#Kurtalan ekspres herkes gibisin ft fatma turgut müzik dinle

Başbakan Yıldırım Kore Gazileriyle Birlikte Ayla Filmini İzledi 00:55

Başbakan Yıldırım Kore Gazileriyle Birlikte Ayla Filmini İzledi

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgilere göre; Başbakan Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım’la birlikte bir alışveriş merkezindeki sinemada “Ayla” filmimi izledi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan K..

Uçakta Rahatsızlanan Yaşlı Kadına İlk Müdahaleyi Bakan Kaya Yaptı 04:30

Uçakta Rahatsızlanan Yaşlı Kadına İlk Müdahaleyi Bakan Kaya Yaptı

Aile Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Almanya'da 1. Uluslararası Kadın Zirvesi'ne katıldı. Almanya'dan İstanbul'a dönüş uçağında rahatsızlanan yaşlı kadına Aile Bakanı, doktor olarak ilk müdahale de bulundu...

Fosforlu Cevriyem 1969 Türk Filmi İzle 1:29:08

Fosforlu Cevriyem 1969 Türk Filmi İzle

Konusu: Üvey annesinden nefret eden Necla bir gece öldürülen babasının cinayetini üzerine alır ve büyük bir mücâdeleye başlar. Yıl : 1969 Tür : Dram Süre: 100 Dak. Yönetmen : Nejat Saydam Oyuncular : Türkan Şoray , Fat..

300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi 04:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere Pakistan’ın başkenti İslamabad’a geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunma..

Garip 1986 Türk Filmi İzle 1:29:32

Garip 1986 Türk Filmi İzle

Konusu: Kemal geçinmek için binbir türlü iş yapan, futbol meraklısı bir gençtir. Ekmeğini taştan çıkaran delikanlı, bir gün bir kenara bırakılmış, kundakta bir bebek bulur. Ona acır ve yanına alır; bakar büyütür. Yıl : ..

Laz Cemal'in Geleceği Görmüş Olması 01:32

Laz Cemal'in Geleceği Görmüş Olması

Emret komutanımın Laz Cemal'in erkek fatma dediği rüzgar erkoçlar yıllar sonra erkek oldu :D..

  • JET TV tarafından
  • 583 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kâbe’de Mehmetçik’e Ve Tayyip Dedesine Dua Etti 00:27

Kâbe’de Mehmetçik’e Ve Tayyip Dedesine Dua Etti

Malatyalı 8 yaşındaki Zeynep Fatma'nın umre ziyaretinde, Afrin'de terör örgütleriyle savaşan Türk askeri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yaptığı dua görenleri duygulandırdı...

Ehliyetsiz Sürücü Yayalara Böyle Çarptı 00:52

Ehliyetsiz Sürücü Yayalara Böyle Çarptı

Bartın'da ehliyetsiz sürücünün kaldırımda yürüyen kadın ile oğluna çarpma anı güvenlik kamerasına yansıdı.Alınan bilgiye göre, önceki gün ehliyetsiz olduğu belirtilen H.K'nin (54) kullandığı 74 BK 109 plakalı otomobil, K..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Reyhanlı'da İlk Ders Zili 'Fatmasız' Çaldı 00:57

Reyhanlı'da İlk Ders Zili 'Fatmasız' Çaldı

Hatay'ın Reyhanlı, Hassa, Kırıkhan ve Kumlu ilçelerinde öğrenciler ders başı yaptı. Terör örgütü PYD/PKK'nın saldırısında hayatını kaybeden Fatma Avlar'ın okulunda ise büyük üzüntü yaşandı...

Ege Şivesiyle 14 Şubat Paylaşımı 00:52

Ege Şivesiyle 14 Şubat Paylaşımı

Aydın'da, evli ve bir çocuk annesi 29 yaşındaki Fatma Dursun Özcan'ın yüz efekti kullanarak Ege şivesiyle çektiği 14 Şubat temalı kısa video, sosyal medyada beğeni topladı...

  • JET TV tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karakolda Ayna Var 1966 Türk Filmi İzle 1:15:26

Karakolda Ayna Var 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Amiri tarafından gizli bir operasyon için görevlendirilen Demir Çiçek lakaplı Ferhunde. Hızır Paşa semtinde yaşanan cinayet ve kayıp olaylarını çözmek için gönderilir. Şüpheler ise semtin belalı serserisi Taşka..

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

Başbakan Yardımcısı Kaynak: 'Yurt Yılda İki Kez Denetleniyor 05:49

Başbakan Yardımcısı Kaynak: 'Yurt Yılda İki Kez Denetleniyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, çıkan yangında 12 kişinin hayatını kaybettiği yurdun Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yılda iki kez denetlendiğini, en son haziran ayında denetleme yapıldığını söyledi. Başbakan Yardı..

Ayna - Anlatmalıymış Meğer 04:36

Ayna - Anlatmalıymış Meğer

Dün gece seni gördüm yine Bembeyaz bir yağmur içinde Bir rüya değil sanki Gülüyordun gözlerime Her damla bir keder Gözlerimde yaş oldun Yetti bundan fazlası ölüm Gelme artık gecelerime O günlerden bir rüzgar ese..

Gaziantep'te Metro İçin Kollar Sıvandı 01:26

Gaziantep'te Metro İçin Kollar Sıvandı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentin farklı noktalarında metro çalışmaları için sondaj çalışmalarına başlandığını belirterek, bu çalışmaların ardından temel atma noktasına ulaşılacağını bildirdi...

Zabıta Memurundan Halk Otobüsünde Sürpriz Evlilik Teklifi 02:21

Zabıta Memurundan Halk Otobüsünde Sürpriz Evlilik Teklifi

Uşak belediyesinde zabıta memuru olarak görev yapan 29 yaşındaki Fatih Öztürk bir yıldır birlikte olduğu sevgilisi Fatma Albayrak’a halk otobüsünü durdurarak sürpriz bir evlilik teklifinde bulundu. Otobüse binen zabıta Ö..

  • JET TV tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü 00:58

Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın programını takip etmek üzere Hollanda'nın Rotterdam kentine giden bakanlık konvoyun yolu Hollanda polisi tarafından kesildi. O sırada çekilen görüntüler sosyal..

Bülent Ersoy'a Sert Tepki 00:46

Bülent Ersoy'a Sert Tepki

Erler Film tarafından çekilen Ölmeyen Şarkı filminde Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelmiştir. Çiğde..

Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni! 00:50

Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni!

Erler Film tarafından çekilen Ölmeyen Şarkı filminde Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelmiştir. Çiğde..

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı 00:58

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan dizi kısa sürede televizyonların en sevilen dizilerinden oldu. Fenomen haline dönüşen dizinin 25. bölümünde Meclis-i Mebusan’da tarihi Misak-ı Milli Kararları oylanacaktır. Cevde..

Kaybolan Alzaymır Hastası Kadını Jandarma Buldu 01:45

Kaybolan Alzaymır Hastası Kadını Jandarma Buldu

Edirne'de kaybolan 81 yaşındaki alzaymır hastası Fatma İbrahim, jandarmanın detaylı araması sonrasında bulundu...

Tatile Yapmak İçin Bir Kaç Sene Bekleyenler 00:58

Tatile Yapmak İçin Bir Kaç Sene Bekleyenler

Fatma teyze ile tatile günü birlik tatile gidip çile çeken kadınlarımıza hitap eden videoyu hep hep birlikte izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 6 yıl önce
101 yaşındaki kadın 5 günlük tedavi ile korona virüsü yendi 05:20

101 yaşındaki kadın 5 günlük tedavi ile korona virüsü yendi

Kocaeli’de korona virüse yakalanan 101 yaşındaki Fatma Kara, 5 günlük tedavi ile korona virüsü yenerek taburcu edildi. Hastane çalışanları sağlığına kavuşan kadını alkışlayarak uğurladı...

4 çocukla mucize kurtuluşu anlattı- Onlara şarkılar söyledim 01:20

4 çocukla mucize kurtuluşu anlattı- Onlara şarkılar söyledim

İzmir'deki depremde 4 çocukla enkaz altında kalarak 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan Fatma Aladağ, deprem anı ve sonrasında yaşadıklarını 'mucize' olarak tanımlıyor...

Yarım asırdır dağlarda... 01:15

Yarım asırdır dağlarda...

GELİN ŞİMDİ HATAY'A AMANOS DAĞI ETEKLERİNE GİDELİM. SİZİ 16 YAŞINDAN BERİ ÇOBANLIK YAPAN FATMA MAZI İLE TANIŞTIRALIM. İŞTE ONUN DAĞLARDA, DAVARLARIN ARASINDA GEÇEN HAYAT HİKAYESİ.....

Vatanım Sensin 28.Bölüm- Azize ile Cevdetin Hasreti Sona Eriyor! 05:48

Vatanım Sensin 28.Bölüm- Azize ile Cevdetin Hasreti Sona Eriyor!

Vatanım Sensin 28. Bölüm'de; Cevdet hakkındaki gerçekleri öğrenen Azize, rahat bir nefes alır ve özlemini duyduğu sevdasına artık kavuşmanın mutluluğunu yaşar. Azize, artık Cevdet'in gerçek vazifesini öğrenmiştir. Vatanı..

  • ANKA tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Diyanet'ten Murat Başoğlu İle İlgili Açıklama 01:25

Diyanet'ten Murat Başoğlu İle İlgili Açıklama

Diyanet İşleri Başkan vekili Dr. Ekrem Keleş, Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu arasındaki skandal ilişkiyle ilgili Helallik sınırı kuzende biter berisi afettir! yorumunu yaptı. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görme..

  • ANKA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Abilikten Bıktım Yahu 00:36

Bu Abilikten Bıktım Yahu

Büyük Acı. Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi'ne müracaatları.. Otobüs firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, ta..