#Kurtalan ekspres gibi gibi ft umut kuzey müzik dinle

Yüzlerce Konut ve Arsaya İstimlak Kararı 01:02

Yüzlerce Konut ve Arsaya İstimlak Kararı

İstanbul'da Kuzey Marmara Otoyolu projesi için 5 ilçedeki yüzlerce konut ve arsa kamulaştırılacak. Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete’de yayınlandı...

İstanbul Depremi 7.4 Olacak 01:13

İstanbul Depremi 7.4 Olacak

İzmir depreminin ardından İstanbul da diken üstünde. 115 km uzunluğundaki Kuzey Marmara fay hattı üstünde beklenen depremin büyüklüğü uzmanlara göre 7'den fazla olacak. Anadolu yakasının yüzde 40'ı Avrupa yakasının ise y..

KKTC’de hortum paniği 04:52

KKTC’de hortum paniği

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) görülen hortum büyük paniğe neden oldu...

Bakan Çavuşoğlu- 'PKK'nın 13 masum insanı öldürmesine dünya yine sessiz kaldı' 07:35

Bakan Çavuşoğlu- 'PKK'nın 13 masum insanı öldürmesine dünya yine sessi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kısa süre önce PKK terör örgütü Kuzey Irak'ta 13 masum insanı öldürdü ve dünya yine sessiz kaldı. Uluslararası dayanışma olmadan ve mevcut çifte standartlarla bu tehdidi ortadan kaldır..

Gökçeada’da kalp krizi geçiren hasta Sahil Güvenlik botuyla anakaraya ulaştırıldı 03:15

Gökçeada’da kalp krizi geçiren hasta Sahil Güvenlik botuyla anakaraya

Çanakkale’nin Gökçeada ilesinde kalp krizi geçiren bir kadın, Kuzey Ege Denizi’nde etkili olan poyraz fırtınası nedeniyle sefer yapılamadığı için Sahil Güvenlik botuyla anakaraya ulaştırıldı...

KKTC'de 'hellimli' protesto 05:07

KKTC'de 'hellimli' protesto

KKTC'de hellim sektöründe faaliyet gösteren üretici, çiftçi, hayvan yetiştiricisi ve imalatçıları, hellimin coğrafi tescili ve Kuzey Kıbrıs’tan Avrupa Birliği ülkelerine ithalini mümkün kılacak önergenin yarın yapılacak ..

Türkiye şehitlerini uğurladı 02:07

Türkiye şehitlerini uğurladı

İKİ KAHRAMAN... TEĞMEN İSMAİL CAN SOFTA... ASTSUBAY ÇAVUŞ YILMAZ TUNCER.... ÖNCEKİ GÜN KUZEY IRAK'TA ŞEHİT DÜŞEN İKİ MEHMETÇİK, BUGÜN MEMLEKETLERİ İSTANBUL VE KIRŞEHİR'DE GÖZYAŞLARIYLA SONSUZLUĞA UĞURLANDI...

Konser öncesi sahte PCR şoku! 01:29

Konser öncesi sahte PCR şoku!

DÜN AKŞAM KUZEY KIBRIS'TA DİVA BÜLENT ERSOY'UN KONSERİ VARDI... AMA ÖNCE SAHTE PCR TESTİ KRİZİ ÇIKTI. ERCAN HAVALİMANINA İNEN ORKESTRA ÜYELERİ PCR TESTLERİ SAHTE ÇIKINCA GÖZALTINA ALINDI....

301 km hızla radara girdi! 01:15

301 km hızla radara girdi!

Kuzey Marmara Otoyolu’nda 301 km hızla ilerleyen bir motosikletli radara yakalandı. Bin 339 TL para cezası kesilen Ş.D., 301 km hızla radara yakalandığı anları, sosyal medyadan hesabından paylaştı...

Show Haber ekibi çatışmanın ortasında kaldı! 04:41

Show Haber ekibi çatışmanın ortasında kaldı!

İNSANİ KORİDOR İÇİN VERDİĞİ SÖZÜ TAM ANLAMIYLA YERİNE GETİRMEYEN RUSYA, UKRAYNA'NIN BAŞKENTİ KİEV'İN KUZEY KAPISI İRPİN'DE, SİVİLLERİN TAHLİYESİ SÜRERKEN SALDIRIYA GEÇTİ... BOMBALAR, MERMİLER ARDI ARDINA ATEŞLENDİ.. SHOW..

Otomobil Tıra Çarptı Çarpışmanın Ardından Tır Ve Otomobil Alev Alev Yandı 01:41

Otomobil Tıra Çarptı Çarpışmanın Ardından Tır Ve Otomobil Alev Alev Ya

Tuzla'da Kuzey Marmara otoyolunda seyir halinde olan otomobil, seyir halindeki bir tıra arkadan hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde başlayan yangın tıra da sirayet etti. Tırın ve otomobilin alev alev yandığı ola..

ABD’de yazlık ev, kıyı erozyonunda dalgalara kapıldı 01:23

ABD’de yazlık ev, kıyı erozyonunda dalgalara kapıldı

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletindeki sahilde meydana gelen kıyı erozyonu nedeniyle yazlık bir ev dalgalara kapıldı...

Op. Dr. Gültekin Hoş- “Organ naklinde dünyada hak ettiğimiz başarıya kavuştuk- 04:51

Op. Dr. Gültekin Hoş- “Organ naklinde dünyada hak ettiğimiz başarıya k

Organ nakli ve bağışı konusunda bilgi veren İstanbul (Kuzey Marmara) Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezi Sorumlu Hekimi Op. Dr. Gültekin Hoş, “Organ naklinde dünyada hak ettiğimiz başarıya kavuştuk. Organ bağı..

Seyir halindeki 2 TIR’ın karıştığı kazada faciadan dönüldü 02:50

Seyir halindeki 2 TIR’ın karıştığı kazada faciadan dönüldü

Eyüpsultan Kuzey Marmara Otoyolu'nda seyir halindeki 2 TIR kaza yaptı. TIR'ların kullanılmaz hale geldiği kazada sürücüler yara almadan kurtuldu. Kaza sonrası yol bir süre trafiğe kapatılırken, yere saçılan maddeler yol ..

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 03:18

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Se

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 22.10.2016 07:58 'Hep birlikte tam demokrasiyi seslendireceğiz' Paylaş CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul..

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede 00:46

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede ABD Başkanı Barack Obama, ülkesinin ve dünyanın geleceğinin tehlikede olduğunu söyledi ve tüm farklı etnik kökenlerden Demokratları Hillary Clinton'a oy vermeye çağırdı. ABD B..

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı,  Kandil Kadrosu Da Orada. 01:52

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı, Kandil Kadrosu Da Orada.

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı Diyarbakır'da şeytan üçgeni olarak adlandırılan ve Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında geniş çaplı operasyon başladı. PKK 'şeytan üçgeni'nde sıkıştı. Kandil kadrosu da orada. Diyarba..

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı 04:13

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı Nişantaşı Üniversitesi “Kıbrıs müzakerelerinde gelinen son durum ve İsviçre Görüşmeleri ne ilişkin gerçekleştirdiği konferansta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 2. Cumhurbaşkanı M..

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor 00:49

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor Çorum'da bir firma tarafından topraktan üretilen damacanalar, Suudi Arabistan'a ihraç ediliyor. Çorum'da dört kuşaktır tuğla ve kiremit üretimi yapan firmanın ortak..

  • Haberler tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi 01:17

Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi

Rusya öncülüğündeki rejim güçlerinin ağır bombardımanı altındaki Halep’in doğusunda ateşkes sağlandı. Görüşmeler Türk istihbarat yetkilileri ile Rus askeri makamları arasında yapılırken, ilk etapta bölgedeki sivillerin,..

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu 01:03

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu

Kıbrıslılar adada yaşayan iki halkın tek bir devlet çatısı altında birleşmesi için bir protesto gösterisi düzenledi. Geçtiğimiz çarşamba günü Lefkoşa’da gerçekleştirilen eyleme Türk ve Rum asıllı binlerce Kıbrıslı katıl..

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Avrupa Buz Kesti 01:09

Avrupa Buz Kesti

Avrupa dondurucu soğukların etkisi altında. Termometrelerin sıfırın altında 41 dereceyi gösterdiği Finlandiya’da aşırı soğuklar bu yılın rekorunu kırdı. Meteoroloji uzmanları soğuk hava dalgasının ülkenin tüm kesimleri..

İnsan Doğaya Karşı-Sahra Çölü 43:48

İnsan Doğaya Karşı-Sahra Çölü

ABONE OLMAYI UNUTMAYINIZ!!! İnsan Doğaya Karşı Discovery Channel'da Bear Grylls tarafından sunulan bir hayatta kalma dizisidir. Birleşik Krallık'ta ilk önce Channel 4'da yayınlanan dizi daha sonra Discovery Channel UK'de..

  • PengoTV tarafından
  • 3.728 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi 01:04

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi

Avrupa’yı etkisi altında tutan kara kış İngiltere’yi de korkuttu. Egon fırtınasına hazırlanan ülke kırmızı alarma geçti. Kuzey ve doğu bölgelerde fırtına ve sel baskınlarına karşı hummalı çalışmalar sürüyor. Yetkililer b..

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü 04:50

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı bölgede yüzlerce köy yolunu ulaşıma kapattı. Belediyeler, Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri aralıksız karla mücadele çalışması yapıyor. Gece ve gündüz soğukların hüküm s..

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez 02:25

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Dilipak, ABD, İngiltere ve Fransa derin devletlerinin operasyon üssü Almanya'dır dedi. Dilipak ayrıca, Almanya'nın içinde birçok güç olduğu için Merkel'..

Maceracı _ Düzce 1:09:59

Maceracı _ Düzce

Maceracı, bu hafta Türkiye’nin 81. ili olan Düzce’yi ekranlara getiriyor. İlk olarak Düzce’de yanan suları görüntüleyen Murat Yeni, ardından sulardan yükselen alevlerin üzerinde yapılan Düzce usulü Arnavut Ciğeri’nin ve ..

EIN DORF SIEHT SCHWARZ Trailer German Deutsch (2017) 02:02

EIN DORF SIEHT SCHWARZ Trailer German Deutsch (2017)

Fransız komedi bir köy siyah esmer doktor gerekir görünüyor ve ailesi kırsal Fransa'da 1970'li yıllarda tanınmaya. Bir köyün Eylem siyah görünüyor bir köy Kongo yerlisi, taze doktor kendi köyünde berabere mezun olarak..

  • PITIRCIK tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 8 yıl önce