Ya Sensiz Olamaz Başka Biri Ya Seninle Ya Sensiz İstersen Öldür Beni İstersen Güldür Beni Gün Gibi Güneş Gibi Ya Seninle ..

Şahan Akyüz - Hazan'ın Yaman Baharı 03:32

Şahan Akyüz - Hazan'ın Yaman Baharı

Şahan Akyüz - Hazan'ın Yaman Baharı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir yağmurun ortasında cemre düşer düşer diye bekler bu kalp Hangi zaman güneş vurur saçlarına Ben bekler dururum olurum güneşin başucunda x2 Hazan bu ha..

Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil 04:33

Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil

Bildiğin Gibi Değil (Ballad Music) Söz & Müzik: Ali Kınık Yapım : Ballad Music Prodüktör: Muhammet Alperen Duzenleme: Mustafa Ceceli Kayit,Mix.Mastering: Koray Püskül Stüdyo: CCL Music Yönetmen: Emrah Özbilen ORKESTRA..

Mustafa Yıldızdoğan - Saçların [Resmi Video] 05:01

Mustafa Yıldızdoğan - Saçların [Resmi Video]

Saçların - Mustafa Yıldızdoğan - 1998 Bu Vatan Kimin MYD Müzik Film Söz: Hayati Vasfi Taşyürek Müzik: Mustafa Yıldızdoğan Myd Müzik YouTube kanalına abone olmak için tıklayınız : https://www.youtube.com/MYDmuzik İt..

  • TEK KANAL tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 4 yıl önce