#Kurtalan ekspres uzun İnce bir yoldayım ft yavuz bingöl

Barış Manço - Gülme Ha Gülme 02:55

Barış Manço - Gülme Ha Gülme

Turnalardan haberimi aldığın gün Sevdiceğim gülme sakın gülme ha gülme Anlıma bir karayazı yazılmış ki yok ilacı Sevdiceğim gülme ha gülme Yağmur ince ılır ağlar her damlası yüreğimi dağlar Seni bana çok görenler n..

Kapalak Kızı Fragman 02:08

Kapalak Kızı Fragman

1990'lı yıllarda Karadeniz dağlarının arasındaki Giresun'da yaşanan bir olay, birçok kişinin hayatını değiştirir. Okulun güzel hademesi Ayşe, 19 yaşında bir genç kızdır. Sevdiği adamın asker yolunu gözleyen Ayşe, günün b..

Hiç Geçmediği İstanbul’daki Köprüden 9 Kez Ceza Yedi 02:05

Hiç Geçmediği İstanbul’daki Köprüden 9 Kez Ceza Yedi

Konya’da yaşayan bir vatandaş, hiç gitmediği İstanbul Yavuz Sultan Selim Köprüsünden izinsiz geçtiği gerekçesiyle 9 kere köprü geçiş cezası yedi., Konya’da yaşayan Ali İhsan Çakıcı, 4 yıl önce aldığı 42 FAB 97 plakalı o..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Kutlama Yapmayan Video Asus Designo MZ27AQ 01:27

Kutlama Yapmayan Video Asus Designo MZ27AQ

ASUS Designo MZ27AQ çerçevesiz bir panel ve ince profilli tasarıma sahipken, Harman Kardon ile birlikte geliştirilen iki 6W stereo hoparlör ve harici bir 5W subwoofer ile güçlü 2.1 kanal ses performansı sunuyor. Kompakt,..

  • BETA tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tasarım Öyküsü  ZenBook Flip S  Asus 05:06

Tasarım Öyküsü ZenBook Flip S Asus

ASUS ZenBook Flip S, dünyanın her yerinde ve her yerde tasarlanmış en ince ve hafif konvertibl dizüstü bilgisayarlarından biridir. Zarif sofistikeliği, 360 ° itilebilir bir ekranın kolaylığı ve çok yönlülüğü ile birleşti..

  • BETA tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asus  ZenBook Flip S'yi Tanıyalım 01:15

Asus ZenBook Flip S'yi Tanıyalım

ASUS ZenBook Flip S, dünyanın her yerinde ve her yerde tasarlanmış en ince ve hafif konvertibl dizüstü bilgisayarlarından biridir. Zarif sofistikeliği, 360 ° itilebilir bir ekranın kolaylığı ve çok yönlülüğü ile birleşti..

  • BETA tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mafyayı Soy Film İzle 1:44:11

Mafyayı Soy Film İzle

Tommy ve Rosie, yaşadıkları ülkenin en ünlü soyguncularıdır. Tommy ve Rosie çifti her zaman ufak çaplı işler yapıp paçayı her şekilde kurtarmayı başarırlar. Fakat bu defa Tommy ve Rosie her zamankinin dışında ufak çaplı ..

  • Tv Series tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mayasız Dereotlu Poğaça  Tarifi 06:42

Mayasız Dereotlu Poğaça Tarifi

malzemeler 250 gram tereyağı yada margarin 1 su bardağı süt 1 çay bardağı yoğurt 2 tane yumurta Birinin sarısını üzerine sürmek için ayırın bir tatlı kaşığı tuz bir parça beyaz peynir lütfen poğaçaya koyacağınız peynir..

Tahinli Çörek Tarifi 08:32

Tahinli Çörek Tarifi

Tahinli çörek tarifi bu tariften iki tepsi cikiyor. Malzemeler 3 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı ılık su 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kuru maya 1 tatli kaşığı tuz 2 yemek kaşığı şeker yaklaşık 8 buçuk su bardağ..

Fındıkpare Tarifi 04:07

Fındıkpare Tarifi

MALZEMELER 150 g oda sıcaklığında tereyağ, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı pudra şekeri, 1/2 su bardağı irmik, 1 su bardağı ince çekilmiş fındık, 1 paket kabartma tozu, 2-2,5 su bardağı un, Üzerleri için fındık. Şerbeti için;..

Etli Ekmek Tarifi - Etli Ekmek Yapımı - Kastamonu Etli Ekmek - Yemek Tarifleri 06:12

Etli Ekmek Tarifi - Etli Ekmek Yapımı - Kastamonu Etli Ekmek - Yemek T

MALZEMELER: -İÇ MALZEMELER: -400 gr yağsız kıyma -1 soğan (Rendelenmiş) -1 yumurta -1 domates (Rendelenmiş) -Yarım demet maydanoz -1 tatlı kaşığı Tuz -1 tatlı kaşığı pul biber -Yarım çay kaşığı karabiber HAMURU İÇİN: -4 ..

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı  Elie Saab 08:02

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı Elie Saab

“Moda dünyasının önemli isimlerinden Lübnanlı tasarımcı Elie Saab, Küresel Tartışmalar’a hoş geldiniz. Moda, Ortadoğu ve Batı arasındaki bağı nasıl inşa edebilir?” Elie Saab: “Moda tasarımının sınırları yoktur. Herkes t..

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi 05:46

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye İçin Malzemeler: 150gr. oda ısısında tereyağı veya katıyağ 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 portakal kabuğu rendesi (isteğe bağlı ama çok yakışıyor) 1 su bardağı nişasta 2..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi 04:23

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi

17 Mayıs 1998 tarihinde İsmailağa Camisi İmamı Ali Muratoğlu camide öldürüldü. Görgü şahitleri uzun boylu sarışın ve takkeli bir gencin camiden koşarak çıktığını ve sadece oraları iyi bilenlerin girdiği bir sokağa girere..

  • ZULMA tarafından
  • 1.357 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hz. Nuh Oğlu ile Cep Telefonuyla Konuştu 01:52

Hz. Nuh Oğlu ile Cep Telefonuyla Konuştu

Pelin Çift’in TRT'de sunduğu 'Öteki Gündem' programına konuk olan İstanbul Üniversitesi'nde öğretim üyesi Dr. Yavuz Örnek, Hz. Nuh ile oğlu cep telefonuyla konuştu dedi. Programda Nuh tufanı üzerine ilginç söylemlerd..

  • JET TV tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamil Abi 1963 Türk Filmi İzle 1:31:51

Kamil Abi 1963 Türk Filmi İzle

Konusu: Bir kenar mahallede yaşayan küçük insanların öyküsü. Yapımı : 1963 Tür : Dram Yönetmen : Yavuz Yalınkılıç Senaryo : Yavuz Yalınkılıç Oyuncular : Turgut Özatay , Mualla Sürer , Çolpan İlhan , Ersun Kazançel , ..

Gece Yolculuğu 1987 Türk Filmi İzle 1:39:11

Gece Yolculuğu 1987 Türk Filmi İzle

Konusu : İki eski arkadaş olan ve aynı mesleği yapan Ali ve Yavuz, yeni filmlerini yönetmek için uygun mekan aramaktadırlar. İçine kapanık ve sessiz Ali'ye nazaran çok daha dışa dönük ve iş bitirici olan Yavuz sonunda ar..

Maltepe'de ceza kesilen minibüs şoförü ''Artık kaldıramıyorum'' diyerek aracını bırakıp uzaklaştı 02:07

Maltepe'de ceza kesilen minibüs şoförü ''Artık kaldıramıyorum'' diyere

Maltepe'de fazla yolcu alan sürücü, koronavirüs denetiminde ceza kesilince minibüsünü bırakarak uzaklaştı. Kartal- Kadıköy hattında çalışan bir minibüs, D100 Karayolu Maltepe mevkiindeki denetim noktasında trafik polisl..

İkiye On Kala - Başıma Gelenler Hep Senden (Cover) 02:43

İkiye On Kala - Başıma Gelenler Hep Senden (Cover)

Şarkı Sözleri: Bildiği gibi değilmiş buralar, o her şeyi mor severmiş. Kim girse hayatına seni seviyorum der ve gidermiş. Kalbi kırılmış bir kadın, belki de saçları ondan kısaymış. Konuşulacak şeyler varmış daha, ama..

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi 01:51

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi

Kıbrıs Köftesi veya Patates köftesi olarak bilinen bu tarif aslında çok ekonomik bir köfte tarifi, çünkü çok az miktarda kıyma ile bu kadar çok köfte yapabileceğinize siz de inanamayacaksınız. Bu sebeple kesinlikle denem..

Cevizli Baklava Tarifi 07:24

Cevizli Baklava Tarifi

Cevizli baklava tarifi bir paket hazir baklavalık yufka 200 gram eritilmiş tereyağı yaklaşık 200 gram kadar ince dövülmüş ceviz şerbeti için gerekenler 3 su bardağı şeker 2 buçuk su bardağı su ince bir dilim limon ..

Mercimekli Sini Mantısı Tarifi 03:51

Mercimekli Sini Mantısı Tarifi

Hamuru için 1 adet yumurta 1 su bardağı su 3 su bardağı un iç harcı için 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet soğan 1 su bardağı yeşil mercimek Yarım çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kırmızı biber Sosu için 1 yemek kaşığı t..

Muzlu Çikolatalı Lavaş Tatlısı Tarifi 09:53

Muzlu Çikolatalı Lavaş Tatlısı Tarifi

Tarifi: 2 dolu çorba kaşığı bal 2 çorba kaşığı tahin 1 çorba kaşığı kakao 1 adet Anamur muz 1 avuç fındık 1 adet lavaş ekmek Üzeri için, Antep fıstığı 2 adet kumkat Bir tavaya 1 adet lavaş ekmek koyup altını açın. Lavaş..

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi 04:51

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 1 yemek kaşığı yoğurt, 1/2 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 2 yemek kaşığı ince rendelenmiş parmesan peyniri, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 tatlı kaşığı pul biber,..

Gerçek Çökertme Kebabı Tarifi  Bodrum Çökertme Kebabı Nasıl Yapılır 03:14

Gerçek Çökertme Kebabı Tarifi Bodrum Çökertme Kebabı Nasıl Yapılır

Yemek tarifleri sevenler ve özellikle etli yemek sevenler için MUTEŞEM BİR LEZZET olan Gerçek Bodrum usulü ÇÖKERTME KEBABI TARİFİ videosu hazırladık sizler için. Bir kere deneyen bu tadı asla unutamayacak, mutlaka deneyi..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

İzmir Köfte Tarifi 05:15

İzmir Köfte Tarifi

Malzemeler yarım kilo kıyma bir tane rendelenmiş kuru soğan 2 diş rendelenmiş sarmısak 1 çay bardağı galeta unu bir tane yumurta bir tutam doğranmış maydanoz baharatlarımız tuz Karabiber pul biber kimyon 3 tane elma ..

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi 04:07

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi hakkında bilgi verdi. Ağbal, paketin yatırımcı odaklı geliştirildiğini ifade ederken Teşvik belgesi aldığınız zaman..