#Kurtalan ekspres uzun İnce bir yoldayım ft yavuz bingöl

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti. 02:12

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti.

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti. Beşiktaş'ta Levent Büyükdere Caddesi'nde saatlerdir otobüs gelmemesi üzerine vatandaşlar yolu trafiğe kapattı. İstanbul'un en işlek caddesinde yapılan otobüs..

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı 04:52

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı

Aksaray-Adana karayolunda tipi ve buzlanma sebebiyle 36 aracın karıştığı trafik kazasında 41 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Aksaray-Adana karayolunun 40. kilometresi Akçakent mevkisinde meydana geldi. Edinilen ..

Blade Runner 2049  Bıçak Sırtı Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:39

Blade Runner 2049 Bıçak Sırtı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Başrollerinde Ryan Gosling ve Rick Deckard rolünde Harrison Ford’un boy göstereceği filmin kadrosunda kilit bir rol için Oscar ödüllü oyuncu Jare..

  • PengoTV tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı 02:02

Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı

ABD'de 93 yaşında vefat eden Osmanlı Devleti'nin 31'inci padişahı Sultan Abdülmecid Han'ın üçüncü kuşak torunu ve hanedanın 44'üncü reisi Osman Bayezid Osmanoğlu'nun cenazesi, New York kentinde toprağa verildi. Osmanoğlu..

Üsküdara Gider İken 04:23

Üsküdara Gider İken

Üsküdar’a Gider İken Aldı Da Bir Yağmur, Kâtibimin Setresi Uzun Eteği Çamur. Kâtip Uykudan Uyanmış Gözleri Mahmur. Kâtip Benim Ben Kâtibin El Ne Karışır, Kâtibime Kolalı Da Gömlek Ne Güzel Yaraşır. Üsküdar’a Gider ..

Sezen Aksu - Günaydın Memur Bey 04:44

Sezen Aksu - Günaydın Memur Bey

Günaydın memur bey Uzun zamandır hasretim Hem güneşten hem tenimden nefesimden Mahrumum hepsinden Günaydın memur bey Simsiyah bir çukur tıkıldığım sıkıştığım Kemiklerimi saydığım Dünya seyretti ben giderken Erimiş c..

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 00:23

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD)

Grey's Anatomy, Emmy ve Altın Küre ödüllü hastane konulu ABD yapımı televizyon dizisi. Ellen Pompeo, Patrick Dempsey. (Patrick Dempsey 11. sezonda ölerek diziden ayrılmıştır., Sandra Oh, Katherine Heigl, Justin Chambers,..

Bahadır Tatlıöz - Çanakkale Türküsü 03:48

Bahadır Tatlıöz - Çanakkale Türküsü

Çanakkale içinde vurdular beni Ölmeden mezara koydular beni Of gençliğime eyvah Çanakkale içinde aynalı çarşı Ana ben gidiyom düşmana karşı Of gençliğim eyvah Çanakkale içinde bir uzun selvi Kimimiz nişanlı kimimiz evli ..

 Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın 02:46

Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın

Yalan, Yalan Söylüyorsun! Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın Eğitimini karşılamak için gece kulübünde şarkıcılık yapan yakışıklı tıp öğrencisi Bülent (Cüneyt Arkın). Genç ve güzel fabrika memuresi Selma (Belg..

Suat Metin - Çanakkale Türküsü 04:12

Suat Metin - Çanakkale Türküsü

Çanakkale içinde vurdular beni Ölmeden mezara koydular beni Of gençliğime eyvah Çanakkale içinde aynalı çarşı Ana ben gidiyom düşmana karşı Of gençliğim eyvah Çanakkale içinde bir uzun selvi Kimimiz nişanlı kimimiz ev..

Olcay Öztürk - Dön Gel 04:14

Olcay Öztürk - Dön Gel

Yok, olmuyor Sensizlik yaşanmıyor Giden günlerime Kalbim kan ağlıyor [x2] Çok özledim seni Bir tanem, sevdiğim İnan ki olmuyor Yokluğun çekilmiyor [x2] Dön gel artık sevgilim Çaresizim anla beni Gözlerim yollarında Ne..

Diary Of A Wimpy Kid_ The Long Haul Orijinal Fragman 02:37

Diary Of A Wimpy Kid_ The Long Haul Orijinal Fragman

Greg, kendisinden beklenmeyecek biçimde büyük büyükannesinin 90. doğum günü partisine gitmek ister; ve ailesi bu uzun yolculuğa ikna olur. Yine oyunlar çeviren Greg'in asıl amacı bambaşkadır. Büyük büyükannenin yaşadığı ..

Toprak Altında Yaşayabilen Balık 01:27

Toprak Altında Yaşayabilen Balık

Hayatının belirli döneminde suda yaşayan, sular çekilince de 4 yıla kadar toprak altında yaşayabilen balık görenleri hayrete düşürdü. Akciğer balığı olarak adlandırılan, solungaçlı ve akciğerli olması nedeniyle hem su he..

  • JET TV tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candan'dan Murat Boz ’la İlgili İtiraf Geldi! 00:42

Bahar Candan'dan Murat Boz ’la İlgili İtiraf Geldi!

Murat Boz Bahar Candan aldatma olayı gerçek mi? Aslı Enver ne diyecek ? Bahar Candan o gece ile ilgili konuştu. Murat Boz'la Yakalandığı İddia Edilen Bahar Candan İlk Kez Konuştu! Eser Yenenler'in evinden sabaha doğru ay..

  • ANKA tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 27.Bölüm - Beni Sevdiğini Söyle! 05:15

Vatanım Sensin 27.Bölüm - Beni Sevdiğini Söyle!

Yıldız ile Ali Kemal yüzleşiyor! Hissettiklerini söylemesi konusunda Ali Kemal'i köşeye sıkıştıran Yıldız, duymak istediği cevabı alabilecek mi? Ali Kemal, Leon'u ihbar edenin Yıldız olmadığını öğrenir. Leon konusunda Yı..

  • ANKA tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan Akçıl - El Ele 03:34

Sinan Akçıl - El Ele

ELELE O tatlı dillerinden beni hiç alıkoyma Yalancılar bozar bu aşkı Sen onları duyma Güneş tepemden vurur yüzüne gel ayrı durma Bir kaç yıla sığmaz aşkım Ömür boyunca o mutsuz günler geçti Biz aşkla çok anlaştık. Uzun d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dr. Fuchs - Hayallerini Ertele 03:15

Dr. Fuchs - Hayallerini Ertele

Hep karanlık oyunlarla dolu savaşlar, Kimseye faydası olmayacak olan yarışlarda insan oğlu Kendini yok etmekle meşkul insan oğlu, 2017 de bile hala Savaş Dram ve Açlık var Dünya Esat Putin trup Şeytan üçgeninde hapis, ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Perihan Savaştan İtiraf.. 01:59

Perihan Savaştan İtiraf..

Türk sinemasının usta ismi Perihan Savaş, uzun süre konuşulacak açıklamalarda bulundu. İbrahim Tatlıses ile 6 yıl süren fırtınalı bir birliktelik yaşayan Perihan Savaş, Benim için artık hiçbir şey ifade etmiyor. Ben kim..

  • ANKA tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Ağaoğlu'nun Eski Sevgilisinden Şok İddia! 00:35

Ağaoğlu'nun Eski Sevgilisinden Şok İddia!

Ali Ağaoğlu'nun eski sevgilisi Hazal Mesudiyeli bomba bir iddia da bulundu. Mesudiyeli, Ağa'nın yeni aşkı Duygu Su Gülpınar için Cinsel içerikli filmlerde oynadı. dedi. Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun uzun yıllar ilişki ..

  • ANKA tarafından
  • 1.725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Deniz Seki, Sahnede Göz Yaşlarını Tutamadı 01:54

Deniz Seki, Sahnede Göz Yaşlarını Tutamadı

3 yıl ceza evinde yatan ünlü sanatçı Deniz Seki, tahliyesinin ardından ilk kez İstanbul’da sevenleriyle buluştu. Sahnede gözyaşlarını tutamayan Seki, Açıkhava’dayım ben şuanda değil mi? Kaç yıl geçti aradan 3 yıl mı?’’ ..

  • ANKA tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yasemin Hadıventin Pozları Yürek Hoplatıyor! 02:43

Yasemin Hadıventin Pozları Yürek Hoplatıyor!

Türk Erkeklerinin Gözdesi Yasemin Hadıvent Güzelliğinden Hiçbir Şey Kaybetmemiş Türkiye'nin Yıldızları'nda şöhret olan Yasemin Hadıvent, Türk erkeklerinin bir dönem gözdesiydi. Uzun süredir görünmeyen Yasemin, Instagram..

  • ANKA tarafından
  • 1.745 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor 00:43

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor

Rus yetkili Vladimir Kojin, Rusya ve Türkiye'nin S-400 füze sistemlerinin sevkiyatına ilişkin kontratın hayata geçirilmeye başlayacağını bildirdi.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Askeri Teknik İşbirliği’nden soruml..

Başkent'te Rehine Krizi 01:06

Başkent'te Rehine Krizi

Başkent'te bir şahıs, 2 kardeşini silahla rehin aldı. Özel harekat polislerinin devreye girdiği olayda, şahıs ikna edilerek gözaltına alındı. Olay, bu sabah saatlerinde Keçiören ilçesindeki Bağlarbaşı Mahallesi'nde meyd..

Bağcılar'da Uyuşturucu Satıcısı Polisle Çatıştı 03:13

Bağcılar'da Uyuşturucu Satıcısı Polisle Çatıştı

Bağcılar'da motorize polis ekiplerinin Dur ihtarına rağmen kaçan uyuşturucu satıcısı polisle girdiği çatışma sonucu yaralanarak,polis tarafından yakalandı.Olay, Bağcılar Kirazlı Caddesi üzerinde polis kontrol noktasınd..

Ferda Anıl Yarkın   Aşkın Yetmez 04:55

Ferda Anıl Yarkın Aşkın Yetmez

Kırıldımı birkere Tamir yok yüreklere Unutulmaz acılar Hatırlanır kaç kere Gidildimi bir yere Dönüş olmaz eskiye Sıranın en önünden Şimdi düştün geriye Sen hakkını kaybettin Aşkımı yok ettin Sen hakkını kaybet..

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı 01:42

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman sakatlıkları bulunan Nabil Dirar ve Neto'nun tam olarak iyileşmeden milli takımlarına davet edilmelerinden dolayı endişeli. Oyuncularının Robin Van Persie örneğinde olduğu gi..

TSK Tatbikat Gereği Kritik  Tesisleri Ele Geçirdi 01:32

TSK Tatbikat Gereği Kritik Tesisleri Ele Geçirdi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Şırnak'ın Silopi İlçesi ile Habur Sınır Kapısı yakınlarındaki TIR parkı karşısında 18 Eylül'de başlattığı tatbikat devam ediyor. Askerler bugünkü tatbikatta, temsili kritik düşman tesisl..

Batacak Gemiyi Önce Fareler Terk Edermiş 01:40

Batacak Gemiyi Önce Fareler Terk Edermiş

Satılık Kalp başrollerinde Belgin Doruk ve Cüneyt Arkın'ın yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir. Eğitimini karşılamak için gece kulübünde şarkıcılık yapan yakışıklı tıp öğrencisi Bülent (Cüneyt Arkın). Genç ve güzel f..

Hala Hep Seveceğim 01:34

Hala Hep Seveceğim

Satılık Kalp başrollerinde Belgin Doruk ve Cüneyt Arkın'ın yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir. Eğitimini karşılamak için gece kulübünde şarkıcılık yapan yakışıklı tıp öğrencisi Bülent (Cüneyt Arkın). Genç ve güzel f..