#Kurtalan ekspres uzun İnce bir yoldayım ft yavuz bingöl

Örge Volkan - Atabarı 02:58

Örge Volkan - Atabarı

Atabarı şarkı sözleri ile... Ayvası var narı var Bahçası var bağı var Atamızdan yadigar Bizde Ata barı var Uzun uzun kamışlar Ucunu budamışlar Benim ela gözlümü Gurbete yollamışlar Ben bir uzun kılıcım Yoluna dik..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Rihanna - Diamonds 04:42

Rihanna - Diamonds

Diamonds (In The Sky) Shine bright like a diamond Shine bright like a diamond Find light in the beautiful sea I choose to be happy You and I, you and I We're like diamonds in the sky You're a shooting star I see A vis..

  • PengoTV tarafından
  • 1.707 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Mercimek Köftesi Tarifi 03:50

Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler : 1,5 su bardağı kırmızı Mercimek, 1 su bardağı ince bulgur, 4 su bardağı su, 1 adet kuru soğan, Büyük bir avuç dereotu, Büyük bir avuç maydanoz, Bir avuç taze nane, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı şal..

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi 03:52

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi

Malzemeler: 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı garnitür, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber. Püre için; 4 adet haşlanm..

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında 01:34

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beagle Cinsi Köpeklerin Özellikleri ve Bakımı 00:52

Beagle Cinsi Köpeklerin Özellikleri ve Bakımı

Beagle, dayanıklı, sağlam bünyeli, köşeli hatları olan bu ufak tazı, bakımı kolay bir türdür. Kaygan ve kısa tüylü bir kürke sahiptir. Tüyleri üç renkli olur: kızıl ve beyaz, turuncu ve beyaz, sarı ve beyaz. İki cins B..

  • JET TV tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Susamlı Minik Tuzlu Kurabiye Tarifi 04:06

Susamlı Minik Tuzlu Kurabiye Tarifi

125 gram tereyağı ya da margarin yarım çay bardağı sıvı yağ bir tane yumurta sarısı hamuruna girecek beyazı dışına. yarım çay bardağı Susam 2 tatlı kaşığı pudra şekeri bir çay kaşığı tuz 2 yemek kaşığı üzüm Yada elma..

HiraiZerdüş - İyi değilim 04:14

HiraiZerdüş - İyi değilim

Bir kaç yüzyıl uzağına düştüm hayatın Sanıyorum ki senden önce hiç olmadım Senden sonra hiç yaşamayacağım.. Çok şey birikti Ama çok az şey konuşacağım. - Ellerimin üstü Boynumun altı üşüyor Anlıyor musun? ... B..

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi 04:54

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak), 100 gr tereyağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1,5 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket vanilya, Bir tutam tuz, 1/2 su bardağı kalın çekilm..

Efsane Şener Şen Komik Sahneler 1 09:12

Efsane Şener Şen Komik Sahneler 1

Türk sinema seyircisinin sinema önlerinde uzun kuyruklar oluşturduğu taşlamalarla dolu Amerikalı ve Arabesk filmlerini çevirir . 1996'de ise Türk sinemasında bir devrim yaratan Eşkıya filminde Uğur Yücel ile birlik..

  • JET TV tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Efsane Şener Şen Komik Sahneler 2 11:29

Efsane Şener Şen Komik Sahneler 2

Türk sinema seyircisinin sinema önlerinde uzun kuyruklar oluşturduğu taşlamalarla dolu Amerikalı ve Arabesk filmlerini çevirir . 1996'de ise Türk sinemasında bir devrim yaratan Eşkıya filminde Uğur Yücel ile birlik..

  • JET TV tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 39.Bölüm - Hayaller Hayatlar! 03:02

Bodrum Masalı 39.Bölüm - Hayaller Hayatlar!

Su, hayallerinden vazgeçmiyor; Kelebek ile yine çatışma noktasına geliyorlar! Su, erkenden pizzacıya gider ve tek başına müşterilerle ilgilenmek zorunda kalır. Kelebek'in sürpriz ziyareti, romantik anlara sahne olur. İki..

  • ANKA tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşediği Asansör Düğmeleri Bozulunca Asansörde Kalan Çocuk 00:38

İşediği Asansör Düğmeleri Bozulunca Asansörde Kalan Çocuk

Uzun uzun çişini asansör düğmelerine gönderen çocuğun hayatının şokunu yaşaması çok uzun sürmüyor...

  • PengoTV tarafından
  • 135 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Alfaran X Alperen - Sorun Olmaz 02:40

Alfaran X Alperen - Sorun Olmaz

Söz & Müzik: Alfaran - Alperen Beat: Tarık Çetin Mix & Mastering: Metee248 Director: Metee248 Edit/VFX: Necati Uzun & Metee248 Color: Necati Uzun Artwork: Necati Uzun..

Rober Hatemo - Cehennemi Kapattım 04:37

Rober Hatemo - Cehennemi Kapattım

benim yanmam uzun sürer onun günahını aldım çektikleri yüzünden cehennemi kapattım yazıklar olsun ki bana aşkın tadını kaçırdım hiç sebepler uğruna onu elden kıskandım tutun benim elimden yanardağlara atın yakın yakın ak..

Abd'li Astronot Peggy Witson 665 Gün Sonra Dünya'ya Döndü 00:50

Abd'li Astronot Peggy Witson 665 Gün Sonra Dünya'ya Döndü

Amerikalı astronot Dr. Peggy Whitson 288 günlük görevinin ardından uzay istasyonundan ayrılarak iki meslektaşıyla birlikte Soyuz kapsülü ile Kazakistan’a iniş yaptı. 57 yaşındaki Amerikalı astronot atmosfer dışında topl..

En Güzel Enstrümantal Fon Müzikleri 1:01:32

En Güzel Enstrümantal Fon Müzikleri

Toplam 1 Saat uzun kesintisiz en güzel seçkin fon müzikleri. Dilediğiniz şarkıyı atlama ve seçme özelliğinde! Türkiye'nin en Güncel Paylaşımları için kanalımıza Abone Ol! Kesintisiz Fon Müziği Duraksız Fon Müziği Uzun ..

Naim Süleymanoğlu Yaşamını Yitirdi 02:26

Naim Süleymanoğlu Yaşamını Yitirdi

Uzun süredir hastanede tedavi gören Milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu'nun hayatını kaybettiği bildirildi. Hastaneden Naim Süleymanoğlu'nun ölüm nedeni hakkında henüz açıklama yapılmadı. 8. Cumhurbaşkanı Merhum Turgut Ö..

  • BETA tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sebile Ölmez - Isısız 10 Saç Modeli Okula Dönüş 08:06

Sebile Ölmez - Isısız 10 Saç Modeli Okula Dönüş

Okullar başladığından beri en çok aldığım istek elbette saç modelleri oldu. Bu videoda 10 kolay saç modelini sizlerle paylaştım. Isı kullanmadan yapabileceğiniz ve farklı versiyonlarını kolayca geliştirebileceğiniz saç m..

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı 08:00

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı

Rize’de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Sel sularına kapılan Ali Uzun'un sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılırken, 11 kişi yaralı kurtarıldı, 2 ev çöktü, mahsur kalan..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..