#Kurtalan ekspres uzun İnce bir yoldayım ft yavuz bingöl

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi 02:47

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi

MALZEMELER 3 adet elde açılmış ince yufka, 300 g beyaz peynir veya lor peyniri, 2 avuç kıyılmış dereotu/maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tereyağ. *************** Geçtiğimiz hafta paz..

Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

İşe Stressiz Gitmenin Çözümü 02:42

İşe Stressiz Gitmenin Çözümü

Yılın en uzun tatili sonrası yakın bir zamana kadar böyle bir tatil de olmayacak.Peki bu uzun tatil sonrası böyle uzun bir tatile alışan bünyeden sonra işe stressiz gitmenin yolları neler, haberimizde...

  • ANKA tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hipnoz Nedir 04:26

Hipnoz Nedir

Hipnoz Nedir? Sözle, bakışla, telkinle sağlanan bir tür uyku durumu, hipnotizma. Bilinçaltı kısa yolu, hackenirseniz yandınız. Şaka şaka. Sanılanın aksine hipnoz, bilinci tam olarak kapatmaz. Reklam ya da seçim kampanyal..

Bebeklerin zekasını geliştiren ninniler ( Turkish lullaby ) Müjde Tuğsuz 04:16

Bebeklerin zekasını geliştiren ninniler ( Turkish lullaby ) Müjde Tuğs

LÜTFEN DESTEK OLMAK İÇİN SATIN ALIN .....nnhttps://mujdetugsuz.hearnow.com/nnhttps://open.spotify.com/album/1By9DRQyP6vlwStKuc0cHinnhttps://itunes.apple.com/tr/album/masal-ninniler/1441666982?app=music&ign-mpt=uo=4nnhttp..

Gelse de Trenden - Süleyman Çobanoğlu 01:31

Gelse de Trenden - Süleyman Çobanoğlu

Uzun bekleyişlerimiz oluyor kimi zaman. Bir yârin hasretinden dağ oluyor sinemiz. Eskiler yârini beklerken hep tren yolu gözlermiş, bu şiir bana biraz da o zamanları hatırlattı. Bir gün gelecek umuduyla kim bilir kimler ..

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün 03:56

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Erkam Kömürcü, fonksiyonel bir bozukluğa ve estetik ize yol açmadan insanların boylarının seanslarla 15-20 santimetreye kadar uzatılabileceğini söyledi. Ortopedik problemlerin ve ..

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR! HAARP GERÇEKLERİ MARAŞ HATAY 56:37

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR!

HAARP nedir, yapay deprem üretebilir mi? Deprem nerede oldu? Kahramanmaraş depremi hangi şehirlerde hissedildi? Can kaybı ve yaralı sayısı... Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye sabaha karşı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Altın Eller 05:26

Altın Eller

Taşları ince ince işleyip bir sanat eseri haline getiren yetenekli işçiler...

  • JET TV tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 7 yıl önce
CHP'liler TRT Aracına Saldırdı 00:25

CHP'liler TRT Aracına Saldırdı

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin miting için gittiği İzmir Menderes'te bir grup CHP'li, mitingi takip etmek için orada bulunan TRT çalışanlarına saldırdı. İnce her miting konuşmasında TRT'yi partililere hedef göster..

CHP'yi Telefonda İşletip Taşıma Mitingi Deşifre Etti 02:12

CHP'yi Telefonda İşletip Taşıma Mitingi Deşifre Etti

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce cumartesi günü İstanbul'da miting düzenleyecek. Meydanı dolduramayacağını anlayan CHP, adayının mitingi için çevre illerden otobüsle adam taşıyacağını ise bir genç üç ayrı ili ar..

Çocukla Şov Yapmak İsteyen İnce Böyle Rezil Oldu 00:49

Çocukla Şov Yapmak İsteyen İnce Böyle Rezil Oldu

Üç gün önceki Tokat mitinginde sahneye çıkan çocuğu azarlayan Muharrem İnce, bugünkü mitingde bir çocukla şov yapmak isterken rezil oldu. Eline verilen çiçekle zorla sahneye çıkartıldığı her halinden belli olan çocuk, Mu..

İnce'den Ysk'nin Kesin Seçim Sonuçlarına Ilişkin Açıklama 00:32

İnce'den Ysk'nin Kesin Seçim Sonuçlarına Ilişkin Açıklama

İnce'den YSK'nin kesin seçim sonuçlarına ilişkin açıklama Muharrem İnce, Yüksek Seçim Kurulunun kesin seçim sonuçlarını açıklamasına ilişkin Hayırlı uğurlu olsun memlekete. Bu seçim bitmiştir, yenisi var yakında, yerel ..

Belma Sera - Şeftali Çiçeği 03:40

Belma Sera - Şeftali Çiçeği

Şeftali Çiçeği (Club Versiyon) (Belma Sera) Dayanamam gelişine Dayanamam gülüşüne Başımda kavak yelleri eser canım Tutunurum güneşine Yar yar sokul bana sar beni Şeftali çiçeği gibi Nazlı nazlı salınırsın Tozpembe bir ..

Ziynet Sali - Bana da Söyle 04:06

Ziynet Sali - Bana da Söyle

Ziynet Sali Bana da Söyle şarkı sözleri ile Yılları bir güne nasıl sığdırdın, Bana da söyle bende bileyim Hasretin acısını nasıl dindirdin Bana da söyle bende bileyim Yüreğin ince ince sızlamadı mı? Gözlerin gizli g..

Gözleme Tarifi 10:01

Gözleme Tarifi

Patlıcanlı Gözleme Tarifi ve Malzemeler : Hamuru için gerekenler : 1 kilo un 2 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 1 yemek kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 paket kuru maya (yoksa yarım pa..

Peynirli Kaşık Dökmesi Tarifi 05:51

Peynirli Kaşık Dökmesi Tarifi

Malzemeler : 2 tane yumurta 2 yemek kaşığı yoğurt Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı süt 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı artı 2 yemek kaşığı daha un 1 çay kaşığı tuz (peynirinizin tuzuna göre ayarlayın benim kul..

Patlıcanlı Şiş Köfte 01:36

Patlıcanlı Şiş Köfte

Patlıcanlı Şiş Köfte Malzemeleri 3 adet patlıcan 8 adet çöp şiş 2 adet yeşil biber 2 adet domates 1 yemek kaşığı salça Köftesi İçin 500 gr kıyma 1 adet soğan 2 diş sarımsak Yarım su bardağı ufalanmış ekmek Tuz Yarım çay ..

Pırasalı Gözleme Tarifi 10:02

Pırasalı Gözleme Tarifi

Hamuru icin gerekenler 1 kilo un 3 su bardagi ilik su 1 yemek kasigi tuz(silme) 1 yemek kasigi seker(silme) Yarim paket yas maya 750 gr pirasa(tam 4 tane pirasayi kullandim) 250 gr beyaz peynir 1 cay bardagi zeytinyagi ..

Sulu Köfte Tarifi 04:28

Sulu Köfte Tarifi

Sulu köfte tarifi Malzemeler Köftemize gerenler Yarım kilo dana kıyma 1 çay bardağı İnce köftelik bulgur 1tane rendenin ince yeriyle rendelenmişkurusoğan baharatlarimiz 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pulbiber yarı..

Nardan Aşı  Ekşili Sulu Köfte Tarifi 08:51

Nardan Aşı Ekşili Sulu Köfte Tarifi

Köftesi için 500 gr. dana kıyma 1 adet soğan 1 su bardağı ince bulgur 1 çorba kaşığı kırmızı pul biber 1 tatlı kaşığı tuz 1 tutam karabiber Suyu için 2,5 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı domates salçası 1 adet soğan..

 Açma Üstü Peynir Yaptım Böylesini Ben Hiç Tatmadım 06:32

Açma Üstü Peynir Yaptım Böylesini Ben Hiç Tatmadım

Tarif Metni: 1 adet açma 2 yumurta 1 kibrit kutusu, 50 gr kaşak peynir 1 kibrit kutusundan az fazla, 60 gr, beyaz peynir 6 dal maydanoz Yarım çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber Yarım çay kaşığı pul biber 1 adet ..

Nohut Salatası Tarifi 01:16

Nohut Salatası Tarifi

2 su bardağı haşlanmış nohut 1 tane kırmızı biber 1 tane kuru soğan 1 yemek kasığı ince kıyılmış maydanoz yarım çay kaşığı kimyon yarım limonun suyu 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz, Pul biber Hazırlanışı; 1.1 adet piya..

Kıymalı Yoğurtlu Kadayıf 17:48

Kıymalı Yoğurtlu Kadayıf

250 gr kadayıf 4 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı köfte baharı 1 dolu çay kaşığı kimyon 500 gr çift çekim dana döş kıyma 2 büyük soğan 10 dal maydanoz 1/3 muskat 1 kase yoğurt 6 dolu çorba kaşığı yoğurt 1 diş sarımsa..

Fırında Çıtır Tavuk Çubukları 02:08

Fırında Çıtır Tavuk Çubukları

Malzemeler 1 parça fileto tavuk göğsü (350 gram kullandım) 1 yemek kaşığı tereyağı 2-3 diş sarımsak Yarım su bardağından az eksik süt 3 yemek kaşığı kurutulmuş ekmek kırığı 5-6 dal maydanoz (isteğe bağlı) 1 çay bardağı i..

Nohutlu Tel Şehriye 08:34

Nohutlu Tel Şehriye

1 su bardağı (100 gr) tel şehriye 3 avuç (150 gr) haşlanmış nohut 1,5 çorba kaşığı tereyağı 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 100 gr Erzincan tulum peyniri 1 adet kuru kırmızı biber 1 dal biberiy..

Fırında Makarna Tarifi 04:51

Fırında Makarna Tarifi

Fırında Makarna İçin Malzemeler: 1 paket ince kesme veya penne makarna haşlamak için su ve tuz ayrıca 1 yemek kaşığı tereyağ 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı Et veya kıymalı sos için: 1 soğan 2-3 sivri veya çarliston biberi 3..

Biberli Ekmek Tarifi 05:12

Biberli Ekmek Tarifi

Biberli Ekmek İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılıktan biraz sıcak su yarım paketten biraz fazla yaşmaya veya 1 yemek kaşığı kuru maya 1 buçuk yemek kaşığı tozşeker 1 su bardağı ılık süt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta ..

Peynirli ve Elmalı Poğaça Nasıl Yapılır 11:29

Peynirli ve Elmalı Poğaça Nasıl Yapılır

İki Çeşit Poğaça Tarifi için Malzemeler 1 çay kaşığı tuz 5 yemek kaşığı sıvı yağ 1/2 çay bardağı ılık su 3 kaşık yoğurt 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı kuru maya 2 tane yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı Un Peynirli Poğ..