#Kurallara uymayınca kaza yaptı haber izle

Çin'de Feci Kaza Kamerada 00:20

Çin'de Feci Kaza Kamerada

Çin'de Feci Kaza Kamerada Sorumsuz sürücü kazaya neden oldu. Çin’de bir kamyon sürücüsünün, araç kasasına yüklediği inşaat demiri feci bir kazaya yol açtı. Seyir halinde olan bir otomobil, o sırada dönüş yapmakta olan..

Kaza Sonrası İkiye Ayrılan Bu Araçtan Mucize Eseri Sağ Çıktı 02:18

Kaza Sonrası İkiye Ayrılan Bu Araçtan Mucize Eseri Sağ Çıktı

Çekilen videodan gördüğümüz kadarıyla, normal şartlarda hiç kimsenin kurtulamayacağı bir kaza olmasına rağmen, herkesin kurtulması çok büyük bir şans oldu. Eski Hava Kuvvetleri Ambulans şoförü Tom Bond, kazaya tanık oldu..

  • JET TV tarafından
  • 1.426 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Kaza Son Durak Filmden Bir Sahne Değil 00:32

Bu Kaza Son Durak Filmden Bir Sahne Değil

Dev ağacın devrilmesiyle kırılan elektrik direği kadın motosikletlinin üzerine düştü. Can alan kaza kameraya böyle yansıdı. Tayland’da korku filmlerini aratmayan bir kaza yaşandı...

  • JET TV tarafından
  • 1.276 görüntüleme
  • 7 yıl önce
At Yarışında Zincirleme Kaza 01:41

At Yarışında Zincirleme Kaza

Bursa'da bugün koşulan at yarışlarında yürekleri ağızlara getiren bir kaza yaşandı. Osmangazi Hipodromu'ndaki günün 2400 metrede yapılan ilk koşusunda 10 at start aldı. İlk viraj dönülürken öndeki safkan Be My Shadow'un ..

  • JET TV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BMW'ye Vurmadan Kaza Yapmak 00:30

BMW'ye Vurmadan Kaza Yapmak

Amerika'da gerçekleşen olayda kaza yapan araba güzelim BMW'ye saygısından az ötede kaza yapıyor. İzleyelim efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.189 görüntüleme
  • 7 yıl önce
220 km Hızla Kaza Yapıp Tavsiyede Bulunan Motosikletli 01:43

220 km Hızla Kaza Yapıp Tavsiyede Bulunan Motosikletli

Mor Vizörlü Adam isimli YouTube kanalının hazırladığı videoda 220 km/hızla otobanda ilerlerken kaza yapan motosikletli, motorsiklet sahiplerine tavsiyelerde bulundu. Kaza anı an be an kameraya yansıyan motosiklet sürücüs..

220 Km Hızla Kaza Yapıp Tavsiyede Bulunan Motosikletli 01:43

220 Km Hızla Kaza Yapıp Tavsiyede Bulunan Motosikletli

220 km/hızla otobanda ilerlerken kaza yapan motosikletli, motorsiklet sahiplerine tavsiyelerde bulundu. Kaza anı an be an kameraya yansıyan motosiklet sürücüsü feci kazadan ufak sıyrıklarla kurtuldu. Doğru ve kaliteli ek..

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı 01:50

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı Edinilen bilgiye göre, Van'dan Hakkari'ye giden Oktay Yusuf'un kullandığı 63 ZS 007 plakalı otomobil, Gürpınar ilçesi yakınlarında karşı yönden gelen Furkan İpek idaresindeki 30 YH 750..

Yarış Sırasında Kaza Yapan Oğlunu Yanan Aracın İçinden Çıkartan Baba 02:07

Yarış Sırasında Kaza Yapan Oğlunu Yanan Aracın İçinden Çıkartan Baba

ABD'de bir yarışta Mike Jones isimli yarışmacı kaza yaptı. Kazanın ardından alev alan aracın içinde sıkışan Mike'ın yardımına ise babası koştu...

  • JET TV tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gelin ve Damada Kaza Şoku 02:55

Gelin ve Damada Kaza Şoku

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, düğün öncesi fotoğraf çektirmeye giden gelin ve damadın içinde bulunduğu araç konvoyu kaza yaptı...

İstanbul'da Feci Kaza 2 Ölü, 1 Yaralı 01:16

İstanbul'da Feci Kaza 2 Ölü, 1 Yaralı

İstanbul'da Feci Kaza 2 Ölü, 1 Yaralı haberi izle..

Haliç Köprüsü'nde Kaza: 1 Yaralı 02:01

Haliç Köprüsü'nde Kaza: 1 Yaralı

Haliç Köprüsü’nde iki aracın karıştığı kazada bir kişi yaralandı. Kaza nedeniyle köprü üzerinde trafik yoğunluğu oluştu...

Cinayet Mi Kaza Mı Siz Karar Verin 00:27

Cinayet Mi Kaza Mı Siz Karar Verin

Çin'de yolun karşısına geçmek isteyen çifte, hızla üzerlerine gelen otomobil çarptı. Olayda kadın ve erkek metrelerce öteye savruldu. Cinayet gibi kaza, güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi...

2 Motorcunun Hayatını Kaybettiği Feci Kaza Kask Kamerasında 00:48

2 Motorcunun Hayatını Kaybettiği Feci Kaza Kask Kamerasında

Mersin'de meydana gelen ve 2 motosiklet sürücüsünün öldüğü kaza, kask kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülere göre, tali yoldan birden çıkan TIR 2 gencin hayatını kaybetmesine neden oluyor. Hayatını kaybeden gencin..

Aksiyon Filmlerini Aratmayan İnanılmaz Kaza 00:27

Aksiyon Filmlerini Aratmayan İnanılmaz Kaza

Motosiklet sürücücü ışıklara aldırış etmeyen bir sürücünün neden olduğu kazadan mucize eser kurtuldu. ABD'de yaşanan kaza aksiyon filmlerini aratmayacak cinsten...

Katliam Gibi Kaza Kamerada 01:21

Katliam Gibi Kaza Kamerada

Kartal Köprüsü mevkisinde Murat Polat'ın kullandığı otomobilin tur otobüsüne çarpması sonucu 4 kişinin ölümü, 1 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Kamera görüntüleri, kazaya E-5 Karayolu'..

Tekirdağ'da Feci Kaza Kamerada 00:21

Tekirdağ'da Feci Kaza Kamerada

Tekirdağ'da bir minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 1'i ağır 11 kişi yaralandı. Kaza görüntüleri çevrede bulunan bir villanın güvenik kamerasına anbean yansıdı...

Otomobilin Takla Attığı Korkunç Kaza Kameraya Yansıdı 00:32

Otomobilin Takla Attığı Korkunç Kaza Kameraya Yansıdı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu sürücünün yaralandığı kaza, güvenlik kamerasınca kaydedildi...

Kartal'da Yasa Boğan Kaza Kamerada 00:19

Kartal'da Yasa Boğan Kaza Kamerada

Kartal'da 15 Haziran'da meydana gelen kazada, D-100 Karayolu Soğanlık Köprülü Kavşağı yakınında Ankara istikametinde seyreden ve H.G'nin kullandığı 34 SB 9318 plakalı otomobil, Cihat Gerçek'in kullandığı motosiklete arka..

İstanbul’da Feci Kaza Kamerada 07:14

İstanbul’da Feci Kaza Kamerada

İstanbul Sultangazi'de hatalı sollama yapan minibüs sürücüsü kontrolden çıkarak 6 aracı biçti. Caddenin savaş alanına döndüğü o kaza güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Sürücünün ise olay yerinden kaçtığı ve hal..

E5'te Feci Kaza- Saniyeler Önce 'lastik Önemli' Demişti 00:59

E5'te Feci Kaza- Saniyeler Önce 'lastik Önemli' Demişti

E-5 Karayolu Beylikdüzü Güzelyurt mevkiinde aniden duran trafikte direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü, yaklaşık 90 kilometre hızla hafif ticari araca arkadan çarptı. Sürücünün hafif şekilde yaralandığı f..

Sultan Abdülmecid'in Torunu Kaza Geçirdi Erdoğan Sahip Çıktı 01:21

Sultan Abdülmecid'in Torunu Kaza Geçirdi Erdoğan Sahip Çıktı

Osmanlı hanedanının sürgünü yaşayan son üyesi, Sultan 1. Abdülmecid'in torunu Bilun Alpan kaza geçirdi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sahip çıktı... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beyrut’ta hastanede tedavi gören Alpan için..

Son Dakika Samsunda Feci Kaza Çok Sayıda Ölü Ve Yaralı Var 01:04

Son Dakika Samsunda Feci Kaza Çok Sayıda Ölü Ve Yaralı Var

Kaza, Samsun'un Çarşamba ilçesi Dikbıyık mevkisinde saat 00.10'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çarşamba'dan Samsun istikametine seyir eden 55 GU 722 plakalı servis otobüsü, aynı yönde giderken kavşağa dönüş yapm..

İzmit'te zincirleme kaza! Kamyonet sağlık ocağına girdi! 02:32

İzmit'te zincirleme kaza! Kamyonet sağlık ocağına girdi!

İzmit 'te freni boşalan kamyonet sağlık ocağına girdi. Kamyonet bölgede bulunan iki aracı da hurdaya çevirdi. Olay yerinde bulunan A Haber muhabiri Hakan Suer gelişmeleri canlı yayında aktardı. İzmit'te saat 12,30 sular..

Kaza Yapan Araçlar İşçileri Biçti 00:21

Kaza Yapan Araçlar İşçileri Biçti

Meksika’nın başkenti Meksiko’da otoyolda temizlik yapan işçiler korkunç bir kaza yaşadı. Kontrolden çıkan bir tır, çarptığı araçlarla birlikte yolun kenarına savruldu. Feci kazada temizlik işçilerinden 1’i hayatını kaybe..

Tünelde Feci Kaza Kamerada 00:39

Tünelde Feci Kaza Kamerada

İspanya'da bulunan bir tünelde 53 yaşındaki bir sürücünün, seyir halindeyken ters yöne girmesiyle zincirleme kaza meydana geldi. Zincirleme kazaya neden olan sürücünün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği belirtild..

Cinayet Gibi Kaza- Kaldırımdaki Yaşlı Adamı Metrelerce Sürükledi 00:41

Cinayet Gibi Kaza- Kaldırımdaki Yaşlı Adamı Metrelerce Sürükledi

Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybettiği cinayet gibi kaza güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi...

Tünelde Zincirleme Kaza Mobese'de 01:00

Tünelde Zincirleme Kaza Mobese'de

Dikkatsizlik, kural ihlali yine kazalara neden oldu. Amasya'da bir tünelde meydana gelen kazalar mobese tarafından kaydedildi. 11 aracın karıştığı kaza ise yürekleri ağızlara getirdi.....

  • En Yeniler tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte 24 Kişinin Öldüğü Kaza Anı 00:55

İşte 24 Kişinin Öldüğü Kaza Anı

Marmaris'te 24 kişinin hayatını kaybettiği midibüs faciasının görüntüleri ortaya çıktı.. Başka bir aracın araç kamerasına yansıyan kaza anı saniye saniye kaydedildi.. İşte facianın yaşandığı o anlar....

  • En Yeniler tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğün Konvoyunda Akıl Almaz Kaza 00:47

Düğün Konvoyunda Akıl Almaz Kaza

Düzce'de düğün konvoyunda feci bir kazaya sebep olan Tofaş sürücüsüne sosyal medyada büyük tepki geldi. Konvoyun önünü kesmek için hamle yapan Tofaş sürücüsü sol şeritten gelen motosikletin kaza yapmasına sebep oldu. 201..