#Kurtalan ekspres uzun İnce bir yoldayım ft yavuz bingöl

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Subhanallâhi ve bihamdihi subhanallâhil aziym, estağfirullahe ve etübu ileyh. 32:47

Subhanallâhi ve bihamdihi subhanallâhil aziym, estağfirullahe ve etübu

Subhanallahi ve bihamdihi subhanallahil azim. Estağfirullah ve etübu ileyh Sübhanallâhi ve bihamdihi sübhanallâhil aziym, estağfirullahe ve etübu ileyh. nnHz. Aişe radıyallahu anha’dan yapılan rivayete göre Peygamebrimiz..

1001(Binbir) Gece Masalları 4 - Üç İhtiyar 08:59

1001(Binbir) Gece Masalları 4 - Üç İhtiyar

Binbir Gece Masalları, Arap edebiyatı'nın en güzel eserlerindendir. Gerek eskiliği ve gerekse anonim oluşu, bu masalların hızla yayılmasına yol açmıştır. Hatta çok sonraları Binbir Gündüz Masalları adında başka bir ser..

  • ÇocukTV tarafından
  • 369 görüntüleme
  • 5 yıl önce
1001(Binbir) Gece Masalları Giriş 17:16

1001(Binbir) Gece Masalları Giriş

Binbir Gece Masalları, Arap edebiyatı'nın en güzel eserlerindendir. Gerek eskiliği ve gerekse anonim oluşu, bu masalların hızla yayılmasına yol açmıştır. Hatta çok sonraları Binbir Gündüz Masalları adında başka bir ser..

  • ÇocukTV tarafından
  • 234 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Matruşka Nasıl Yapılır ? 01:13

Matruşka Nasıl Yapılır ?

MATRUŞKA NASIL YAPILIR? Matruşkaların ortaya nasıl çıktığı ile ilgili anlatılagelen birçok hikâye vardır. Bunlardan en bilineni, bebeklerin 1890’lı yıllarda Moskova yakınlarındaki Abrentsevo çocuk eğitim atölyesinde ort..

  • PengoTV tarafından
  • 259 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fatih Bulut - Yırtıl 02:13

Fatih Bulut - Yırtıl

Yırtıl şarkı sözleri ile... Bir sağa bir sola salla Salla dertleri kurtul İçinde kalmasın oyna Yırtıl dedim bir yırtıl Edirne'den şu kars’a Metre metre geziyoruz Seviyoruz bu hayatı var kı kral yaşıyoruz Bir sağa ..

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti 07:12

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti

Maltepe'de ablasını sınava yetiştirmek isteyen bir motosikletli kaza yaptı. Kazada yaralanan genç kıza ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Hastaneye gitmeyi kabul etmeyen öğrenciyi sınava polis ekiple..

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi 08:14

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi

Bursa'da, 9 katlı bir binanın zemin katındaki kolonlarda çatlama meydana geldi. Gürültü ve hafif sarsıntıyla uyanan bina sakinleri, panikle dışarı çıktı. Binada oturan 21 dairedeki yaklaşık 70 kişi, geçici olarak akrabal..

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen 03:26

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen

Özlersen şarkı sözleri ile Sensizim yine bu gün de Yokluğun esir bıraktı gidince Bir kafeste kanadı kırıktım ben Yokluğun esir bıraktı gidince Bir enkazın içindeyim ben Kurtarılmayı çaresiz bekleyen Tut elimden gidel..

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam 03:45

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam

İstanbul'da Halk Ekmek A.Ş.'nin büfelerinde satılan 250 gramlık ekmeğe 25 kuruş zam yapıldı. Yüzde 33'lük zammı yüksek bulan bazı vatandaşlar, kalabalık ailelerin ekmek almakta zorlanacağını söyledi. Vatandaşların uygu..

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare- 03:21

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare-

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) araştırmacılar kök hücre ile kısırlığa çare bulmak için çalışmalarına başladı. OMÜ Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde hastalıkların tedavisine yönelik çözümler üretmek..

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir- 04:00

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir-

Endoskopi ve kolonoskopi zaman zaman insanların çekindiği ancak kanser gibi önemli hastalıkların erken tanısı için uygulanması önemli bir yöntem. Örneğin, nedeni bilinmeyen kusmalar, kansızlık, kabızlık, dışkıda kan bulu..

Tuğçe KANDEMİR - Gurbette Ömrüm Geçecek 2020 02:54

Tuğçe KANDEMİR - Gurbette Ömrüm Geçecek 2020

Sözleri; Gurbette ömrüm geçecek Bir daracık yerimde yok Oturup derdim dökecek Bir vefalı yarimde yok Oturup derdim dökecek Bir vefalı yarimde yok Bir vefalı yarimde yok Bir vefalı yarimde yok Dünya derler o da fani V..

HZMEHDİ 17:36

HZMEHDİ

Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: ÖZEL KURSLAR Hafta da bir Astral Seyahat Kursu Hafta da bir Numeroloji Kursu Hafta da bir Havas Kursu İşaret Dili Kursu Hafta da bir Özel Sırlı Dualar Videosu Hafta da..

  • STUDIO AS tarafından
  • 30 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yaptı 05:17

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yapt

Trabzon'un Of ilçesinde meslek lisesi öğrencileri 8 ayda yaptıkları 120 kilo ağırlığındaki elektrikli araç, bir tam şarjla 1 TL'ye 100 kilometre gidebiliyor. Teknofest elemelerini geçen öğrenciler, ''Simurg'' isimli araç..

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..

Büyük Mühendislik Hataları ve Ölümcül Kazalar 05:00

Büyük Mühendislik Hataları ve Ölümcül Kazalar

Büyük Mühendislik Hataları ve Ölümcül Kazalar Günümüzde yükselen yüzlerce metre yükseliğindeki binalar, yada denizin üzerine yapılan uzun köprüler. Bunların hepsi insanlar tarafından yapılmakta ve mühendislik bilgisine..

Kuzucuk Basketbol 03:35

Kuzucuk Basketbol

Kuzucuk bir basketbol salonuna basket oynamaya gelmiştir. Ancak boyu kısa, pota uzun ve top ağır olduğu için topu potaya atamaz. Kıyafeti olmadığı için yapamadığını düşünür ve gidip giyinir ancak yine atamaz topu. Sinirl..

  • ÇocukTV tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ÖTV Artışı Sonrası Hangi Araçlar Kaç Lira Zamlandı? 03:05

ÖTV Artışı Sonrası Hangi Araçlar Kaç Lira Zamlandı?

Uzun zamandır gündemdeki ÖTV artışı 2016 yılı bitip 2017 yılına geçildiğinde yürürlükte olacak. Buna göre hangi araç ve motor hacminde ne gibi bir artış olacak. Tok kapı sesine sahip olmak artık en az 20 bin lira daha p..

  • Cowboy tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülüşe bakın :)) Çok komik 00:41

Gülüşe bakın :)) Çok komik

uzun ama güzel bir gülüş..

  • Cowboy tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Afrika'da Farelerle Mayın Temizliği 02:37

Afrika'da Farelerle Mayın Temizliği

Mayının ağırlıkla patlama riskinden dolayı köpek kullanamayan Tanzanyalılar, yöreye özgü ve uzun ömürlü olduğu içinde ekonomik olan kemirgenler sayesinde mayınları tespit ederek, imha ediyorlar. Afrikada kahraman bir far..

  • Cowboy tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Talibini Görünce Kaçacak Yer Arayan Gelin Adayı (Evleneceksen Gel) 01:08

Talibini Görünce Kaçacak Yer Arayan Gelin Adayı (Evleneceksen Gel)

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu ‘Evleneceksen Gel’ programında seyircinin uzun zamandır takip ettiği emekli polis Filiz’e sürpriz bir talip geldi. Kapının açılmasıyla Necmi’yi karşısında gören Filiz, sinirlendi ve h..

  • Cowboy tarafından
  • 1.909 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Buz Tutan Nehirde Mahsur Kalan Geyiği Kurtaran Güzel İnsanlar 00:31

Buz Tutan Nehirde Mahsur Kalan Geyiği Kurtaran Güzel İnsanlar

Kanada'da bir geyik buz tutan Shediac Nehri'de mahsur kalında yardımına itfaiye ekipleri koştu. Uzun uğraşlar sonucunda etrafındaki buz kırılan geyik serbest kaldı...

  • PengoTV tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD'de havaalanlarındaki teknik arıza izdihama neden oldu 01:00

ABD'de havaalanlarındaki teknik arıza izdihama neden oldu

Amerika Birleşik Devletleri Gümrük ve Sınır Koruma Birimi, bilgisayar sisteminde yaşanan teknik arıza dolayısı ile ülkeye girişlerde bazı havaalanlarında gecikmeler yaşandığını bildirdi. Arızanın giderilmesi dört saat ..

Tin Tin Tini Mini Hanım - Çocuk Şarkıları 03:03

Tin Tin Tini Mini Hanım - Çocuk Şarkıları

Tini Mini Hanım Şeftali ağaçları Türlü çiçek başları Yaktı yandırdı beni Yarin hilal kaşları Tin tin tini mini hanım Seni seviyor canım Bahçelerde idrişah Boyu uzun kendi şah İki gönül bir olsa Ayıramaz padişah Tin t..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayrettin Avrupa'yı Trolledi 01:31

Hayrettin Avrupa'yı Trolledi

Trollün ağa babası Hayrettin uzun zaman sonra tekrar çok sağlam bir video ile geldi. Bakalım çılgın çocuk Avrupa da neler yapmış. Keyifli seyirler.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pehlevi koleksiyonu İran′dan çıkamadı 03:23

Pehlevi koleksiyonu İran′dan çıkamadı

İran eski şahının değerli sanat eseri koleksiyonu uzun yıllar Tahran’daki bir depoda kilit altındaydı. Eserlerin Berlin’de sergilenmesi planlanıyordu. Ancak İran resmi makamları sergiyi son anda iptal etti. Konu hakkında..

Protez Tırnak Uygulaması Nasıl Yapılır!! 06:15

Protez Tırnak Uygulaması Nasıl Yapılır!!

Uzun tırnak kullanmayı seven ama tırnakları çok uzamayan bayanların özellikle tercih edeceği bir alternatif olan protez tırnak uyglaması nasıl yapılır,püf noktalar nelerdir ve daha fazlasını videomuzda izleyebilirsiniz...

  • Kadınca tarafından
  • 2.092 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu Horoz Öterken Kahkaha Atıyor 03:11

Bu Horoz Öterken Kahkaha Atıyor

Uşaklı bir süs tavuğu yetiştiricisinin yurt dışından getirttiği Ayam Ketawa ırkı horoz, öterken çıkardığı kahkaha sesiyle dikkati çekiyor. 8 aylık horozla birlikte 4 dişisine 15 bin lira teklif ettiler ancak satmayı d..

Platin Saç Rengi Nasıl Yapılır!! 01:22

Platin Saç Rengi Nasıl Yapılır!!

Kuaföre gitmeden, evde saç boyamak için öneriler. Özellikle son zamanlarda öne çıkan ve cazibesinide hiç kaybetmeyen bir renk olan platin sarısı saçlara kavuşmak için neler yapılması gerektiği,püf noktaları ve daha fazla..

  • Kadınca tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 8 yıl önce