#Kurtalan ekspres gibi gibi ft umut kuzey müzik dinle

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video) 05:42

Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video)

LİRİK ( LYRICS) 1.KISIM Kaybetmedim hiçbir zaman dürüstlüğümü ama dürüstlükten çok kaybettim. Ben her şeye kafa tutmadan önce her şey bana kafa tutmuştu ben gördüm. Anladım ya fayda etmiyor bir şey. Engel olamıyorum,dağ..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Yerçekimi Gravity Film izle 1:30:58

Yerçekimi Gravity Film izle

Özet ve Detaylar Dr. Ryan Stone zeki bir tıp mühendisidir ve emekliliğinden önce son görevine çıkan yetenekli ve deneyimli astronot Matt Kowalsky'nin yönetimindeki mekikte ilk uzay yolculuğuna çıkar. Herşey yolunda gibi ..

  • Film İzle tarafından
  • 21.687 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Corn Dog Competition Begins! - Season 5 Ep. 4 - MASTERCHEF JUNIOR 01:15

The Corn Dog Competition Begins! - Season 5 Ep. 4 - MASTERCHEF JUNIOR

MASTERCHEF JUNIOR beşinci olarak geri döndü! Şef yemek yarışması serisi, 8-13 yaşları arasındaki yetenekli çocuklara yemek yeteneklerini ve yiyecek tutkusunu bir dizi lezzetli zorlukla sergileme şansı veriyor. Ev sahibi ..

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Alacak 02:05

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Al

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Alacak Trump, 400 bin dolarlık Başkanlık maaşını almayacağını belirterek, Galiba yasal olarak almam gerekiyor. Bu yüzden sadece bir dolarını alacağım...

The First Responders Arrive - Season 5 Ep. 5 - Masterchef Junıor 01:04

The First Responders Arrive - Season 5 Ep. 5 - Masterchef Junıor

Ev sahibi ve ödüllü şef Gordon Ramsay, MASTERCHEF JUNIOR yargılama panosunda ünlü pastane şef Christina Tosi ile bir araya gelir. Ünlü gıda uzmanları birlikte, umut veren umutları profesyoneller gibi pişirmeye ve yol boy..

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti 09:08

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi ve Alihan Türkdemir'in yer aldığı Hadi Be Oğlum filminin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen gala öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Tatlıtuğ, film çeki..

  • BETA tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor! 01:38

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 10 günde söndürülen 75 hektar alanın zarar gördüğü orman yangınının ardından tabiat yeniden canlanıyor. Küle dönen ormanlık alanda 7 bitki türü filizlendi, 20 metrekarelik alanda 15 bitki y..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Adele - When We Were Young (Live at The Church Studios) 05:42

Adele - When We Were Young (Live at The Church Studios)

When We Were Young [Verse 1] Everybody loves the things you do From the way you talk To the way you move Everybody here is watching you Cause you feel like home You're like a dream come true But if by chance you're here..

  • PengoTV tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seksendört - Faili Meçhul 03:31

Seksendört - Faili Meçhul

Yolu yoktu zaten bitti, Herkes gibi, o da gitti, Baştan sonu belli olan ucuz bir roman gibi, Acı yok, artık gitti, Her şey gibi bu da bitti, Baştan sonu belli olan ucuz bir roman gibi, Kahramanları ölmeye mahkum, b..

Koray AVCI - Unutamam Seni (Akustik) 05:10

Koray AVCI - Unutamam Seni (Akustik)

Gün gelir de beni Unutursun demiştim Kalbimdeki bu derdi uyutursun demiştim Ne ben seni unutabildim Ne bu derdimi uyutabildim Ne bu gönlümü avutabildim Unutamam canım Unutamam seni Unutamam gülüm Unutamam (x4) Aşkını çek..

İlker Pehriz - Penceredeki Çiçek 03:49

İlker Pehriz - Penceredeki Çiçek

Bir sonbahar akşamı yaşanan zorlu yılların ardından Yıllarca gezdiği sokaklar artık çok uzaktı ona oo Penceredeki çiçek gibi kapandı gözleri Eski bir saat gibi durdu minik kalbi Penceredeki çiçek gibi kapandı gözleri..

Tarkan Çok Ağladım 04:15

Tarkan Çok Ağladım

Haykırsam, duyup gelsen uzaklardan Dokunsam bir, son bir kez sana dokunsam Sarılsam, hayallerime sarılsam Uzansam bir, yanı başına uzansam www.sozlerisozu.com Bildiğin gibi değil hiç Çok ağladım ne çok ağladım Silinmiyo..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu 06:41

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu

Kolombiyalı Blanca Milena İyigün, Müslüman olarak Nisanur adını aldı. Nisanur İyigün ile birlikte, Kayseri’de son bir haftada 4 kişi Müslüman oldu. ternette tanışarak evlendiği eşi Serkan İyigün ile birlikte İslamiyet'i..

Mesneviden Ders Aldım ilahi sözleri 05:07

Mesneviden Ders Aldım ilahi sözleri

Mesneviden ders aldım Oldum Mevlana gibi Uçsuz ummana daldım Yüzdüm Mevlana gibi **** Sağ elimi kaldırdım Sol elimi daldırdım Dilim kalbe indirdim Döndüm Mevlana gibi **** Yüceldim döne döne Umudum hep o güne Giderke..

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi 04:42

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi

Ekim 2018'de vizyona girecek Venom filmi ilk fragmanından oldukça iyi duruyor! Tom Hardy günümüzün en iyi oyuncularından, Spider-Man de tarihin en bilinen süper-kahramanlarından biri. Venom'sa Spider-Man bilen herkesin ..

Ferat Üngür - Gerçekçi Ol (Audio) ft. Seda Sayan 04:35

Ferat Üngür - Gerçekçi Ol (Audio) ft. Seda Sayan

Bana yalan söylüyorsun Gerçekleri gizliyorsun Bakışlarından belli Sen de beni seviyorsun Eğer sevmiyorsan söyle bileyim Aşkını kalbime gömer giderim Bir daha aramam yemin ederim Yeter ki sevgilim gerçekçi ol Biliyorsun..

İdris Koçoğlu - İstemem 04:45

İdris Koçoğlu - İstemem

İdris Koçoğlu - İstemem Dinle ,Söz & Müzik: İdris Koçoğlu Düzenleme: Umut Atakan Özşenol Yönetmen: Tolga Van, Ozan Gülümser..

Sedat Coşkun - Yaşanıyormuş 04:30

Sedat Coşkun - Yaşanıyormuş

Sedat Coşkun - Yaşanıyormuş Dinle Söz: Mustafa Büyükkılıç Müzik: Doğan Nurlu Düzenleme: Müslüm Sevim Yönetmen: Umut Ertek..

Servet Yıldız - Bil Ki Biz Ayrı Değiliz 04:18

Servet Yıldız - Bil Ki Biz Ayrı Değiliz

Servet Yıldız - Bil Ki Biz Ayrı Değiliz Dinle Söz & Müzik: Servet Yıldız Yönetmen: Umut Karadağ..

Gülten Taranç - Senin Yüzünden 04:08

Gülten Taranç - Senin Yüzünden

Gülten Taranç - Senin Yüzünden Dinle Söz & Müzik: Gülten Taranç Düzenleme: Umut Utku Yönetmen: Gülten Taranç Yapımcı: Şebnem Vitrinel..

Gökhan Atalay - Sadece 03:42

Gökhan Atalay - Sadece

Gökhan Atalay - Sadece Dinle Söz: Duygu Atalay, Gökhan Atalay Müzik: Gökhan Atalay, Metin Türkcan Düzenleme: Metin Türkcan Sadece şarkı sözleri ile Sakin ayak sesleri duyuyorum Çıkmazların koynuna yürüyorum Olmaz mı..

Tuna Kiremitçi & Esin İris - Seninle Her Şey Olur (Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları II) 03:24

Tuna Kiremitçi & Esin İris - Seninle Her Şey Olur (Tuna Kiremitçi ve A

Tuna Kiremitçi & Esin İris - Seninle Her Şey Olur (Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları II) Dinle İster cebim boş olsun İster canım sıkılsın Hayat gelirse gelsin üstüme Dolar çıkarsa çıksın Sevenlere kıyanlar Bizi duyarsa du..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya 05:39

Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya

Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya Dinle , Söz - Müzik : Neşet Ertaş Düzenleme & Ritm Sazlar : Cemal Özkızıltaş Armonizasyon & Bass Gitar : Burak Demir Klasik ve Akustik Gitar : Sinan Kızılgöz Bağlama : Umut Sülünoğlu Kaba..