#Kurtalan ekspres herkes gibisin ft fatma turgut müzik dinle

Bu sefer şaka çıkmadı! 01:54

Bu sefer şaka çıkmadı!

MAHMUT GÖKSU. ADIYAMAN'DAKİ ESKİSARAY MAHALLESİ MUHTARIYDI. 3 YIL ÖNCE KÖTÜ BİR ŞAKA YÜZÜNDEN HERKES ÖLDÜĞÜNÜ SANINCA YAŞADIĞINI İSPATLAMAK İÇİN CANLI YAYIN BİLE YAPMIŞTI. DÜN HAYATINI KAYBEDİNCE MAHALLELİ BU SEFER DE ÖL..

Günde 10 bin adım şart mı? 02:25

Günde 10 bin adım şart mı?

SAĞLIKLI OLMAK İSTEYEN HERKES GÜNLÜK 10 BİN ADIMI TAMAMLAMANIN PEŞİNDE. ANCAK HARVARD ÜNİVERSİTESİNDE YAPILAN BİR ARAŞTIRMA 10 BİN ADIM EFSANESİNİN YIKILABİLECEĞİNİ ORTAYA KOYDU. O ARAŞTIRMAYA GÖRE GÜNDE 4400 ADIM ATMAK..

Evlenmeyi Düşünen Alişan'a Buse Varol'dan Tokat Gibi Cevap 06:28

Evlenmeyi Düşünen Alişan'a Buse Varol'dan Tokat Gibi Cevap

Ünlü türkücü Alişan, sevgilisi Buse Varol’la birlikte Beyoğlu’nda bir mekan çıkışı görüntülendi. Aşklarını doludizgin yaşayan ikili, 2018 için evlilik sinyali verdi. Alişan ve Buse Varol çifti, birlikte rol aldıkları Dos..

  • BETA tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu 00:46

Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu

Hadise 30 Aralık akşamı Kıbrıs Girne’de açılan Les Ambassadeurs Hotel’de sevenleriyle bir araya geldi. Özel hayatıyla ilgili son dönemde çıkan haberlere de cevap veren Hadise, “Ben bu beraberliği hiçbir zaman konfirme et..

  • BETA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Survivor 02:57

Neden Survivor

Neden Survivor? E survivor'da bi’ yerde belgesel. Güzel kadınlar, yakışıklı adamlar, bi’ de araya komik tipler serpiştir tamam. Normal belgeselde aslan kaplan konuşamıyor, bizimkiler konuşuyor. Hatta sadece konuşuyolar...

Miran oyun oynarken kayboldu 01:35

Miran oyun oynarken kayboldu

AİLESİYLE MİSAFİRLİĞE GİDEN 4 YAŞINDAKİ MİRAN BİRDEN ORTADAN KAYBOLDU... HERKES ONU ARAMAYA BAŞLDI... UMUTLAR TAM TÜKENİYORDU Kİ OTİZMLİ KÜÇÜK ÇOCUK ÇOK SÜRPRİZ BİR YERDE UYURKEN BULUNDU.....

Bebeğini dondurmacıda unuttu 01:40

Bebeğini dondurmacıda unuttu

BURSA'DA BENZERİNE AZ RASTLANIR BİR OLAY YAŞANDI... BİR ANNE NASIL OLDUYSA GİTTİĞİ DONDURMACIDA BEBEĞİNİ UNUTTU HERKES YANA YAKILA O ANNEYİ ARADI, SORUMSUZ KADININ BİR BEBEĞİ OLDUĞUNU HATIRLAYIP GERİ DÖNMESİ İSE TAM YARI..

Herkesin siniri zıpladı! 02:17

Herkesin siniri zıpladı!

TÜRKİYE SİNİRDE ZİRVEYİ ZORLADI. YAPILAN SON ARAŞTIRMAYA GÖRE TÜRKİYE ÖFKE LİGİNDE 2. SIRADA.. SOKAKLARIMIZDA HEMEN HERKES PATLAMAYA HAZIR DOLAŞIRKEN FİNLANDİYA'DA İSE TAM TERSİ BİR TABLO VAR.....

10 bin liralık bileziği alıp kaçtı 01:08

10 bin liralık bileziği alıp kaçtı

KAHRAMANMARAŞ'TA BİR ADAM KUYUMCU DÜKKANINA GİRDİ, HERKES ONU MÜŞTERİ SANDI AMA NİYETİ SONRADAN ANLAŞILDI. ÇALIP KAÇTIĞI BİLEZİKLE BİRLİKTE KIYAFETLERİNİ DEĞİŞTİRİRKEN YAKALANDI...

Çocuklar Duymasın 23. Bölüm 2. Fragmanı 01:00

Çocuklar Duymasın 23. Bölüm 2. Fragmanı

Çocuklar Duymasın 23. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Tutku'nun Haluk'a olan ilgisini sonunda herkes öğreniyor. Meltem ve Tutku, Haluk konusunda yüzleşiyor! Çocuklar Duymasın 23. Bölüm fragmanında Tutku sonunda Haluk'a olan..

The Strangers Prey at Night Fragmanı 02:02

The Strangers Prey at Night Fragmanı

The Strangers Prey at Night Fragmanı Yayınlandı. Bir aile, bir grup akrabayla birlikte kalacakları mobil ev alanına geldiklerinde şaşkınlığa uğrarlar. Bu ıssız yerleşim alanında kimse yoktur ve herkes gizemli bir şekil..

Yeni Yılın İlk Bombası Tarkan Ve Bülent Ersoy'dan Geldi 09:04

Yeni Yılın İlk Bombası Tarkan Ve Bülent Ersoy'dan Geldi

Tarkan ve Bülent Ersoy, hazırlıkları uzun zamandır devam eden düet için önceki akşam Ozan Çolakoğlu’nun Ulus’taki stüdyosunda bir araya geldi. Ersoy, stüdyo çıkışında, Tarkan için bebek müjdesini verdi. Bülent Ersoy ve T..

  • BETA tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yakışıklı Oyuncu Murat Ve Hande'nin Aşkından Rahatsız 00:37

Yakışıklı Oyuncu Murat Ve Hande'nin Aşkından Rahatsız

Ünlü oyuncu Ekin Mert Daymaz, önceki gece Beyoğlu’nda görüntülendi. Uzun süredir ortalıkta gözükmeyen oyuncu, yakında bir proje ile ekrana döneceğinin müjdesini verdi. Yakın arkadaşı Murat Dalkılıç’la, eski sevgilisi Han..

  • BETA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Çakır Klasiklerin Günümüz Yorumlarını Seviyorum 00:59

Deniz Çakır Klasiklerin Günümüz Yorumlarını Seviyorum

Deniz Çakır, Oktay Kaynarca ile başrollerini paylaştığı “Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz” dizisiyle gönülleri fethetmişti. Diziden arkadaşının oynadığı tiyaro oyununu izlemeye giden güzel oyuncu objektiflere yansıdı. Güzel..

  • BETA tarafından
  • 514 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onur Saylak'tan Tuba Büyüküstün Cevabı Müsait Olanlar 12:13

Onur Saylak'tan Tuba Büyüküstün Cevabı Müsait Olanlar

Hakan Günday’ın 17 dile çevrilmiş kitabı “Daha”dan esinlenen, Ay Yapım’ın yapımcılığını, b.i.t Arts ın ortak yapımcılığını, Onur Saylak’ın yönetmenliğini üstlendiği “Daha” filminin galası bu akşam yapıldı. Galaya bir ço..

  • BETA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
CEP TELEFONU SİZİ ÖLDÜRMESİN! 03:30

CEP TELEFONU SİZİ ÖLDÜRMESİN!

Kaldırımda yürürken cep telefonuna bakan genç kıza, yolun karşısına geçtiği sırada otomobil çarptı. Genç kızın bu dikkatsizliğine ülkemizde herkes uğrayabileceği için Beyaz Tv ailesi de sokağın nabzını tuttu.....

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle 1:55:22

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıl 2003, eski Hababam Sınıflarının okulu olan Özel Çamlıca Lisesi hala eğitim ve öğretime devam etmektedir. Okul sahibi vefat etmiş, okulu oğlu Deli Bedri (Mehmet Ali Erbil) tarafından işletmektedir. Okuldaki ..

Halk Çocuğu 1964 Türk Filmi İzle 1:39:54

Halk Çocuğu 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Sade bir hayat süren Ahmet’e yüklü bir mirasın kalmasıyla gelişen olaylar konu edilir. Ahmet, kasabasında herkes tarafından örnek gösterilen bir gençtir. Bir gün kendisine hiç tanımadığı babasından yüklü bir mi..

Testere - Jigsaw Efsanesi (Jigsaw) 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:32:01

Testere - Jigsaw Efsanesi (Jigsaw) 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Serinin bu bölümünde Testere'nin cinayetlerine benzer cinayetler bir anda yeniden canlanır ve herkes Testere'nin geri döndüğü konusunda konuşmaya başlar. Bu işin aslını astarını bulmak için atanan dedektif Test..

Merve Özbey Acı Kaybının Ardından Sahneye Çıktı 03:16

Merve Özbey Acı Kaybının Ardından Sahneye Çıktı

Geçen günlerde babaannesini kaybeden ünlü şarkıcı Merve Özbey acı haberi sosyal medyadan duyurmuştu. Şarkıcı “Show must go on” yani sahne devam etmeli desturunu yerine getirdi ve dün akşam sahne aldı. Taksim’ de bir meka..

  • BETA tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu haberi izlemeden tatile çıkmayın! 02:48

Bu haberi izlemeden tatile çıkmayın!

BU YAZ YİNE AYNI DEFTERLER AÇILDI... HERKES TATİL YÖRELERİNDEKİ FİYATLARI KONUŞMAYA BAŞLADI... UĞUR ALAATTİNOĞLU VE KAMERAMAN AHMET BOLAT'TAN OLUŞAN SHOW HABER EKİBİ BU SABAH HEM ESNAFIN NABZINI TUTMAK, HEM DE TATİLCİLER..

Çöp evde bitkin halde bulunan çocuğun annesi konuştu. 05:46

Çöp evde bitkin halde bulunan çocuğun annesi konuştu.

Bursa'da çöple dolu evin tahliyesi sırasında kilitli bir odada bitkin halde bulunan 9 yaşındaki çocuğun Antalya'da yaşayan annesi Yasemin A., 3 yıldır çocuğunu aradığını ve kardeşi tarafından kaçırılması nedeniyle ulaşam..

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:24

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Carlos Ray Norris (Чак Норрис) Ryan, Oklahoma'da doğdu, hiç kimse gerçekten Chuck Norris'in içinde yaşayan inanılmaz yetenek biliyordu. Jimnastik salonunda saf bir bağlılık ve sayısız saatler vasıtasıyla, Amerikan Hava K..

Sen Anlat Karadeniz 2. Bölüm Hd İzle 1:51:03

Sen Anlat Karadeniz 2. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 2. bölüm özeti: Nefes Vedat’a teslim olmak yerine, Deli Tahir’in elini tutup Karadeniz’in sarp kayalarından hırçın dalgalarına atlamayı göze alır. Ancak bu atlayış, Nefes’in boğulmasına ve kalbinin du..

Baba Olmak Sorumluluk İster ! 02:45

Baba Olmak Sorumluluk İster !

Baba Olmak Sorumluluk İster ! Herkes Baba Olamaz …..

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi. 02:33

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi.

Gaziantep’te elektrik elektronik mühendisi Nihat Cindioğlu, beş arkadaşıyla birlikte Türkiye’de bir ilke imza atarak, yerli WhatAapp programı geliştirdi. Yeni görüntülü ve sesle konuşma programı Kamapp, App Store, Play S..

Hatay Ev Yapımı Künefe Tarifi 18:28

Hatay Ev Yapımı Künefe Tarifi

Ev yapimi künefe tarifi Malzemeler 1 kilo kadayif 850 gr künefelik tuzsuz peynir 250 gr tereyagi arti 1 yemek kasigi dolusu sana yagi Serbeti icin gerekenler 1 kilo seker 5 bucuk su bardagi su 3 4 damla limon Hazirlanis..

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi 02:46

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi

Hollanda'da kendi isteğiyle hayatını sonlandırmak isteyen kişilere yardım etmek amacıyla kurulan Son Arzu Kooperatifi (Coöperatie Latste Wil), 300 üyesine ölümcül pudra verdiğini açıkladı. Kişilerin kendi isteğiyle ..

Elm Sokağında Kabus 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:31:11

Elm Sokağında Kabus 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Boşanmış bir aileye, dedikoducu arkadaşlara, kendisinin verebileceğinden oldukça fazlasını isteyen erkek arkadaşa sahip olan Nancy Thompson’ın (Heather Langenkamp) ile kirli, kahverengi şapkası, kırmızı, yeşil k..

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı  Elie Saab 08:02

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı Elie Saab

“Moda dünyasının önemli isimlerinden Lübnanlı tasarımcı Elie Saab, Küresel Tartışmalar’a hoş geldiniz. Moda, Ortadoğu ve Batı arasındaki bağı nasıl inşa edebilir?” Elie Saab: “Moda tasarımının sınırları yoktur. Herkes t..