#Kurban sarı Çizmeli mehmet aga müzik dinle

Mehmet Erdem - Sussan olmuyor susmasan olmaz 04:13

Mehmet Erdem - Sussan olmuyor susmasan olmaz

Şikayetim var cümle yasaktan Dillerimi hakim bey bağlasan durmaz Gelsin jandarma polis karakoldan Fikrim firarda mapusa sığmaz eyvah Mapusa sığmaz eyvah Gün olur yerle yeksan olurum Gün olur şahım devri devranda Kanun üs..

Mehmet Ali Erbil Kadın Kılığında 01:29

Mehmet Ali Erbil Kadın Kılığında

Yeşilçam'ın En Güzel Film Sahneleri Burda Seyredelim'de... Kanalıma Abone Olmayı Unutmayınız.....

Mehmet Ali Birand Ve 2013'teki Vedası 00:55

Mehmet Ali Birand Ve 2013'teki Vedası

Hasta olduğu için ayrılan birand..

  • JET TV tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Bi̇r Ci̇han Fati̇hi̇ Di̇zi̇si̇ Ara Mı Verdi̇ 01:40

Mehmet Bi̇r Ci̇han Fati̇hi̇ Di̇zi̇si̇ Ara Mı Verdi̇

Güzel oyuncu Seda Bakan dün akşam Uçankuş Tv kameraları tarafından görüntülendi. Merakla beklenen Fatih dizisindeki yönetmen değişikliği sebebiyle diziye ara verileceği haberlerine Seda Bakan’dan yanıt geldi. Senaryo ye..

  • BETA tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Erçel'in Sevgilisi Mehmet Dinçerler Çıkan Haberlere Çok Kızdı 01:47

Hande Erçel'in Sevgilisi Mehmet Dinçerler Çıkan Haberlere Çok Kızdı

Çağla Şıkel, Emre Altuğ Evlilik, Sıla,Merve Boluğur, M.Sandal Ve Bir Çok Ünlü Hakkında Bilmedikleriniz Bu Kanalda Kanalıma Abone Olmayı Unutmayalım.....

  • BETA tarafından
  • 1.390 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Çetin Ben Seni Gizli Sevdim⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 04:00

Mehmet Çetin Ben Seni Gizli Sevdim⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Sana Ne Ahh Etsem Azdır. İçimdeki Yarayı Yaradan BiLiyor. Senin İçin Akıttığım Her DamLa GözyaşLarım Şahit oLsun ki Mahşere SakLadım Seni. Mahşerde Görüşecez Ey ZaLim.. ⊰♥⊱ GüLbiye♥Orhan ⊰♥⊱..

Mehmet Erdem - Sevemedim Kara Gözlüm 00:31

Mehmet Erdem - Sevemedim Kara Gözlüm

misk..

AKP'li Mehmet Metiner AKP'nin Sonunu İşaret Etti 10:20

AKP'li Mehmet Metiner AKP'nin Sonunu İşaret Etti

TÜRKİYE'DE İNSANLARIN HİÇBİRİ MUTLU DEĞİL..

Mehmet Erdem - Sevdalılar Beni Anlar 01:24

Mehmet Erdem - Sevdalılar Beni Anlar

pizza kraker..

Konya'da 7 kişiyi öldüren katil zanlısı Mehmet Altun yakalandı! 00:55

Konya'da 7 kişiyi öldüren katil zanlısı Mehmet Altun yakalandı!

#Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, aynı aileden 7 kişinin silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin aranan katil zanlısı #MehmetAltun'un yakalandığını duyurdu. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada; Kon..

Ezhel -AFET  - 2019 #Afet2019  BOMBA YENİ ŞARKI 04:09

Ezhel -AFET - 2019 #Afet2019 BOMBA YENİ ŞARKI

mp3 olarak indirmek için 1 linke tıkla http://link.tl/1YmqB 2 açılan reklamı geç 3 sayfa açılacak ve oradan mp3ü indire basıp telefonunuza yükleyin bu kadar Merhabalar Kanalımıza abone olmayı unutmayınız Ezhel - Felake..

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi 02:48

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi

Siirt Şirvan'da göçük altında kalan madencileri kurtarma çalışmaları devam ederken, bir kaza haberi de Zonguldak'tan geldi. Kilimli ilçesindeki özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti, 1 iş..

  • Cowboy tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti 09:51

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi 2-2 berabere sonuçlandı. Sarı kırmızılılar, 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı, Fenerbahçe son bölümde 2-2'yi yakaladı. Derbi maçta Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasar..

Suret34 - Maşallah 02:16

Suret34 - Maşallah

Maşallah şarkı sözleri ile Şarjör dolu hey, bang bang, Mekan nirvana, may day, Kapılar açık bana, yok key.. Duyuyon mu beni, hey hey.. Umrun dışında gerçekler, (Umrun dışında gerçekler,) Farkında yok ki ödlekten,..

İnatçı Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:23:40

İnatçı Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Baraj projesinde kamulaştırmaya gidilecektir. Sarı Kavak ve Uzun Kavak köyleri bu kamulaştırılacak alana girmektedir. Sözde bu durum gizliliğini korumalıyken komisyonda görevli olan biri bu bilgiyi bir holdinge satar o h..

  • PengoTV tarafından
  • 7.313 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Benfica 1 - 0 Fenerbahçe Maç Özeti 03:04

Benfica 1 - 0 Fenerbahçe Maç Özeti

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Benfica'ya 1-0 kaybetti ve tur şansını İstanbul'da oynanacak rövanş maçına bıraktı. Fenerbahçe, Benfica karşısında sahaya Volkan De..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.945 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Ceylan - Mamudo 03:44

Ceylan - Mamudo

Madem dunyaya dargindin Mamudo kurban niye dogdun Hayat yolunda kuskundun Mamudo kurban niye dogdun Soyle kuzum niye dogdun Kurban gelir payin yoktur Haftan yoktur ayin yoktur Ankara da dayin yoktur Mamudo kurban niye ..

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi 00:23

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi

Fenerbahçe, THY Euroelague’in 10. haftasında Ülker Sports Arena’da karşılaştığı İspanyol ekibi Real Madrid’i 78-77’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmaya Fenerbahçe; Ali Muhammed, James, Kalinic, Vesely ve Udoh ile Real M..

Renkler Sebzeler Meyveler Bebek Şarkıları İzle 01:31

Renkler Sebzeler Meyveler Bebek Şarkıları İzle

Edis ile Feris Eğitici Bebek Şarkıları - Şarkı sözleri: Sebzeler meyveler faydalılar lezzetliler, Sebzeler meyveler ne güzeller rengarenkler, Kırmızı kırmızı, elma çilek kırmızı, kıpkırmızı kırmızı, domates nar kırmızı..

Eğitici Çizgi Film Renkler Sebzeler  Edis ile Feris 01:31

Eğitici Çizgi Film Renkler Sebzeler Edis ile Feris

Edis ile Feris Eğitici Bebek Şarkıları - Şarkı sözleri: Sebzeler meyveler faydalılar lezzetliler, Sebzeler meyveler ne güzeller rengarenkler, Kırmızı kırmızı, elma çilek kırmızı, kıpkırmızı kırmızı, domates nar kırmızı..

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı 05:39

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı

Van’ın Gevaş ilçesinde Artos Kadın Derneği üyeleri tarafından üretilen ballar, ‘Sarı Kovan Bal’ adıyla dünyaya açılıyor. Gevaş’ta 2009 yılında kurulan Artos Kadın Derneği üyeleri, 2020 yılı bal hasadı gerçekleştirdi. Der..

Alavan - Yeşil 03:12

Alavan - Yeşil

Yeşil şarkı sözleri ile Bak köşe dolu benim arkadaşım Duyan oldu mu müziğimi salla başı Tek tek vuruyorum kaleleri kralına Bakıyordu şu anda hasta bakıcı Siktir git seni pic kurusu Konu rapse biat et bu en dolusu Beni..

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem 01:30

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem

Vurgun başrollerinde Cüneyt Arkın ve Gönül Yazar'ın yer aldığı 1973 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Gönül (Gönül Yazar) ünlü ve çok zengin bir şarkıc..

Nikah Masasında Zombiye Dönüşen Gelin Milcano 1981 Mahmut Tuncer 04:22

Nikah Masasında Zombiye Dönüşen Gelin Milcano 1981 Mahmut Tuncer

Film, sevdiği kızı ağanın elinden kurtmaya çalışan Çoban Mahmut’un hikâyesini anlatır. Çoban Mahmut, köyün güzellerinden Milcan’a gönlünü kaptırmıştır. Gürzap Ağa’ya derdini açan Mahmut, ağanın da izniyle Milcan’ı ister...

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Kaan, ciddi ciddi Ayperi ile tatlı bir evliliğe alıştı! Ver Elini Aşk, eğlence dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Kaan, imam nikahı ile evlendiği Ayp..

Alamatra - Karadenize Hasret 04:23

Alamatra - Karadenize Hasret

Ayrildum memleketten Daha dönemem daha Yüreğum dayanmayi Bi derman bulun bağa Oy Karadeniz Oy mezerelerune Oy saranderlerune Yağmurderelerune Kurban olayim Akluma geldi gene Yureğum doldi gene Gelemedum bu sene Oy Karad..

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti 05:34

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray evinde Bursaspor'u 5-0 yendi ve bir hafta aradan sonra maç fazlasıyla yeniden liderliğe yerleşti. Ligin 21. haftasına lider giren ancak geçtiğimiz hafta deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serin Karataş - Kapıları Kapat 02:02

Serin Karataş - Kapıları Kapat

Kapıları Kapat şarkı sözleri ile KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT Hoş geld..