#Kurtalan ekspres uzun İnce bir yoldayım ft yavuz bingöl

Bazlamadan Pizza Tarifi 4 çeşit Peynirli ve Ton Balıklı Sebzeli Karışık Pizza 05:58

Bazlamadan Pizza Tarifi 4 çeşit Peynirli ve Ton Balıklı Sebzeli Karışı

Bazlama ekmekten pizza tarifi için malzemeler İki adet bazlama Üzeri için Yarım adet domates yarım adet yeşil biber Yarım adet kurusoğan Yeşil veya siyah zeytin Ton balığı Pırasa Ve rendelenmiş kaşar peyniri (Malz..

Fırında Karnıyarık Tarifi Videolu Karnıyarık Nasıl Yapılır 05:45

Fırında Karnıyarık Tarifi Videolu Karnıyarık Nasıl Yapılır

MALZEMELER 1 Kg patlıcan 300 gr. Yağsız kıyma 2 adet domates 1 adet soğan Yarım çay bardağı sıvı yağ 9-10 sap maydanoz 1 yemek kaşığı salça 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber 6 adet sivribiber YAPILIŞI Patl..

Yumurtalı Ispanak Tarifi  Ispanak Yemeği Tarifleri - Ispanak Yemeği Yapımı 02:37

Yumurtalı Ispanak Tarifi Ispanak Yemeği Tarifleri - Ispanak Yemeği Ya

YUMURTALI ISPANAK MALZEMELER Yarım kg. ıspanak 5 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet soğan Yarım su bardağı süt 1 yemek kaşığı un 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber 3 adet yumurta TARİFİ Ispanaklar ayıklanıp, yıka..

Kıymalı Börek Tarifi - Kıymalı Börek Nasıl Yapılır - Kıymalı Börek Yapımı 13:03

Kıymalı Börek Tarifi - Kıymalı Börek Nasıl Yapılır - Kıymalı Börek Yap

Kıymalı Börek Tarifi: Malzemeler 1Kg Yufka(5Adet) 350gr Yağsız Kıyma 1Su bardağı yoğurt 1çay bardağı mısırözü yağı 1büyükboy kuru soğan 2 yumurta 1tatlı kaşığı pulbiber 1çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez 06:12

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez

Mihrez.. İblisin soyundan gelen onun çocuklarından biri olan Mihrez. Cin padişahları arasında en güçlü en tehlikeli olanıdır. Ve şeytanın peşinden giden kafir cinnilerdendir. Bu güçlü cini padişahı bütün cin kabilelerini..

  • ZULMA tarafından
  • 1.640 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnsanlığı Birçok Şeytani Fikirle Tanıştıran 9 Bilimsel Teori 10:55

İnsanlığı Birçok Şeytani Fikirle Tanıştıran 9 Bilimsel Teori

İnsanlık tarihinde, hataların ve yanlış seçilen yöntemlerin milyonlarca insan için feci sonuçlar doğurduğu birçok korkunç örnek vardır. Zaman içinde insanların bazen ne büyük yanılgılar içine düşmüş olduğunu kanıtlayan 1..

  • JET TV tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mehtap Meral - Dağınık Bahçe 04:42

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe Dinle Söz & Müzik: Mehtap Meral Düzenleme: Mehtap Meral Yönetmen: Ulvi Çakmak Dağınık Bahçe şarkı sözleri ile İçimde bir taş büyüttüm Onu eritebilecek bütün sulardan geçtim Aşındıracak b..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mardin’de Halep Gar Sabununa Yoğun İlgi 03:41

Mardin’de Halep Gar Sabununa Yoğun İlgi

Mardin’de yerli ve yabancı turistler, 11’inci yüzyılda Ortadoğu’da üretilen ve Haçlılar tarafından Avrupa’ya götürülen Halep gar sabununa yoğun ilgi gösteriyor. Mardin’in Artuklu ilçesinde çarşıda bulunan sabuncu dükkanı..

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020 05:01

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020 [Official Music Video © 2020 Hunersam] Aranjor: Mizgin Ayaz Söz Müzik : Serkan Kanireş Kanalımız HUNERSAM Tarafından Korunmaktadır... Bibin endame qenal ê me, klîbên nû temaşê bik..

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı 03:54

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı

Kara mamba (Dendroaspis polylepis), Elapidae familyasından son derece saldırgan ve zehirli bir yılan türü. Anavatanı Afrika olup, dünyanın ikinci en uzun zehirli yılanıdır. Erişkin kara mambaların ortalama boyu 2,5 metr..

  • PITIRCIK tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Hayvanlar Şehri  Zootopia Film İzle 1:48:32

Hayvanlar Şehri Zootopia Film İzle

Zootopia – Zootropolis Hayvanlar Sehri - Zootopia Walt Disney Stüdyoları’ nın sinema severler ve animasyon tarihi için sunmuş olduğu hizmetin bir hayli önemli olduğu konusunda sanırım her kesim hem fikir olabilir. Niteki..

  • PengoTV tarafından
  • 33.759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kivili Milföy Pasta Tarifi 04:55

Kivili Milföy Pasta Tarifi

2 adet kare milföy, 4 adet küçük boy kivi, Üzeri için pudra şekeri. Kreması için: 100-150 ml krema (kivilerin boyuna göre değişecektir), 1 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri. ***************************** Daha önce çil..

Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün! 44:06

Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün!

2:00 ???? Dolar seçim ertesi ne olur? 5:40 ???? Yalanın gerçeği titretti bir dönemdeyiz ! Pandemi de bunu gördük ! 10:30 ???? Türkiye’nin laik antilaik Sünni Alevi sağcı solcu problemi yoktur ! Türkiye’nin problemi boğaz..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 8 ay önce
Hanife'nin Gece Kulübü Görüntüleri Ortaya Çıktı 00:24

Hanife'nin Gece Kulübü Görüntüleri Ortaya Çıktı

Uzun süredir bir izdivaç programında eş arayan gelin adayı Hanife'nin gece kulübünde eğlendiği görüntüler ortaya çıktı. Star TV'de Zuhal Topal’un sunuduğu izdivaç programında uzun süredir eş arayan Hanife'nin gece kulüb..

Inna - Gimme Gimme 02:57

Inna - Gimme Gimme

Inna Gimme Gimme I pulled up to a palace in no town Twenty minutes from Bali oh yeah Got a feeling that is up at to go down Party people wanna party so I say Gimme gimme gimme gimme that love Gimme gimme gimme gimme th..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.615 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seyyar Satıcı, Sahte Para ile Hem Soğanından Hem Parasından Oldu 02:39

Seyyar Satıcı, Sahte Para ile Hem Soğanından Hem Parasından Oldu

Tokat’ta, seyyar satıcı sahte para ile hem soğanından hem parasından oldu. Edinilen bilgiye göre; Behzat Bulvarında seyyar satıcı Uğur Uzun (38), bir şahsa 2 çuval soğan sattı. 100 lira ile alışveriş yapan şahıs 80 lira ..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı 03:43

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı

Rize’de inşaatı devam eden çay çarşısının camları takılmaya başlayınca dünyanın en büyük çay bardağı da kendini göstermeye başladı. Rize’nin sembolü çaydan yola çıkılarak tasarlanan devasa projede sona yaklaşılıyor. Kar..

Kılıçdaroğlu’nun Seçim Çağrısından Sonra Tıklanma Rekorları Kıran Video 02:43

Kılıçdaroğlu’nun Seçim Çağrısından Sonra Tıklanma Rekorları Kıran Vide

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında erken seçim çağrısında bulundu. Kılıçdaroğlu partinin başına geldiği 2010 yılından beri 7 seçim kaybetti. İşte akıllara Muharrem İnce'nin açıklamasını g..

Özel Uçağın Parasını Vatandaştan İstedi 01:00

Özel Uçağın Parasını Vatandaştan İstedi

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim maratonuna devam ederken, mitinglere özel uçakla gidiyor. İnce, mitingine katılan vatandaşlardan uçağın yakıt parası için bağış kampanyasına para göndermelerini istedi...

Diploma Şovunu Muhabirin Sorusu Bozdu 00:54

Diploma Şovunu Muhabirin Sorusu Bozdu

Muharrem İnce, kendisinin de mezun olduğu Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi'ne gelerek, burada seçmenlere diplomasının fotokopisini dağıttı. İnce'nin diploma şovunu muhabirin sorusu bozdu...

Metin Temel Komutan İçin Yapılan Özel Klip Sosyal Medyayı Salladı 02:02

Metin Temel Komutan İçin Yapılan Özel Klip Sosyal Medyayı Salladı

CHP'nin cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Zeytin Dalı Harekatı'nın kilit ismi İsmail Metin Temel için, ' O generalin apoletlerini sökeceğim' dedi. Açıklamaların ardından çığ gibi tepkilere maruz kalan İnce ise sessizliğ..

Kaldırımda Beklerken Üzerine Asansör Düştü 00:43

Kaldırımda Beklerken Üzerine Asansör Düştü

İstanbul Bayrampaşa'da inşaata asansör taşıyan kamyon üst geçide çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen asansör kaldırımda bekleyen 62 yaşındaki Abdullah İnce'nin üstüne düştü. Ağır yaralanan İnce, kaldırıldığı hastanede h..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunun Adı Teröre Destek Vermek 01:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunun Adı Teröre Destek Vermek

Erdoğan, İnce'nin Demirtaş'ı ziyaretine ilişkin, Bunun adı demokrasi değil Bay İnce, bunun adı teröre destek vermek, bunun adı teröristlere destek vermektir. dedi...

İşte Recep Tayyip Erdoğan Farkı 00:59

İşte Recep Tayyip Erdoğan Farkı

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki farkı anlatan 1 dakikalık video sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Video'da iki lider sahnede konuşurken sahneye küçük çocukl..

Başbakan Yıldırım: Ankara'ya Yeni Metro Hatları Yapıyoruz 00:26

Başbakan Yıldırım: Ankara'ya Yeni Metro Hatları Yapıyoruz

Başbakan Binali Yıldırım, Yenimahalle feraset sahibidir, ince eler sık dokur, İnce'yi eler Erdoğan'ı seçer. Boş lafa karnımız tok. dedi...

Çoban Salata Tarifi Çoban Salata Malzemeleri 02:27

Çoban Salata Tarifi Çoban Salata Malzemeleri

MALZEMELER 1-2 Adet domates 1-2 Adet salatalık 5-6 sap taze soğan 5-6 sap maydanoz Yarım limon 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı sirke Yarım çay kaşığı tuz 4-5 adet sivri biber TARİFİ Bütün malzemeler ince ince ..