#Kurtalan ekspres uzun İnce bir yoldayım ft yavuz bingöl

Çifte Kavrulmuş Bademli Kurabiye Tarifi 06:53

Çifte Kavrulmuş Bademli Kurabiye Tarifi

Malzemeler 3 tane yumurta 125 gr yumusak tereyagi 1 su bardagi toz seker 2 paket vanilya yarim paket kabartmatozu 1 tane limon yada portakal kabugu rendesi 200 gr tuzsuz cig badem yoksa findik kullanin Yaklasik 3 bucuk..

Mozaik Pasta Tarifi 07:45

Mozaik Pasta Tarifi

Bisküvili mozaik pasta tarifi malzemeler 2 paket bisküvi Yaklaşık 300 350 gram oluyor 1 su bardağı süt iki üç yemek kaşığı kakao 2 yemek kaşığı dolusu eritilmiş tereyağı 3 4 yemek kaşığı şeker Arzuya göre ceviz yad..

Sucuklu Pide Tarifi 10:56

Sucuklu Pide Tarifi

Sucuklu pide tarifi Malzemeler 4 buçuk su bardağı un 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı şeker 2 yemek kaşığı sıvıyağı yarım paket yaş maya( isteyenler 1 yemek kaşığı kuru..

Kabak Dolması Tarifi Kabak Dolması Nasıl Yapılır 03:19

Kabak Dolması Tarifi Kabak Dolması Nasıl Yapılır

MALZEMELER 1 kg. kabak 300 gr. yağsız kıyma 1 kahve fincanı kırık pirinç 1 kahve fincanı bulgur 1 adet soğan 2 adet domates 9-10 sap maydanoz 2 tatlı kaşığı nane 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaş..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Kabadayı Filminin Unutulmaz Racon Sahneleri - Kabadayı Türk Filmi 24:04

Kabadayı Filminin Unutulmaz Racon Sahneleri - Kabadayı Türk Filmi

Filmin Konusu: Ali Osman, yılların tecrübesiyle gayrı-meşru bir meslek olan kabadayılıkta, kendi etik çerçevesiyle ayrıksı bir yerde durmaktadır. Tüm camiasında iyi tanınan bir adam olan Ali Osman, ezilenleri korumaya yö..

Taylor Swift - Blank Space 04:32

Taylor Swift - Blank Space

Nice to meet you, where you been? Tanıştığımıza memnun oldun,nerelerde kaldın? I could show you incredible things Sana inanılmaz şeyler gösterebilirdim Magic, madness, heaven, sin Sinir,delilik,cennet,günah Saw you..

  • PengoTV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere 03:54

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere

Kendimi bildim bileli yollarda tükettim koskoca bir ömrü Bir uçtan bir uca gezdim şu fani dünyayı Okumuşu, cahili, yoksulu, zengini hiç farkı yok hepsi aynı Sonunda bende anladım hanyayı Konyayı Sanki insanlık pazara çık..

Kafesteki Kadin Film İzle 1:36:31

Kafesteki Kadin Film İzle

Filmin Konusu Kötü sonuçlanan bir operasyondan sonra başkomiser Carl Morck uzun yıllardır çözümlenemeyen davaların peşinde koşan bir departmana çalışmak için atanır ve bazı davalara hiç bakmaması gerekirdi. Ama başkomise..

  • Tv Series tarafından
  • 1.521 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş Ada'da Manşet Oldu! Türkiye'nin Chelsea'si 01:23

Beşiktaş Ada'da Manşet Oldu! Türkiye'nin Chelsea'si

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübü dünya çapında bir marka haline getirmeyi hedeflediklerini belirtti. İngiltere'nin Guardian gazetesinde, Beşiktaş, nasıl Türkiye'nin Chelsea'si olmayı hedefliyo..

  • OFSAYT tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Almanya'da  Yoksul Emekli ve Çalışan  Sayısı Artıyor 07:09

Almanya'da Yoksul Emekli ve Çalışan Sayısı Artıyor

Euro Bölgesi’nin ekonomi motoru Almanya’da büyüme oranı artmaya ve işsizlik rakamları düşmeye devam ederken akıllara şöyle bir soru geliyor: İşsizlik kurumlarının önünde neden uzun kuyruklar oluşuyor? Bu soruyu araştırm..

Dwayne 03:15

Dwayne "Kaya" Johnson - 1 Yaşından 45 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Güneşli devletlerden selamlayan Miami, Florida, Johnson, WWE'deki karakteri The Rock ile en iyi tanınıyordu. NCAA'ya katılan güreş genleri kullanışlı geldi ve 1990'da Ulusal Şampiyonası ekibinin bir parçası oldu. Ayrı..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.405 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jumanji - Vahşi Orman Türkçe Dublaj İzle 1:59:03

Jumanji - Vahşi Orman Türkçe Dublaj İzle

1995 yılında yapılmı olan jumanji filminin günümüze uyarlaması ile bir arkadaş grubunun karşılaştığı daha önce hiç görmemiş olduğu bir oyun konsolundaki oyunun aslında gerçek olduğunu farketmeleri çok da uzun bir zaman a..

Ispanaklı Börek Tarifi 04:24

Ispanaklı Börek Tarifi

MALZEMELER 4 adet yufka, 1 baş soğan, 500 g ıspanak, 1 su bardağı lor peyniri veya ezilmiş beyaz peynir, 1 çay bardağı+4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 yumurta sarısı, Tuz, Susam. **..

Fırın Sütlaç Tarifi 04:29

Fırın Sütlaç Tarifi

MALZEMELER 1 lt + 2 su bardağı süt, 1/2 çay bardağı pirinç, 1 su bardağı şeker, 2 yemek kaşığı pirinç unu, 1 adet yumurta sarısı. ******************* Son günlerimiz siteyi yeni bir yüze kavuşturmaya uğraşmakla geçiyor..

Çirkin Ve Cesur 1971 Yılmaz Güney  Sevgi Can Türk Filmi İzle 1:03:50

Çirkin Ve Cesur 1971 Yılmaz Güney Sevgi Can Türk Filmi İzle

Çirkin ve Cesur - Yılmaz Güney & Sevgi Can (1971 - 64 Dk) Filmde, köy yaşamının sıkıntıları konuya alınır.Köy ağasının köylülere yaptığı kötülükleri anlatmaktadır. Bu sıkıntılara karşın Yabancı lakabında ki delikanlının ..

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret 04:11

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret Halkların Demokratik Partisi Bingöl Milletvekili Hişyar Özsoy, Türkiye'de hukukun üstünlüğü yoktur. Hukuk tamamen rafa kalkmıştır dedi HDP'li Özsoy TBMM HDP Grup Yöneti..

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehir örgütlenmesi YPS üstlendi 02:11

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehi

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı Mardin'in Derik Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı kaymakamlıkta çalışan bir kişinin kardeşi tarafından yerleştirildiğini tespit et..

Van'da '65 yaş' kararlarını destekleyen de var eleştiren de 05:18

Van'da '65 yaş' kararlarını destekleyen de var eleştiren de

Van'da, 65 yaş ve üstü kişilerin düğün, nişan, toplu merasim ve mevlit programlarına katılmaları ile belirli saatlerde toplu taşıma araçlarını kullanmaları yasaklandı. Kentte kısıtlamaya uyulurken, yaşı 65'i geçen bazı k..

Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması 05:07

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması

Reklam çalışmaları bazı firmalar arasında rekabetten ötürü farklı boyutlarda olabiliyor. Genelde ülkemizde markalar arası reklam savaşlarını pek göremiyoruz ama yurt dışında bunun pek çok örneği var. Aslında bu reklam ça..

  • PengoTV tarafından
  • 1.190 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin 05:07

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin

Sagopa Kajmerin 2012 yılında seslendirdiği ama bugüne dek duymadığımız yeni parçası.. Ne Kaybederdin .. Sözler : Ne bende senden bir vakit var Ne bende senden kopan bir şeyim Bir bende ben ve senden bana kalan kadar..

  • PengoTV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Kolay Lahmacun Tarifi 07:45

Evde Kolay Lahmacun Tarifi

Malzemeler : Hamuru İçin; 2 su bardağı un ¾ su bardağı su Tuz İç Harcı İçin; 250 gr kıyma / orta yağlı 1 adet sivri biber 1 adet kapya biber 1 adet kuru soğan 2 tutam maydanoz ½ domates / çekirdeksiz 1 yemek kaşı..

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 2 yıl önce
ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

Jaguar’ın ilk Elektrikli Otomobili 02:03

Jaguar’ın ilk Elektrikli Otomobili

Jaguar, merakla beklenen ilk elektrikli modelini I-Pace ismiyle beraber resmi olarak gün yüzüne çıkardı. Formula E ile birlikte yarış karakterini ve tarihini uzun bir aradan sonra tekrar pistlere taşıyan Jaguar, elektri..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:31:51

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle

Star Wars Episode VIII Sinema tarihinin belki de en uzun soluklu ve en fazla hayran kitlesini içerisinde bulunduran Star Wars serisi; yönetmen George Lucas önderliğinde yetmişli yılların ortasında başlangıç yapmış olduğu..