#Kuran ı

Ver Elini İstanbul 1962 Türk Filmi İzle 1:40:15

Ver Elini İstanbul 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Anadolu'dan İstanbul'a gelen bir gencin yaşadığı olayları konu edinir. İstanbul'a gitme hayali kuran Kemal ile Cebbar, Adana'daki dükkânlarını satarlar. Kemal, dükkân parasını almak için İstanbul'a gelir...

Metrobüste Öpüşenlere Müdahale Eden Yolcuya Tepki Bu Çocuk Bu Kızı Dövseydi Rahatsız Olmazdın 01:37

Metrobüste Öpüşenlere Müdahale Eden Yolcuya Tepki Bu Çocuk Bu Kızı Döv

İstanbul'da metrobüste kaydedilen görüntülerde, bir yolcu öpüştüğü iddia edilen gençlere müdahale etti. O müdahaleye ise vatandaşların tepkisi çok daha sert oldu! “Onlarca kız çocuğu yanarak öldü Aladağ’da, kimseden ses..

  • JET TV tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Transit Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:49

Transit Türkçe Altyazılı Fragmanı

Alman askerleri Paris’in hemen dışındadır. Gerog, Weidel adlı bir yazarın eşyalarını ulaştırmak için yola çıkar ve Marsilya’ya ulaşır. Fakat şehre geldiğinde Weidel’in işkence korkusundan intihar ettiğini öğrenir. Artık ..

Diriliş Ertuğrul 120. Bölüm Hd İzle 2:04:06

Diriliş Ertuğrul 120. Bölüm Hd İzle

Ertuğrul ve Noyan, vazife için birlikte yola çıkmak zorunda kalmışlardı. Bu yolculukta onlara tuzak kuran Romanos’un cezası, Ertuğrul tarafından kesilmişti. Vuruşmada yara alan Bamsı ise, bir müddet sonra iyileşmiş ve yo..

Maestro Woofer İle Dans Eden Araba 01:00

Maestro Woofer İle Dans Eden Araba

El yapımı 2x46 cm woofer maestro sistemi kuran abimiz bir şovhw yapmak istemiş ve yapmışta arabanın camı bile dans eder hale gelmiş biz nasıl dans etmeyelim bu müzikte?..

  • JET TV tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 6 yıl önce
The Last Dance Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:54

The Last Dance Türkçe Altyazılı Fragmanı

ESPN Films ve Netflix, ortak yapımları The Last Dance'in duyurusunu gerçekleştirdi. Bu 10 bölümlük belgesel dizisi, spor tarihinin gelmiş geçmiş en büyük isimlerinden biri olan Michael Jordan'ı ve 1990'lardaki başarısıyl..

Çekik Göz Zekası İle Metroda Oturarak Yolculuk Yapmak 00:21

Çekik Göz Zekası İle Metroda Oturarak Yolculuk Yapmak

Metronun ortasına salıncak kuran Çinli kadının muhteşem yolculuğunu hep birlikte izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Devasa Arı Kovanını Kaldırmak 04:14

Devasa Arı Kovanını Kaldırmak

Amerika'da boş bir konteyner içine kolonisini kuran dev eşek arılarını kaldırmak için özel ekip çağrılmış. İzliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Bebek Katilinin Evinde Bir Gece 51:09

Paranormal Olaylar Bebek Katilinin Evinde Bir Gece

Kuzenim ve ben bir süre dinlendik, toparlandık ve yeniden yollara düştük.Amacımız Türkiyenin çeşitli yerlerinde yaşanmış olayları incelemek ve oralarda vakit geçirmek, olayları sizlerle beraber çözmek.Bu seferde hikayesi..

  • JET TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Edebiyat ve Patates Turtası Derneği Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mary Ann Shaffer ve Annie Barrows'un çok satan ve çok sevilen romanı EDEBİYAT VE PATATES TURTASI DERNEĞİ'nden uyarlanan filmin yönetmenliğini Mike Newell üstleniyor. 2. Dünya Savaşı'nda Guernsey Adası'nın işgali sırasınd..

Robin Hood Orijinal Fragman #2 02:38

Robin Hood Orijinal Fragman #2

Filmde, Robin Hood'un Haçlı Seferleri'nden dönüşünün sonrası ele alınıyor. Robin Hood, dönüşüyle birlikte yolsuzluk ve kötülük dolu bir Sherwood Ormanı ile karşı karşıya kalır. Bir dizi kanun kaçağı ile ortaklık kuran Ho..

Annem Gece 3'te Beni Adnan Oktar'a Götürüyordu Erkeklerin Bana 04:01

Annem Gece 3'te Beni Adnan Oktar'a Götürüyordu Erkeklerin Bana

Örgüt üyelerini kullanarak yaşı küçük kızlara tuzaklar kuran Adnan Oktar sorgu sırasını bekliyor. Operasyon derinleştikçe korkunç detaylar ortaya çıkmaya başladı. Adnan Oktar’dan şikayetçi olan 13 yaşındaki Serra M. 'nin..

  • BETA tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İki İyi Çocuk Fragman 01:26

İki İyi Çocuk Fragman

İki İyi Çocuk, zihinsel yetersizlik yaşayan bir genç ile arasında özel bir bağ kuran bir polisin hikayesini anlatıyor. Ercan, zihinsel yetersizliği olan bir gençtir. Çocukken babasını trafik kazasında kaybeden Ercan, ann..

Camideki Çocukların Fare Avı 00:44

Camideki Çocukların Fare Avı

Camide Kuran kursuna giden çocuklar içerideki fareyi fark edince farenin peşine düşmüşler. Sonra bir şekilde fareyi camiden dışarıya çıkarmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 129 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kur'an-ı Kerim'i Yırtan Adama Sessiz Kalmadılar 02:09

Kur'an-ı Kerim'i Yırtan Adama Sessiz Kalmadılar

Finlandiya'nın aşırı sağcı lideri Marco De Wit, AP seçimlerine yönelik çalışmaları sırasında Kur'an-ı Kerim'i yırtıp yere attı. Son bir haftadır seçim çadırı kuran ve oy toplamaya çalışan Wit, konuşması esnasında defalar..

Corona Virüse En Tatlı Tepkiyi Veren Ufaklık 00:43

Corona Virüse En Tatlı Tepkiyi Veren Ufaklık

Dünyada hayatı felç eden corona virüs park hayali kuran çocuklarında gündemine girmiş. Alya Timur isimli küçük minik kız bir kamu spotunu andıran ifadeleri izleyenleri gülümsetmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 4 yıl önce
YKS'nin İlk Oturumu TYT Yapıldı 02:10

YKS'nin İlk Oturumu TYT Yapıldı

Üniversiteli olma hayali kuran yaklaşık 2,5 milyon aday Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi‘nde ter döktü. ÖSYM Başkanı Halis Aygün, sınavın sorunsuz bir şekilde tamamlandığını beli..

Gürbüz Hadi Allah'a Emanet Fragman 02:02

Gürbüz Hadi Allah'a Emanet Fragman

Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet, motorlu kuryelik yapan Gürbüz’ün maceralarını konu ediyor. Genç bir adam olan Gürbüz geçimini bir pizza restoranında motorlu kuryelik yaparak sağlamaktadır. Çalıştığı pizzacıda müdür olmanın ..

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım 04:24

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım Dinle Kainatın Aynasıyım şarkı sözleri ile Kainatın aynasıyım Madem ki ben bir insanım Hakkın varlık deryasıyım Madem ki ben bir insanım İnsan hakta hak insanda Arıyorsan bak insanda H..

Rabbenağfirli Duası Ezberle  100 Tekrar 35:07

Rabbenağfirli Duası Ezberle 100 Tekrar

Rabbenağfirli okunuşu dinle ezberle çocuklar için 100 Tekrar nRabbenağfirli OkunuşunRabbenâğfirlî ve li-vâlideyye ve lil-mü'minîne yevmenyekumü'l hisâb. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn.nnRabbenağfirli AnlamınEy bizim Rabb'..

  • izle tv tarafından
  • 1.288 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Köpeklerin ses tellerini kesti! 02:28

Köpeklerin ses tellerini kesti!

KOMŞULARIN İHBARI AKILALMAZ BİR OLAYI ORTAYA ÇIKARDI. BİR EVİN BODRUM KATINDA KÖPEK ÜREME TESİSİ KURAN SÖZDE VETERİNERİN; O KÖPEKLERİN SES TELLERİNİ KESİP, HAVLAMAYAN KÖPEK DİYEREK PAZARLADIĞI İDDİA EDİLDİ.. İŞTE DEHŞETİ..

Tek nefeste Fatiha okudu! 01:48

Tek nefeste Fatiha okudu!

TEK NEFESTE FATİHA SÜRESİNİ TEVCİTLİ OKUYAN, KURAN-I KERİM YARIŞMALARINDA DÜNYA BİRİNCİLİKLERİ OLAN İMAM, İŞİN SIRRINI SHOW HABERE ANLATTI. İZLİYORUZ...

EDİRNE’DE HÜZÜNLÜ ZİYARET 01:12

EDİRNE’DE HÜZÜNLÜ ZİYARET

ŞEHİT AİLELERİ VE İL PROTOKOLÜ DUA ETTİ, KURAN-I KERİM OKUNDU..

Metanoya - Dehliz 03:24

Metanoya - Dehliz

Şarkı Sözleri: Her adımda yeni bi’ hayat var Yüzünü gören yok, umudu kuran var Yorgun sesi, yeteri kadar da yanıyor ya O orda, her gün her saat Orda, yazmakla yeri dolmaz yine yak Yak eceli gecene yine saracaklar Hakkı..

Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

inşirah suresi 41:07

inşirah suresi

Kalbinizi Ferahlatacak Defalarca Dinletip Ağlatan İnşirah Suresi - Abdullah AltunnnnBismillahirrahmanirrahimnn1- Elem neşrah leke sadrekn2- Ve vada'na 'anke vizreken3- Elleziy enkada zahreken4- Ve refa'na leke zikreken5-..

KUR'AN KURSUNA SARHOŞ ŞOFÖR! 01:56

KUR'AN KURSUNA SARHOŞ ŞOFÖR!

Bursa'da polis ekipleri tarafından durdurulan özel kuran kursu öğrencilerini taşıyan servis sürücüsünün alkollü olduğu tespit edildi. Yaşları 4 ila 5 arasında değişen 18 öğrenciyi taşıyan ve 2.38 promil alkollü olduğu te..

Oyunculuk sevdası pahalıya patladı 02:10

Oyunculuk sevdası pahalıya patladı

ÇOCUKLARI İÇİN, OYUNCULUK HAYALİ KURAN ONLARCA ANNE BABA, İNTERNET ÜZERİNDEN ULAŞTIKLARI BİR OYUNCULUK AJANSIYLA İRTİBATA GEÇTİLER.... İSTENİLEN KAYIT ÜCRETİNİ ÖDEYİP, ROL TEKLİFİ BEKLEMEYE BAŞLAMIŞLAMIŞLARDI Kİ DOLAN..

Sevda Kuşun Kanadında - 8.Bölüm 2:29:47

Sevda Kuşun Kanadında - 8.Bölüm

Sevda Kuşun Kanadında, çalkantılı bir dönemi, dönemin siyasal ve toplumsal çatışmalarının gölgesinde yaşanan tutkulu ve temiz aşkları anlatıyor. Dizi, dönemin siyasi ve kültürel aktörlerini de günümüz insanına yeniden ha..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 39 görüntüleme
  • 5 yıl önce