#Kurtalan ekspres uzun İnce bir yoldayım ft yavuz bingöl

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır 05:04

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlerle muzlu rulo pasta nasıl yapılır onu paylaştık. Videoyu izleyip kolayca harika bir muzlu rulo pasta yapabilirsiniz. Çocuklar harika bir kış meyvesi olan muzu çok sever. Onlara bugün güzel bir sürpriz..

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle 1:57:49

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle

Tomb Raider Începutul 2018 Yılında Vizyona Girecek Tomb Raider Începutul filmi Amerikan aksiyon ve macera filmidir. Tomb Raider aslında hatırlanacağı üzere 2013 yılında Crystal Dynamics şirketinin yine aynı isimle piyasa..

Söz | 33.Bölüm 2:17:46

Söz | 33.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ 2. Sezon 33’üncü bölümü ile ‘Star TV’ ekranlarında!nnTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ‘SÖZ’,..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil 04:33

Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil

Bildiğin Gibi Değil (Ballad Music) Söz & Müzik: Ali Kınık Yapım : Ballad Music Prodüktör: Muhammet Alperen Duzenleme: Mustafa Ceceli Kayit,Mix.Mastering: Koray Püskül Stüdyo: CCL Music Yönetmen: Emrah Özbilen ORKESTRA..

Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Cansız Kovid-19 Virüs Enjekte Edilen Atlar 45 Gün Sonra Antikor Üretti 04:29

Cansız Kovid-19 Virüs Enjekte Edilen Atlar 45 Gün Sonra Antikor Üretti

Adıyaman’da atlara enjekte edilen cansız Kovid-19 virüslerinden, atlar 45 gün sonra antikor üretti. Ülkemizde ve Dünya’da bir ilk olan bu çalışmada hayvan testleri aşamasına gelindi. ‘Covidsera’ ismi verilen antiserum ça..

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü 06:27

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü

Beylikdüzü'nde yaşayan 21 yaşındaki Barış Akyıldız , koronavirüs tedbirleri öncesinde başladığı kilo verme mücadelesini, pandemi süresi boyunca da devam ettirerek 117 kilodan, 64 kiloya düşmeyi başardı. Spor salonlarının..

İrem Derici - Vazgeçtim İnan 03:57

İrem Derici - Vazgeçtim İnan

Vazgeçtim İnan şarkı sözleri ile Kendimi bugün onun yerine koydum Koyamadım onun yerine kimseyi ve uyudum Oyaladım kendimi durdum Pili bitik saat gibi durdum Durdum Kendimi bugün aynı yerlerde buldum Çok tenha, pek yal..

Betonda Domates 02:00

Betonda Domates

Balıkesir’in Kepsut ilçesi yakınlarında faaliyet gösteren et entegre tesisinde 30 santimetrelik betonda yetişen fide görenleri şaşırtıyor. Et entegre tesisinde üzerinde toprak bulunmayan betonda işçilerin yedikleri organ..

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı 06:33

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı

Korona virüs (Covid-19) pandemisi döneminde yazılım şirketleri, dijital yaşamın hızlandığı bu süreçte markaların taleplerini karşılayabilmek için yeni uygulamalar geliştiriyor. Çin’in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde..

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu 07:01

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu

Nadir görülen bir organ yetmezliği sendromu ile Aydın Nazilli'de dünyaya gelen ve doğduğu günden beri hastanelerde yaşam mücadelesi veren 4 yaşındaki minik Buse yeniden hayata tutundu. Buse’ye İstanbul’da gerçekleştirile..

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğu Karadeniz Oldu 04:00

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğ

Muğla ve Antalya'daki yangınlar nedeniyle tatilcilerin yangın bölgesi yerine rotayı Doğu Karadeniz Bölgesi'ne çevirdiği ve son dönemde bu nedenle turistik tesislerde rezervasyonların yüzde 100'e yaklaştığı belirtildi. Mu..

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı 01:22

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı

Gümüşhane'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören 44 yaşındaki Ökkeş Alkan, herkese maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmelerinin yanı sıra mutlaka aşı olmaları çağrısında bulundu. Kelkit..

HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼️ Teşhis Yanlış Olabilir‼️ 39:44

HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼

???? Dünya sağlık örgütü Biden ‘a Açıkça söyledi ; “ benim koyduğum kuralların dışında herhangi bir konuşma yapan sağlık mensubu siyasetçi kurum ya da kuruluş cezalandırılacak‼️” 6:03 ???? Uyuz olmayana uyuz teşhisi koy..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Sarhoş Elemanları Paket Eden Genç - Hollanda 01:50

Sarhoş Elemanları Paket Eden Genç - Hollanda

Hollanda'da 2 sarhoş bir mekana girip Çinli ablaya saldırıyorlar. Bir genç yetişiyor, başta 1-2 yumruk yiyor ama elemanları paket etmesi uzun sürmüyor...

  • Cowboy tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sahra Çölü’ne 37 Yıl Sonra Yağan Kar 03:20

Sahra Çölü’ne 37 Yıl Sonra Yağan Kar

Dünyanın en sıcak ve kurak bölgelerinden biri olan Sahra Çölü’nde yıllık ortalama sıcaklık 30 derece olarak biliniyor. Ancak bu sene inanılmaz bir olay gerçekleşti ve Cezayir sınırları içerisindeki çöl bölgesinde kar yağ..

  • PengoTV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Şafak - Çanakkale 04:27

Ahmet Şafak - Çanakkale

Çanakkale içinde vurdular beni Ölmeden mezara koydular beni Of gençliğime eyvah Çanakkale içinde aynalı çarşı Ana ben gidiyom düşmana karşı Of gençlipime eyvah Çanakkale içinde bir uzun servi Kimimiz nişanlı kim..

En Güzel Gelin Saç Modelleri 01:59

En Güzel Gelin Saç Modelleri

Video en güzel gelin saç modelleri gösterir. Bakın ve seçin. Uzun saçlar için güzel bir düğünde gelin için uygun bir saç modeli seçmek çok önemlidir.Lütfen baska videolarımızdan haberdar olmak ve öneride bulunmak için ..

  • Kadınca tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Genç Kıza Saldıran Hırsızı Perişan Etti 00:45

Genç Kıza Saldıran Hırsızı Perişan Etti

Çin'de bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler ülkede büyük ses getirdi. Mağazadan çıkan genç kız, hırsızın saldırısına uğradı. Cüzdanını vermemek için uzun süre direnen genç kızı, durumu fark eden bir adam kurtardı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Asena Atalay Sinir Krizi Geçirdi 04:09

Asena Atalay Sinir Krizi Geçirdi

Şükran Ovalı ile evlenen Caner Erkin'le ilgili haberleri duyan eski eşi sinir krizi geçirdi. Bir dönem Galatasaray ve Fenerbahçe’de forma giyen Caner Erkin’in eşi olan Asena Atalay şimdilerde bekar hayatı sürmektedir. Ş..

  • ANKA tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bulut Atlası - Ölü Şehir 05:09

Bulut Atlası - Ölü Şehir

Nedensiz Bir Ağlayış Mıydı Benimkisi Ne Zaman Kurtulucağını Bilmeden Üstelik Her Yeri Karanlık Tıpkı Bir Gece Gibi Belki Uzun Sürer Bu Çığlık Her Defasında Kanarcasına Sanki Ellerin Elimde Fazla Yalan Bu Rüyada Bu Son Pa..

87 Yıllık Binada  Cin İskeleti Gördük +18 Paranormal Olay 44:55

87 Yıllık Binada Cin İskeleti Gördük +18 Paranormal Olay

Herkese merhaba arkadaşlar bu videomuzda 87 yıllık bir binada 1 gece geçirdik başımız gelen olaylar ve yaşadığımız gerginlikler bize gerçekten çok büyük bir tecrübe oldu video'muz biraz uzun oldu ama bence güzel oldu içe..

  • ZULMA tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sıradışı 5 Sihirbazlık Numarası ve Garip Hileleri 04:43

Sıradışı 5 Sihirbazlık Numarası ve Garip Hileleri

Sihirbazlar uzun zamandır, insanların şaşkınlıkla izlediği numaraları dünyanın dört bir yanında sergiliyor. Bu numaraları izlerken bir çoğumuzun altında yatan hileyi düşünüyoruz. Fakat bu hileler, sihirbazların el çabukl..

Ali Güven Yolcu 03:32

Ali Güven Yolcu

Gideceksin, e vakit ayrilik vakti Bugün hergünden daha uzun sanki Bitti aşkımız yolun sonundayız Herşey söylendi sirada susmak var Bitti aşkımız yolun sonundayız Hersey yaşandı sirada gitmek var Ardina bakma yol..

Marvel's Iron Fist Fragman 02:16

Marvel's Iron Fist Fragman

Uçak kazasında ölen olduğu tahmin edildikten 15 yıl sonra, Danny Rand (Fin Jones), gizemli bir şekilde, doğuş hakkı ve aile şirketini geri almaya kararlı New York Şehrine döndü. Bununla birlikte, New York'ta uzun süredir..

Danimarka Yetenek Yarışmasını Kazanan 10 Yaşındaki Kızın İzlemelere Doyamayacağınız Performansları 06:11

Danimarka Yetenek Yarışmasını Kazanan 10 Yaşındaki Kızın İzlemelere Do

Danimarka Yetenek Yarışmasını bu sefer 10 yaşındaki Johanne Astrid coşturdu, karşılığını da çok güzel bir şekilde aldı! 2017'nin kazananı olan Johanne, uzun süre daha adından söz ettirecek bir yeteneğe sahip. HELAL BE!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.164 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kemal Doğulu İlk Kez AŞKINI Açıkladı -  Dün Buluştuk 10:29

Kemal Doğulu İlk Kez AŞKINI Açıkladı - Dün Buluştuk

işte Benim Stilim 7. Sezon 19 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 123. bölümünde Neslihan Doğrusöz ilk buluşma hikayesinin olmadığını söyleyerek Öykü Serter'in ısrarları üzerine genelde ilk buluşmadan ileri gidemediğini ..

  • ANKA tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İrlandalıyı Öldürme İzle 1:46:36

İrlandalıyı Öldürme İzle

Yoksulluktan gelip, bölge başkanı olarak iktidara gelen İrlanda kökenli bir Amerikalı olan Danny Greene'in gerçek hayat hikayesinden uyarlanan filmde, başkan olduğu dönemde büyük bir yolsuzlukla suçlanan Greene'in, hakkı..